سلام دوستان
من امروز با یک سیستم مواجه شدم این مشخصاتش بود:
رم 3 گیگ
کارت گرافیک GeForce 430 با 2 گیگ رم
سی پی یو دو هسته ای اینتل دو تا هسته 3.2 گیگاهرتزی
برای تمام گزینه ها توی setting گزینه Good داده بود یعنی میشد توی بهترین تنظیمات بازی کرد اما مشکل اینجا بود که در بدترین و ضعیف ترین تنظیمات هم بازی کلا قفل می کرد افت فریم استثنایی! یعنی شاید 4 فریم در ثانیه! یه جای کار اشکال داشت مشکل مسلما سخت افزاریه چون ورن نصب اورجینال رو روی هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز سون امتحان کردم دقیقا همین اشکال رو داشت. حتی کارت گرافیک رو هم تغییر دادم باز هم همون مشکل... موضوع چیه؟ هر کاری که می تونستم کردم جواب نداد ویندوزهای ایکس پی و ویندوزم نسخه بدون مشکل هست اصلا با همین ویندوز و همین نسخصه نصب اورجینال بازی خودم دارم روی لپ تاپم بازی می کنم بدون مشکل... اصلا نمی دونم مشکل این سیستم چیه که روی دو نسخه ویندوز و دو نسل متفاوت دقیقا مشکل یکسانی از خودش بروز میده... هیچ نشانی از خراب بودن رم و سی پی یو وجود نداره خیلی راحت دیتکت میشن و سالم هستن از صبح روی این بکوب کار کردم و آخر سر هم به نتیجه نرسیدم... بار دوم که ویندوز نصب کردم اصلا هارد رو یک بار فرمت کامل کردم که اگه مشکل ویروس و این جور چیزا باشه برطرف بشه در کل هیچ وقت اینقدر ناتوان نشده بودم و کاملا هم گیج شدم همه چیز Good نشون داده میشه ولی در پائین ترین تنظیمات ممکن باز هم بازی غیرقابل بازی کردن هست... کسی این مشکل مشابه رو داشته؟ لطفا اگه نظری دارید کمک کنید