تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 60 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 595

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز با یک سیستم مواجه شدم این مشخصاتش بود:

رم 3 گیگ
    کارت گرافیک GeForce 430 با 2 گیگ رم
    سی پی یو دو هسته ای اینتل دو تا هسته 3.2 گیگاهرتزی

برای تمام گزینه ها توی setting گزینه Good داده بود یعنی میشد توی بهترین تنظیمات بازی کرد اما مشکل اینجا بود که در بدترین و ضعیف ترین تنظیمات هم بازی کلا قفل می کرد افت فریم استثنایی! یعنی شاید 4 فریم در ثانیه! یه جای کار اشکال داشت مشکل مسلما سخت افزاریه چون ورن نصب اورجینال رو روی هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز سون امتحان کردم دقیقا همین اشکال رو داشت. حتی کارت گرافیک رو هم تغییر دادم باز هم همون مشکل... موضوع چیه؟ هر کاری که می تونستم کردم جواب نداد ویندوزهای ایکس پی و ویندوزم نسخه بدون مشکل هست اصلا با همین ویندوز و همین نسخصه نصب اورجینال بازی خودم دارم روی لپ تاپم بازی می کنم بدون مشکل... اصلا نمی دونم مشکل این سیستم چیه که روی دو نسخه ویندوز و دو نسل متفاوت دقیقا مشکل یکسانی از خودش بروز میده... هیچ نشانی از خراب بودن رم و سی پی یو وجود نداره خیلی راحت دیتکت میشن و سالم هستن از صبح روی این بکوب کار کردم و آخر سر هم به نتیجه نرسیدم... بار دوم که ویندوز نصب کردم اصلا هارد رو یک بار فرمت کامل کردم که اگه مشکل ویروس و این جور چیزا باشه برطرف بشه در کل هیچ وقت اینقدر ناتوان نشده بودم و کاملا هم گیج شدم همه چیز Good نشون داده میشه ولی در پائین ترین تنظیمات ممکن باز هم بازی غیرقابل بازی کردن هست... کسی این مشکل مشابه رو داشته؟ لطفا اگه نظری دارید کمک کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من امروز با یک سیستم مواجه شدم این مشخصاتش بود:

رم 3 گیگ
    کارت گرافیک GeForce 430 با 2 گیگ رم
    سی پی یو دو هسته ای اینتل دو تا هسته 3.2 گیگاهرتزی

برای تمام گزینه ها توی setting گزینه Good داده بود یعنی میشد توی بهترین تنظیمات بازی کرد اما مشکل اینجا بود که در بدترین و ضعیف ترین تنظیمات هم بازی کلا قفل می کرد افت فریم استثنایی! یعنی شاید 4 فریم در ثانیه! یه جای کار اشکال داشت مشکل مسلما سخت افزاریه چون ورن نصب اورجینال رو روی هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز سون امتحان کردم دقیقا همین اشکال رو داشت. حتی کارت گرافیک رو هم تغییر دادم باز هم همون مشکل... موضوع چیه؟ هر کاری که می تونستم کردم جواب نداد ویندوزهای ایکس پی و ویندوزم نسخه بدون مشکل هست اصلا با همین ویندوز و همین نسخصه نصب اورجینال بازی خودم دارم روی لپ تاپم بازی می کنم بدون مشکل... اصلا نمی دونم مشکل این سیستم چیه که روی دو نسخه ویندوز و دو نسل متفاوت دقیقا مشکل یکسانی از خودش بروز میده... هیچ نشانی از خراب بودن رم و سی پی یو وجود نداره خیلی راحت دیتکت میشن و سالم هستن از صبح روی این بکوب کار کردم و آخر سر هم به نتیجه نرسیدم... بار دوم که ویندوز نصب کردم اصلا هارد رو یک بار فرمت کامل کردم که اگه مشکل ویروس و این جور چیزا باشه برطرف بشه در کل هیچ وقت اینقدر ناتوان نشده بودم و کاملا هم گیج شدم همه چیز Good نشون داده میشه ولی در پائین ترین تنظیمات ممکن باز هم بازی غیرقابل بازی کردن هست... کسی این مشکل مشابه رو داشته؟ لطفا اگه نظری دارید کمک کنید
    سلام اقا ارمین گل
    بهترین راه اینه یه بازی هم سطح پی اس یا بالاتر نصب کنی اگه رو اون هم مشکل داشت شما باید از هارد و رم یه تست بگیرید و ضمنا ببین حرارت سیستم هم چطوریه
    برای تست هارد هم بدسکتور گیری رو یادت نره با نرم افزار های hdta یا hdd regenrator
    برای رم هم memtest
    خیلی خوبه
    گرافیک هم furmark هست خیلی خوبه
    شما یه بازی رو نصب کن ببین بازم همینطوره

3. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام اقا ارمین گل
    بهترین راه اینه یه بازی هم سطح پی اس یا بالاتر نصب کنی اگه رو اون هم مشکل داشت شما باید از هارد و رم یه تست بگیرید و ضمنا ببین حرارت سیستم هم چطوریه
    برای تست هارد هم بدسکتور گیری رو یادت نره با نرم افزار های hdta یا hdd regenrator
    برای رم هم memtest
    خیلی خوبه
    گرافیک هم furmark هست خیلی خوبه
    شما یه بازی رو نصب کن ببین بازم همینطوره
    سلام وهاب جان
    ممنون از راهنماییت فردا یه تستی می کنم هارد دیسک رو... حدس می زنم بدسکتور داره

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان PES روی ویندوز ایکس پی سرور که با کامپیوترای دیگه شبکه شده اجرا نمیشه ؟؟؟؟
    راستش برای دوستم هر کاری کردیم نشد یه پیغام Debuge میداد که هر کاری کردیم نشد . راهی نیست که روی این نوع ویندوز بشه اجرا کرد ؟؟؟؟
    فقط فوری جواب بدید . ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل از هارد نبود از سی پی یو بود خیلی عجیبه! سی پی یو هیچ نشانی از خرابی نداره ولی توی گیم مشکل دار بودنش رو نشون میده قبلا همین سی پی یو مشکلی نداشت ولی حالا برای گیم مشکل داره برام جالبه

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مشکل از هارد نبود از سی پی یو بود خیلی عجیبه! سی پی یو هیچ نشانی از خرابی نداره ولی توی گیم مشکل دار بودنش رو نشون میده قبلا همین سی پی یو مشکلی نداشت ولی حالا برای گیم مشکل داره برام جالبه
    خسته نباشی آرمین جان

بالاخره تونستی مچ اشکال رو بگیری بازم جای شکرش باقیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام.
    چطوری میشه تنظیمات بازی رو به حالت کارخانه ای برگردوند؟
    من افتادم تو بازی یه سری دستکاری ها کردم .الان چند مشکل برای بازی پیش اومده.مثلا تو خط حمله وقتی شوت میکنم طرف دروازه نمیره و زاویه نمیگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام من بازي رو چند بار هم نصب كردم ولي صدا نداره ! يعني صداي تماشاچيا و اينا هست ولي گزارشگر نداره !!!! چيكار كنم؟ همين dvd رو دوستم نصب كرده صدا داره ! ( گزارشگر )

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض درخواست راه حل برای اجرا نشدن پچ pes 2013

سلام من پچ رو دانلود کردم و در محل بازی نصبش کردم ولی روی بازی اجرا نمیشه!(لطفا یه راه حل)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من تازه لپ تاب ايسوز گرفتم ولي بازي پس رو اجرا نميكنه واخطار گرافيك و هارد ميده ميشه راهنماييم كنين ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •