تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 62 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوست عزیز شما فرمودید "تولید آیفون 5 یک سوم شده" و ازش استفاده کردید برای رسیدن به اینکه این مشکلات خیلی مهم هستند. منبعش رو بیارید.

درباره خش ها هم که کسی ادعا نکرد که اصلا وجود ندارن، صحبت از جدی و اساسی بودن مشکل بود. همین لینک ها قبلا گذاشته شدن و دربارشون بحث شده و هیچ ربطی به ادعاهای شما درباره یک سوم شدن تولید آیفون و سود اپل و ... نداره. همینه که بهتون گفتم پشتوانه ادعاهایی که می کنید محکم نیست.
    سقوط سهام اپل از 700 دلار به حدود 520 دلار دلیل محکمی برای شما نیست ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سقوط سهام اپل از 700 دلار به حدود 520 دلار دلیل محکمی برای شما نیست ؟
    دلیلی برای اثبات ادعای "یک سوم شدن تولید آیفون 5" یا "جدی بودن مشکلات خش افتادن آیفون 5" نیست.

قبلا هم توضیح دادم، پایین اومدن سهام به مشکلات آیفون 5 که در خبرها گزارش شد (بویژه Maps که بیشتر از 1000 برابر خش افتادن آیفون روش مانور داده شد!) برمی گرده، به عدم فروش فوق العاده آیفون و آیپد در گزارش مالی سه ماهه چهارم (به خاطر عرضه محصولات جدید) برمی گرده، به انتخابات آمریکا و کلا ضعیف شدن بازار سهام در زمان انتخابات هم برمی گرده و مهمتر از همه به تغییراتی که در سطح مدیریت اپل انجام شده هم برمی گرده که همه این ها با هم باعث شدن سهام پایین بیاد.

شما اگه صبر کنید وضعیت پایدار بشه همه اینها هم درست میشن.

پ.ن. سهام اپل فعلا 550 دلار است.

3. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ♣NostradamuS♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

Commercial Times تایوان گزارش می دهد که اپل برنامه ای برای تولید آزمایشی مدل جدید آیفون را دارد که انتظار می رود iPhone 5S نام داشته باشد و طبق این گزارش قرار است در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ در دسترس قرار گیرد. البته معرفی اسمارت فونی جدید از سوی اپل آن هم با این فاصله زمانی بعد از عرضه آیفون 5 شاید چندان منطقی نباشد ولی این روزها هیچ چیز بعید نیست آنهم بعد از معرفی ناگهانی نسل چهارم آیپد که هیچکس فکرش را هم نمی کرد. حال باید دید در نسل جدید آیفون از چه تکنولوژیهای جدیدی استفاده خواهد شد و اینکه آیا مشکلات فعلی آیفون ۵ نیز رفع می شود.

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

ای بابا! این اپل هم همش ضد حال میزنه! دلمون خوش بود می خواستیم بریم ایفون 5 بخریم! حالا بعدی میاد دوباره میگن ایفون 6 می خواد بیاد اصلا من شانس ندارم ! دارم؟ یکی باید بگه من الان چیکار کنم!؟ حالا این شایعه صحت داره یا نه؟ من الان چیکـــــــــــار کنم؟ خوب جناب نوستراداموس یه منبعی هم بزارید بد نمیشه ها!
    Last edited by Mool Tee; 12-11-2012 at 22:46.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ای بابا! این اپل هم همش ضد حال میزنه! دلمون خوش بود می خواستیم بریم ایفون 5 بخریم! حالا بعدی میاد دوباره میگن ایفون 6 می خواد بیاد اصلا من شانس ندارم ! دارم؟ یکی باید بگه من الان چیکار کنم!؟ حالا این شایعه صحت داره یا نه؟ من الان چیکـــــــــــار کنم؟ خوب جناب نوستراداموس یه منبعی هم بزارید بد نمیشه ها!
    این در حد یه ادعاست. هنوز خبرگزاری های رسمی تأییدش نکردند. به علاوه اینکه خیلی بعید به نظر میرسه که فعلاً آیفون جدیدی ببینیم.
    +
    زمان تحویل آیفون ها کاهش پیدا کرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شما اگه منتظر اینی که دیگه گوشی نزنه که نمیشه . اون موقعی که من نوت 1 رو خریدم میگفتم عمرا نوت2 بیاد ولی تا خریدم 2 ماه شایعاتش شروع شد.برو بخرم ایفونتو بیار ماهم باهاش یه بوق بزنیم .به همه بگیم با آفون5 کار کردیم همه حال کنن

در آغاز فعالیت ♣NostradamuS♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حالا خوبه نوشتم که Commercial Times گزارش کرده ها! دیگه چرا بهونه میگیری؟ آخه من چه کاره ام؟
    در ضمن شخصی که به خودش اطمینان داره و آیفون 5 را انتخاب کرده و پولشم داره => میخره و هیچ اهمیتی براش نداره که آیفون بعدی 9 ماه دیگه بیاد یا 3 ماه دیگه

این در حد یه ادعاست. هنوز خبرگزاری های رسمی تأییدش نکردند. به علاوه اینکه خیلی بعید به نظر میرسه که فعلاً آیفون جدیدی ببینیم.
    +
    زمان تحویل آیفون ها کاهش پیدا کرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خبر سیاسی نیست که خبرگزاریهای رسمی تائید بکنند!
    تایید یا تکذیب این اخبار فقط از سوی کمپانی قابل قبوله و اپل هم هیچ وقت پیشاپیش خبر عرضه محصولی برای چند ماه دیگه را تایید نکرده ولی میتونه تکذیب کنه همانطور که سامسونگ شایعه گلکسی اس 4 را تکذیب کرد.
    ولی برای اینکه خیال همه راحت بشه پیش بینی میکنم که در ماه مارس سال 2013 آیفون جدید معرفی خواهد شد.

9. این کاربر از ♣NostradamuS♣ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

Commercial Times تایوان گزارش می دهد که اپل برنامه ای برای تولید آزمایشی مدل جدید آیفون را دارد که انتظار می رود iPhone 5S نام داشته باشد و طبق این گزارش قرار است در سه ماهه اول سال ۲۰۱۳ در دسترس قرار گیرد. البته معرفی اسمارت فونی جدید از سوی اپل آن هم با این فاصله زمانی بعد از عرضه آیفون 5 شاید چندان منطقی نباشد ولی این روزها هیچ چیز بعید نیست آنهم بعد از معرفی ناگهانی نسل چهارم آیپد که هیچکس فکرش را هم نمی کرد. حال باید دید در نسل جدید آیفون از چه تکنولوژیهای جدیدی استفاده خواهد شد و اینکه آیا مشکلات فعلی آیفون ۵ نیز رفع می شود.
    اینگونه پست ها رو توی تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدین

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خبر سیاسی نیست که خبرگزاریهای رسمی تائید بکنند!
    تایید یا تکذیب این اخبار فقط از سوی کمپانی قابل قبوله و اپل هم هیچ وقت پیشاپیش خبر عرضه محصولی برای چند ماه دیگه را تایید نکرده ولی میتونه تکذیب کنه همانطور که سامسونگ شایعه گلکسی اس 4 را تکذیب کرد.
    ولی برای اینکه خیال همه راحت بشه پیش بینی میکنم که در ماه مارس سال 2013 آیفون جدید معرفی خواهد شد.
    چه ربطی به خبر سیاسی داره؟ گفتم چون خبرگزاریهای معتبر مثل WSJ حرفی راجع بهش نزدند بهش اعتباری نیست. اپل هم تا حالا سابقه این کار رو نداشته، به علاوه اینکه آپدیت کردن نسل آیفون کار خیلی مشکلیه و فقط ساخت سخت افزار نیست. هیچ اجباری هم وجود نداره که اپل بیاد یه خبر رو تأیید یا تکذیب کنه.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

به نظر خبر تولید iPhone 5S یا The New iPhone قوت گرفته . البته تولید آزمایشی از حدود 1 ماه دیگه شروع میشه .
    اینطوری که تو خبرها دیدم قرار هست آیفون جدید و آیپد مینی با صفحه رتینا تو 3 ماهه اول سال 2013 یا اوایل بهار عرضه بشه .

13. 2 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •