تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 52 اولاول ... 33394041424344454647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا یک سوالی
    ولی اسپویل نکنیدا
    من تو یک سایتی خوندم که این آخرین ورژنی هستش که هیدو کجیما کارگردانی کرده
    و یک جایی هم شنیدم که از کپچر 2 به بعد کلا هیدو جان اومدن بیرون از کنامی این حرفها ؟
    اینها راسته؟

اگر اینطوری باشه؟ 100% مثل بازی کال اف دیوتی ریده میشه بهش میره. تا کال اف دیوتی 2 مدرن وار فیر اینفیتی ادج تو کار بود. وقتی اونها دعواشون شد کال اف ریدمون شد رفت پی کارش
    حالا اگر این چیزایی که گفتم راست باشه؟ پس شاهد متال گیری ریدمون در ورژن های بدی خواهیم بود
    حالا اگر راسته؟ چرا هیدو کجیما از کونامی اومده بیرون و نمیخواد متال گیر رو ادامه بده ؟ چون من یک جا شنیدم بازیش قرار ساخته بشه حالا حالا ( احتمالا اون نمیخواسته کش بده که ریده بشه. مثل کال اف یا این اساسین کرید بی نمک که همه ورژن هاش شبیه هم هستش )

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا یک سوالی
    ولی اسپویل نکنیدا
    من تو یک سایتی خوندم که این آخرین ورژنی هستش که هیدو کجیما کارگردانی کرده
    و یک جایی هم شنیدم که از کپچر 2 به بعد کلا هیدو جان اومدن بیرون از کنامی این حرفها ؟
    اینها راسته؟

اگر اینطوری باشه؟ 100% مثل بازی کال اف دیوتی ریده میشه بهش میره. تا کال اف دیوتی 2 مدرن وار فیر اینفیتی ادج تو کار بود. وقتی اونها دعواشون شد کال اف ریدمون شد رفت پی کارش
    حالا اگر این چیزایی که گفتم راست باشه؟ پس شاهد متال گیری ریدمون در ورژن های بدی خواهیم بود
    حالا اگر راسته؟ چرا هیدو کجیما از کونامی اومده بیرون و نمیخواد متال گیر رو ادامه بده ؟ چون من یک جا شنیدم بازیش قرار ساخته بشه حالا حالا ( احتمالا اون نمیخواسته کش بده که ریده بشه. مثل کال اف یا این اساسین کرید بی نمک که همه ورژن هاش شبیه هم هستش )
    هر چیزی که شنیدی درسته و کوجیما فقط یک ماه دیگه با کونامی قرار داد داره و متال های بعدی بدون حضور کوجیما منتشر خواهد شد.

3. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تعداد پست ها خیلی بالا بود من نتونستم همه رو بخونم فقط یه سوال داشتم

من مراحل اصلی بازی رو همه رو رفتم بازی رو هم تموم کردم ولی عجیبه که side op 150 برام باز نمیشه چکار باید بکنم ؟
    امبل روی پروانه نیس کوایت رو هم توی اولین بخورد نکشتم ولی الان هرچی ماموریت فرعی میرم این باز نمیشه
    البته اینم بگم که اصا با کوایت نرفتم هیچکدوم از ماموریت هارو چون خوشم نمیا ازش فقط با DD میرم عالیه

در مورد داستان بازی هم چند تا سوال داشتم دوستانی که خوره بازی هستن بگن من سوالامو بپورم مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام دوستان
    تعداد پست ها خیلی بالا بود من نتونستم همه رو بخونم فقط یه سوال داشتم

من مراحل اصلی بازی رو همه رو رفتم بازی رو هم تموم کردم ولی عجیبه که side op 150 برام باز نمیشه چکار باید بکنم ؟
    امبل روی پروانه نیس کوایت رو هم توی اولین بخورد نکشتم ولی الان هرچی ماموریت فرعی میرم این باز نمیشه
    البته اینم بگم که اصا با کوایت نرفتم هیچکدوم از ماموریت هارو چون خوشم نمیا ازش فقط با DD میرم عالیه

در مورد داستان بازی هم چند تا سوال داشتم دوستانی که خوره بازی هستن بگن من سوالامو بپورم مرسی
    منظورت از 150 دقیقا کدوم یکی هست؟ از بین ماموریت های اصلی؟

هر سوالی در مورد داستانی بپرس، داخل اسپویل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظورت از 150 دقیقا کدوم یکی هست؟ از بین ماموریت های اصلی؟

هر سوالی در مورد داستانی بپرس، داخل اسپویل
    منظورم ماموریت secure quaet هستش میشه side op 150 که برام باز نمیشه اصا

اینم سوالات من توی اپویل

محتوای مخفی:  
    اول بازی کوایت میاد توی بیمارستان که مارو بکشه ولی آتیش میگیره از پنجره پرت میشه بیرون قصدش از کشتن ما چی بوده بعد اینکه چجوری سالم و سرحال میاد یه دفعه میشه یار اسنیک ؟!
    سوال بعدی در مورد آسلات توی snake eater دهن خودشو سرویس کرد که بیگ باس رو بکشه توی این بازی چی میشه که میشه یار و همراه بیگ باس ؟!
    و سوال آخر اینکه بیگ باس اصلی کجا بوده توی این مدت ؟ از زمان اتفاقات فانتوم پین تا زمان اتفاقات آخر شماره 4 بازی که میمیره کجا بوده ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تا هیدوکجیما از کونامی اومده بیرون. سونی رو هوا قاپیدتش
    کونامی اشتباه بزرگی کرده ولی سونی خودش قوی بود الان قوی تر هم شده

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اینم سوالات من توی اپویل

محتوای مخفی:  
    اول بازی کوایت میاد توی بیمارستان که مارو بکشه ولی آتیش میگیره از پنجره پرت میشه بیرون قصدش از کشتن ما چی بوده بعد اینکه چجوری سالم و سرحال میاد یه دفعه میشه یار اسنیک ؟!
    سوال بعدی در مورد آسلات توی snake eater دهن خودشو سرویس کرد که بیگ باس رو بکشه توی این بازی چی میشه که میشه یار و همراه بیگ باس ؟!
    و سوال آخر اینکه بیگ باس اصلی کجا بوده توی این مدت ؟ از زمان اتفاقات فانتوم پین تا زمان اتفاقات آخر شماره 4 بازی که میمیره کجا بوده ؟!
      محتوای مخفی: جواب 
    1. توسط یک روش خاص که پیرمرده کامل توضیح میده ... یه جورایی مثل اینکه کل بدنش رو خالی کردن و توش کاه گذاشتن
    2. نمیدونم
    3.میره ارتش خودش رو بسازه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اینم سوالات من توی اپویل

محتوای مخفی:  
      محتوای مخفی: جواب 

1- دوستمون گفتن و این که بدن کواییت میتونه بازسازی بشه.
    2- درواقع هدف هر دوشون یکی بود و هر دو برای زیرو کار میکردن ولی هیچ کدوم تا انتهای متال 3 از ماجرا با خبر نبودن، بعدا که متال 3 تموم میشه اسلات با بیگ باس متحد میشه.
    3- بیگ باس میره تا ارتش خودشو بسازه و تا اخر متال 4 همین کارو میکرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سلام به دوستان نسخه 20 گیگ رو دارم که کرک 3dm رو داره وقتی رو ایکن بازی کیلیک میکنم برای اغاز تو این صفحه گیر کمیکنه و بازی بالا نمیاد مشکل از چیه
    ممنون از راهنمایی شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با تغییر ساعت فکر کنم مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو بازی با این خطا مواجه میشم
    failed to create save data
    exit the game an delete save data
    نمی دونم نیاز هست نرم افزار استیم رو نصب کنم ؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •