تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 73 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 721

نام تاپيک: Galaxy Note II » گوشی/تبلت سامسونگ با صفحه نمایش 5.5 اینچی و پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من این عکسو توی یک خبرگذاری دیدم ! برام جالب بود که مردم برای نوت 2 صف کشیدن !
    پس چیه فکر کردید فقط برای اون سیب گندیدهه صف میکشن ؟ برای نوت 1 که خودم رفته بودم طرف از 48 ساعت قبل اونجا با پتو نشته بود . ماشینشم بغلش پارک بود توش پره جزوه دانشگاهیی و غذا ...

اونا دلالند دوست عزیز نه مردم. ضمن اینکه فکر کنم خیلیهاشون الکی ایستادند یا منتظر رفقاشوننند و توی صف نیستند. بعضیهاشونم که میدونید منتظرند و زاغ سیاه چوب میزنند تا شما با گوشی نو بیایید بیرون.....
    آره دقیقا منم همین نظرو دارم ولی سوالم اینه که اگه قرار 2.700 بدنش پس چرا دیگه صف کشیدن ... فقط برای همون گلکسی دبلیو ؟ چون نوت 1 رو با قیمت 600 تومن میدادن با گارانتی اصلی که واقعا صف کشیدن داشت .

یه سری ها هم که این شاگرد موبایلی ها هستند اوستا فرستادتشون تا بتونند بازم از این فرصت استفاده کنند برای سودهای بیشتر در خرید و بعدشم فروش و ...

اره اینم هست ... که طرف بعد بره پفروشه و یه شبه 700 800 تومن شایدم بیشتر سود میککرد ..

2. 3 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

چند رنگ داره؟
    اخه یکی از دوبی زنگ زد گفت چه رنگی میخوای...قرمز ؟ ابی؟خاگستری؟مشکی؟سفید؟ من اینطوری شدم

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

اون رنگ هایی که بهتون گفتن مربوط به Galaxy S III هست
    Galaxy Note II فعلا فقط رنگ های خکستری و سفید داره...100% در اینده رنگ بندی های مختلفش هم میاد

5. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

ای وای از این قیمت دلار
    فک کن دلار همون 950 تومن پارسال میموند (:
    الان فوق فوقش با 1تومن یه نوت 2 میگرفتیم
    یا با 400 تومن!! یه آیپد مینی خوشگل که دیشب معرفی شد میگرفتیم...
    ا--
    واقعا اگه نوت 2 با قیمت نرمال که بیارزه مثلا 1.300- 1.400 به دست ایرانیا میرسید
    فک میکنید الان این تاپیک انقد خلوت بود برای همچین فبلتی؟؟
    واقعا میترکوند فروشش تو ایران... اما الان...

7. این کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

the post must be deleted
    Last edited by AbKhiar; 24-10-2012 at 18:18. دليل: the post must be deleted

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ببینید ارز ممکنه تب غیرعادی اخیرش تاحدی بخوابه که میخوابه ولی سیاست این نیست که دیگه دولت مثل گذشته بیاد دلارهای حاصل از فروش نفت رو بی حساب بریزه توی بازار.
    همون پارسال که شما میفرمایید نرخ دلار 950 بود من به همه ی دوستانم که خودشون تحصیلکرده و باتجربه اند میگفتم نرخ واقعی دلار 3000 ت هستش.
    فعلاً که دولت چه بی حساب چه باحساب دیگه نمیخواد دلارهای نفتی رو صرف پایین نگهداشتن مصنوعی نرخ ارز کنه که فقط به نفع واردات و به ضرر تولید کننده های داخلی باشه.
    الان همه ی اقتصاددانها از هر طیف و طرفدار هر مکتب اقتصادی، وضع فعلی که دلار داره نرخ واقعی خودش رو بعد از 30 سال پیدا میکنه رو روش کاملاً درست میدونند.
    گرچه که به ضرر کسی باشه که میخواد کالای وارداتی از هر نوعش رو بخره.
    پس نتیجه میگیریم قیمت نوت2 کمی پایینتر میاد ولی دیگه اون قیمتهایی که شما فرمودید دیگه هرگز محقق نخواهد شد.
    دوستانی که به مباحث اخیر ارز و نقدینگی علاقمندند مناظره ی چند روز قبل معروفترین اقتصاددانهای کشور رو از اینجا دانلود کنند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 5 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با حرفت موافقم دوست عزیز...
    ولی از طرفی هم بیش از اون چیزی که دلار بالا رفته باشه
    این پول ملی ما هست که فوق العاده بی ارزش شده...
    و شاید یه دوره ی چند ساله ی سختی اقتصادی برای مرد در راه باشه تا حد اقل به وضع سابق برسیم
    بهر حال در بحث نوت 2 با درامد ما ایرانیا و این قیمت خریدش خیلی سخت شده

12. 4 کاربر از AbKhiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

از شما چه پنهان دوست عزیز، توی موبایلستان مخصوصاً تاپیک نوت2 که لابد دیدید تا بحث به اینجاها میرسه مدیران انجمن تا سرحد مرگ! کاربرها رو تهدید میکنند و....
    پس منم در اینجا این موضوع اقتصادی رو دیگه ادامه نمیدم. فقط محض خاتمه عرض کنم در همون مناظره ای که لینک دادم با دلیل براتون از دیدگاه اقتصادی روشن میشه که این به اصطلاح عمداً «کم ارزش کردن پول ملی»،
    هر چند به ضرر خریداران اجناس خارجی هست اما اتفاقاً در نقطه ی مقابل میتونه برای رضایتمندی تولید کنندگان داخلی و موجب قدرت گرفتن تولیدات داخلی + صادرات + رشد اقتصادی کمک قابل توجهی کنه البته به شرط و شروطی.
    این دقیقاً همون ترفندیه که چین سالهاست پیشه کرده و تونسته بوسیله ی اون صادراتش رو افزایش بده و صدای آمریکا رو هم درآورده!
    حتی خود دولت آمریکا هم گهگاه ارزش دلار رو در مقابل یورو و سایر ارزها عمداً قدری پایین میاره تا به کاهش واردات+افزایش تولید داخلی+بهبود تراز تجاری خودش کمک کرده باشه که البته با اینکارش باز اینجا صدای اروپا رو درمیاره!
    من اسم اینکار دولت رو میذارم همون جراحی اقتصادی معروفش که زمانی میگفت میخواد انجام بده... این همونه.

دقیقتر بگم: این در واقع خیلی خوبه که دولت از مکتب اقتصادی « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »(مکتبی که ارز و پول رو برای دولت کالایی برای سوداگری میدونه) یهو به مکتب اقتصادی کلاسیک(که پول و ارز رو فقط وسیله ی مبادله میدونه) گرایش پیدا کرده ولی این وسط ناگهانی بودنش برای خیلی از مردم که از اقتصاد بی اطلاعند نگران کننده و برای بعضیها عجیب و برای بعضیهای دیگه جالب توجه هست.

از قدیم گفتند و گفتیم که تا فشار بالای سر ما ایرانیها نباشه به راه راست نماییم. ظاهراً این تحریمها هم باعث شده مسئولین اقتصادی ما آخرش آدم شند! (البته امیدوارم بفکر معیشت مستضعفین و افزایش غیرمنطقی بی رویه و بی دلیل نرخ مایحتاج مردم هم سریعتر فکری بکنند)

ببینید برای یک مثال عینی : الان دیگه واردات قاچاق که برای دهها سال باعث انواع معضلات اقتصادی برای کشور بود یهو یک شبه به حد نزدیک به 0 رسیده! چیزی که به خوابش هم کسی نمیدید! چرا چون دیگه برای تجار قاچاقچی دیگه نمیصرفه!
    یا مثلاً دیگه از انبوه میوه های وارداتی که سوژه ی رسانه ها برای انتقادات به دولت بود و تا همین دو ماه قبل تمام بازارهای همه ی شهرهای ما ازشون پر شده بود هیچ خبری نیست!
    یا دیگه نمیصرفه که انبوه پوشاک تولید داخل اول بره ترکیه و اونجا برند الکی بخوره و به اسم پوشاک خارجی دوباره با قیمت کذایی برگرده به بازار داخلی!
    و دیگه نمیصرفه برای تجار مال حروم خور که برن با ارزهای نفتی که بیت المال ملی هست از ژاپن تایر وارد کنند و با قیمت خیلی پایینتر! به پاکستان صادر کنند و اسمش رو بذارن رشد صادرات غیر نفتی! و کلی با این خیانتشون به اقتصاد داخلی پز هم بدن!
    و... و...و...

البته این رو همه میدونیم که کلاً این دولت در تصمیمات(بخوانید جراحی ها)ی اقتصادی بی مهابا معرف حضور همه ی دوستان هست. از کارتی کردن سوخت تا هدفمندی یارانه ها که دو دهه دولتها از انجامش خوفناک بودند گرفته تا آزادسازی اخیر نرخ ارز!

اینجا هم کمی در این زمینه توضیح دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Legacy's; 24-10-2012 at 20:16.

14. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با وایفای این گوشی دارم

وقتی‌ از اینترنت سیمکارت یا مودم وایرلس دوستم کانکت میشم همه چیز کار می‌کنه

ولی‌ وقتی‌ با وایفای مبین‌نت خودم وصل میشم فقط بروزر گوشی کار می‌کنه

مپ لود نمی‌شه

جی‌ میل هم کار نمی‌کنه

راهی‌ هست این درست بشه؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان من یه مشکل با وایفای این گوشی دارم

وقتی‌ از اینترنت سیمکارت یا مودم وایرلس دوستم کانکت میشم همه چیز کار می‌کنه

ولی‌ وقتی‌ با وایفای مبین‌نت خودم وصل میشم فقط بروزر گوشی کار می‌کنه

مپ لود نمی‌شه

جی‌ میل هم کار نمی‌کنه

راهی‌ هست این درست بشه؟
    خوش میگذره avannn جان ؟

چیز پی ان روشن کن اوکی میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •