تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 58 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان من مدتی پیش این لپتاپ dv6t-7000 را خریداری نموده ام اما هرچه اقدام به نصب و یندوز 8 در آن شدم موفق نشدم چه از طریق بوت چه از طریق ویندوز
    با هر کلیدی امتحان کردم منوی بوت نیومد از روی خود ویندوز هم که میخوام نصب کنم از طریق فایل setup.exe ارور میده نمیزاره نصب شه

شما عزیزانی که اقدام به نصب ویندوز در این لپتاپ کرده اید لطف کنید به من هم بگید که چه طوری میشه اینکارو کرد چون من هر کاری کردم نشد

بایوس هم اپدیت کردم به f22 بازم نشد پارتیشن بندی هم شده ویندوز و هیچ مشکلی از لحاظ پارتیشن نداره اگه بتونین راهنمایی کنین خوشحال میشم که چه جوری باید روی این لپتاپ ویندوز 8 نصب کنم؟؟؟؟

با تشکر از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....
    درود بر شما
    کلا چراغ وایرلس این لپتاپ پشتیبانی خوبی از ویندوز 8 ندارد من با همین موضوع در تاپیک های خارجی هم مواجه شدم اما متخصصان خود hp هم عقیده داشتند که روی ویندوز 8 خیلی خوب اون دکمه کار نمیکنه حالا شما اقدام به نصب درایور ویندوز 8 کنین شاید درست شه ولی اگه نشد احتمالا همین موضوع هست که میگم
    چراغ وایرلس هم تاٍثیره خاصی روی باطری نداره زیاد خیلی خودتونو ناراحت این قضیه نکنین
    نرم افزارهایی هم هستن که میتونن به طور کلی وایرلس رو خاموش و روشن کنن دقیقا مثل airplane mode در گوشیهای هوشمند android

3. این کاربر از matlab76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان من مدتی پیش این لپتاپ dv6t-7000 را خریداری نموده ام اما هرچه اقدام به نصب و یندوز 8 در آن شدم موفق نشدم چه از طریق بوت چه از طریق ویندوز
    با هر کلیدی امتحان کردم منوی بوت نیومد از روی خود ویندوز هم که میخوام نصب کنم از طریق فایل setup.exe ارور میده نمیزاره نصب شه

شما عزیزانی که اقدام به نصب ویندوز در این لپتاپ کرده اید لطف کنید به من هم بگید که چه طوری میشه اینکارو کرد چون من هر کاری کردم نشد

بایوس هم اپدیت کردم به f22 بازم نشد پارتیشن بندی هم شده ویندوز و هیچ مشکلی از لحاظ پارتیشن نداره اگه بتونین راهنمایی کنین خوشحال میشم که چه جوری باید روی این لپتاپ ویندوز 8 نصب کنم؟؟؟؟

با تشکر از شما
    شما از bios گزینه primary boot رو روی cd-dvd rom نذاشتید انگار و روی hard drive مونده.باید برید تو بایوس و تعیین کنید که اولویت بوت رو dvd-ROM باشه.وگرنه وقتی dvd ویندوز رو می ذارید با هارد بوت می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما از bios گزینه primary boot رو روی cd-dvd rom نذاشتید انگار و روی hard drive مونده.باید برید تو بایوس و تعیین کنید که اولویت بوت رو dvd-ROM باشه.وگرنه وقتی dvd ویندوز رو می ذارید با هارد بوت می کنه

درود بر شما
    من از همه این چیزهایی که اشاره کردید مطلع هستم ولی مشکل کن اینه که اصلا تنظیمات بایوس درست و حسابی نداره del رو که میزنم که هیچ اتفاقی نمیفته esc رو میزنم این گزینه ها میاد

f1 system information
    f2 system dig
    f9 boot service option
    f10 bios setup
    f11 system recovery

که وقتی میرم تو بایوس ستاپ چیزی که شما ذکر کردید رو پیدا نمیکنم توی بوت سرویس آپشن هم که میرم بازم چیزه خاصی که بشه تغییرش داد نیست
    ماله شما هم اینجوری بود؟؟؟
    یا اینکه لپتاپه من خرابه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز ریستور کردن بکاپ با ویندوز ریختن فرق داره.من از چند نفر همون موقعها پرسدیم راهیی داره فقط ویندوز رو موقع ریستر کردن بریزیم که گفتند نه نمی شه.یخ نفر فکر کنم گفت چند تا گزینه می ده که یکیش فقط درایو C رو پاک می کنه ه به بقیه درایوها کاری نداره و فقط ویندوز می ریزه.الان دقیق یادم نیسن.فکر کنم طرف ایسوس داشت.به هر حال فکر نکنم افراد زیادی اینجا این ریسک رو کرده باشند و ریستور کرده باشند که ببینند ایا کل هاردشون پاک می شه یا نه!یکی از دوستای خودمم چند وقت پیش با ایسوسش همینکار رو کرد و کل هاردش پرید و کلی حرص خورد!
    به هر حال من گفتم می تونید یه ویندوز دانلود کنید ( حالا از کافی نت یا ...).یا می تونید یه ویندوز کرک شده بگیرید (سعی کنید از اونایی باشه که کاستوم نکردند.یعنی ویندوز رو تغییر نداند) بعد با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنید.ویندوز اوریجینال که شاخ و دم نداره.ویندوز ویندوزه.کرک کردنش ادیت می کنه.شما کرک نکنی اوریجیناله دیگه!مگه اینکه اون شرکت خودش تغییزاتی تو میندوز داده باشه که شما تو نت یا تو همین فروم پرس و جو کن که بهت بگن چه ویندوز کرک شده ای تغییری نداره توش.الان من اویریجینال از سایت مایکرو سافت دانلود کردم.مثلا فکر کردی دیگه خدای سیستم عامله و مشکلی نداره؟!نه بابا ویندوز همونه.در ضمن وقتی شما از نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنید خیلی معنی نداره که رو ویندوز اوریجینال حساس باشید!چون همون برنامه ها رجیستری و ... رو تغییر می دن.یعنی عملا سیستمنون کرک شده!
    من این ریسک رو کردم هرچی داشتم پرید اما قبل از اون از اطلاعاتم بک اپ گرفتم دوستان حواستون باشه بک اپ بگیرید تنها خوبیش این بود که باز لایسنس کسپر اسکای داد

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

درود بر شما
    من از همه این چیزهایی که اشاره کردید مطلع هستم ولی مشکل کن اینه که اصلا تنظیمات بایوس درست و حسابی نداره del رو که میزنم که هیچ اتفاقی نمیفته esc رو میزنم این گزینه ها میاد

f1 system information
    f2 system dig
    f9 boot service option
    f10 bios setup
    f11 system recovery

که وقتی میرم تو بایوس ستاپ چیزی که شما ذکر کردید رو پیدا نمیکنم توی بوت سرویس آپشن هم که میرم بازم چیزه خاصی که بشه تغییرش داد نیست
    ماله شما هم اینجوری بود؟؟؟
    یا اینکه لپتاپه من خرابه؟؟
    اختیار دارید عزیز ما که میریم تو BIOS هزار تا منو با مخلفات میاد!
    احتمالا نیت شما ایراد داره دوباره نیت کن برو

8. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بله تقریبا همه لپتاپها رو دفعه اول باید بوتشون رو روی dvd rom بذارید.حالا شاید بعضیا هم از اول اینجوری باشتد.ولی اکثرا مثل مال شمان

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....

درور بر شما من رفتم براتون گشتم و فهمیدم که چه جوری میشه این کلید رو روی ویندوز 8 فعال کرد که بشه خاموش و روشن کرد و airplane mode رو انجام داد
    اول این فایل رو دانلود کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس بهد از نصب برین توی pc setting توی ویندوز8 اون گوشه سمته چپه اگه نتونستی پیداش کنی عکسشو برات میزارم که چجوری بری توش بهد تو قسمت wifi میتونی airplane mode رو عوض کنی و با یک بار خاموش روشن کردن از هموت صفحه wifi دکمه f12 به راحتی وایرلس رو خاموش و روشن میکنه و نارنجیو سفی میشه به همین راحتی

12. این کاربر از matlab76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اختیار دارید عزیز ما که میریم تو BIOS هزار تا منو با مخلفات میاد!
    احتمالا نیت شما ایراد داره دوباره نیت کن برو
    درود بر شما
    بالاخره باهاش ور رفتم تونستم میندوز رو روش نصب کنم از راهنماییهاتون هم بسیار ممنونم نیت کردم بعد رفتم تو درست شد

14. این کاربر از matlab76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درور بر شما من رفتم براتون گشتم و فهمیدم که چه جوری میشه این کلید رو روی ویندوز 8 فعال کرد که بشه خاموش و روشن کرد و airplane mode رو انجام داد
    اول این فایل رو دانلود کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس بهد از نصب برین توی pc setting توی ویندوز8 اون گوشه سمته چپه اگه نتونستی پیداش کنی عکسشو برات میزارم که چجوری بری توش بهد تو قسمت wifi میتونی airplane mode رو عوض کنی و با یک بار خاموش روشن کردن از هموت صفحه wifi دکمه f12 به راحتی وایرلس رو خاموش و روشن میکنه و نارنجیو سفی میشه به همین راحتی
    دوست عزیز خیلی ممنون ولی مشکل من کلی تر هست من زمانی هم که روی حالت airplane میزارم باز هم اون چراغ روشنه..این نرم افزار همون گزینه را با کلید انجام میده که باز هم کلید وایرلس من خاموش نمیشه.. با این حال خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •