تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 120 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من واقعاً ممنونم.خیلی لطف کردی.
    یه سوالی هم دارم.تو لنوو Z580 دوستم وقتی دکمه Caps Lock رو میزنم رو مانیتور اعلام میکنه که CL روشن شد.در حالی که رو کیبورد چراغی برای فهمیدن اینکه Caps Lock یا Number Lock روشنه یا نه نیست!!!
    برای لنوو Y580 هم این برنامه وجود داره؟اونم مثل همین Home Teather نرم افزار داره؟
    تعجب میکنم که چرا به من سی دی ندادن!!البته به دوستمم ندادن!ولی رو سیستم اون هست.رو سیستم من نیست.شاید لنوو من نداره.نیدونم.
    اما اگه هست ممنون میشم لینک دانلود اونم بگذارید.پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست من واقعاً ممنونم.خیلی لطف کردی.
    یه سوالی هم دارم.تو لنوو Z580 دوستم وقتی دکمه Caps Lock رو میزنم رو مانیتور اعلام میکنه که CL روشن شد.در حالی که رو کیبورد چراغی برای فهمیدن اینکه Caps Lock یا Number Lock روشنه یا نه نیست!!!
    برای لنوو Y580 هم این برنامه وجود داره؟اونم مثل همین Home Teather نرم افزار داره؟
    تعجب میکنم که چرا به من سی دی ندادن!!البته به دوستمم ندادن!ولی رو سیستم اون هست.رو سیستم من نیست.شاید لنوو من نداره.نیدونم.
    اما اگه هست ممنون میشم لینک دانلود اونم بگذارید.پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.
    نه نرم افزار نداره....زیر تاچ پد چند تا چراغ هست..چراغ دوم از سمت راست مربوط به CL هست....
    توی کارتون باید باشه اگه نیست باید دان کنی...خیلی ضروریه...الآن احساس نمیکنی تاچ پدت کنده؟؟؟ باید درایورش رو نصب کنی مثل موشک میشه....کلا همه ی نرمافزاراش رو باید نصب کنی .... مثلا یه نرم افزار مربوط به هارد داره...
    اینجا بیشترش هست...از اینجا دان کن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M A M M U T; 18-09-2012 at 17:13.

3. 2 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه های نرم افزاری هست که کناره های تاچپد رو واسه Scroll down-Up و Scroll left-Right قرار بده؟ مثلا مثل تاچپد های وایو؟
    نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه های نرم افزاری هست که کناره های تاچپد رو واسه Scroll down-Up و Scroll left-Right قرار بده؟ مثلا مثل تاچپد های وایو؟
    نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
    اگه دو انگشتی روی تاچ پد بکشی همین کارو میکنه و نیاز به نرمافزار خاصی نیست.

6. 3 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه نرم افزار نداره....زیر تاچ پد چند تا چراغ هست..چراغ دوم از سمت راست مربوط به CL هست....
    توی کارتون باید باشه اگه نیست باید دان کنی...خیلی ضروریه...الآن احساس نمیکنی تاچ پدت کنده؟؟؟ باید درایورش رو نصب کنی مثل موشک میشه....کلا همه ی نرمافزاراش رو باید نصب کنی .... مثلا یه نرم افزار مربوط به هارد داره...
    اینجا بیشترش هست...از اینجا دان کن...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام ممنون از راهنماییت چراغا جاشون واقعا جالب بود
    تاچ پدم با آخرین ورژن درایور هست ولی باهاش مشکل دارم.گاهاً کرش میکنه و میپره.گمونم نیازه درایور رو بهینه کنن.
    تو کارتون سی دی نداشت منم همه درایور هارو از سایت لنوو گرفتم.ولی نرم افزارهایی مثل همین Home Teather Key هم تو لینک لنوو نبود!!!یه کم تو قسمت ساپورت سایتشون ضعیفن.کلی سیستم عامل رو لیست کرده ولی فقط برای وین 7 درایور گذاشته!!!!!
    ممکنه بگید ورژن بایوس شما چنده؟و آخرین بایوس چه ورژنیه؟
    و اینکه دکمه میانبر برای اجکت بلوری رو کیبورد هست؟
    این مدل Tv Tuner و Wimax داره؟چون درایور هاشو گذاشتن میپرسم.
    در رابطه با تاچپد هم یه سوال داشتم.وقتی لپتاپ رو خریدم یه افکتی رو ویندوز بود که وقتی با دو انگشت از سمت راست به چپ تاچپد میکشیدی دسکتاپ عوض میشد و وارد یه اپلیکیشن مثل نوت یا عکس میشد.اسم اون برنامه رو میدونید چیه؟مثل ترک پد اپل که دسکتاپ رو عوض میکنه.وقتی ویندوز ارجینال رو عوض کردم اونم پرید.البته از وین ارجینال ایمیچ گرفتم ولی وقتشو ندارم برش گردونم ببینم برنامه هه چی بود!
    بازم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

13 بررسی لپ تاپ lenovo y580

بعد از 2 روز کامل کار کردن با این لپ تاپ وقتشه منم نظرمو بگم

سخت افزار: 10
    من شخصا واقعا از سخت افزار این لپ تاپ راضی بودم.دو تا گیم خیلی خفن تست کردم تست کردم و کاملا انتظاراتمو برآورده کرد.
    Alan Wake : روی بالاترین تنظیماتش کاملا روون اجرا شد!
    Witcher 2 : روی تنظیمات high کاملا روونه ولی روی ultra فریم نسبتا پایینی می ده.فک می کنم بین 10 تا 15 باشه.اینه که روی تنظیمات بین high و ultra هم نسبتا روون اجرا می شه!

بدنه و جنس : 9
    جنس مواد به کار رفته در بدنه ی لپ تاپ نسبتا خوبه.این که بعضی از دوستان می گفتن کیبوردش شله هم من چیزی احساس نکردم.تاچ پدش هم خیلی بزرگه.
    ضمنا با دست کشیدن روی لپ تاپ برق کاملا محسوسی احساس میشه که به نظرم یه کم غیر طبیعیه.

ساپورت نرم افزاری لنوو : 2
    تنها چیزی که واقعا حالمو به هم زده وضعیت ساپورت نرم افزاری لنوو ه.من ویندوز 8 نصب کردم.عملا نیمی از درایورها و نرم افزارهاش که اصلا نصب نمی شد(از جمله تاچ پد،چیپست،اینتل گرافیک و...)و بعضی چیزا هم که نصب می شد مثل power manager و onekey recovery و onekey theater یا اجرا نمی شد و یا این که کلا باعث می شد ویندوز خراب بشه!!!!!
    خلاصه این که 2-3 بار مجبور شدم ویندوز عوض کنم!
    روی سایتشونم که می ری درایورهاش مال چندین ماه پیشه و اصلا آپدیت نشده!! و جالب تر این که بعد از گذشت این همه مدت از عرضه ویندوز 8 هنوز هیچ درایور ویندوز 8ی حتی به صورت beta برای این لپ تاپ ارائه نشده(البته برای بعضی مدلای دیگه یه سری درایور beta هست!).
    dvd روشم که خیلی افتضاح بود! حتی یه آتوران ساده هم نداشت!

زیبایی : 8
    لپ تاپ خیلی ساده است .من شخصا انتظار داشتم وقتی دارم یه لپ تاپ گیمینگ می گیرم یه مقدار قیافه ی لپ تاپای گیمینگ رو هم داشته باشه مثلا یه طرح خاصی یا یه چراغای خاصی... ولی اگه ساده بودنو عیب در نظر نگیریم کاملا شیکه.

نمایشگر : 8.5
    با توجه به چیزایی که خونده بودم شخصا انتظار نمایشگر خیلی بدتری داشتم ولی الان که دارم باش کار می کنم اصلا بد نیست! وسعت دیدش هم نسبتا خوبه.تنها ایرادش اینه که یه مقدار رفلکس نور داره و باعث می شه که تو نور خورشید یه کمی کیفیت صفحه بیاد پایین.البته اینم بگم که درسته که صفحه ی نمایشش مشکلی نداره ولی خوب طبیعتا از نظر کیفیت با مثلا لپ تاپ های سونی قابل مقایسه نیست!

فناوری های به کار رفته : 9.5
    تقریبا من هر چیزی که لازم داشتم داره.2 تا usb3 ، بلوتوث 4 ، بلوری و...

کولینگ : 9.5
    یکی از شگفتی های این لپ تاپ سیستم کولینگشه! وقتی دارم باهاش کار معمولی می کنم عملا هیچ حرارتی هیچ کجای لپ تاپ وجود نداره، اصلا انگار نه انگار که روشنه! موقع گیمینگ خفن یه قسمت هایی از کیبورد گرم می شه و زیرش هم نسبتا داغ می شه که خوب با توجه به کارت گرافیک بالایی که روشه کاملا طبیعیه.

نمره ی کل : 9
    از اون جایی که سخت افزار واسه من مهمترین چیزه من از خریدم کاملا راضیم.البته اگه ساپورت نرم افزاری لنوو انقدر افتضاح نبود قطعا الان به جای 9 نمره ی 10 رو به این لپ تاپ می دادم.

-------------------------------------------------------

دو تا سوالم از دوستان داشتم:
    یکی این که کس دیگه ای هم روش 8 نصب کرده!؟
    دوم این که لیوکس چه طور؟ من وقتی می خوام mint 13 روش نصب کنم همون اول نصب که باید یه درایو انتخاب کنیم اصلا درایوای منو نمی شناسه !!! فقط هاردمو نشون می ده که 750 است ولی هیچ کدوم از درایوام نیست.انگار که اصلا پارتیشن بندی نشده!
    Last edited by hrh_fourtyseven; 19-09-2012 at 23:44.

9. 3 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منم از ساپورت نرم افزاری لنوو اصلا راضی نیستم.حتی نرم افزارهایی که برای لپتاپ طراحی کرده افتضاحه مثل همین تاچپد مثلا هوشمندش ، درست کار نمیکنه.

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز هنوز win8 بصورت رسمی نیومده که انتظاره درایور داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان ،
    من یک ماهی میشه y580 خریدم ( بدون ssd (
    اولا میخوام بدونم آیا میشه رو این ssd نصب کرد و اگه میشه گارانتیشو باطل میکنه ؟
    دوما اینکه یکی از درایوراش نصب نمیشه ، intel rapid start وقتی ستاپو باز میکنم میگه this computer does not meet minimum requirment ...
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خود سازگار باید براتون نصب کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •