میخوام بگیرم کدوم نسخه رو بگیرم مشکل نداشته باشه؟
آخ آخ آخ حس بدیه ... درکت می کنم .... متاسفانه ریپیر ها اکثرا جواب نمیدن .. نرم افزار هایی هم که دادن 98% سرکاریه .... نهایتا سعی کن دوباره دانلود کنی ترجیحا با یک دانلودر دیگه ... اربیت ، فری دانلود منیجر ، فلش گت
اگه سرعتت بالاس یا وقت و حسش هست ترجیحا کاملشو بگیر ...
شاید با برنامهآقا من نسخه ی بلک باس رو دان کردم اما موقع extract ارور میدهاز دانلود ها دان کردم.... غیر از ریپیر کردن راهی نیست؟
seg manager بتونی قسمتی از فایل که دانلود نشده رو دانلود کنی و از اول دانلود نکنی کار باهاش هم آسونه
فایلی که دانلود کرده باشی رو لینکش رو میدی و خود فایل هم آدرسشو از هاردت میدی خودش چک میکنه اگه ناقص دانلود شده باشه خود اون قسمت کم رو دانلود میکنه
سایت ------ نسخه بلک باکس رو برای دانلود گزاشته حدود 3 گیگ هست به نظرتتون سرکاریه یا نه؟!میخوام بگیرم کدوم نسخه رو بگیرم مشکل نداشته باشه؟
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کدوم نسخه رو گرفتید ؟!و چند گیگ بوده ؟اگه سرعتت بالاس یا وقت و حسش هست ترجیحا کاملشو بگیر ...
یک سوال برام پیش اموده اگه فریم پایین باشه مثلا 20 باشه رزولوشن رو بیارم پایین فریم بالا میره ؟!
Last edited by spartaqus; 01-11-2012 at 22:17.
بازی بدی نیست ولی کاش حداقل اسمش و Most Wanted نمی ذاشتن که یکی مثل من این همه مدت منتظر یه Most Wanted دیگه نمونه و با یه بازی کاملا متفاوت مواجه بشه ! متاسفانه اصلا 1 % هم شبیه Most Wanted نیست ...
شاید اگه اسمش یه چیز دیگه بود حس بهتری نسبت به بازی داشتم .
منم همینو دانلود کردم اما درسته و مشکلی نداره
احتمالا شما ناقص دانلود کردی
بزن با Power Archiver اکسترکت کن. من موقعی شده که WinRAR پیغام خطا میداده که فایل ناقص هست ولی با این برنامه راحت اکسترکت میشده. امتحانش ضرری نداره.
خب کاری نداره پارتی که ارور داره رو repair archive کن درست میشه/. البته مثل اینکه خودت ریپیر کردی. ولی معمولا با این کار درست میشه. من از همین سایت گرفتم مشکلی نداشت.
Last edited by saeedsh7j; 01-11-2012 at 23:50.
فقط اسم mw رو بازیه اصلا حس رقابت بوجود نمیاد.... یه ۴ تا ادم بیان کل کل کنن گاراژ باشه نقطه نقطه ی ماشینو دست کاری کنیم هیچی نداره
فقط مسابقه
رو هوا هم تیونینگ میشه ماشین :(
run جالبتر بود لااقل کل کل داشت تو بازی :(
انصافا هرچی بیشتر بازی میکنی و بیشتر فوت و فنها رو یاد میگیری جالب تر میشه بازی! بالاترین سرعت من تا این لحظه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)