تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 301 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

یه نظر کاملا شخصی دارم که شاید غلط باشه .

به نظرم امیرخان بیش از حددر موردحواشی فوتبال صحبت می کنه.این حرفها برای تیم بیشتر تنش زا و حاشیه سازه.

تکرار خاطرات تیم ملی و ایراد گرفتن از مدیران ورزشی و ......... حتی اگر درست و منطقی هم باشه نباید مطرح بشه.
    در این اوضاع که تیم به ثبات رسیده و با چند برد میتونه فاصله خوبی در صدر جدول برای خودش ایجاد کنه باید فقط رو کار خودمون تمرکز کنیم.

در حال حاضر ترکیب تیم به نظر اکثر هواداران استقلال ناقصه و در چند پست بازیکن کارامد نداریم.حواسمون باشه که واسه نیم فصل دوم نقاط ضعف رو درست کنیم تا با مصدوم شدن 2 تا بازیکن (مثل دربی رفت )کارمون گیر نکنه.
    Last edited by federrer; 22-11-2012 at 14:27.

2. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برد خوبی بود به همه تبریک میگم
    با توجه به نیمکتمون پیروزی در این دیدار سخت به نظر میرسید ولی خوشبختانه با 2 گل موفق شدیم پیکانو شکست بدیم
    اگه منوچهری اون تک به تکو به گل تبدیل میکرد خیلی راحت تر پیکانو میبردیم

خوشبختانه میداوودی هم پاش به گلزنی باز شد . میلاد تموم کنندس مهاجمی نیست که بتونه برگرده عقب و واسه خودش موقعیت بسازه و مهاجمی نیست که مثل ارش از هر 10 تا موقعیت یکیشو اونم شاید به گل تبدیل کنه.....میلاد از هر 2 موقعیت یکیشو به گل تبدیل میکنه....باید بهش فرصت بیشتری داده بشه و از همه مهمتر هافبکامون بتونن مهاجمارو تغذیه کنند که متاسفانه همچین چیزی در استقلال نمیبینیم...

مشکل ما مهاجم نیست مشکل ما نبود یه هافبک بازیسازه مثل جباری نویدکیا نوری مبعلی زندی و حتی توزیو جانواریو....الان تنها بازیسازمون میثمه که اونم بیشتر از اینیکه فکر بازیسازی باشه ، فکر گلزنیه خودشه
    سمت چپمونم شدیدا نیاز به تقویت داره.یه هافبک چپ مثل کرار یا هوار باید بگیریم و حتما باید از ساموئل در پست تخصصیه خودش یعنی دفاع چپ بازی بگیریم. ساموئل جلوی پیکان اصلا وظایفشو به عنوان یه هافبک دفاعی درست انجام نداد.....پیکان تیم زهرداری نبود وگرنه رحمتی روز سختیو در پیش داشت.بهترین عملکرد ساموئل در کناره هاست

خط دفاعی هم مثل همیشه عالی کار کرد.صادقی و منتظری در کنار هم دارن فوق العاده کار میکنند.

امیدوارم هرچه زودتر جباری و کیانوش شرایط بازی کردنو پیدا کنند واقعا در وسط زمین مشکل داریم 6 تا هافبکمونو در اختیار نداریم 3 تاشون که جدا شدند 3 تاشونم مصدومن......

4. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دقیقا موافقم امیر جان

اول بگم که بازیه جذابی نبود و از لحاظ فنی چیز خاصی نداشت . این هم دلیل داره . برای درک کردن این دلیل میتونیم بازیه تیممون با سپاهان رو در مقابل این بازی قرار بدیم

تیمی که میل به حمله داره مثل سپاهان و کلا فوقتبال قشنگی بازی میکنه خوب تیم مقابلش هم استقلاله تیم دفاعی نیست . حمله میکنه . حمله در حمله . ضد حمله در ضد حمله . بنابراین یه بازیه تماشایی و زیبا رو مشاهده میکنیم . 3 تا تک به تک به وجود میاریم به راحتی گل میزنیم و بازی هم از لحاظ فنی بالاست . چون تراکم بازیکن در تمام جای زمین مناسبه . چند تا حمله چند تا میانه چند تا دفاع . برای هر 2 تیم میگما

اما یه بازی مثل بازی با پیکان ... وقتی تیم حریف از باخت سنگین ترسیده و فکر و ذکرش اینه تماما دفاعی بازی کنه خوب بازی بار فنی نداره . وقتی تراکم جمعیت فقط توی زمین خودشونه و 11 نفر ریختن تو محوطه جریمه ما هم یه هافبک بازیساز فعلا نداریم یه حمله ی 6 دانگ مثل مجیدی فعلا نداریم خوب نمیتونیم کاری کنیم . نباید توقع خاصی از این بازی داشت.

بارسلونا به اون بارسلونایی مقابل چلسی هیچ کاری نتونست بکنه چون 11 نفره تو دفاع بودن . اینکه دیگه استقلاله !

پس وقتی بازی کسل کننده میبینید نگید استقلال نمیتونه حمله کنه و تهاجمی نیستو ... ببینید تیمای مقابل استقلال چجوری بازی میکنن که بازی کسل کننده میشه .

خط دفاعی همچنان عالی بود . یعنی مو لا درزش نمیره !

از بدترین بازیکنا میتونم به اکبرپور و منوچهری اشاره کنم . اکبرپور اصلا پتانسیل بازی توی اون پست رو نداره . اصلا خلاق و بازی ساز نیست اصلا تکنیک کافی نداره و نمیتونه اونجا بازی کنه . حالا چون گل زد دلیل نمیشه بگیم خوب بازی کرد !

منوچهری هم حالا میفهمم چرا قلعه نوعی بهش اعتماد نداره . روی زمین هیچ چیزی برای گفتن نداره هیچ چیزی . نه دوندگی نه قدرت دریبل نه شوت نه .... هیچی اصلا . فقط رو هوا شاید یه هد بزنه . اونم ما نمیتونیم کل تیمو ول کنیم هی سانتر کنیم رو کله ی این که شاید از 5 تا یکیشو گل کنه !

اما درباره ی میلاد این نظرو ندارم چون به قول امیر میلاد اصلا جاش اونجا نیست ! جای میلاد نوک حمله هست . اونجا که نمیتونه خوب بازی کنه . اگه نوک حمله بود و خوب تقویت شد و بد بازی کرد اون موقع میتونیم ازش ایراد بگیریم . الان همچنان میگم جز مهاجمای خوب ایرانه اگه ژنرال خرابش نکنه .

حمودی خیلی قشنگ بازی کرد فرارهای خوبی داره خسرو هم همینطور . بیک زاده هم همون بهتر که مصدوم شد !

بائو در خدمت تیم بود خوب کار کرد روی گلی که زدیم هم شوت قشنگی زد . قدرت دریبل و تکنیک عالی داره اما به نظرم یه خورده توی پاس دادن خلاقیت نداره . یعنی اون قدرت تفکر رو مثل جباری نداره . هول میشه نمیدونه توی اون لحظه کجا پاس بده . اصلا پاس بده یا دریبل کنه یا شوت بزنه... توی یه صحنه شوت پست محوطه زد که 2 تا بازیکنامون از چپ و راست قشنگ توی عمق داشتن میرفتن اما سرش پایین بود ندید که پاس بده توپم زیر پاش بود نمیدونست چیکار کنه شوت زد ! یه کم روی این قدرت فکرش کار کنه میتونه هافبک خیلی خوبی بشه . ما هافبک دریبل زن خوب جز کریمی توی کل ایران نداریم . اکثر هافبکامون فقط پاس میدن . اما بائو میتونه رو خودش کار کنه نه یکی مثل کریمی حداقل یه هافبک دومه دریبل زد تو ایران باشه

ساموئل پاس هاش رو به عقب بود . رو به جلو کار کنه بهتره

منتظری و صادقی هم همچنان عالی . بقیه بازیکنا هم چیز خاصی نداشتن

حالا با 4 تا اختلاف در صدر جدولیم . تازه با نبود جباری و جانواریو توی این چند بازیه آخر ... برد مقابل سپاهان در اصفهان ... همه چی عالیه . قهرمانی نیم فصل هم تبریک میگم

6. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

استقلال - هانوفر؛ بازي خداحافظي فرهاد مجيدي

مدير عامل باشگاه استقلال خبر از بازي خداحافظي فرهاد مجيدي در ديدار دوستانه تيمش مقابل هانوفر آلمان خبر داد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بحث بازگشت فرهاد مجيدي و حضور اين بازيکن در جمع آبي پوشان چندي است که مطرح شده اما مدير عامل استقلال از برگزاري ديدار دوستانه براي خداحافظي اين بازيکن خبر داد.

علي فتح‌الله زاده مدير عامل استقلال در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: فرهاد مجيدي در کلاس هاي مربيگري حضور دارد و در صورتي که برنامه هاي او با بازي‌هاي استقلال تداخل پيدا نکند اين بازيکن در سه چهار بازي آخر فصل استقلال را همراهي خواهد کرد.با او در اين باره صحبت کردم و همه هماهنگي ها را انجام داده ام.

وي افزود: در اين باره با امير قلعه‌نويي هم صحبت کردم و موافقت او را هم گرفته ام اما در صورتي که مجيدي نتواند در بازي هاي آخر استقلال را همراهي کند بازي خداحافظي اين بازيکن بين استقلال و هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.

مدير عامل استقلال اعلام زمان دقيق اين بازي را به آينده موکول کرد

منبع : ورزش 3

8. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی در گفت و گوی اختصاصی با گل : خداحافظی در بازی هانوفر؟از شما می شنوم / هنوز تصمیمی برای اینده نگرفته ام

به گزارش گل
    این چهره پرطرفدار فوتبال ایران که با انتشار اعلامیه ای از میادین فوتبال کناره گرفته درباره بازگشت احتمالی اش چنین توضیح می دهد:

آقای مجیدی مدتهاست از شما خبری نداریم کجا هستید؟

من در لندن هستم . مشغول کلاسهای مربیگری که اگر خدا بخواهد دور اول مدرک بی را روز یکشنبه آینده تمام می کنم.

امروز دوباره خبرخداحافظی شما منتشر شده است. خبر دارید؟

من این خبر را از شما می شنوم.

آقای فتح الله زاده گفته اند شما در مسابقه استقلال - هانوفر خداحافظی خواهید کرد.

من آقای فتح الله زاده را از شبی در منزل آقای قلعه نویی بودیم ندیده ام و متاسفانه فرصتی هم نشده با هم حرف بزنیم چون هردو گرفتار بوده ایم.

پس فعلا زمان دقیقی برای خداحافظی مشخص نشده؟

من در آن دوره برای حفظ منافع استقلال و ایجاد نشدن حاشیه های بعدی اعلام خداحافظی کردم ولی اگر قرار باشد به میدان برگردم زمان خداحافظی را خودم مشخص می کنم . در واقع فعلا با توجه به درگیری در کلاسهای مربیگری هیچ تصمیمی برای آینده نگرفته ام.

10. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب هاشم بيگ‌زاده و با توصيه‌هاي سرمربي اين تيم به مجتبي جباري برگزار شد.

--------------------------------------------------------------------------------------

تيم فوتبال استقلال که خود را براي ديدار مقابل فولاد خوزستان آماده مي‌کند از ساعت 15 امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد.

در ابتدا امير قلعه‌نويي براي دقايقي با مجتبي جباري به صحبت پرداخت و از اين بازيکن خواست تا هرچه سريعتر خود را به شرايط ايده‌آل برساند.

* سرمربي تيم استقلال با لباس ورزشي در تمرين حاضر شد و همان ابتدا با بازيکنان تيمش صحبت کرد.

* هاشم بيگ‌زاده و جانواريو از غايبين تمرين امروز تيم استقلال بودند.

* حدود 20 نفر از طرفداران تيم استقلال در تمرين امروز اين تيم شرکت کردند.

* منصور پورحيدري، شاهرخ بياني، ميرشاد ماجدي، سيروس دين‌محمدي و مهدي فنوني‌زاده در تمرين امروز تيم استقلال حضور داشتند.

* حنيف عمران‌زاده مدافع آبي‌پوشان پس از 20 دقيقه تمرين به داخل رختکن رفت و به همراه ساير بازيکنان تمرين نکرد.

* مجتبي جباري امروز به صورت انفرادي زير نظر بدنساز استقلال تمريناتش را پيگيري کرد.

* حرکات ترکيبي و ارسال از جناحين و شوت به سمت دروازه از اصلي‌ترين برنامه‌هاي تمرين امروز بود.

* آخرين مرحله تمرين امروز ضربات ايستگاهي بود که جواد نکونام، ميلاد مي‌داوودي، کيانوش رحمتي و ستار همداني از کادر فني تيم استقلال روي اين ضربات کار کردند که نکته جالب توجه حضور اکبر‌پور درون دروازه بود و اين بازيکن ضربات را دفع مي‌کرد.

پس از اينکه بازيکنان استقلال تمرينات تاکتيکي را پشت سر مي‌گذاشتند به علت سرماي شديد در رختکن حضور پيدا نکرده و بلافاصله راهي منازل خود شدند.

آخرين تمرين تيم استقلال قبل از ديدار با فولاد فردا از ساعت 11:30 برگزار خواهد شد.

منبع : ورزش 3

12. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشای نام بازیکنان مورد نظر قلعه نویی در نیم فصل

به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی برای تقویت استقلال دست روی برخی بازیکنان لیگ برتری گذاشته و می کوشد به هرشکل ممکن استقلال را که در آستانه قهرمانی نیم فصل هم قراردارد در نیم فصل دوم با جذب نفرات مورد نظر تقویت کند. البته استقلال با اینکه غایب های زیادی در هفته های اخیر داشته اما نتایج خوبی گرفته به طوری که 4 امتیاز با تیم دوم جدول فاصله دارد.

اما قلعه نویی که دشواری های نیم فصل دوم لیگ برتر را بارها و بارها تجربه کرده است و می داند در کوران مسابقات ممکن است موقعیت های خوبش را در صدرجدول از دست بدهد قصد دارد بازیکنانی را در نیم فصل دوم به استقلال اضافه کند. آبی ها برای تقویت تیم شان دو مهاجم می خواهند که یکی از آن ها رضا عنایتی خواهد بود.

بازیکنی که در مس کرمان شرایط مطلوبی هم دارد.دیگر بازیکن مورد نظر آبی ها یک عراقی نام آشنا است، اما اگر عماد رضا به استقلال نیاید و مشکلات مالیاتی اش دردسرساز بشود امیر قلعه نویی با ایگور کاسترو وارد مذاکره خواهد شد. محمد مهدی نظری مهاجم تیم فجر نیز یکی از مردان مورد نظر قلعه نویی است. اما از میلاد زنید پور نیز به عنوان یکی از بازیکنان مورد نظر قلعه نویی یاد شده است. او در سپاهان شرایط مطلوبی ندارد. شاید این بازیکن در نهایت با محمد غلامی که این مهاجم هم در سپاهان شرایط خوبی ندارد به استقلال بیاید.آبی ها البته احمد جمشیدیان دیگر بازیکن سپاهان را هم مورد توجه قرارداده اند. شاید این هافبک نیز ناگهان سر از استقلال درآورد.البته عباس محمد رضایی نیز یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر امیر قلعه نویی است که او نیز مانند نظری ر تیم فجر بازی می کند.

با در نظر گرفتن نام این اسامی می توان به این نتیجه رسید که آبی ها در حال حاضر هفت بازیکن را مورد نظر قرارداده اند البته اگر طی روزهای آتی اسمای جدید لو نرود. از میان این بازیکنان به طور قطع امیر قلعه نویی 4 بازیکن را به خدمت خواهد گرفت.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 27-11-2012 at 00:58.

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

وضعیت تیم حداقل از نظر نتیجه گیری که خوشبختانه خوبه . اون بالا بالاها بودن لذت خاصی داره ...

قوانین نقل و انتقالات در نیم فصل اجازه می ده تحت شرایطی 7 بازیکن رو هر تیم به خدمت بگیره ! کلا یک تیم می تونه اسکلت اصلیشو تغییر بده .

ورود بازیکنان جدید زمان زیادی رو برای هماهنگ شدنشون با تیم از بین می بره و از طرفی هم تیمها قطعا باید نقاط ضعفشون رو توی نیم فصل با خرید بازیکنان جدید ترمیم کننند . به نظرم باید منطقی و به اندازه بازیکن بخریم .

ما نباید اینهمه هافبک از دست می دادیم . اگه تیم فعلی مبعلی و زندی و توزی رو داشت قطعا توی نیم فصل فقط یک مهاجم خوب نیاز داشتیم .

با این حال در حال حاظر فکر می کنم یک هافبک مثل جمشیدیان و مهاجمی مثل رضا عنایتی انتخاب های خوبی باشند . در واقع از بین بازیکنانی که امیر در خبر بالا گذاشت نظر مساعدتری رو نسبت بهشون دارم . البته محمد رضایی هم گزینه مناسبی هستند .

ترکیب میلاد و عنایتی در خط حمله و یا ارش اماده می تونه مناسب باشه ( میلاد - ارش - منوچهری - اکبرپور و یک مهاجم دیگر )

فقط امیدوارم هیچ بازیکنی نیم فصل از تیم جدا نشه . به خصوص ساموئل ؛این بازیکن فوق العاده تاکتیک پذیر .

با کمبود بازیکنان و شرایط فرسایشی نیم فصل دوم حتی هاشم بیگ زاده هم برامون مهره کلیدی محسوب میشه : دی

16. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ترکیب میلاد و عنایتی در خط حمله و یا ارش اماده می تونه مناسب باشه ( میلاد - ارش - منوچهری - اکبرپور و یک مهاجم دیگر )
    من ترکیب اکبرپور-عنایتی رو بیشتر میپسندم...یاد قهرمانی86 رو به یاد میاره..هرچند که اکبرپور از فرم مهاجم خارج شده.

با کمبود بازیکنان و شرایط فرسایشی نیم فصل دوم حتی هاشم بیگ زاده هم برامون مهره کلیدی محسوب میشه : دی
    مرگ بر احتیاج

18. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسپورت اروپایی داشتم،بازیکن بارسلونا می‌شدم/«نه» بزرگ به پیشنهاد 9میلیاردی

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام از جمله بازیکنانی با تجربه فوتبال ایران است که امسال پس از جدایی 5 ساله‌اش از اوساسونا به ایران برگشت تا برای استقلال بازی کند.

نحوه جدایی او از باشگاه اسپانیایی و حضورش در میانه میدان استقلال و بازی هایش تیم ملی همواره مورد توجه رسانه ها و افکار بوده است.
    خبرنگار خبرگزاری فارس برای انجام یک مصاحبه تفصیلی و برای بیان برخی ناگفته ها از زبان کاپیتان تیم ملی به سراغ او رفت که در زیر اظهارات وی را می خوانیم:

فارس: در کم‌تر مصاحبه‌ای در خصوص کودکی‌هایت و اینکه چگونه فوتبالیست شدی صحبت کردی.

من در شهرری به دنیا آمدم و تا 7 سالگی در آنجا بودم و سپس راهی فردیس کرج شدیم. تا سال 79 فردیس کرج بودیم و در زمین‌های خاکی آنجا بازی می‌کردم. در 2-3 سال ابتدایی با تیم نوجوانان تمرین می‌کردم و کم کم در کنار بزرگان فوتبال بازی کردم. سال 1371 روز چهارم فروردین در یک تیم به صورت حرفه‌ای تست دادم. در تیم نوجوانان نفت تهران تست دادم و مربی از من خواست که برای آنها بازی کنم و در نهایت انتخاب شدم. تا سال 71 در نفت بودم و سپس به سایپا رفتم. در سال‌های 74 و 75 در تیم ملی نوجوانان بازی کردم و در همین سال‌ها بود که به تیم راه آهن پیوستم. فکر می‌کنم زندگی‌ام از همین راه‌ آهن کلید خورد.

فارس: چه طور؟

یک بازی دوستانه با تیم ملی نوجوانان داشتیم که پرویز ابوطالب مربی آن تیم بود. او با مربی ما صحبت کرد و گفت که این بازیکن را می‌خواهم. همان سالی که در تیم ملی نوجوانان حضور داشتم توسط محمد مایلی کهن به تیم ملی جوانان هم دعوت شدم. سپس باشگاه پاس به دنبالم آمد و من با آنها قرارداد بستم و همان سال اول به تیم ملی بزرگسالان ایران دعوت شدم. اتفاقا بعد از بازی پاس و استقلال بود که به تیم ملی دعوت شدم.

فارس: اولین بازی ملی‌ات مقابل چه تیمی بود؟

مقابل اکوادور در آمریکا بازی کردم. البته در همه اردوها حضور داشتم و تنها در یک دوره خط خوردم. ایران در یک مسابقات چهار جانبه با حضور تیم ملی کویت، راپیدوین اتریش و یک تیم دیگر شرکت کرده بود که من به دلیل فوت پسر عمویم در آن مسابقات حضور نداشتم. در جام ملت‌های آسیای لبنان با وجود اینکه به اعتقاد خودم باید به این مسابقات می‌رفتم در آخرین لحظات خط خوردم. حتی باید می‌رفتم لباس رسمی تیم را هم می‌پوشیدم اما به یکباره خط خوردم.

فارس: پس شما هم مثل فوتبالیست‌های زمان خودتان وارد فوتبال شدید؟

دقیقا. البته نه مثل فوتبالیست‌های امروزی.

فارس: چرا؟

چون امروز زمین خاکی نداریم. ما با سختی بزرگ شدیم و وقتی چیزی را با سختی به دست بیاوریم راحت آن را از دست نمی‌دهی.

فارس: بیشتر توضیح می‌دهی؟ چرا امروز نمی‌توانیم مثل آن نسل بازیکن سازی کنیم؟

وقتی سختی نکشی قدر چیزی را نمی‌دانی. امروز همه چیز فوتبال فرق کرده است. این رفاهی که الان در رده‌های پایه وجود دارد در اروپا هم وجود دارد اما در آنجا تفکر حرفه‌ای وجود دارد. در زمان ما می‌گفتند هر بچه‌ای که پدرش پولدار است، فوتبالیست نمی‌شود. اما حالا رفاه طوری شده است که هر شخصی پدرش پولدار است، فوتبالیست می‌شود. پدر و مادر فرزندان خود را به محل تمرین می‌برند اما در زمان ما اینگونه نبود. روزهایی بود که به محل تمرین می‌رفتم و واقعا دوست داشتم در بین راه چیزی بخورم اما این شرایط را نداشتم. از آن سوی فردیس کرج می‌رفتم به سمت پالایشگاه نفت تهران. ساعت 2 بعداز ظهر از خانه بیرون می‌رفتم و 10 شب می‌آمدم خانه. می‌دانید چقدر مسیر را پیاده می‌رفتم؟ یا از فردیس کرج سه سال برای تمرین به میدان راه آهن تهران می‌رفتم. اینها همه سختی است ولی فکر نمی‌کنم الان هیچ کس چنین سختی‌هایی را بکشد. من اعتقاد دارم هر نسل یک دوره‌ای دارد و نسل جدید هم برای خودش روش جدیدی در پرورش بازیکنان دارد. زمانی برمه قدرت فوتبال آسیا بود اما حالا فکر نمی‌کنم اصلا تیم داشته باشد. اینها همه تغییر است.

فارس: چه طور شد که به استقلال و پرسپولیس نیامده بودی؟

سالی که از جوانان آمدم هم استقلال با من مذاکره کرد و هم پرسپولیس. ولی قطعا اگر به یکی از این دو تیم می‌رفتم فوتبالم نابود می‌شد. چون فرصت بازی کردن در این تیم‌ها نبود. انتخاب تیم در موفقیت یک بازیکن خیلی مهم است. من می‌توانستم در تیم سایپا بمانم ولی ممکن بود با همه شرایط خوب بازی نکنم. خیلی‌ها به خاطر پول ماندند و فوتبالشان خراب شد. این تیمی که از آن صحبت می‌کنم (سایپا) یک تیم رویایی بود. همین علی کریمی در آن تیم بود. ولی من به راه آهن رفتم. بازی کردم و مسیر زندگی‌ام تغییر کرد.

فارس: واقعا پدرت استقلالی است؟

ایشان از زمان تاج تا به امروز عاشق این تیم بوده، نه مثل خیلی‌ها که تازه استقلالی شده‌اند. به همه بازیکنان علاقه داشتند و عکس‌های آنها را جمع می‌کرد. برایش مهم نبود که چه کسی مربی استقلال می‌شود. فقط استقلال و باشگاه را دوست داشت.

فارس: آیا با تو صحبت نکرد که استقلال را انتخاب کنی و در همان دوران جوانی به این تیم بروی؟

اصلا. او می‌گفت سعی کن انتخاب خوبی داشته باشی و چون می‌دانست مشاوران خوبی دارم توصیه می‌کرد که به خاطر پول تیم انتخاب نکن و شخصیتت را تغییر نده. همه می‌دانند اگر پدر من نبود، فوتبالیست نمی‌شدم. یک بار با یکی از مربیانم بحثم شد و شاید باورتان نشود حتی کوچک‌ترین صحبتی با مربی انجام نداد و آدمی نیست که چیزی را توصیه کند و در کارم اصلا دخالت نمی‌کرد. بعد از آن اتفاق سه روز رویم نمی‌شد به خانه بروم و به خانه یکی از دوستانم رفته بودم. نظم و انضباط و احترام چیزی بود که همیشه از من می‌خواست. اگر شخصیت نکونام این گونه است چون پدرم هم به همین شکل رفتار می‌کند و تمامی اعضای خانواده همین گونه هستیم.

فارس: خانواده چند نفری دارید؟

سه برادر دارم و یک خانواده 6 نفری هستیم.

فارس: برادرانت فوتبالیست نشدند؟

برادر بزرگم در تیم بانک ملی بازی می‌کرد اما او هم سراغ درس رفت. فوتبالی که او بازی می‌کرد تفریحی بود.

فارس: اولین پولی که از فوتبال گرفتی چقدر بود؟

1500تومان از نوجوانان نفت گرفتم. سالی که به جوانان آمدم 75 هزار تومان گرفتم. همدوره‌ای‌های من به تیم‌های دیگر رفته بودند و 150 هزار تومان گرفته بودند. هنگامی که جوانان، امید و بزرگسالان راه آهن بازی می‌کردند در مجموع 450 هزار تومان پول گرفتم. می‌دانید آن پول را چه کار کردم؟ یک خط تلفن برای خانه خریدم که قیمتش 450 هزار تومان بود. می‌دانید هر روز چقدر کرایه ماشین می‌دادم؟ هر روز باید از فردیس کرج به راه آهن می‌آمدم.

فارس: بگذریم. امسال پدرت چقدر برای انتقالت به استقلال تاثیر داشت؟

او می‌گفت اصلا به ایران نیا و در همان اسپانیا فوتبال بازی کن.

فارس: اما اینجا می‌گفتند پدر و مادرت از تو خواسته‌اند که آرزوی آنها را برای پوشیدن لباس استقلال برآورده کنی.

می‌گفتند را فراموش کنید؛ اصلا چنین مسئله‌ای نیست. پدر من یکی از آرزوهایش این بود که پیراهن استقلال را بپوشم اما مخالف این بود که امسال به ایران بیایم. او می‌گفت در این جو فوتبال ایران به اینجا نیایی، بهتر است. او می‌گفت اگر می‌توانی همان جا بمان. البته پدرم می‌دانست که من خسته شده بودم و شرایط برایم سخت شده بود و دوری خانواده خیلی اذیتم می‌کرد. اما اصلا پدر و مادرم به من نگفتند که به اینجا بیایم. فقط یکی از برادرانم می‌گفت به اینجا بیایم و بقیه مخالف بودند.

فارس: بیشتر توضیح بده؟ ظاهرا از قطر هم پیشنهاد داشتی و در نهایت به ایران برگشتی.

دید من نسبت به فوتبال ایران چیز دیگری بود. دوری تقریبا 7 ساله از ایران باعث شده بود تا شناخت خوبی از فضای حاکم در فوتبال کشور نداشته باشم. همه چیز را پیگیری می‌کردم اما تصورم چیز دیگری بود. دلیل برگشتم به ایران این بود که ماندن در اسپانیا برایم سخت بود. دوری از خانواده و کشورم خیلی برایم سخت و طاقت فرسا شده بود. پیشنهاد از خیلی تیم‌ها داشتم و یک پیشنهاد خوب از کشور ترکیه نصیبم شد که به آنجا هم نرفتم.

فارس: اسم تیم ترکیه‌ای را نمی‌گویی؟

نه! شاید یک روز دوباره به آن تیم رفتم! البته از قطر و امارات هم پیشنهادهای فوق‌العاده‌ای داشتم. یک تیم قطری پیشنهاد داده بود قرارداد یک سال من را به صورت نقد آن هم با یورو پرداخت کند که با ارز فعلی معادل 7 تا 9 میلیارد تومان می‌شد. این مبلغ برای یک سال بود. آن هم به صورت نقد. ولی من باید فکر فوتبالم، تیم ملی و جام جهانی را هم می‌کردم. به همین خاطر قید قطر و امارات را زدم و تصمیم گرفتم به ایران برگردم. به آنجا نرفتم و به استقلال آمدم و با پول خیلی خیلی کمتر به این تیم پیوستم. می‌دانید که با توجه به شرایط استقلال، پول گرفتن سخت است ولی نه به خاطر پول به این تیم آمدم و نه به خاطر چیز دیگری. به هر چیزی که می‌خواستم رسیدم. پس من با عشق و علاقه آمدم و نمی‌خواستم چیزی را بدست بیاورم.

فارس: قبل از رفتن به اسپانیا، آیا انتخاب اشتباهت در امارات باعث نشده بود که نسبت به فوتبال آنجا ذهنیت پیدا کنی؟

اصلا. شاید باورتان نشود بعد از آنکه از آن تیم رفتم (الوحده) به یکسال نرسیده بود که می‌خواستند مرا از اسپانیا به آنجا برگردانند. بعد از یکی از بازی‌های اوساسونا به پمپلونا آمدند و با من و والتر پاندیانی صحبت کردند و من به آنها گفتم اگر 10 میلیون دلار هم بدهید دیگر برنمی‌گردم. چون لیاقت نداشتند حتی زمانی که برانکو مربی آن تیم شد مرا می‌خواستند و می‌توانستم به الوحده بروم. اما آب پاکی را روی دست آنها ریخته بودم که هر چقدر هم بدهید دیگر به آنجا برنخواهم گشت.

فارس: دوست داشتی در اسپانیا چه اتفاقی برایت رخ دهد و در کدام تیم به جز اوساسونا بازی کنی؟

فقط در بارسلونا. شاید اگر بازیکن اروپایی بودم و پاسپورت اروپایی داشتم می‌توانستم به این تیم بروم. شرایط بازی در آنجا بسیار سخت است. به غیر از قاره اروپا از بقیه قاره‌ها تنها سه بازیکن را می‌توانی بازی بدهی. این همه بازیکن برزیلی، آرژانتینی و ... با این شرایط بارسلونا هیچ وقت نمی‌آید یک بازیکن آسیایی بگیرد. البته منچستر هم بازیکن کره‌ای می‌گیرد ولی آنها از راه تبلیغات دو برابر پول آن را به دست می‌آورند ولی شرایط ما در اسپانیا کاملا فرق می‌کرد.

فارس: واقعا نمی شد یک سال دیگر هم در اسپانیا بمانی و بعد به ایران برگردی چون باور این مسئله سخت است که تنها به خاطر دوری از خانواده به ایران برگشته باشی؟

همانطور که گفتم خودم دوست داشتم به اینجا بیایم. وقتی به ایران می‌آدم و می‌خواستم به اسپانیا برگردم واقعا شرایط برایم سخت بود. قبل از ازدواجم در سال‌های ابتدایی در اسپانیا تنها بودم و سخت به من می‌گذشت. اصلا خانواده‌ام را نمی‌دیدم و وقتی به ایران می‌آمدم بلافاصله بعد از بازی تیم ملی به اسپانیا برمی‌گشتم. باید در آن شرایط قرار بگیرید تا متوجه حرف من شوید. من که به اسپانیا نرفته بودم تا تفریح کنم. صبح تا شب تمرین و بازی بود. شما فکر می‌کنید اگر من تفکر دیگری داشتم و بازیکن خوبی نبودم در اسپانیا بازی می‌کردم یا به من بازی می‌دادند؟

فارس: اینکه یک بازیکن ایرانی بازوبند کاپیتانی یک تیم اسپانیایی را ببیند، اتفاق کوچکی نیست. در این خصوص توضیح بده؟

من تنها بازیکن خارجی تاریخ باشگاه اوساسونا بودم که بازوبند کاپیتانی این تیم را بستم. اولین روزی که بازوبند کاپیتانی را بستم احساس فوق‌العاده‌ای داشتم. هم خوشحال بودم و هم دوست داشتم این روند ادامه داشته باشد.

فارس: بهترین خاطره‌ات در اسپانیا چه بود؟

ماندنم در اسپانیا یک اتفاق فوق‌العاده بود. بازی کردن مقابل تیم‌های بزرگ و خوب لذت خوبی بود ولی لحظات شیرین زیادی داشتم. مخصوصا اولین گلی که به ویارئال زدم. گلی که در دقیقه 120 به بوردو زدم از یاد نخواهم برد، البته گل دقیقه 94 به اسپانیول یکی از حساس‌ترین گل‌های تاریخ باشگاه اوساسونا بود.

فارس: بازی کردن مقابل کدام بازیکن در لالیگا از همه سخت‌تر بود.

انصافا مقابل بارسلونا بازی کردن خیلی سخت است. چون باید خیلی بدون توپ بازی کنی و مدام توپ در دست بازیکنان آنها است. اینکه می‌گویند بارسا بهترین تیم دنیا است، اغراق نیست و باید بلد باشی که چگونه مقابل بازیکنان آنها بدون توپ بازی کنی.

فارس: پس این یکی دو بار که رئال مادرید بارسا را شکست داده، کار بزرگی انجام داده است؟

اصلا. آنها کار بزرگی نکرده‌اند چون رئال مادرید 11 بازیکن از بهترین‌های دنیا را در اختیار دارد. ولی بارسلونا 11 بازیکنش از منتخب باشگاه‌های دنیا نیستند. مثلا آدریانو و یا بوسکتس بازیکنان خوبی هستند اما بازیکن درجه یک دنیا محسوب نمی‌شوند اما رئال مادرید از دروازه‌بان تا مهاجم واقعا تیم قدرتمندی دارد. نیمکت رئال را ببینید. کاکا، خدیرا، اسین اینها همه بهترین بازیکنان تیم‌های بزرگ دنیا هستند. دیدید که در این چند سال بارسلونا این همه جام قهرمانی آورد و فرق این دو تیم را در کل دنیا نشان می‌دهد.

فارس: کدام لیگ جذاب‌ترین لیگ دنیا است؟

به نظرم اسپانیا. چون من در آنجا بازی کردم. ولی واقعیت این است که بین اسپانیا و انگلیس باید یکی را انتخاب کرد. اما در اسپانیا همه تیم‌ها خوب فوتبال بازی می‌کنند حتی تیم‌های ضعیف. اما در انگلیس همه خوب بازی نمی‌کنند. ولی تیم‌هایشان قوی هستند و به قولی گردن کلفت.

فارس: حالا که این همه از لالیگا تعریف کردی سؤالی می‌پرسم که شاید به نظر خیلی‌ها خنده‌دار باشد. در این روزهای آشفتگی فوتبال دوست داریم بدانیم فاصله و تفاوت فوتبال ما با اسپانیا به صورت عمده و به قولی از ریشه چقدر است؟

اصلا ریشه و ساقه و برگ و این حرف‌ها ندارد. از چی باید صحبت کنم. اگر بخواهم در مورد همین مورد که سؤال کردید، صحبت کنم حداقل دو ساعت زمان می‌برد. از نوجوانان، جوانان، امید، لباس، زمین، امکانات، مطبوعات، حواشی و حتی نحوه برخورد آنها در زندگی با ما متفاوت است.

فارس: چند سال باید کار کنیم تا به آنها برسیم؟

اگر امروز شروع کنیم 10 سال دیگر به امروز آنها می‌رسیم. شما باید اول یک سمی را بپاشی و ناخالصی ها را از بین ببری و از تیم‌های پایه شروع کنی تا به بزرگسالان برسی. اینها 10 سال طول نمی‌کشد؟

فارس: قبول داریم. تفاوت باشگاه‌ها هم به هنگام مصدومیت بازیکنانشان مشخص است.

آنجا نمی‌گویند پهلوان زنده را عشق است. با هر بازیکن یک برخورد می‌کنند. برایشان فرقی نمی‌کند من ستاره تیم باشم یا نه. من با آنها قرارداد دارم و هر کاری باید انجام بدهند تا انتها می‌روند. مثالی می‌زنم؛ اوساسونا بازیکنی داشت که به صورت قرضی به یک تیم دیگر رفت. آن بازیکن مصدوم شد و جالب است بدانید مسئولان اوساسونا به تیمی که بازیکن را به صورت قرضی داده بودند پول دادند تا این بازیکن را در آن تیم بازی کند. او را پرورش دهد و حتی به هنگام مصدومیتش این بازیکن در کلینیک اوساسونا درمان می شد. این حرف‌ها را در اینجا به هیچ کس نمی‌توانی بگویی. چون کسی متوجه نمی‌شود. سال‌ها باید بگذرد تا این حرف‌ها را متوجه شوند.

ادامه دارد...

سه بازیکن از جمع آبی‌ها جدا می‌شوند

به گزارش سرویس ورزشی برنا، با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات نیم فصل در لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌ها به دنبال این هستند تا بازیکنانی را جذب کنند و بتوانند نقاط ضعف خود را بپوشانند.

تیم استقلال هم برای حضوری موفق در ادامه رقابت‌ها می خواهد بازیکنانی را جذب کند که کادر فنی بتواند به خوبی از آن‌ها استفاده کند.

در لیست مورد نظر امیر قلعه نویی نفراتی همانند غلامرضا عنایتی، احمد جمشیدیان، عباس محمدرضایی، اسماعیل شریفات، احسان حاج صفی و عماد محمد رضا قرار دارند که آبی پوشان قصد جذب آن‌ها را دارند.

یکی از روزنامه‌های صبح امروز اعلام کرده که به احتمال فراوان لیام ردی دروازه بان استرالیایی به همراه میلاد میداودی یا امین منوچهری در نیم فصل از استقلال جدا خواهند شد.

عباس محمدرضایی به استقلال پیوست

به گزارش خبرگزاری فارس، عباس محمدرضایی که نیم فصل اول در تیم فجر سپاسی بازی می‌کرد پس از فسخ قرارداد با این تیم و جلسه‌ای که امروز با مسئولان تیم استقلال برگزار کرد، به عضویت آبی‌پوشان پایتخت درآمد.
    قرارداد این بازیکن با استقلال یکسال و نیم است و محمدرضایی روز 14 آذر ماه قرارداد خود را به صورت رسمی در هیئت فوتبال ثبت خواهد کرد.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 27-11-2012 at 13:53.

20. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •