تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 308 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دی استفانو: بارسلونا برتر از هر تیم دیگری است

اسطوره باشگاه مادریدی درمورد اهمیت برد برای تیم مورینیو در ال کلاسیکو صحبت کرده و به رقابت مسی- رونالدو نیز اشاره ای داشته

سایت گل- آلفردو دی استفانو، اسطوره آرژانتینی باشگاه رئال مادرید معتقد است که بارسلونا بهترین تیم دنیاست. او در حالی این صحبت ها را برزبان آورده که رئال مادرید امشب میهمان کاتالونیایی هاست.

محتوای مخفی: ادامه 
    بارسلونا در آستانه این دیدار 8 امتیاز بیشتر از رئال دارد و دی استفانو در صحبت هایی به تمجیداز بارسا پرداخته.

این اسطوره 86 ساله به ایی.اس.پی.ان گفت:« بازی خیلی سختی خواهد بود. هر یک از دو تیم بازیکنانی دارند که می توانند تیمشان را به پیروزی برسانند. بارسلونا فوتبالی استثنایی بازی می کند و آنها چه ببرند و چه ببازند بازی شان را تغییر نمی دهند. آنها برتر از هر تیم دیگری هستند؛ چرا که 4 یا 5 بازیکن دارند که با اتکا به مهارت های فردی شان، بازیکنانی استثنایی هستند و نمی توان واقعیت را نادیده گرفت.»

این اسطوره آرژانتینی ادامه داد:« امیدوارم رئال بتواند در این بازی به پیروزی برسد و ما بتوانیم شروع خوبی برای نزدیک تر شدن به صدر جدول داشته باشیم.»

دوئل رونالدو و مسی یکی از سوژه های جذاب بازی های ال کلاسیکو است که نقش پررنگی در انتخاب برنده توپ طلای امسال خواهد داشت. دی استفانو در این باره گفت:« رونالدو و مسی دو بازیکن کاملا متفاوت هستند. آنها در پست های متفاوتی بازی می کنند و ویژگی های متمایزی دارند. مهارتهایشان با هم فرق می کند ولی هردویشان گلزن های فوق العاده ای هستند و این مهمترین نکته است. سخت است بگوئیم که چه کسی برنده توپ طلا خواهد شد. چون فوتبال علم دقیقی نیست و افراد نظرات متفاوتی در مورد اینکه چه بازیکنی بهترین بازیکن دنیاست دارند. همه چیز بسته به آرای مربیان و کاپیتان های کشورهاست. خواسته هر بازیکنی، این است که موفق باشد و این برای تیمش مهمترین نکته است.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Di Stefano: Barcelona are superior to everyone

2012/10/7
    مسی: مورینیو مربی خوبی است که کار خودش را انجام می دهد

ستاره آرژانتینی اعلام کرده که به خاطر اخلاق خوب ویا، کسی نمی تواند با او رابطه بدی داشته باشد

سایت گل- کمتر پیش می آید که لیونل مسی، در مورد ژوزه مورینیو صحبت کند؛ اما این اتفاقی است که حالا و در حالی که چند ساعت تا آغاز دیدار ال کلاسیکو باقی است، رخ داده. ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفتگو با وب سایت 'Todobarcelona.net' به این دیدار حساس و اوضاع تیمش دراستانه این بازی و مسائل مرتبط پرداخته.

محتوای مخفی: ادامه 
    دراین گفتگو مسی در پاسخ به سوالی برای تشریح شخصیت مورینیو، خیلی کوتاه گفته:« مورینیو مربی خوبی است که کارش را انجام می دهد » و در تشریح رونالدو هم گفت:« او بازیکن خوبی است ». ستاره آرژآنتینی در پاسخ به سوالی درمورد درگیری اش با ویا درجریان بازی بارسا – گرانادا گفت:« ویا بازیکن بزرگی است که هیچ کسی نمی تواند با او مشکلی داشته باشد.»

ستاره شماره 10 بارسلونا در تیم تیتو که جانشین پپ گواردیولا شد نیز راحت به نظر می رسد و تفاوت زیادی میان این دو مربی نمی بیند:« با تیتو همان بارسایی را می بینیم که در فصول قبلی شاهدش بودیم. ما یک فرم خاص بازی داریم که آن را تغییر نمی دهیم؛ چون تیتو هم مثل پپ فکر می کند و نظر مشابهی درمورد سبک بازی مان دارد و تغییراتی در کار نیست. مطمئنم که تیتو هم مسیر مهمی را در بارسلونا طی خواهد کرد.»

البته او تحسین از گواردیولا را هم فراموش نکرد و گفت:« پپ ردپایی در بارسا به جای گذاشته که به تاریخ فوتبال پیوست. او بعد از به کار گرفتن من در پست های مختلفی در زمین فوتبال به من یک امتیاز مثبت داد. در واقع این کاری است که او با تمام بازیکنان تیم انجام داد. او به تغییر و تقویت فلسفه فوتبالی متعادل، تهاجمی و تدافعی پرداخت.»

لیونل مسی در پاسخ به سوالی در مورد احتمال انتقال نیمار به بارسا گفت:« این موضوعی است که اعضای کادر فنی باید در موردش تصمیم گیری کنند.» مسی در مورد اینکه از او به عنوان ستاره شماره یک دنیای فوتبال یاد می شود هم صحبت کرد:« من هر روز کار می کنم تا بهتر از قبل شوم ولی هدف من این نیست که بهترین باشم. هیچ وقت به اینکه چیزی خوب است یا بد فکر نمی کنم و ترجیح می دهم که نظراتی که از بدی هایم می گویند را مرور کنم. در دنیای فوتبال هر موضوعی جنجالی است.» او درپاسخ به این سوال که از نظر او معنای لیدر و رهبر تیم چیست گفت:« لیدر کسی است که در داخل رختکن تیم از احترام همه برخوردار است. چه از نظر شخصیتی و چه از نظر اینکه توپ ها را در مسابقه از بازیکنان درخواست می کند. کسی که هروقت که لازم باشد با هم تیمی هایش صحبت می کند و در زمان نیاز نماینده تیمش است. کسی که هم تیمی هایش هم در زمان نیاز به صحبت هایش گوش می دهند.»

او که از 13 سالگی در آکادمی فوتبال بارسلونا رشد کرده اعلام کرد که به دست آوردن دلهای هواداران آرژآنتینی برای او کار آسانی نبوده:«فکر می کنم اینکه من در آرژانتین فوتبال بازی نکرده ام، کار را برای من سخت کرده . ولی اینها مسائل روزمره زندگی هستند.من در تک تک بازیهای تیم ملی تمام توانم را به کار می گیرم و می خواهم بهترین بازی هایم را با پیراهن آلبی سلسته انجام دهم و گذشت زمان به کمک من خواهد آمد.»

مسی اعلام کرد که کاپیتانی تیم ملی آرژانتین برای او افتخار بزرگی است:« من بازوبند کاپیتانی تیم ملی را با غرور تمام بربازو می بندم.همین که می دانی که چه کسانی این بازوبند را بر بازو بسته اند، احساس مسئولیت تو را بیشتر می کند ولی کاپیتانی تیم من و شخصیت من را تغییر نمی دهد.»

2012/10/7

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بارسلونا 3-1 میبره بازیرو

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona - Real Madrid

Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Adriano, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Fabregas; Iniesta, Messi, Pedro

Subs: Pinto, Montoya, Bartra, Song, Sergi Roberto, Alexis, Villa

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso; Ozil, Cristiano, Di Maria; Benzema

Subs: Adan, Coentrao, Kaka, Essien, Albiol, Modric, Higuain

يکشنبه 16/07/1391 ساعت : 21:20

هفته 7 لاليگا : بارسلونا - رئال مادريد

زنده از شبکه سه

Watch Live Online

5. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

بازی خوبی بود باز هم روی مشکل دفاع و اشتباه افسایدگیری گل دوم رو خوردیم ولی در کل عملکرد تیم قابل قبول بود مخصوصا نیمه دوم از دقیقه 70 به بعد که کلا دفاع رئال تحت فشار بود

وای اگه اون شوت مونتویا گل می شد یه سوپر گل بود هم از لحاظ زیبایی شوت و هم پاسکاری تک ضرب پشت محوطه رئال!!!!

مسی هم که باز مثله همیشه درخشید تا قبل از گل اولش یه جورایی تو فرم همیشگیش نبود ولی بعد گل اول به خودش اومد و بعد گل دوم شد همون مسی که فقط با خطا میشه متوقفش کرد

در ضمن قرار شد مسی یه کلاس خصوصی ضربه ایستگاهی واسه دوست عزیزمون بزاره که فکر می کنه ضربه ایستگاهی زدن فقط قیافه گرفتن پشت توپه! ‎ی‎ی‎ی‎ی‎ی

اگه 10 دقیقه دیگه بازی ادامه داشت به احتمال 90% پیروز می شدیم

7. 9 کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

در شروع بازی رئال ترسناک می نمود اما هرچی از بازی گذشت بارسا بهتر شد و در پایان عالی بود.
    کاش قدر موقعیت های آخر بازیو می دونستن.
    بازی بسیار پر هیجانی بود، برم قرص تپش قلبمو بخورم

9. 5 کاربر از salar_khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

خدایا اول آرزو می‌کنم به این رئالی‌ها یه ویکی والدز بده که نفسشون انقد از جای گرم بلند نشه...بعد آرزو می‌کنم یکم این والدزو از احمقی در بیار...آخه چقد باید یه بازیکن خنگ باشه که چند بار یه‌جور گول بخوره؟دفعه قبلم فک کرد می‌خواد اونور بزنه خودشو مایل کرد راست دروازه خالی‌ شد!

11. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با دفاع ناقصمون نتیجه خوبی برابر رئال کامل و روی فرم گرفتیم. که خودش کلی حرف میزنه. رونالدو در بهترین فرم گلزنیش بود و اغلب ستاره های ما آماده نیستن. نباید در اسپانیا مشکلی حداقل با این تیم مادرید داشته باشیم. هیچ کدوم از دو تیم هم هنوز با 4 تیم بالای جدول (اتلتیکو مالاگا بتیس مایورکا) بازی نکردن و سختی ها برای هر دو مونده.

مسی با اینکه در اوج نیست و در نظر گرفتن اینکه نه تک به تکش کردن نه موقعیتی براش ساختن بی شک ستاره بازی بود. تنهایی از نیمه حرکت میزد و چند موقعیت ساخت. اونم برابر په په راموس آلونزو ... و در نهایت کاسیاس. دیگه وقتی مورینیو در مصاحبه پایان بازی مسی و رونالدو رو کنار هم میزاره مشخصه چه خبره و چقدر تحت تاثیر قرار گرفته. آرایش و تعویض دفاعی اواخر بازی هم معنی داشت.

باورم نمیشد آلوز همون اشتباه سویا رو تکرار کرد. مهاجمی رو که داره شوت میزنه تماشا میکنه و بهش زاویه میده! شاید مشکلی داره. حتی پشت سرش هم بک آپ هست ولی توی پا نمیره. همون بهتر که رفت بیرون. به نظر من واکنش های والدز بد نبود.

نتایج بارسای تیتو بخصوص برگشت هاش فوق العاده است. فقط حیف ویا رو ندیدیم. مالکیت 70 به 30 و دقت پاس ژاوی، مسی و اینیستا چیزی نزدیک به 100 بود! همونجوری که علیرضا جان گفت بازی رو در اوردیم.

13. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آلبا آدریانو ماسکرانو مونتویا
    اگر نوستر آداموس هم زنده میشد و میگفت قراره در اولین الکلاسیکو با این ترکیب در خط دفاعی بازی کنیم میگفتم برو بینیم با

در مورد جریان کلی بازی البته با بالا گرفتن یک علامت سوال بزرگ در مورد شکل کلی بازی رئال
    امیدوارم به دوستان رئالی بر نخوره اما این مساوی با ضعیفترین خط دفاعی شاید 50 سال اخیر بارسا فقط از کسی مثل مورینیو بر میاد
    میانگین قد تیم بارسا در این بازی قطعا تاکید میکنم قطعا به پایینترین میزان خودش در تاریخ این تیم رسید
    شاید حتی تیم جوانانمون هم میانگین قدش از تیمی که امشب به میدون رفت بالاتر باشه
    فقط بوسکتس بود که قدش کمی بلندتر بود

اجازه بدید احساس خودم در طول این بازی رو خیلی صادقانه و بگم
    وقتی ترکیب خط دفاعی رو دیدم به مسای قانع شدم
    وقتی گل اول رو خوردیم و آلوز هم مصدوم شد به باخت با تعداد گلهای کم هم راضی بودم
    اما حالا از اینکه در نهایت با همین تیمِ به معنای واقعی کلمه بدون دفاع از اینکه نبردیم تاسف خوردم در شگفتم

به جرات میگم اگر امشب فرگوسن ونگر یا کسی مثل زِمان مربی رئال بود نتیجه کاملا عجیبی رقم میخورد چون 70 تا 80 درصد فوتبال امروز دو دو تا چهارتاست
    وقتی تیمی دفاع میانی تخصصی نداره وقتی تیمی مدافع میانیش کسی مثل آدریانو باشه محکوم به گل خوردنه
    رئال مثل همیشه بازی رو در نیمه اول گرفت و بارسا خوش شانس بود که گل دوم رو هم نخورد اما چه اتفاقی میفته که رئال مثل اکثر اوقات از برتری روحیش در نیمه دوم استفاده نمیکنه سوالیه که فقط مورینیو میتونه بهش جواب بده
    واقعا کافی بود آلونسو کمی جلوتر بیاد و رئالیا کمی به بازی عرض بدن و توپ رو به کناره ها ببرن فکر میکنم با دو سه تا سانتر دروازه بارسا به راحتی باز میشد
    نیمه اول رئال یه کرنر زد که راموس به راحتی و بدون هیچ مزاحمتی ضربه سر رو زد
    از طرفی موقع دفاع بوسکتس به خط دفاعی اضافه میشد و همین پشت 18 رو خالی میکرد هر چند ژاوی عقب میومد اما زاوی نمیتونه در این لحظات تحرک یه هافبک دفاعی رو داشته باشه
    رئالیا میتونستن از این فضا و از موج دوم حملات استفاده کنن و با بازیکنای شوت زنی که دارن باز هم خطرساز باشن اما رئال عملا شوت نزد
    به این خاطره که میگم اگر امشب مربی حریف کسی مثل فرگوسن بود حساب آدریانو ماسکرانو آلبا و مونتویا با کرام الکاتبین بود

در مورد بارسا
    امشب تیم به ویژه هافبکها واقعا زحمت کشیدن هر چند اینیستا هنوز کاملا آماده نبود اما دوندگی زیاد خط میانی به ویژه در نیمه دوم دلیل اصلی ندادن موقعیت گل به رئال بود
    من واقعا تعجب میکنم که بعضی از فوتبال نویسها یا کارشناسا میگن:
    خط دفاعی بارسا در این بازی پر اشتباه بود
    خب گاهی اوقات بعضی اتفاقات باعث میشه اشتباه طبیعی باشه مگه میشه آدریانو و ماسکرانو در قلب خط دفاعی باشن بعد ما انتظار داشته باشیم مثل دو مدافع میانی تخصصی همدیگرو در عرض پوشش بدن آفساید گیری کنن و...
    با این ترکیب در خط دفاعی فکر نمیکنید اشتباه ناگزیر باشه؟
    من فکر میکنم امشب خط دفاعی واقعا زحمت خودش رو کشید و مطمئنم قدردان این مسئله قبل از همه تماشاگرای نوکمپ باشن چون دیدن که تیمشون از یک ترکیب عجیب و یک شروع بد به یک بازی خوب در نیمه دوم و یک پایان عالی رسید

یکی از دلایلی که باعث شد بارسا در نیمه اول نتونه زیاد در موقعیت سازی موفق باشه عقب کشیدن ژاوی و بوسکتس برای کمک به خط دفاعی بود
    اما نیمه دوم با کشیدن خط دفاعی به جلو و طبیعتا نزدیک شدن ژاوی به دفاع رئال(کاری که به نظرم باید رئالیا انجام میدادن) بارسا خیلی بهتر بازی کرد

مسی واقعا خوب بود و البته در نیمه دوم خیلی بهتر شد قطعا با توجه به تحرکش در نیمه دوم و بازیسازی خوبش بهترین بازیکن زمین بود و شاید اگر اینیستا کمی آماده تر بود مسی رو بهتر هم میدیدیم
    مسی همینجوری ادامه بده هیچ دلیل قانع کننده ای برای ندادن توپ طلا بهش وجود نداره
    با توجه به مصدومیت و تعداد بازیهای کم اینیستا و فاصله معنادار مجموع گلها و پاس گلهاش با رونالدو (چه در باشگاهی و چه در رده ملی) من فکر میکنم توپ طلا حق طبیعی مسیه

مونتویا هر چند واقعا تجربه کمی داره اما حقیقتا داره خیال منو از سمت راست در آینده راحت میکنه این بازیکن واقعا کم میدون دیده و تعداد بازیهاش واقعا ناچیزه اما هر وقت اومده به تیم کمک کرده

سانچز وقتی به بازی اومد واقعا خوب کار کرد و البته همونجور که قبل از بازی گفتم بارسا باز هم ساختار دفاعی حریف رو خسته کرد ودیدیم که رئال در دقایق پایانی عملا شبیه سویا داشت بازی رو از دست میداد

پدرو توی یکی دو صحنه میتونست خیلی بهتر کار کنه

در کل من اصلا پنهان نمیکنم که از نتیجه به دست اومده و حفظ اختلاف 8 امتیازی راضی هستم و فکر میکنم در کل تیتو تمرکز بیشتری روی بازی داشت و تونست نیمه دوم شکل کلی بازی رو تغییر بده

در مورد والدز
    فکر میکنم اینبار آنچنان روی گل اول مقصر نبود چون رونالدو برعکس همیشه اینبار واقعا ضربه فوق العاده ای زد و شدت ضربه اجازه واکنش سریع و تشخیص به موقع زاویه توپ رو نداد
    نمیگم مقصر نبود اما فکر میکنم میزانش کمتر از مثلا بازیهای سوپر کاپ بود

در مورد داوری
    ای کاش یکی از دوستان زحمت بکشه(شاید خودم این کارو کردم) خطاهایی که روی رونالدو و آربلوا شد و داور سوت زد رو گلچین کنه به نظر من بعضیهاش واقعا مسخره بود
    فقط به کارت زردی که نیمه دوم بوسکتس برای خطا روی رونالدو گرفت دقت کنید و اون رو مقایسه کنید با خطایی که آلونسو بعد از اون روی مسی انجام داد و داور کارت نداد
    به ضربه ای که په په به دنده های سانچز زد دقت کنید و شدت اون رو با خطای بوسکتس در بازی با بنفیکا که منجر شد به اخراجش مقایسش کنید
    این رو در نظر داشته باشید که په په که بعد از لگد کردن دست مسی به داور اعتراض میکرد که چرا خطا گرفته توی این صحنه فقط به نشانه پذیرفتن خطاش و کارت زردش دستهاشو بالا گرفت
    به نظر من داور خیلی جاهابا گرفتن خطاهای واقعا بیخود سرعت بازی رو گرفت

در کل ما بخش زیادی از این تساوی رو مدیون دوندگی هافبکهامون و البته اندیشه خاص مورینیو هستیم

15. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

خوب بازی مساوی شد و دلیل اصلی این امر هم ضعف خط دفاعی بود.
    البته با این ضعف و در نظر گرفتن اینکه بازیکن داشت در پست غیر تخصصی بازی میکرد باز هم عملکرد خوبی داشتند.
    داوری بازی مشکل داشت .. در اکثر صحنه ها بازی از دستش خارج شد و خطاهایی که بر روی مسی انجام شد رو نمیگرفت. و در یک صحنه خطایی روی پدرو در محوطه جریمه انجام شد که مشکوک به پنالتی بود.
    در کل به نظر من مساوی حقمون نبود و باید بازی رو میبردیم.

تعدادی از نقل قول های خیابانی در بازی دیشب :

"کاسیاس باید تیر دروازه رو ببوسه"
    "مسی 2 - رونالدو 2 "
    و ....

17. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه چند روزه
    هیچ خبری از بارسلونا ندارم
    الان بارسلونا اوله؟:

باتشکر:

حسین

19. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •