دمبا با: تورس مهاجم اصلي تيم است
دمبا با، مهاجم جديد چلسي تاکيد کرد که حضور وي در اين تيم هيچ تاثيري بر جايگاه فرناندو تورس به عنوان مهاجم اصلي در استمفورد بريج ندارد.
دمبا با که با قراردادي به ارزش 7.5 ميليون يورو از نيوکاسل يونايتد به چلسي پيوست در اولين حضور خود در چلسي در رقابتهاي اف اي کاپ مقابل ساوتهمپتون دو گل از پنج گل تيمش را به ثمر رساند. در حاليکه تورس در اين ديدار روي نيمکت نشست.
اما اين مهاجم سنگالي تاکيد کرد که وي در تلاش براي تثبيت موقعيت خود در باشگاه جديد، تورس را هم تيمي ارشد خود ميداند.
با گفت: من فقط ميخواهم از فوتبال لذت ببرم.
مهاجم سابق نيوکاسل افزود: من اينجا هستم تا به اين تيم کمک کنم و اين کمک به معني گرفتن موقعيت شخص ديگري نيست. من ميدانم که فرناندو مهاجم اصلي است. من تازه رسيدهام و بايد از بازيکنان ديگر و همچنين تورس ياد بگيرم چرا که سابقه او بسيار بيشتر از من است.
وي افزود: در چلسي اين شانس را دارد که در کنار بازيسازهاي تيم قهرمان اروپا، از جمله خوان ماتا و فرانک لمپارد بازي کند.
دمبا گفت: اين باعث ميشود که فوتبال آسان به نظر برسد، من فقط سعي ميکنم پشت سر اين هافبکها بدوم و فضاسازي کنم، زيرا ميدانم زماني که آنها فضا در اختيار داشته باشند، خطرناک خواهند بود.
بازيکن جديد چلسي افزود: هنگاميکه شما بازيکناني اين چنيني که فوتبال را کاملا درک ميکنند در اختيار داريد، فقط بايد بدويد و توپ به شما خواهد رسيد و اين چيزي است که من سعي ميکنم انجام دهم.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، وي گفت: از حضور در چلسي بسيار خوشحال هستم. آنها بازيکناني در کلاس جهاني هستند و بازي در کنار آنها کاملا متفاوت است. آنها فضا ايجاد ميکنند، پاسهاي خوب ميدهند و در بازي بسيار باهوش هستند.