تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 118 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دمبا با: تورس مهاجم اصلي تيم است

دمبا با، مهاجم جديد چلسي تاکيد کرد که حضور وي در اين تيم هيچ تاثيري بر جايگاه فرناندو تورس به عنوان مهاجم اصلي در استمفورد بريج ندارد.

دمبا با که با قراردادي به ارزش 7.5 ميليون يورو از نيوکاسل يونايتد به چلسي پيوست در اولين حضور خود در چلسي در رقابتهاي اف اي کاپ مقابل ساوت‌همپتون دو گل از پنج گل تيمش را به ثمر رساند. در حاليکه تورس در اين ديدار روي نيمکت نشست.
    اما اين مهاجم سنگالي تاکيد کرد که وي در تلاش براي تثبيت موقعيت خود در باشگاه جديد، تورس را هم تيمي ارشد خود مي‌داند.
    با گفت: من فقط مي‌خواهم از فوتبال لذت ببرم.
    مهاجم سابق نيوکاسل افزود: من اينجا هستم تا به اين تيم کمک کنم و اين کمک به معني گرفتن موقعيت شخص ديگري نيست. من مي‌دانم که فرناندو مهاجم اصلي است. من تازه رسيده‌ام و بايد از بازيکنان ديگر و همچنين تورس ياد بگيرم چرا که سابقه او بسيار بيشتر از من است.
    وي افزود: در چلسي اين شانس را دارد که در کنار بازيسازهاي تيم قهرمان اروپا، از جمله خوان ماتا و فرانک لمپارد بازي کند.
    دمبا گفت: اين باعث مي‌شود که فوتبال آسان به نظر برسد، من فقط سعي مي‌کنم پشت سر اين هافبک‌ها بدوم و فضاسازي کنم، زيرا مي‌دانم زماني که آنها فضا در اختيار داشته باشند، خطرناک خواهند بود.
    بازيکن جديد چلسي افزود: هنگاميکه شما بازيکناني اين چنيني که فوتبال را کاملا درک مي‌کنند در اختيار داريد، فقط بايد بدويد و توپ به شما خواهد رسيد و اين چيزي است که من سعي مي‌کنم انجام دهم.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه، وي گفت: از حضور در چلسي بسيار خوشحال هستم. آنها بازيکناني در کلاس جهاني هستند و بازي در کنار آنها کاملا متفاوت است. آنها فضا ايجاد مي‌کنند، پاسهاي خوب مي‌دهند و در بازي بسيار باهوش هستند.

2. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یونایتد یک هافبک می خواد و چلسی هم لمپارد رو نمی خواد.
    دو جمله ی بالا کافیه تا بشه یه شایعه احمقانه و مسخره ساخت.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان بحث لمپارد اینه که کلا باشگاه بهش هیچ پیشنهادی نمیده یا همون بحث قرارداد یه ساله هست؟
    اشلی کول چه طور؟

5. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان بحث لمپارد اینه که کلا باشگاه بهش هیچ پیشنهادی نمیده یا همون بحث قرارداد یه ساله هست؟
    اشلی کول چه طور؟
    اونطور که یادمه کلا به بازیکنای بالای 30 قرداد یک ساله پیشنهاد شده که مثل اینکه به اشلی کول برخورده این موضوع
    ولی لمپارد رو یادمه که نوشته بودن هیچ پیشنهادی از طرف باشگاه بهش نشده
    لمپارد حیفه بخدا

7. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پيرلو: لمپارد بازيکني جهاني است

آندره آ پيرلو ، فرانک لمپارد را بازيکني جهاني توصيف کرد و گفت مسئولان چلسي ديوانه اند که اجازه مي دهند چنين اسطوره اي از تيمشان برود.

به گزارش روزنامه هاي انگليس، هافبک يوونتوس در عين حال گفت اگر قرار است چلسي به لمپارد اجازه خروج بدهد ، شيفته آن است که اين بازيکن را در کنار خود در تيم يوونتوس ببيند.

هافبک ملي پوش انگليسي به دليل باشگاه چلسي حاضر به پيشنهاد تمديد قرارداد او نشد بايد پايان فصل اين تيم را ترک کند.

پيرلو 33 ساله در مصاحبه با يک شبکه تلويزيوني آمريکا گفت: من فقط بر اساس آنچه که مي بينم مي توانم اظهار نظر کنم. آنچه مي بينم اين است که لمپارد يکي از بهترين هافبک هاي مياني در سطح جهان است.

وي افزود: اگر او بخواهد در ايتاليا بازي کند ، مطمئنا من ورودش به يوونتوس را خوش آمد خواهم گفت. در ايتاليا فرانک مي تواند به سادگي تا چهار سال ديگر در بالاترين سطح باشد.

ورزش3

9. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امشب توی دور رفت نیمه نهایی جام اتجادیه با سوانسی بازی دارم که میزبان هم هستیم
    جالبه دیشب توی اون یکی بازی نیمه نهایی بردفورد تونسته استون ویلا 3 بر 1 ببره!
    که در هر صورت فکر می کنم در صورتی که فینال بریم دیگه شکست هر کدوم از این دو تا تیم کار آسونی باشه
    ولی در مقابل سوانسی تیم قدرتمندیه و این فصل حتی به تیم هایی مثل منچستر ، آرسنال و لیورپول در رقابت های مختلف نباخته و توی زمین آرسنال و لیورپول هم تونسته پیروز بشه!
    البته در هر صورت این جام های کوچیک ما رو راضی نمی کنه

پیش بازی چلسی - سوانسی :آبی ها یک گام تا جام قهرمانی لیگ کاپ

چلسی در حالی از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ به میزبانی سوانسی سخت کوش می رود که به دنبال سومین قهرمانی در این رقابت ها طی 9 سال اخیر است.

Turnbull
    Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand
    Lampard, Ramires

Mata, Oscar, Hazard
    Ba

Vorm
    Rangel, Chico, Williams, Davies
    Britton, Ki
    Dyer, De Guzman, Routledge
    Graham

سایت گل-رافا بنیتس سرمربی موقت چلسی برای این بازی ظاهرا مجبور است بدون پتر چک مصدوم ,دروازه بان اصلی خود تیمش را برابر سوانسی به میدان بفرستد در حالی که یوسی بنایون شاگرد سابق رافا بتیس در لیورپول نیز نمی تواند در بازی چهارشنبه شب به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو چلسی را همراهی کند.

بسیار بعید است کهجان تری مدافع و کاپیتان چلسی به بازی چهارشنبه شب برابر سوانسی از دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ برسد و اوریول رومئو نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو همچنان مصدوم و دسترس نیست.

ویکتور موسس و جان اوبی میکل از جمله بازیکنانی هستند که در این بازی حضور نخواهند داشت.این دو بازیکن نیجریه ای پس از شکست شنبه شب برابر ساوتهمپتون در آستانه جام ملت های آفریقا راهی اردوی تیم ملی کشورشان نیجریه شدند.

در سوی دیگر برای سوانسی نیل تیلور تنها بازیکن مصدوم این تیم در آستانه بازی برابر چلسی است. هر چند که مایکل لادروپ سرمربی قو ها در آستانه بازی حساس هفته آینده برابر اورتون ممکن است برای این بازی به میچو مهاجم کلیدی و اصلی تیمش استراحت بدهد.

آیا می دانستید؟

- چلسی از 13 بازی که تحت هدایت رافا بنیتس به میدان رفته تنها در یک بازی بیش از یک گل دریافت کرده.آنها همچنین 11 بار در 21 بازی تحت هدایت روبرتو دی متئو بیش از یک گل دریافت کرده بودند

- چلسی در چهار بازی اخیرش در جام های داخلی انگلیس ( اف ای کاپ و لیگ کاپ ) کمتر از 5 گل نزده و در مجموع این 4 بازی، آنها 21 گل به ثمر رسانده اند.

- آمار گلزنی سوانسی در بازی های لیگ کاپ این فصل شان قابل توجه بوده,آنها در تمامی سه بازی این رقابت ها میانگین زدن 2.5 گل در هر بازی را داشته اند.

- در حالی که 100 سال از تاسیس این باشگاه می گذرد این باشگاه ولزی هرگز پیش از این نتوانسته بود از دور چهارم لیگ کاپ به دور بعد کند اما در حال حاضر آنها در جمع چهار تیم پایانی این رقابت ها قرار گرفته اند و شانس رسیدن به فینال لیگ کاپ را نیز دارند.

- بالاترین رتبه ای که سوانسی در تاریخ باشگاه خود تجربه کرده قرار گرفتن در رده ششم جدول در سال 1982 بوده و در مقابل مایکل لادروپ مربی حال حاضر سوانسی سابقه هفت بار قرار گرفتن در رتبه اول در چهار کشور مختلف را دارد.

سوانسی در 5 بازی اخیرش در مجموع رقابت ها شکست نخورده و چلسی در 5 بازی اخیرش در مجموع رقابت ها تنها یک بار تن به شکست داده و اگر مجموع این بازی ها را در نظر بگیریم روی هم در 10 بازی اخیر این دو تیم تنها یک بار طعم شکست را تجربه کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahidgame; 09-01-2013 at 13:38.

11. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

جالبه دیشب توی اون یکی بازی نیمه نهایی بردفورد تونسته استون ویلا 3 بر 1 ببره!
    چه بر سره ویلا اومده ؟؟؟ از زمانی که ما 8 تا بهش زدیم از همه داره 3 4 تا میخوره.... اگه بتونیم سوانسی رو بزنیم جام توو دستمونه... سوانسی یکه از تیم های خوب این فصله...

13. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

توو لحظه های حساس که تیم باید نتیجه بگیره نمیگیره... کار خیلی سخت شد... 99% این جام هم از دست دادیم...

15. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا باورم نمیشه توی خونه دو بر صفر باختیم!
    یکی از شاهکارهای دیگه آقای بنیتز اتفاق افتاد و واقعا توی سال 2013 دنبال رکورده اونم از نوع باخت های پشت سر هم توی خونه!
    دقیقا توی همچین بازی های حساس که باید مربی کاری کنه که تیم نتیجه بگیره ، کار خاصی نمی تونه بکنه و این میشه فرق مربی های مختلف...
    ترکیب هم جالبه:

Turnbull
    Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand
    Luiz, Ramires
    Mata, Oscar, Hazard
    Torres

لمپارد و دمبا با هم به ترتیب از دقایق 71 و 81 به بازی اومدن!

17. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

این بازی برگشت نداره ؟

آمو تورس اعصاب خرد کنه بخدا
    Last edited by brad pitt; 10-01-2013 at 01:18.

19. 4 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •