ساپونارا باور نمیکند : "میلان یک رویاست"
برای ریکاردو ساپونارا هنوز غیر قابل باور است که نیمی از مالکیت او توسط باشگاه میلان خریداری شده است.
او در مصاحبه Tuttomercatoweb.com گفت : من باور نمیکنم . من تمرینات رو به پایان رسوندم و دیدم که دوستانم به سمت من می آیند و به من تبریک میگویند .
نمیتوانستم این را باور کنم . من اخبار را خواندم و در آغوش والدیوفیوری فقط اشک میریختمم .
تا به الان هم هیچ وقت فکر نمیکردم که این چنین شانسی نصیب من شود . هنور نمیتوانم باور کنم . خیلی هیجان زده هستم .
به عنوان یک هوادار کاکا به تن کردن پیراهن میلان چه احساسی دارد ؟!
این یک رویای بزرگ است , برای دیدن همه فداکاری هایی که در گذشته انجام شده است . پوشیدن این پیراهن یک مسئولیت بزرگ است . با این حال , در حال حاضر من تا پایان فصل در امپولی خواهم بود و میخواهم به بهترین نحو ممکن فصل را به پایان برسانم.
مربی به شما چه گفت ؟!
بعد از شنیدن این خبر من بلافاصله به دفتر اون رفتم . او خیلی هیجان زده بود . او مرا در آغوش کشید و گفت که تو شایستگش را داشتی و این مسئله بصورت اتفاقی حاصل نشده است .
با چه کسی اولین تماس تلفنی داشتی ؟!
با پدرم . او گفت که پس از شنیدن این خبر حتی نمیتوانسته که از روی صندلی خود بلند شود . امشب قرار نیست جشنی گرفته شود . همه در خانه خواهیم ماند و فردا همه را به صرف شام دعوت خواهم کرد .
ترجمه شخصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازیکن فوتبال باید بیشتر به بازیش فکر کنه تا سرش
متاسفم به تیم بزرگ و قدیمی میلان که به این بازیکنا میدون میده که امثالش تو تیم میلان زیاده
من به عنوان یک هوادار میلان متاسفم که حتی تو شهر میلان بچه ها و نوجوونا خودشونو هم شکل اونا میکننن
کجاست فوتبال زیبای میلان

خبری که تو سایتا زدن درباره قیمت بالای بالوتلی که منچستر سیتی 31میلیون پوند برای واگذار کردنش به میلان میخواد صحت داره ؟ به نظر شما بالوتلی ارزش این پولی که براش میدیم رو داره
خدا کنه کاکا برگرده هم برای باشگاه میلان خوب میشه هم میتونه با بازیهای خوبش در لیگ ایتالیا خودش به اسکولاری ثابت کنه تا دوباره بازیکن ثابت تیم ملی برزیل بشه البته اگه همون کاکای سابق میلان بشه نه مثل شوچنکو که بعد از حضور ناموفقش در چلسی وقتی به میلان برگشت دیگه نتونست کارایی لازم در تیم داشته باشه