ساپونارا باور نمیکند : "میلان یک رویاست"
برای ریکاردو ساپونارا هنوز غیر قابل باور است که نیمی از مالکیت او توسط باشگاه میلان خریداری شده است.
او در مصاحبه Tuttomercatoweb.com گفت : من باور نمیکنم . من تمرینات رو به پایان رسوندم و دیدم که دوستانم به سمت من می آیند و به من تبریک میگویند .
نمیتوانستم این را باور کنم . من اخبار را خواندم و در آغوش والدیوفیوری فقط اشک میریختمم .
تا به الان هم هیچ وقت فکر نمیکردم که این چنین شانسی نصیب من شود . هنور نمیتوانم باور کنم . خیلی هیجان زده هستم .
به عنوان یک هوادار کاکا به تن کردن پیراهن میلان چه احساسی دارد ؟!
این یک رویای بزرگ است , برای دیدن همه فداکاری هایی که در گذشته انجام شده است . پوشیدن این پیراهن یک مسئولیت بزرگ است . با این حال , در حال حاضر من تا پایان فصل در امپولی خواهم بود و میخواهم به بهترین نحو ممکن فصل را به پایان برسانم.
مربی به شما چه گفت ؟!
بعد از شنیدن این خبر من بلافاصله به دفتر اون رفتم . او خیلی هیجان زده بود . او مرا در آغوش کشید و گفت که تو شایستگش را داشتی و این مسئله بصورت اتفاقی حاصل نشده است .
با چه کسی اولین تماس تلفنی داشتی ؟!
با پدرم . او گفت که پس از شنیدن این خبر حتی نمیتوانسته که از روی صندلی خود بلند شود . امشب قرار نیست جشنی گرفته شود . همه در خانه خواهیم ماند و فردا همه را به صرف شام دعوت خواهم کرد .
ترجمه شخصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]