تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 95 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساپونارا باور نمیکند : "میلان یک رویاست"

برای ریکاردو ساپونارا هنوز غیر قابل باور است که نیمی از مالکیت او توسط باشگاه میلان خریداری شده است.

او در مصاحبه Tuttomercatoweb.com گفت : من باور نمیکنم . من تمرینات رو به پایان رسوندم و دیدم که دوستانم به سمت من می آیند و به من تبریک میگویند .

نمیتوانستم این را باور کنم . من اخبار را خواندم و در آغوش والدیوفیوری فقط اشک میریختمم .

تا به الان هم هیچ وقت فکر نمیکردم که این چنین شانسی نصیب من شود . هنور نمیتوانم باور کنم . خیلی هیجان زده هستم .

به عنوان یک هوادار کاکا به تن کردن پیراهن میلان چه احساسی دارد ؟!

این یک رویای بزرگ است , برای دیدن همه فداکاری هایی که در گذشته انجام شده است . پوشیدن این پیراهن یک مسئولیت بزرگ است . با این حال , در حال حاضر من تا پایان فصل در امپولی خواهم بود و میخواهم به بهترین نحو ممکن فصل را به پایان برسانم.

مربی به شما چه گفت ؟!

بعد از شنیدن این خبر من بلافاصله به دفتر اون رفتم . او خیلی هیجان زده بود . او مرا در آغوش کشید و گفت که تو شایستگش را داشتی و این مسئله بصورت اتفاقی حاصل نشده است .

با چه کسی اولین تماس تلفنی داشتی ؟!

با پدرم . او گفت که پس از شنیدن این خبر حتی نمیتوانسته که از روی صندلی خود بلند شود . امشب قرار نیست جشنی گرفته شود . همه در خانه خواهیم ماند و فردا همه را به صرف شام دعوت خواهم کرد .

ترجمه شخصی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ال‌شراووی: اکنون، سمپ

استفان ال‌شراووی بعد از حذف میلان در رقابت‌های کوپاایتالیا اکنون تلاش دارد تا تمرکز میلان را به سوی دیدار بعدی در سری‌آ معطوف کند.

ملی‌پوش ایتالیایی میلان، توانست تیم خود را در تورین از حریف صدرنشین لیگ پیش بیاندازد، اما در نهایت و در وقت‌های تلف‌شده، میلان با نتیجه 2-1 مغلوب یوونتوس شد، و از رسیدن به جمع 4 تیم برتر کوپاایتالیا بازماند.

ال‌شراووی جوان در مصاحبه بعد از این دیدار عنوان کرد: ما نمایش خوبی ارائه دادیم، و موقعیت‌های بسیاری ایجاد کردیم. من از گلی که به ثمر رساندم خوشحالم، و از عملکرد تیم نیز راضیه هستم.

ما به خوبی بازی کردم، و در دفاع نیز نمایش خوبی داشتیم. گل‌های دریافتی ما بر اثر موقعیت‌های تاکتیکی آنها ایجاد نشد، چرا که آنها چندان فرضتی برای عرضه اندام در اختیار نداشتند. اما آنها به لحاظ تکنیکی موثر بازی کردند، به‌خصوص ووچینیچ بر روی گل دوم یووه حرفه‌ای عمل کرد.

گل دوم آنها کمی شانسی به ثمر رسید. این شکست برای ما کمی ناامیدکننده بود، اما اکنون باید به دیدار آینده مقابل سمپدوریا فکر کنیم.

اکنون باید تمرکز خود را بازیابیم، دیدار ما مقابل سمپدوریا بسیار مهم خواهد بود، و باید نتیجه قابل قبولی در این دیدار به دست آوریم.

بوآتنگ و آباته در میلان می مانند/فرانچسکو لودی را می خواهیم!

مصاحبه کامل آدریانو گالیانی با اسکای اسپورت ایتالیا..

آدریانو گالیانی در تازه ترین صحبت های خود این اطمینان را داد که بوآتنگ و آباته جایی نخواهند رفت و تمایلی به جذب استکلتبرگ یا دسترو ندارند در حالی که پیشنهاد رسمی زنیت برای فروش آباته را رد کرده اند.

آدریانو گالیانی در مصاحبه ای اختصاصی با اسکای اسپورت ایتالیا در رابطه با آخرین شرایط تیمش به صحبت پرداخت.

او ابتدا در رابطه با بوآتنگ,بازیکنی که در عصر امروز جلسه ای دو ساعته با سران باشگاه در حضور مدیر برنامه های خود داشت چنین گفت" حتی اگر شایعات تمایل گالاتاسارای به جذب بوآتنگ حقیقت داشته باشند با اطمینان میگویم که بوآتنگ جایی نخواهد رفت.

او تنها 25 سال سن دارد و با ما می ماند چرا که او در بخشی از برنامه های آینده باشگاه قرار دارد.گالاتاسارای در میلان بود تا در رابطه با مسائل مختلف دیگر صحبت کنیم.هیچ درخواستی برای فروش بوآتنگ نداشتیم و حتی اگر در آینده چنین پیشنهادی داده شود جواب ما منفی است"

در سوی دیگر بر اساس آخرین گزارشات باشگاه زنیت روسیه برای جذب لوکا آنتونینی و آبانه پیشنهاد رسمی خود را به سران باشگاه میلان ارائه کرده,گالیانی در این باره گفت " فکر نمی کنم آباته و آنتونینی میلان را ترک کنند.

زنیت برای جذب آباته پیشنهاد رسمی خود را داد اما ما آن را رد کردیم.انتقال کریستین زاکاردو از پارما به میلان؟ قطعا او به میلان نخواهد پیوست"

گالیانی در ادامه صحبت هایی خود در رابطه با شکست اینتر در رقابت با جذب فرانچسکو لودی هافبک بازیساز کاتانیا گفت "ما خواهان جذب او هستیم اما روند مذاکران سخت و دشوار است.پس از مصدومیت نایجل دی یونگ ما پیشنهاد رسمی خود را برای جذب لودی ارائه دادیم اما کاتانیا نپذیرفت"

آخرین شایعات منتشره خبر از معاوضه مارکو آملیا و مارتین استکلنبرگ با باشگاه رم می دادند.او در این باره گفت "تمایلی به جذب مارتین استکلنبرگ نداریم و انتقال ماتیا دسترو به میلان غیر ممکن است"

میلان به تازگی نیمی از مالکیت ساپونارا ستاره باشگاه امپولی و تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا را خریداری کرده.گالیانی در پایان در رابطه با این انتقال گفت "از خرید او بسیار خوشحال و راضی هستم.بازیکنی که در تابستان به جمع ما اضافه خواهد شد.امیدوارم من را دیوانه خطاب نکیند اما او من را یاد کاکا می اندازد"

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رسیدن به رتبه سوم جدول نه معجزه و نه دست آورد بزرگ است!

در اینجا می توانید کنفرانس کامل مطبوعاتی ماکس آلگری را مشاهده کنید.

شاگردان ماکس آلگری هر چند که 120 دقیقه نفس گیر را با ارائه یک بازی هجومی در تورین برای یوونتوس رقم زدند اما در نهایت بر روی یک ضد حمله و تک گل پیروزی بخش میرکو ووچینیچ از رسیدن به مرحله نیمه نهایی کوپا ایتالیا باز ماندند اما آلگری سرمبی 45 ساله میلان بر این باور است که ت تیمش در بازی یکشنبه شب برابر سمپدوریا با کسب پیروزی آن شکست را فراموش خواهد کرد.

آلگری در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از بازی یکشنبه شب برابر سمپدوریا به خبرنگاران گفت "از اینکه نتوانستین به نیمه نهایی کوپا ایتالیا برسیم متاسفیم اما در تورین ما بار دیگر ثابت کردیم از لحاظ عملکرد تیمی بسیار پیشرفت کرده ایم"

آلگری در رابطه با سمپدوریا حریف یکشنبه شب خود چنین گفت "سمپدوریا در فرم فیزیکی بسیار خوبی است و پیروزی اخیر خارج از خانه برابر یوونتوس بدون شک انگیزه های آنها را دو چندان کرده و قطعا بازی آسانی نخواهد بود.

آنها دو مهاجم بزرگ دارند و بسیار سازمان یافته فوتبال بازی میکنند.آنجلو پالومبو در مرکز خط میانی تکنیک بسیار بالاتری دارد"

او در ادامه گفت "من چهارشنبه شب در بازی برابر یوونتوس در تیمم پیشرف بسیاری از لحاظ پاس و سرعت دیدم که قابل توجه است.بازیکنان اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده و بسیار تیمی کار می کنند.از عملکرد تیمم در بازی برابر یوونتوس بسیار خوشحال و راضی بودم هر چند که با شکست همراه بود"

" در بازی برابر سمپدوریا ما باید حتی عملکرد بهتری نسبت به بازی چهارشنبه شب داشته باشیم,بخصوص اینکه سمپدوریا تمام طول هفته را برای این بازی فرصت استراحت و آمادگی برای این بازی داشته"

پس از آنکه سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان در صحبت های اخیرش یک بار دیگر تاکید کرد که قصد ادامه همکاری بیشتر با آلگری را در فصل آینده ندارد به نظر می رسد الگری همچنان تحت فشار است هر چند که تا پایان سال 2014 با باشگاه میلان قرارداد دارد.

آلگری در این رابطه گفت "من رابطه بسیار خوب و دوستانه ای با باشگاه دارم هر چند که این واضح است ادامه حضور یک مربی در باشگاه به نتایج کسب شده بستگی دارد.این فصل وظیفه گرفتن بهترین نتیجه ممکن با بازیکنان جوان حال حاضر تیم بود"

"همانطور که شاهد هستیم پیشرفت ماتیا دیشیلیو,استفان الشعراووی,ریکاردو مونتولیوو,کوین کنستانت و همچنین کوین پرینس بواتنگ تا پایان فصل این امید را می دهد تا بهترین نتایج ممکن را کسب کنیم"

بوآتنگ این هفته در حضور مدیر برنامه های خود با آلگری و آدریانو گالیانی جلسه ای چند ساعته را ترتیب داد هر چند که آلگری هرگونه احتمالی مبنی بر خروج بوآتنگ را رد می کند.

او در این باره گفت " در آن جلسه بوآتنگ بسیار آرام بود.روبینیو فقط دیروز به تمرینات کامل تیمی بازگشت بنابراین بسیار بعید است که در بازی یکشنبه شب شاهد بازی او باشیم"

روسونری در حال حاضر در رده هفتم جدول قرار گرفته و 7 امتیاز تا منطقه کسب سهمیه لیگ قهرمانان برای فصل آینده فاصله دارد.آلگری در این باره گفت "رسیدن به جایگاه سوم جدول نه معجزه و نه یک دست آورد بزرگ است.وظیقه ما همیشه انجام بهترین کارها بود.

رقابت با شش تیم آماده به هیچ وجه آسان نیست اما پس از شکست برابر رم همه فکر میکردند همه چیز برای ما تمام شده در حالی که ما همچنان دو امتیاز اختلاف با آنها داریم با این وجود که یک پیروزی به لطف مقامات لیگ به آنها تقدیم شد"

آلگری به این موضوع اشاره داشت که در جریان بازی برابر کالیاری به دلیل مسائل امنیتی و شورش هواداران در ورزشگاه جدید این باشگاه بازی نا تمام و در نهایت 3-0 به نفع رم از سوی مقامات اعلام شد.

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سمپدوریا صفر-میلان صفر
    بی برنامگی توی بازی تیم موج میزنه
    تبریکات ویژه به مادمازل آلگری

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رشد و پیشرفت نیانگ ادامه دارد و اگر همین روند ادامه پیدا کند ...

حقیقت این است که سفر شخصی آدریانو گالیانی در تابستان به مقصد فرانسه نشان دهنده سر نخ خوب و مهمی بود .
    میلان به هر قیمتی خواستار ام بایه نیانگ بود و برای آینده بر روی او تمرکز کرده بود .

در آغاز ماجرا , این بازیکن فرانسوی یک سری مشکلات و آشفتگی برای روسونری به همراه داشت ولی در این اواخر تمام قابلیت های خود را به نمایش گذاشت و فقط به مواردی که از او در زمین خواسته میشد توجه میکرد .
    این مهاجم جوان فرانسوی که متولد سال 1994 در روز تولدش قراردادش را تا 30 ژوئن تابستان 2017 با تیم میلان تمدید کرد .

قراردادی که به منزله نشانه ای است از باشگاه ویاتوراتی که نشان دهنده این است که برای نیم فصل دوم رقابت ها حساب ویژه ای روی این بازیکن باز کرده اند .
    در میلان همه در مورد نیانگ صحبت میکنن . از برلوسکنی گرفته تا آدریانو گالیانی ای که تصمیم گرفت بعد از فروش پاتو به کورنتیانس بازیکن دیگری را به عنوان جانشین وارد میلان نکند تا فضای بیشتری برای نیانگ مهیا شود .

بازیکن سابق کان در این اواخر پیشرفت زیادی داشته است و در شهر جنوا و در دیدار مقابل سمپدوریا از دقیقه اول در قالب ترکیب اصلی به میدان رفت .
    پس از درخشش و گلزنی در جام حذفی مقابل رجینا و عملکرد بسیار خوب در یک چهارم نهایی مقابل یوونتوس , آلگری اعتماد به نفس زیادی به این بازیکن تزریق کرد و حالا این بازیکن با تعهد و جدیتی بیشتر در تمرینات در حال یادگیری آموزش های بیشتر است.

نیانگ روز گذشته در میلانلو و در بازی دوستانه مقابل Solbiasommese , با ارسال 3 پاس گل برای پاتزینی , روبینیو و نوچرینو و به ثمر رسانده گل ششم بازی تاثیرگذارترین بازیکن زمین بود .
    بازیکن جوان فرانسوی در حال رشد است و با گذشت زمان و به لطف آلگری که سعی میکند از هر راهی راهنمایی های پرتعداد خود را در زمین تمرین و در حین مسابقات به او برساند در حال بهتر و بهتر شدن است .
    این روند میتواند این بار با حضور ثابت در مثلث هجومی و در دیدار مقابل بولونیا در سن سیرو ادامه پیدا کند . حضور از دقیقه اول و در کنار هواداران میلان میتواند بیشتر و بیشتر این جوان فرانسوی را به وجد بیاورد .

ترجمه شخصی

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

این جور بازیکنا بیشتر به سیرک جواب میدن تا فوتبالبازیکن فوتبال باید بیشتر به بازیش فکر کنه تا سرش متاسفم به تیم بزرگ و قدیمی میلان که به این بازیکنا میدون میده که امثالش تو تیم میلان زیادهمن به عنوان یک هوادار میلان متاسفم که حتی تو شهر میلان بچه ها و نوجوونا خودشونو هم شکل اونا میکننن کجاست فوتبال زیبای میلان

شماهم خواهشن از این جور بازیکنا تعریف نکنین،این جور بازیکنا فقط یکی دوسال میدرخشن اگه هم برخشن بازیکن باید مثل مسی باشه فقط به بازیش فکر کنه.

11. این کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 2-1 بولونیا

گل : پاتزینی 65 -82

تبریک بابت پیروزی .
    به شدت به این سه امتیاز نیاز داشتیم که خوشبختانه بدستش آوردیم .
    روند کلی بازی هم خوب بود و میلان بازی هجومی و خوبی رو به نمایش گذاشت که البته هنوز جا داره که از این بهتر بشه .

اکثر بازیکنان خوب بودن و بازیکن بد نداشتیم ولی عملکرد نیانگ و کونستانت خیلی خوب بود . پاتزینی هم که نشون داد یک تمام کننده حرفه ایه .
    اگه کاکا بیاد و چند تا پاس درست و حسابی به پاتزو بده خیلی راحت تر از اینا میتونه گلزنی کنه و میشه روی گلزنی بقیه بازیکنان هم حساب باز کرد .
    الشاراوی هم تقریبا خوب بود ولی کمی خسته است و اون طراوت گذشته رو نداره و باید استراحت کنه .
    نیانگ هم نشون داد که از اون بویان خیلی بهتره . بویان رو رد کنیم بره و بجاش بالوتلی رو بیاریم

مونتولیوو هم توی پست هافبک دفاعی خوب کار کرد
    در کل تبریک ... به امید موفقیت در بازی های آینده

در باب نقل و انتقالات ...

الگری توی مصاحبه ای که داشته گفته که من هیچ وقت عنوان نکردم که مخالف بازگشت بکهام به میلان هستم ! همه چیز به باشگاه بستگی داره .
    در مورد بالوتلی هم گفته که میراث ایتالیاست ... برلوسکونی نظرش رو بعد از کریسمس نسبت به اون تغییر داده ؟ زیر درخت کریسمس همیشه یک چیزی هست !
    در مورد پاتزینی هم گفته که عملکرد خوبی داشته و توی میلان میمونه و قرار نیست که به لاتزیو بره .
    این رو هم عنوان کرده که با بازگشت کاکا میتونیم امیدوار باشیم که به رده سوم جدول دست پیدا کنیم . در غیر این صورت کار خیلی سختیه و تیم های با کیفیت زیادی هستن که برای حضور در لیگ قهرمانان فصل بعد مبارزه میکنن .

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه مشتاق حضور کاکا هستیم، به خرید بالوتلی اهمیتی نمی دهم

میلان در حالی توانست از سد بولونیا عبور کند که جیامپائولو پاتزینی بار دیگر با گل هایش پیروزی میلان برابر این تیم را رقم زد .

پاتزینی که با هتریک خود در دور رفت هر سه امتیاز را به اردوی میلانی ها آورده بود این بار دو گل به ثمر رساند تا میلان 2-1 از سد بولونیا عبور کند و موقتا به رده ی ششم و دو امتیازی فیورنتینا در رده ی پنجم برسد.

پاتزینی در مصاحبه با اسکای گفت :
    " بسیار خوشحال هستم. بولونیا مرا قوی می کند."

" متاسفانه در لحظات پایانی کمی آزار دیدیم اما باید بیشتر دقت کنیم تا موفق شویم."

او در رابطه با نیانگ گفت :
    " او کیفیت مناسب برای تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را دارد. شاید روزی بتواند برای میلان به یک بازیکن کلیدی تبدیل شود."

"امروز روز مهمی بود اما باید به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم "

او در رابطه با حضور کاکا در میلان گفت :
    " همه ی ما به شدت مشتاق هستیم تا بدانیم چه پیش خواهد امد."

وی در رابطه با حضور احتمالی بالوتلی در میلان گفت :

"من به این مسئله اهمیت نمی دهم. من کار خود را انجام می دهم."

پاتزینی: سران میلان همیشه به من اطمینان داشته اند

پاتزینی از حمایت های سران میلان متشکر است که در شرایط سخت از او حمایت کرده اند.

جیامپائولو پاتزینی در صحبت هایی از حمایت های سران روسونری از او تشکر کرده و اعلام کرده که سران این باشگاه همواره او را باور داشته اند.

این ستاره 28 ساله در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اینتر جدا شد و به میلان پیوست ولی در ماه های ابتدایی حضورش در میلان سختی های زیادی کشید تا بتواند خودش و توانایی هایش را اثبات کند.او در بازی یکشنبه شب هر دو گل میلان را به ثمر رساند تا تعداد گلهایش در 19 بازی لیگ را به عدد10 برساند.

پاتزینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفته:« سران میلان همواره به من اطمینان داشته اند و من واقعا خوشحال می شوم که بتوانم پاسخ این اعتماد را بدهم. من در هفته های اخیر توانستم تا خوب کار کنم.

واقعا به خاطر عملکردم مقابل بولونیا که تعیین کننده و سرنوشت ساز بود خوشحالم. امیدوارم که بتوانم به زدن گلهای بزرگ و مهم ادامه دهم و به تیمم کمک کنم تا به اهداف مهم برسد.»

دو گل پاتزینی در بازی با بولونیا باعث شد تا این تیم به رده ششم جدول سری آ راه یابد.

Last edited by B3HZ@D; 21-01-2013 at 16:54.

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اول از همه تبریک بابت پیروزی مقابل بولونیا گل دومی که پاتزینی زد خیلی قشنگ بود خبری که تو سایتا زدن درباره قیمت بالای بالوتلی که منچستر سیتی 31میلیون پوند برای واگذار کردنش به میلان میخواد صحت داره ؟ به نظر شما بالوتلی ارزش این پولی که براش میدیم رو دارهخدا کنه کاکا برگرده هم برای باشگاه میلان خوب میشه هم میتونه با بازیهای خوبش در لیگ ایتالیا خودش به اسکولاری ثابت کنه تا دوباره بازیکن ثابت تیم ملی برزیل بشه البته اگه همون کاکای سابق میلان بشه نه مثل شوچنکو که بعد از حضور ناموفقش در چلسی وقتی به میلان برگشت دیگه نتونست کارایی لازم در تیم داشته باشه
    Last edited by clau; 21-01-2013 at 19:05.

17. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتزو کافیه تغذیه بشه ... اگه یک پاسور و هافبک خلاق داشتیم الان پاتزینی خیلی بیشتر از اینا گل زده بود .
    من سیتی قبلتر اعلام کرده بود که قیمیت بالوتلی 37 میلیونه که اخیرا توی خبرگزاری ها گفتن که حاضر شده قیمت رو تا 28 میلیون کم کنه .
    ولی گالیانی گفته میلان نمیتونه همچین هزینه ای برای خرید بازیکن بکنه و من سیتی باید قیمت رو کم کنه و فکر کنم نهایت تا 20 یا 25 میلیون میلان راضی بشه .

رایولا هم گفته که احتمال فروش بالوتلی نزدیک به صفره و ممکن بودن همچین انتقالی مثل داستان های فانتزی میمونه . در حال حاضر من سیتی با هیچ تیم مذاکره نکرده .
    بالوتلی هم بازیکن من سیتی است ولی تا 31 ژوئن کی میدونه چه اتفاقی ممکنه بیافته !!!

به نظر من بالوتلی ارزش خریدن رو داره و میتونه خیلی راحت جای زلاتان رو پر کنه . ولی 30 میلیون خیلی زیاده!

خبر جدید هم اینه که کاکا حاضر شده دستمزد دریافتی اش در میلان رو نصف کنه و سالیانه 5 میلیون بگیره و کلا جواب مثبت رو داده .
    میمونه رئال که باید دید با شرایط میلان برای انتقال کاکا موافقت میکنه یا نه ؟!
    پلگاتی کارشناس مدیاست گفته که کارها تموم شده است و برای بازی مقابل آتالانتا کاکا روی نیمکت میلان حضور داره .

19. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •