تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 68 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. روی eh5550 امتحان کردم جواب داد ممنون.. فقط چنتا تجربه کسب کردم ک مینویسم... 1.فایلی ک گذاشتین ممکنه با بعضی نرم افزارا پخش نشه یا پخش بشه ولی ارسال نشه؟/ خودم با mx player و winap ک رو گوشیم نصب بود پخش کردم نشد پیشنهاد میکنم با چنتا برنامه مختلف فایلها رو پخش کنین شاید فرجی بشه 2.پس از انجام تنظیمات در قسمت تنظیمات ساعت وارد بشین و قسمت تنظیمات منطقه زمانی رو روی دستی قرار بدین نه خودکار..

2. 2 کاربر از mehdi9494 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام من سه تا سوال داشتم اول اینکه از چه سیمی برای اتصال فیش اتسریو و ال ای دی استفاده کنم سیم برق رشته ای یا مثل سیم تلفن یک تکه؟دوم این که وقتی فایل های صوتی رو پخش می کنم چراغای ال ای دی اصلا روشن نمیشه چه کار کنم؟سوم هم این که فروشنده به من گفت ال ای دی فرستنده میخای یا گیرنده من گفتم ال ای دی فرستنده آیا درست خریدم؟ ممنون میشم به این سه سوال پاسخ بدید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من سه تا سوال داشتم اول اینکه از چه سیمی برای اتصال فیش اتسریو و ال ای دی استفاده کنم سیم برق رشته ای یا مثل سیم تلفن یک تکه؟دوم این که وقتی فایل های صوتی رو پخش می کنم چراغای ال ای دی اصلا روشن نمیشه چه کار کنم؟سوم هم این که فروشنده به من گفت ال ای دی فرستنده میخای یا گیرنده من گفتم ال ای دی فرستنده آیا درست خریدم؟ ممنون میشم به این سه سوال پاسخ بدید
    دوست عزیز
    در پست اول همین تایپیک بطور کامل توضیح داده شده بدقت مطالعه و عمل کنید اگر وارد نیستید از کسی که به این امور وارد است کمک بگیرید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من این کنترل رو درست کردم رفتم تو منو مخفی گرفتم طرف led اما کار نکرد. دوباره امتحان کردم نشد بار سوم دیگه کلا led بهم ریخت. صدا داشت اما بجای تصویر صفحه رنگی میشد. یه ثانیه تصویر کلا قرمز میشد یه ثانیه بعد کلا سبز یه ثانیه بعد سفید یه ثانیه بعد آبی و ... حتی دکمه پاور کنترل از کار افتاد و با کنترل روشن و خاموش نمیشد ولی صداش کمو زیاد میشد.تلویزیونو از برق کشیدم بعد از 10 دقیقه تلویزیون درست شد.
    میشه راهنمایی گنید کجا اشتباه کردم؟؟؟
    تلویزیون من led سری 6 سامسونگ مدل ua40f6400

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من این کنترل رو درست کردم رفتم تو منو مخفی گرفتم طرف led اما کار نکرد. دوباره امتحان کردم نشد بار سوم دیگه کلا led بهم ریخت. صدا داشت اما بجای تصویر صفحه رنگی میشد. یه ثانیه تصویر کلا قرمز میشد یه ثانیه بعد کلا سبز یه ثانیه بعد سفید یه ثانیه بعد آبی و ... حتی دکمه پاور کنترل از کار افتاد و با کنترل روشن و خاموش نمیشد ولی صداش کمو زیاد میشد.تلویزیونو از برق کشیدم بعد از 10 دقیقه تلویزیون درست شد.
    میشه راهنمایی گنید کجا اشتباه کردم؟؟؟
    تلویزیون من led سری 6 سامسونگ مدل ua40f6400
    دوست عزیز
    لازم بذکر است از پخش کننده ای استفاده کنید که قدرت پخش صدا را تا 20 دسی بل داشته باشد و یا فایل صوتی را به آن قدرت ویرایش کنید
    تست کنترول دست ساز
    دوست عزیز
    برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام مدل دستگاه من 7500 هست ایا دیجیتال داره و باید چطور فعالش کنم ؟ فقطم کنترل جادویی داره MADE IN مالزی هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل دستگاه من 7500 هست ایا دیجیتال داره و باید چطور فعالش کنم ؟ فقطم کنترل جادویی داره MADE IN مالزی هست
    دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را کامل ننوشتید ولی حتما دارد و برای فعال کردن باید یک کنترول معمولی بگیرید و باقی را از این تایپیک دنبال کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزیز مدل تلویزیونتان را کامل ننوشتید ولی حتما دارد و برای فعال کردن باید یک کنترول معمولی بگیرید و باقی را از این تایپیک دنبال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل ال ای دی من UA46F7500 هست...با روش منو اینفو رفتم نشد چیکار کنم من میخوام دیجیتال راه بندازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من يه تلويزيون ال اي دي ua46f6400 خريدم مونتاژ مصر اين تلويزيون داراي كنترل لمسي براي ومتاسفانه دكمه info روي كنترل موجود نيست لذا نميتونم وارد منوي مخفي كارخانه شم ميخوام منوشو فارسي و كانالهاي ديجيتال شم فعال كنم فعلا فقط آنالوگ ميگيره از دوستان كسي هست بتونه كمك كنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من يه تلويزيون ال اي دي ua46f6400 خريدم مونتاژ مصر اين تلويزيون داراي كنترل لمسي براي ومتاسفانه دكمه info روي كنترل موجود نيست لذا نميتونم وارد منوي مخفي كارخانه شم ميخوام منوشو فارسي و كانالهاي ديجيتال شم فعال كنم فعلا فقط آنالوگ ميگيره از دوستان كسي هست بتونه كمك كنه
    یه کنترل ال سی دی سامسونگ پیداکن مشکلی هم نداره مربوط به مدل های قدیمی باشه ، با اون انجام بده..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •