تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 60 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 591

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] موضوعات (مناظر، طبیعت، نجومی، هوایی، آسمان و حیات وحش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

Last edited by knight110; 27-01-2013 at 14:37.

2. 3 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بدون ادیت و افکت
    کنون 3100
    بسیار زیبا و عالی بود این عکس! کجا گرفتی اینو ؟! بگو ما هم بریم 4 تا عکس بندازیم خیلی جای قشنگی باید باشه

پ.ن :
    (در صورت امکان اگه زحمتی نیست کیفیت اورجینال این عکسو تو پروفایلم بزار /// خوشمان امد)
    ممنون
    اینجا ارسباران هستش که متاسفانه یه چند مدتی هست که توریستها و گردشگرای خیلی زیادی میان و طبیعتشو خراب میکنن.من خودم چنبار آشغال جمع کردم فقط
    البته جاهای بسیار بکر و مرموزی هم داره مثله روستای ارمنی نشین بی سکنه که محلی بسیار ترسناک و خوف انگیز هست
    جنگلهای سمت چپ تا آخر هم باغ ما هست و اکثرا درختهای وحشی و گردو و فندق و اینا داره. و هراران بوته ی تمشک و هزاران بوته ی شفابخش مثله گزنه و ... که به صورت وحشی هستن همشون

عکس بزرگ رو هم به زودی آپ میکنم
    هدف بنده گرفتن بهترین عکسها با بدترین دوربینهاست

خیلی خوبه. بدرد والپیپر هم میخوره. فقط کاش کمی آسمونش بیشتر بود.
    ممنون
    اون کوهها اگه کوتاه تر بودن عالیتر میشد

دستتون درد نکنه . با اجازتون یه مطلبی میواستم بگم
    زیاد رو یک موضوع تمرکز نکنید.تو اینجا فقط از حاشیه ی ساحل عکس گرفتید و این عکسم که نمیدونم طبیعته یا حیات و حش یا منظره و نجوم
    ممنون

4. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون
    اینجا ارسباران هستش که متاسفانه یه چند مدتی هست که توریستها و گردشگرای خیلی زیادی میان و طبیعتشو خراب میکنن.من خودم چنبار آشغال جمع کردم فقط
    البته جاهای بسیار بکر و مرموزی هم داره مثله روستای ارمنی نشین بی سکنه که محلی بسیار ترسناک و خوف انگیز هست
    جنگلهای سمت چپ تا آخر هم باغ ما هست و اکثرا درختهای وحشی و گردو و فندق و اینا داره. و هراران بوته ی تمشک و هزاران بوته ی شفابخش مثله گزنه و ... که به صورت وحشی هستن همشون

عکس بزرگ رو هم به زودی آپ میکنم
    هدف بنده گرفتن بهترین عکسها با بدترین دوربینهاست

ممنون
    اون کوهها اگه کوتاه تر بودن عالیتر میشد

دستتون درد نکنه . با اجازتون یه مطلبی میواستم بگم
    زیاد رو یک موضوع تمرکز نکنید.تو اینجا فقط از حاشیه ی ساحل عکس گرفتید و این عکسم که نمیدونم طبیعته یا حیات و حش یا منظره و نجوم
    ممنون
    دوست خوبم پیشنهاد می کنم از عکس ها لذت برده و اینجانب را در گرفتن عکسهای بهتر و حرفه ای تر یاری رسانید. با توجه به این که در جنوب کشور هستم بنابراین بیش از هر مکان دیگری ساحل دریا بهترین سوژه برای من است. بدیهی است که در این بخش از کشور از برف و جنگل خبری نیست.

6. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست خوبم پیشنهاد می کنم از عکس ها لذت برده و اینجانب را در گرفتن عکسهای بهتر و حرفه ای تر یاری رسانید. با توجه به این که در جنوب کشور هستم بنابراین بیش از هر مکان دیگری ساحل دریا بهترین سوژه برای من است. بدیهی است که در این بخش از کشور از برف و جنگل خبری نیست.
    دور و بر هیش کی پر از گل و سبزه و جنگل و طبیعت نیس که.من الان تبریز زندگی میکنم و عکسهایی که گرفتم مربوط به زمان گردش رفتن تو تابستون و بهار بوده
    میتونید فعلا به موضوعات پرتره یا ماکرو که تاپیک جداگانه دارن بپردازید.
    یکی نیست به جاش چنتا که هست

8. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

10. 7 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دور و بر هیش کی پر از گل و سبزه و جنگل و طبیعت نیس که.من الان تبریز زندگی میکنم و عکسهایی که گرفتم مربوط به زمان گردش رفتن تو تابستون و بهار بوده
    میتونید فعلا به موضوعات پرتره یا ماکرو که تاپیک جداگانه دارن بپردازید.
    یکی نیست به جاش چنتا که هست
    دوست خوبم اجازه دهیم هر کسی بر اساس علاقمندیش عکس ها را بارگذاری نماید. آنچه که پیشنهاد دادید نظر شخصی شماست. اگر این تاپیک دستور العملی در ارتباط با سوژه عکس ها دارد لطفا مسئول تاپیک بفرمایند تا اطاعت امر کنم. شاید این تاپیک زیاد جای بحث نباشد . اگر نظری دارید لطفا پیغام خصوصی ارسال نمایید. از طرفی اگر به عکس هایی که تا کنون گذاشته ام توجه کنید خواهید که عکسهای متنوعی بوده و صرفا ساحل و دریا نیست. به گمانم این نوع از تاپیکها بیشتر جنبه آموزشی دارد. بدین معنی که شما بنده را در گرفتن عکسهایی بهتر و حرفه ای تر یاری رسانده و نظرات تخصصی خود را ارائه فرمایید.از طرفی اگر به موضوع تاپیک دقت فرمایید(مناظر،طبیعت و...) خواهید دید که آنچه که تا کنون لود شده است در قالب این موضوعات بوده است.. به هر حال از حسن نظر شما دوست خوب آذریم سپاسگزارم.
    Last edited by knight110; 27-01-2013 at 21:12.

12. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست خوبم اجازه دهیم هر کسی بر اساس علاقمندیش عکس ها را بارگذاری نماید. آنچه که پیشنهاد دادید نظر شخصی شماست. اگر این تاپیک دستور العملی در ارتباط با سوژه عکس ها دارد لطفا مسئول تاپیک بفرمایند تا اطاعت امر کنم. شاید این تاپیک زیاد جای بحث نباشد . اگر نظری دارید لطفا پیغام خصوصی ارسال نمایید. از طرفی اگر به عکس هایی که تا کنون گذاشته ام توجه کنید خواهید که عکسهای متنوعی بوده و صرفا ساحل و دریا نیست. به گمانم این نوع از تاپیکها بیشتر جنبه آموزشی دارد. بدین معنی که شما بنده را در گرفتن عکسهایی بهتر و حرفه ای تر یاری رسانده و نظرات تخصصی خود را ارائه فرمایید.از طرفی اگر به موضوع تاپیک دقت فرمایید(مناظر،طبیعت و...) خواهید دید که آنچه که تا کنون لود شده است در قالب این موضوعات بوده است.. به هر حال از حسن نظر شما دوست خوب آذریم سپاسگزارم.

مشکل اینجاست که اصلا اصولا ماها انتقاد پذیر نیستیم.به یکی از دوستان انتقاد کردم خیلی عصبانی شد و رفت.به خدا من قصد بدی ندارم ادبیاتم یکم تند شاید باشه.میتونستم از عکسهای بدش تشکرو تمجید کنم همونطور که همه اینکارو کردن . من زحمات زیادی کشیدم و عکس از جاهای مختلفی گرفتم اما یکی از دوستان که عکاس حرفه هست شدیدا انتقاد کرد.حالا میفهمم عکسهای ناچیز و یه ذره خوبی که میتونم بگیرم به خاطر انتقاد های دوستم بود
    شما مختارید تاپیک رو زیر رو رو کرده مثله تاپیک ماسه بازی باهاش بازی کنید اما کسی دیگه نظری نمیده
    من منظورم این بود که مجبور نیستید تمام اوقاتتون رو با عکسبرداری از محیط صرف کنید.بلکه میتونید از دوربینتون نقد هم بذارید یا از موضوعات دیگه مثله اجسام بی جان هم عکس بگیرید.اصلا تا حالا از ماه عکس گرفتید و اینجا قرار دادید؟ این سونی hx100 از ماه چطور عکسایی میگیره؟

14. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

موضوع:مناظر
    حاشیه نشینی و بافت فرسوده (اون هم برروی خطرناکترین گسل کشور)
    canon 600d
    بدون ویرایش و افکت

16. 6 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل اینجاست که اصلا اصولا ماها انتقاد پذیر نیستیم.به یکی از دوستان انتقاد کردم خیلی عصبانی شد و رفت.به خدا من قصد بدی ندارم ادبیاتم یکم تند شاید باشه.میتونستم از عکسهای بدش تشکرو تمجید کنم همونطور که همه اینکارو کردن . من زحمات زیادی کشیدم و عکس از جاهای مختلفی گرفتم اما یکی از دوستان که عکاس حرفه هست شدیدا انتقاد کرد.حالا میفهمم عکسهای ناچیز و یه ذره خوبی که میتونم بگیرم به خاطر انتقاد های دوستم بود
    شما مختارید تاپیک رو زیر رو رو کرده مثله تاپیک ماسه بازی باهاش بازی کنید اما کسی دیگه نظری نمیده
    من منظورم این بود که مجبور نیستید تمام اوقاتتون رو با عکسبرداری از محیط صرف کنید.بلکه میتونید از دوربینتون نقد هم بذارید یا از موضوعات دیگه مثله اجسام بی جان هم عکس بگیرید.اصلا تا حالا از ماه عکس گرفتید و اینجا قرار دادید؟ این سونی hx100 از ماه چطور عکسایی میگیره؟

نه عزیزم چرا باید ناراحت بشوم. شما نظر دادید من هم نظر دادم.

آری از ماه هم عکس های زیادی گرفته ام. چنانچه صفحه 34 را مرور نمایید عکسهایی از ماه و خورشید صبحگاهی را آنجا لود کرده ام .لطفا به صفحه یاد شده مراجعه و نظر خودتان را بیان فرمایید.

خوشحال می شوم در ارتباط با کیفیت عکس ها و همچنین تکنیک حرفه ای تر عکاسی نظر دهید.

18. 2 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوربین کانن 960IS

جنگلهای نمک آبرود.

20. 5 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •