n56 لب تاب خوبیه اگه نمی تونید N550 بخرید در مورد سوالمم نمی خواد دیگه میرم مشهد
n56 لب تاب خوبیه اگه نمی تونید N550 بخرید در مورد سوالمم نمی خواد دیگه میرم مشهد
Last edited by salam2; 14-10-2013 at 09:01.
ازین عکس چیزی معلوم نیست
پس زمینه رو سفید بذارید
اسم مغازه ش رو یادت نیست ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بالاترین پیکربندی این لپ تاپ که اومده چیه ؟!
قیمت روز ؟!
سپاس .![]()
این با زمینه ی سفید که یه نظرم مانیتور یه خورده رفته به سمت راست!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کسی نیست جواب ما رو بده دارم میمییییییییییییرم !!![]()
سلام دوستان . به تازگی لپ تاپ Asus N56VM خریداری کردیم . خواستم بدونم نظر شما در مورد این لپ تاپ چیه ؟
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جان لطفا یه عکس از گوشه سمت چپ مانیتور لپتاپت بزار.
سلام از من مدل vb هست
اینم 2 تا عکس ولی شرمنده بی کیفیت هست عکساش
![]()
فکر میکنم حساسیت شما بی مورد هست و مقدار سیاهی صفحه ی من هم با شما یکی به نظر میاد
از شما چه مدلی هست ؟
راستی هارد شما کاملا سایلنت هست ؟ یا یه مقداری صدا میده ؟
از من یکم صدا میده (صدای خر خر ریز که هنگام روشن کردن سیستم هم معمولا شنیده میشه ولی خب بعضی وقتا هنگامی یه فولدر رو باز میکنم هم صدای خر خر ریز شنیده میشه و حتی بعضی وقتا که سیستم کاری نمیکنه یه صدای تیک تیک هم بعضی وقتا داره) ولی صداشو فقط وقتی تو خونه دارم باش کار میکنم و اتاق ساکت هست میشنوم ، ولی جایی که حتی یکم صدا باشه شنیده نمیشه .
البته نسبت به pc خودم که صدای تراکتور میده این سایلنت محض محسوب میشه ولی خب میخام ببینم همین یه ذره صدا رو هم باید داشته باشه یا نه ؟
از شما چطور هاردش صدا میده ؟ اگه اره در چه حد ؟
حمید جان دستت درد نکنه چون به خاطر ظربه ای که خورده بود خیلی نگران بودم.مدل مال من vz هست و اون صدای هارد هم که مثل موریانه میمونه عادیه ومال من از اول هم این صدا رو می داد.این صدا رو فقط میشه توی سکوت شنید و چیز مهمی نیست همهی لپتاپ ها این جورین به غیر اونایی که از ssd استفاده میکنن.راستی واسه دستگاهت حتما یه کیف خوب بگیر که مال خودش مفت نمی ارزه چون یهو مثل مال من به فنا میره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)