تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 65 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 645

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده در انجمن های پی سی ورلد (سوالات و اشکالات)

در آغاز فعالیت ghazaleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلی بهتر بووود :(

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همنین لطفا یه کاری کنید این قابلیت عکس گذاشتن بیش از اندازه ی مطلوب از امضاها حذف بشه.هر کی یه بنر بزرگی میزنه تو امضاش فقط کارش به هدر دادن حجم اینترنت هست.نمیدونم این چیزا رو چرا به امضاشون میزنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

سلام . ضمن تشکر بسیار زیاد از دوست خوبم میثم جان و آقا سینا عزیز. که بسیار زحمت میکشن برای انجمن
    یه نکته ای مهمی که هست اینه که برای راست چین کردن نوشته یا چپ چین کردنش باید حتما بریم تو حالت پیشرفته. میخواستم یه طور بشه که دیگه تو قسمت حالت پیشرفته نریم . همین قسمت اول باشه. منظورم اینه :

شادباشید

اینم درست کنید خیلی خوب میشه
    ممونم

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام.
    اولا:با تغییر موافقم!
    دوما:مدیریت میتونست قبل از اعمال تغییر ذهنیت کاربران رو آماده کنه!
    .
    .
    دوتا مشکل دارم:
    1-منوی اطلاع رسانی پیغام های پروفایلم دیوانه شده؟
    با اینکه تمام پیغام های قبلی رو تایید کردم وپیغام جدیدی ندارم به مجرد عوض کردن صفحه وجابه جاشدن در انجمن شروع به اطلاع رسانی میکنه که پیغام جدید داری!!(درحالی که ندارم!)
    2-هرکاری میکنم نمیتونم پست های جدید رو توی انجمن ورزشی ببینم؟!!با اینی که توی صفحه اصلی نمایش داده میشه که تاپیک مورد نظر پست جدید داره اما به محض ورود من رو به 1صفحه قبل برمیگردونه!!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوستان مشکلم حل شد!
    مرورگرم رو عوض کردم.
    اکسپلوره9بود....الان کروم.عالی شده.
    مرسی.

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قالب الان بهتر از قبلی شد...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

کوکیها رو پاک کردم اما همچنان از همین پست تشکر کردم و رفرش شد
    هیستوری رو هم پاک کنم؟
    (امیدوارم متوجه باشین که پاک کردن هیستوری P30 توی FF برای من به این معنیه که دیگه نمیتونم عنوان تاپیک رو توی adders bar بزنم تا سرچ کنه...
    پس خیلی بد و سقیله!
    آره تاریخچه و کوکی پاک کردن راه خیلی بدیه، و اصلا راه درستی نیست برای حل مشکل تشکر اینهمه کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کردن (که خیلی به کارها سرعت میدن) .. تازه جواب هم نمیده(برای من که جواب نداد-گاهی هم خودش درسته)
    در ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
    تیکش نیست اصلا...
    باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید، فارسی سازی نشده...اون مثبت بقلیش هم برای نقل قول چندگانه است.. ولی اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط سویچ میکنه به باکس پاسخ خالی و کار خاصی نمیکنه

الان برای پست من بیخودی ضمیمه گذاشت در حالی که ضمیمه ای نکرده بودم و جالبه باکس ضمیمه ای هم که آمده بود خالی بود، که پست رو ویرایش و پاکش کردم. اینم از همون نوع باگی که گفتم کارهای خودبخودی صورت میگیره...
    Last edited by Arash4484; 24-05-2012 at 01:38.

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یکی از مشکلات همین تشکر کردن هست که دو حالت پیش میاد یکی اگه ثبت بشه رفرش میکنه و اگرم ثبت نشه میزنه شما اجازه دسترسی ندارید
    یکی دیگه از بزرگترین مشکلاتش واسه من نبودن منو کرکره ای برا انتخاب تالار مورد نظر هست؟واسه دوستان هم همینطوریه؟

10. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

به عنوان یه کاربری که سالهاست عضو این انجمن هست و حق آب و گل داره !! میخواستم خطاب به مدیریان انجمن بگم چقدر خوب میشد اگر یک پیش نمونه اولیه از این قالب در یکی از انجمنها قرار میدادید و سپس یک نظر سنجی از این چند صد هزار کاربر انجمن انجام میدادید که با تغییر قالب قبلی با قالب فعلی موافقید یا خیر.

علیرغم تشکر از مدیران انجمن پی سی ورلد بابت زحماتشون باید بگم من به شخصه با این قالب مشکل دارم. قالب قبلی واقعا زیباتر و راحت تر بود...

البته نمیدونم چی شده که چندین فروم دیگه هم به این روز افتادند... یکیش سایت مرجع هوافضای پارسی هست که من اونجا هم زیاد کار میکنم و اتفاقا اونجا هم به همین روز افتاده...
    Last edited by robert; 24-05-2012 at 08:31.

12. 4 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    در انجمن ورزشی وقتی پست میدم بعد از تائید هر پست یک پیغام خصوصی فرستاده میشه که در نسخه قبلی قالب فروم همچین چیزی دیده نمیشد
    فقط در صورتی که پست شما مشکل داشت و تائید نمیشد و یا پاک میشد پیغامی برای شما فرستاده میشد و پست های تائید شده بدون پیغامی قرار میگرفتن.
    اگه این حالت به روند قبلی برگرده و بعد تائید پستها پیغامی فرستاده نشه خیلی بهتر میشه.
    ممنون

14. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •