قبلی بهتر بووود :(
همنین لطفا یه کاری کنید این قابلیت عکس گذاشتن بیش از اندازه ی مطلوب از امضاها حذف بشه.هر کی یه بنر بزرگی میزنه تو امضاش فقط کارش به هدر دادن حجم اینترنت هست.نمیدونم این چیزا رو چرا به امضاشون میزنن
اینم درست کنید خیلی خوب میشه
ممونم
سلام.
اولا:با تغییر موافقم!
دوما:مدیریت میتونست قبل از اعمال تغییر ذهنیت کاربران رو آماده کنه!
.
.
دوتا مشکل دارم:
1-منوی اطلاع رسانی پیغام های پروفایلم دیوانه شده؟
با اینکه تمام پیغام های قبلی رو تایید کردم وپیغام جدیدی ندارم به مجرد عوض کردن صفحه وجابه جاشدن در انجمن شروع به اطلاع رسانی میکنه که پیغام جدید داری!!(درحالی که ندارم!)
2-هرکاری میکنم نمیتونم پست های جدید رو توی انجمن ورزشی ببینم؟!!با اینی که توی صفحه اصلی نمایش داده میشه که تاپیک مورد نظر پست جدید داره اما به محض ورود من رو به 1صفحه قبل برمیگردونه!!
دوستان مشکلم حل شد!
مرورگرم رو عوض کردم.
اکسپلوره9بود....الان کروم.عالی شده.
مرسی.
آره تاریخچه و کوکی پاک کردن راه خیلی بدیه، و اصلا راه درستی نیست برای حل مشکل تشکر اینهمه کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کردن (که خیلی به کارها سرعت میدن) .. تازه جواب هم نمیده(برای من که جواب نداد-گاهی هم خودش درسته)
باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید، فارسی سازی نشده...اون مثبت بقلیش هم برای نقل قول چندگانه است.. ولی اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط سویچ میکنه به باکس پاسخ خالی و کار خاصی نمیکنهدر ضمن همین الان فهمیدم که توی پاسخ سریع از پست مورد نظرم نقل قول نگرفت
تیکش نیست اصلا...
الان برای پست من بیخودی ضمیمه گذاشت در حالی که ضمیمه ای نکرده بودم و جالبه باکس ضمیمه ای هم که آمده بود خالی بود، که پست رو ویرایش و پاکش کردم. اینم از همون نوع باگی که گفتم کارهای خودبخودی صورت میگیره...
Last edited by Arash4484; 24-05-2012 at 01:38.
یکی از مشکلات همین تشکر کردن هست که دو حالت پیش میاد یکی اگه ثبت بشه رفرش میکنه و اگرم ثبت نشه میزنه شما اجازه دسترسی ندارید
یکی دیگه از بزرگترین مشکلاتش واسه من نبودن منو کرکره ای برا انتخاب تالار مورد نظر هست؟واسه دوستان هم همینطوریه؟
سلام به همگی
به عنوان یه کاربری که سالهاست عضو این انجمن هست و حق آب و گل داره !! میخواستم خطاب به مدیریان انجمن بگم چقدر خوب میشد اگر یک پیش نمونه اولیه از این قالب در یکی از انجمنها قرار میدادید و سپس یک نظر سنجی از این چند صد هزار کاربر انجمن انجام میدادید که با تغییر قالب قبلی با قالب فعلی موافقید یا خیر.
علیرغم تشکر از مدیران انجمن پی سی ورلد بابت زحماتشون باید بگم من به شخصه با این قالب مشکل دارم. قالب قبلی واقعا زیباتر و راحت تر بود...
البته نمیدونم چی شده که چندین فروم دیگه هم به این روز افتادند... یکیش سایت مرجع هوافضای پارسی هست که من اونجا هم زیاد کار میکنم و اتفاقا اونجا هم به همین روز افتاده...
Last edited by robert; 24-05-2012 at 08:31.
درود
در انجمن ورزشی وقتی پست میدم بعد از تائید هر پست یک پیغام خصوصی فرستاده میشه که در نسخه قبلی قالب فروم همچین چیزی دیده نمیشد
فقط در صورتی که پست شما مشکل داشت و تائید نمیشد و یا پاک میشد پیغامی برای شما فرستاده میشد و پست های تائید شده بدون پیغامی قرار میگرفتن.
اگه این حالت به روند قبلی برگرده و بعد تائید پستها پیغامی فرستاده نشه خیلی بهتر میشه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)