شبانه رایگانی؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
شبانه رایگانی؟
Sent from my C6602 using Tapatalk
نه بابا رایگان ندارم ..همینجوری پرسیدم
811 مگ دانلود کردی و 38 مگ اپلود کردی
حجم کل مصرفیتم = 849 مگه
خوب اگر کسی گرگانی هستش یا میتونه بیاد گرگان یا ... ای دی منو ادد کنه .
فعلا یکی اوکی شده و فیلم های خوبی رد و بدل شده
اهان فهمیدم
اوه ولی هنوز 4 روز نشده 1 گیگ دان کردم...خیلی زیاده ..میترسم به 1 ماه نکشیده تمومش کنم
خخخ موفق باشی دادا ...
حالا چه فیلمایی داری؟ چند گیگ فیلمو سریال داری کلا؟
پ ن پ ولایدم!
اونجاشو دیگه نمیدونم از خودشون بپرس بگو اشتباه دادین؟ در ضمن نمیدونم چرا این یوزر پسشون یهو حذف میشه بعد نیمره تو سایت. یکی بپرسه مام بدونیم.
داوش تو که یوزر پس داری همون اول که میری تو سایت لوگین میکنی بعدش میری قسمت شارژ اینا اونجا رو تعرفه کلیک کنی حجم باقیمانده نشون میده دا !
انگار زیاد چت روما میریا خخخخخخخخ D: :P
داشت یادم میرف بگم که محل سکونت ما رو در نیافتی ! :پی حححححح
Last edited by Ghaioom; 22-05-2014 at 20:26.
200 ترایی میشه![]()
خخخ کجه ولایت
برا بار دوم که زنگ زدم ازم پسوردو یوذرمو پرسید منم دادم.بعد گفت دوباره وارد شو منم وارد شدم و دیدم وارد شد.ینی اونجا خودشون درستش کردن؟
اره نگاه کردم نوشته 4862 مگابایت دارم ...اخه من که 5 گیگ داشتمو حدود 800 مگ هم دانلود کردم ..چطور زیادتر از اون چیزیه که باید باشه؟ ای ول دا خخخ
نه برعکس تو عمرم فقط شاید یکی دوساعت تو چت روم بودم ..ولی قبلا یاهو زیاد میرفتم ...مثلا روزی 3-4 ساعت ..ولی الان فقط از نت نیم ساعت صوب و یکی دوساعت شبا استفاده میکنم ...و وبگردی میکنم ..دانلود هم داشتم میذارم شبا دان بشه ...
اره الان دقت کردم ..جانم فدای ترکمن صحرا
از گنبدی؟ کجایی هستی؟
داداش مارو گیر اووردی؟ ول کن بابا چی میگی؟ حتما منظورت 200 گیگ بود دیگه؟ چون واسه 200 ترا تو باید چند میلیون هزینه کرده باشی واسه هارد و اینا ..حالا هزینه ی اینترنتو از پسش بر نمیای؟ من که باور نمیکنم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)