از همه چیز امسی راضیم به جز آپدیت هاش امروز نزدیک به 80 مگ آپدیت داشتهنمی دونم مسئولین امسی نمیدونن یه جایی به اسم ایران هست که ترافیک حکم طلا داره؟
![]()
از همه چیز امسی راضیم به جز آپدیت هاش امروز نزدیک به 80 مگ آپدیت داشتهنمی دونم مسئولین امسی نمیدونن یه جایی به اسم ایران هست که ترافیک حکم طلا داره؟
![]()
از نسخه 8.1 درست میشه
من از امسی سافت استفاده کردم ولی :
1. از محیطش خوشم نیومد خیلی ساده هست
2. امکانات اضافی نداره
3. وقتی روی آیکن توی سیستم تری راست کلیک میکردیم گزینه ی exit داشت که خیلی ضایع بود
البته این موارد در درجه ی دوم قرار داره و درجه ی اول قدرت و کیفیت آنتی ویروس هست که من زیاد تستش نکردم ولی در کل بد نبود ولی من ترجیح میدم همون اواست خودم را استفاده کنم ...
درود
خیلی خوبه! تمامی نظرات به طور مستقیم به توسعه دهندگان برنامه منتقل میشه.
1- در مورد ظاهر برنامه، حق با شماست. به احتمال زیاد در نسخه بعدی با محیط کاملا متفاوتی روبرو خواهیم بود.
2- منظور از امکانات اضافی چیست؟
3- منظور شما Shut down Guard هست؟ این گزینه به معنای Exit نیست و تنها گارد را خاموش می کند. برنامه در پشت صحنه باز به صورت فعال در سرویس های ویندوز برقرار است.
با سپاس از نظرات شما!
منظور از امکانات اضافی مثل سند باکس - اسکن تحت بوت مثل بیت دفندر و اواست و ... هست
منظور من گزینه ی exit هست که در منوی راست کلیک سیستم تری بود . من نسخه ی 7 یا 7.5 را تست کردم و این گزینه و قتی کلیک میشد یک پنجره باز میشد و یک کد امنیتی میگرفت کلا آنتی ویروس را میبست که اصلا جالب نبود ...
Open Safer از امکانات فایروال Emsisoft Online Armor است.
اسکن تحت بوت ندارد و به گفته امسی سافت نیازی ندارد. تمامی مخرب ها در هنگام اجرای ویندوز شناسایی می شوند (اگر ضد مخرب نصب نشود برنامه امرجنسی کیت هست) و اگر مخربی به دلیل اجرای پراسس ها حذف نشود در هنگام بوت حذف می شود (حذف از طریق بوت به طور خودکار).
همانطور که گفتم با استفاده از آن کدی که می گویید تنها آیکون کنار ساعت میرفت اما گارد امنیتی در پراسس فعال می باشد و مخرب ها را شناسایی و قرنطینه می کند.
آقا یه سوال گاهی که رو امسی دابل کلیک می کنم به هیچ وجه باز نمی شه مگه اینکه سیستم رو log off کنم علت چی می تونه باشه؟
سلام روی آیکونش توی سیستم ترای یا روی دسکتاپ ؟؟
ویندوز شما چی هست ؟؟؟ تازه این اتفاق افتاده است یا از اول بوده است ؟؟؟
آپدیت امسی سافت بعد از 24 ساعت در تاریخ 2013/08/18
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کم شدن حجم آپدیت ها شامل نسخه Emergency Kit هم میشه؟
سلام بطور حتم
ولی فکر کنم حداقل یکماه پس از عرضه نسخه جدید ضد مخرب باشد
البته تاخیر هایی که در عرضه این نسخه پیش آمده بخاطر برطرف شدن تمامی ایرادات سیستم هست
که امیدواریم هر چه زودتر نهایی گردد و به زودی شامل امرجنسی کیت هم شود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)