اغا این دنباله ی dota خودمون هست ؟؟ یعنی هیروهاش همونه !؟ از همون گیم پلی پیروی میکنه یا فرق داره !؟
اغا این دنباله ی dota خودمون هست ؟؟ یعنی هیروهاش همونه !؟ از همون گیم پلی پیروی میکنه یا فرق داره !؟
بله ادامه دوتا هست . هیرو ها بله همونن .
سبک بازی MOBA هست دیگه . بنیان گیم پلی تو بازیای این سبک ثابته .
بیشترین تغییرات در گرافیک ، صداگذاری و رابط کاربری بازی هستن .
این ورژن به صورت جدا از وارکرفت و توسط شرکت Valve تهیه شده ... Hero ها همون ها هستند ولی یک سری اسماشون تغییر کرده و یک سری در حال اضافه شدن هستند
گیم پلی هم به همون ترتیبه ولی چیز هایی مثل مکان قرارگیری Level های بازی و ... تغییر اندکی کرده
لیست تغییرات Hero ها تا جایی که خودم متوجه شدم :
- تغییر اسم Traxex به Drow Ranger
- تغییر اسم Butcher به Pudge
- حذف کلاهخود Mirana و تغییر شکل جزئیش
و یه سری تغییرات جزئی دیگه که الان حضور ذهن ندارم
ایا مثل لول support, carry, jungler, mid laner , top laner داره یا متفاوت هست؟ من 1/5 ساله لول بازی میکنم گمون کنم تو دوتا2 خیلی نوب باشم چون تو لول با ابیلیتی طرفتو ناکار میکنی اما ظاهرا تو دوتا2 هیروها یکم سفت باشن درسته ؟![]()
بله داره . البته یه کم اینجا جریان فرق داره و چیزی حتمی نیست . یعنی بسته به داشتن جانگلر و هیرو ها کاملا میتونه فرق کنه . معمولا 2 نفر میرن top یکی وسط یکی هم پایین .(یعنی Solo top نداریم)
ولی گاهی اوقات اگه جانگلر باشه فرق میکنه سیستم و اون که میره جنگل یه نفر توی Hard Lane باید Solo بره که این یه نفر یک Semi-Carry باید باشه با قابلیت Escape . یا نمیدونم بعضیا سیستم Tri-Lane بازی میکنن(البته توی Ranked و توی بازی عمومی فوق العاده نادره چون بسیار هماهنگی بالایی میخواد) . به این صورت که 3 تا میرن Safe Lane ، یکی وسط و یکی هم Hard lane میره .(اون 3 نفر دو تاشون ساپورتن و یکی Carry)
ولی به صورت کلی همون طور که گفتم یکی که Nuker/Support هست میره مید ، یک ساپورت و یک Carry میرن Safe Lane ، دو نفر هم میرن Hard lane که این دو تا متفاوت هست سیستمشون ولی معمولا یه ساپورت یا Semi-Carry با یه Carry هست .
وجود تانک بسته به بازی و هیروهای حریفه و بیشتر از تانک یه Initiator هست مهمه وجودش تو تیم و همیشه باید باشه . اینجا به تانک ها میگیم Durable البته .
امروز یه HUD خریدم . چطوره ؟ : دی
سلام
من با Queen of pain بازی میکنم ولی ازش خسته شدم دیگه. میخوام ساپورت بازی کنم ولی زیاد وارد نیستم.میشه یکم درمورد ساپورت توضیح بدین ؟
بعد این lane support و support چه فرقی دارن ؟ قبلن یه جا خوندم انگار lane support اسپل هاش طوری هست که زیاد ایتم احتیاج نداره و باید اجازه بده یارش فارم کنه. درسته ایا ؟
------------------------
این HUD چی هست ؟![]()
HUD اون قسمتی که اسپلا و عکس هیرو و آیتما و اینا هستن رو میگن . الآن این HUD من پایینو طلایی کرده و یه اژدها هم اورده . در ضمن توی یه بازی اگه یه نفر HUD داشته باشه بقیه هم تیمی هاشم میتونن ازش استفاده کنن .(واسه زیبایی هست و تاثیری تو بازی نداره ، مثل item set هیرو ها)
برای ساپورت اینو بخونید همه چیز حله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره فرق ساپورت و اون یکی ، من خودمم خیلی درگیر بودم و آخرش به جواب نرسیدم . هر چی که میگن استثنا داره . کلا زیاد هم درگیرش نشید بهتره . من با Venomancer به خوبی میتونم Babysit کنم درحالی که اصلا Babysitter یا همون Lane-Support نیست . به صورت کلی ولی این درسته : Lane-Support ها میتونن به خوبی فارم هم Lane ـیشونو افزایش بدن . حالا یا با دادن Buff ، یا مانا یا هیل یا اذیت کردن حریف و در کل میتونن Lane رو کنترل کنن . اکثرشون هم آیتم خاصی نمیخوان و یه Boot با Bracer براشون کافیه . اما ساپورت ها ضعیف ترن در زمینه کنترل و پول و آیتم بیشتری میخوان .(ولی خوب به معنای بدتر بودنشون نیست چون اسپلاشون در mid-game مثلا میتونن نتیجه تیم فایت ها رو عوض کنن)
البته همین چیزی که گفتم استثناهایی داره ولی خوب به طور کلی اینطوره .
دو شنبه آپدیت جدید میاد و امکانات زیر رو اضافه می کنه :
1 . بازی به صورت Lan !
2 . Backpack تبدیل میشه به Armory یعنی توش آیتم ها جدا هستند و مثلا Chest ها Tab مخصوص دارن ، Player Card ها همینطور ، آیتم ست ها ، Courier ها و ... . حتی میتونید خودتون برای آیتم های مختلف Tag بذارید تا در آینده طبق اون ها سرچ کنید !
3 . مود Captain's Draft اضافه میشه به بازی .
4 . از این به بعد آیتمی که دراپ میشه آخر بازی ، بسته به لول آدم توی دوتا2 داره یعنی هر چی لول بیشتر باشه کیفیت(و نه شانس) آیتم هایی که میگیره بالاتر میره .
5 . توی قسمت Builds میشه طبق زبان دسته بندی کرد Build ها رو .
و کلی چیزای دگه که تو لینک زیر میتونید بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ، یه آپدیت دادن خودشون توش موندن : دی
امکانات خیلی خوبی اضافه کرد ولی باگ های بیشتری هم اورد :
1 . بالا رفتن Lag Spike و DC .(برای کل جهان با هر پینگی)
2 . این Texture Streaming ایراد داره و کاملا قابل مشاهدست در حالی که نباید مگر در موارد خاص بشه با چشم غیر مسلح(!) دیدش .
3 . گیر کردن تو صفحه Finding a Server .
همه کاربرا تو فروم بازی به شدت ناراحتن و اکثرا تهدید کردن که اگه این سه ایراد بزرگ به سرعت رفع نشن بازی رو ترک می کنن .
خودم از چند روز پیش که به زور به خاطر این موضوع یه Abandon الکی گرفتم ، دیگه بازی نکردم و تا وقتی آپدیت برای درست کردن این ها ندن دیگه بازی نمی کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)