منظور شما از اینکه شبا باید چند تا لینک بذاریم تا دانلود شه،منظورتون چند تا لینک داخل idm هستش؟
منظور شما از اینکه شبا باید چند تا لینک بذاریم تا دانلود شه،منظورتون چند تا لینک داخل idm هستش؟
بله دوست عزیز مثلاً ۲۰ تا لینک میذاریم،ولی سرعت هرلینک شبها بالای ۱۰۰ نمیره ،کم پیش میاد
![]()
سلام دوستان.چطور میشه این همه دانلود کرد؟یکی میگه من بیست تا لینک میزارم یکی میگه من n تا لینک میزارم اینا یعنی چی؟من چیزی از دانلود سر در نمیارم.نمی دونم مشکل از کامپیوترمه یا مشکل از مودممه. والا نمیدونم.اگه میشه یه راهنمایی یا یه آموزش یا یه سایت آموزشی به من بدید؟ ممنونم از همه ی شما.
![]()
داداش چرا قاطی می کنی برات یه مثال ساده می زنم مثلا داری یه سریال رو دانلود می کنی 8-9 قسمت رو رو لینکشون کلیک کن تا همزمان دانلود بشن هر لینک که دانلودش تموم شد رو یه لینک تازه کلیل کن تا جایگزین بشه نزار تعداد دانلود ها از 8 تا پایین تر بیاد حالا همین کار رو با نرم افزار idm می تونی با یه سری تنظیمات به صورت خودکار انجام بدی
سلام و عرض ادب
دوست عزيز فکر کنم متوجّه سوالتون شده باشم، جوابُ تو پروفايلتون ميذارم
اميدوارم درست متوجّه سوالتون شده باشم
موفّق باشيد
دیشب سرعت واقعا افتضاح بود از1تا4.30درحدود800تادانلود کردم
من بگو که میخواستم5گیگ دان کنم![]()
مخابرات مازندران به خودش رید سرعت شبانه افتضاح ی عده دزد اول خدمات عالی بعد که دیدن مشتری زیاد شد کم فروشی ودزدی شروع میشه ی عده هم که دایما دارن تمجید وتعریف می کنند
سلام و عرض ادب
بله دوست عزيز، ديشب خيلي افتضاح بود، بنده ديشب نزديک به 3/سه گيگ دانلود کردم
موفّق باشيد
سلام به همه نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه.بنده تو قائم شهر زندگی میکنم.الان 2 دفعه هست که دی اس الم قطع میشه و دفعه اول کامل سیم کشی تلفونو عوض کردم ولی دوباره دیروز پیش اومد.به زر به زور درسش کردم.بعد دیدم اسپلیتر مشکل داره.بعدش تصمیم گرفتم مستقیم مودمو به خط وصل کنم که فعلا درس شده.دیگه قاطی کردم نمیدونم مشکل از کجا هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)