تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 468 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا انتی وسروس من چند تا ویروس پیدا کرده بود من زدم add to sxclutionیه همچین چیزی این باعث میشه انتی ویروس بهش گیر نده؟اگه اره اشتباهی زدم چه جور پاکشون کنم؟
    به طور کلی اگه ویروس پیدا کرد چه جور پاکش کنم؟
    سلام

بله این باعث میشه انتی ویروس بهش گیر نده اما اینجور که من دیدم گزینه dd to Exclusions زمانی برای کاربر نمایش داده میشه که فایل از سطح خطر پایینی برخورداره (در اسکن دستی و یا ریل تایم) مثل adware ها و یا در زمان اجرای فایل قسمت رفتارشناس کسپر فایل مشکوک تشخیص بده دقیقا باید مشخص بشه کدوم یکی از این قسمتها به شما هشدار داده

شما seeting کسپر باز کنید به سربرگ جعبه زرد برید و در بخش Threats and Exclusions و در قسمت Exclusions وارد setting بشید و برنامه هایی که در لیست استثنا ها قرار گرفتن پاک کنید و برای اطمینان بیشتر سیستم یکبار فول اسکن کنید

در مورد نحوه پاکسازی کسپر باید گفت اگه کسپر در حالت تنظیمات پیشفرض باشه الودگی رو اتوماتیک پاک میکنه و شما احتیاجی نیست کاری انجام بدید

اما اگه کسپر در حالت تعاملی تنظیم شده باشه وقتی مخربی رو شناسایی کنه پنجره ای برای شما باز میشه و کسب تکلیف میکنه

موفق باشید .
    Last edited by kases; 19-07-2012 at 03:07.

2. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم این KIS 12 حجم آپدیتهاش بالاست کلا؟!!
    چون 2 - 3 روز پیش 200 mb دانلود کرده بود امشب دوباره 100 mb دانلود کرد !

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان

سلام

احتمالا تیک کپی اپدیت فعال کردید این حجم دوباره دریافت کرده که طبیعیه

اپدیت اولیه حجمش بالاست اما روزانه بین 3 تا 5 مگ اپدیت دریافت میکنه شما دوباره اپدیت کنید ببینید چند مگ اپدیت دریافت میکنه

5. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SH@HIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

سلام
    دوستان من حالت فایروال رو از اتوماتیک خارج کردم ، در مورد این پروسه میخواستم بدونم اگر کاملا Trust کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون یادمه یه تروجان بود که خودشو میچسبوند به این سرویس و ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من حالت فایروال رو از اتوماتیک خارج کردم ، در مورد این پروسه میخواستم بدونم اگر کاملا Trust کنم مشکلی پیش نمیاد؟ چون یادمه یه تروجان بود که خودشو میچسبوند به این سرویس و ...
    به نظر نمیاد مشکلی باشه میتونید اجازه دسترسی به شبکه به این سرویس بدید.

8. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

با سلام

من اینترنت سکیوریتی کاسپر 2012 دارم .قسمت parnetal contorol رو فعال کردم ولی الان پسوردشو فراموش کردم موقع اجرای بعضی برنامه ها پیغام trust (درست بودن اجرای برنامه) میاد چون پسورد گذاشتم ازم پسورد میخواد برای اجازه دادن اجرای برنامه راهی جز پاک کردنو نصب مجدد آنتی هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام

من اینترنت سکیوریتی کاسپر 2012 دارم .قسمت parnetal contorol رو فعال کردم ولی الان پسوردشو فراموش کردم موقع اجرای بعضی برنامه ها پیغام trust (درست بودن اجرای برنامه) میاد چون پسورد گذاشتم ازم پسورد میخواد برای اجازه دادن اجرای برنامه راهی جز پاک کردنو نصب مجدد آنتی هست؟
    سلام

برای برداشتن پسورد parental control این مراحل انجام بدید

وارد safe mode شوید registry editor باز کنید و به این مسیر برید

ویندوز 32 بیت

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \AVP12\settings

ویندوز 64 بیت

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KasperskyL ab\protected\AVP12\settings

setting انتخاب کنید و در لیست سمت راست بر روی
    AskForParCtl دابل کلیک کنید طبق عکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در پنجره باز شده عدد 1 به صفر تغییر بدید واکی کنید
    و همچنین در قسمت Enable pswrd protection دابل کلیک کنید و عدد 1 به صفر تغییر بدید

و سیستم ریست کنید ودر محیط ویندوز طبق عکس وارد parental control بشید و گزینه no انتخاب کنید

و parental control غیر فعال کنید

موفق باشید
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک uuu.PNG   8.PNG  
    Last edited by kases; 21-07-2012 at 01:27.

11. 9 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کسپرسکی آنتی ویروسیه که معمولا نسبت به بقیه آنتی ویروس ها سرعت سیستم رو بیشتر میاره پایین و درصد بیشتری از حجم سی پی یو رو اشغال میکنه!اسکن به صورت ریل تایم همزمان و اسکن فایل های اجرایی کنترل ترافیک و دانلود و... همه و همه باعث میشه سرعت سیستم افت داشته باشه که قابل حسه
    شما اگه قبلا از آنتی ویروسی جز کسپرسکی استفاده میکردید شاید با نصب کسپر افت سرعت زیادی رو حس کنید
    کسپرسکی نرم افزار قوی و سنگینیه در صورتی که امنیت برای شما در اولویت باشه افت سرعت رو میتونید تحمل کنید
    زیرا موتور کسپرسکی از پایه ایراداتی داره که کسپرسکی قادر به تصحیح آن نیست حتی کسپرسکی یک بار هم تلاش کرد اون را عوش کنه ولی چون تمام هزینه اش را برای این موتور با متخصصان دانشگاههای مختلف جهن کرد و بر اساس تکنولوژی اختصاصی خود این شرکت نیست و نوشته نشده نتوانست این کار را انجام دهد همان طور که میدانید در ال 2009 هم این موتور به سرقت رفت و باید بگم متاسفانه هنوز از همان موتور استفاده می شود با کمی تغییرات جزیی . بنده با یکی از متخصصان طراح این موتور نیز صحبتهایی داشته ام. ایشان از طرح خود خیلی دفع کردند و لی قبول داشتند که این موتور و محصول به تکنولوژیهای مورد استفاده در محصولات کمپانی های بزرگ امنیتی نمی رسد.
    البته باید خاطر نشان شوم که شما در حالت پیش فرض بسیاری از فایلها را کسپرسکی نمی گردد در حالت ریلتایم ولی در آنتی ویروس های دیگر کلیه فالها در حالت پیش فرض اسکن می گردند و باز سبکتر از کسپرسکی هستند و این اصلا ربطی به محافظت و قدرت آنتی ویروس ندارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    اول بعد از نصب و قبل از بروز رسانی یک فولدر بسازید و آدرس آن را برای ذخیره آپدیت بدید و بعد بروز رسانی را آپلود کنید در نرم افزار و آنلاین بعد از آن بروز رسانی کنید ولی باید تنظیمات قبلی یعنی بروزرسانی از روی سیستم را بردارید و به حالت آنلاین تغییر دهید . این باعث می شود دیگر ذخیره مجدد و یا دریافت فقط از طریق سیستم برای بروز رسانی تکرار نگردد.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اقا انتی وسروس من چند تا ویروس پیدا کرده بود من زدم add to sxclutionیه همچین چیزی این باعث میشه انتی ویروس بهش گیر نده؟اگه اره اشتباهی زدم چه جور پاکشون کنم؟
    به طور کلی اگه ویروس پیدا کرد چه جور پاکش کنم؟
    متاسفانه ای محصول کسپرسکی این ایراد را دارد که با توجه به حجم زیاد ویروس های رایانه این آنتی ویروس به صورت خودکار عمل نکرده و دسترسی اننتخاب گزینه های اججازه دسترسی به فایل آلوده یا مشکوک را قبل از دیتکت و گارانتی به کاربر می دهد حتی در حد اکسپشن که باعث میشه شما به اشتباه یک ویروس یا فایل مشوک که آن هم شما به تنهایی قادر به تشخیص پاک بودن آن نیستید در اختیار کاربر قرار میدهد و این امر امنیت کاربر را به خطر می اندازد.
    درست آن است که آنتی ویروس هر فایل ی که تشخیص میدهد ویروس است یا تهدید بجز پاک کردن از روی سیستم بلادرنگ و خودکار یک بکآپ در قرنطینه خود از آن بگیرد تا شما در زمان کمی با پشتیبانی آن کمپانی هماهنگ کنید تا عدم آلودگی فایل مورد نظر شما را تایید کنند و سپس شما آن را از قرنطینه در آورده و اکسپشن کنید. در ستش این است .
    ولی در کسپرسکی چنین نیست . پس بهتر است نرم افزار را به صورت اتوماتیک تنظیم کنید تا ویروس ها را پس از شناسایی و حتی فایلهای مشکوک را قرنطینه کنید تا شما هم بتوانید در مورد آن ابتدا تحقیق کنید و نتواند به شما آسیبی بزند.بعد اقدام به اگسپشن آن کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •