تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 311 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما هم مثل من نیاز به یوزر و پس داری
    متاسفانه یوزر پس برای من ارسال نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

دوستان اين مثل كاسپر نيست كه فايل هاي آپديت رو از درايو سي برداري بريزي رو سيستم ديگه ؟
    نه متاسفانه، یعنی تا جایی که من امتحان کردم نمیشه.

سلام دوستان من میخام نود را روی لپ تاپ asus نصب کنم ولی ارور 2878 میده تحقیق کردم دیدم مال اینکه احتمالا قبل آنتی ویروس روش نصب بوده والان نود داره بهش گیر میده ولی من تازه ویندوز نصب کردم وقبلا هم هیچ آنتی ویروسی روش نصب نکرده بودم حالا سوالم اینکه آیا خود asus آنتی ویروسی داره که نود بهش داره گیر میده اگه داره چه طوری باید آن را غیر فعال کنم
    شما از طریق Control Panel قسمت Programs and Features نگاه کنید و اگه آنتی ویروسی از سایر شرکت ها نصب بود باید پاک کنید. (نمیدونم لپتاپ های asus آنتی ویروس دارن یا نه!)

من چند روزه برای دریافت یوزر و پس یک ماهه از لینکی که گذاشتند اقدام کردم اما نود برام میلی ارسال نمی کنه
    از دوستان اگر کسی می تونه برام بگیره ممنون میشم
    لطفا پخ کنید

من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟
    از لینک زیر یوزر و پس یک ماهه بگیرید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای ایمیل از ایمیل های موقت سایت emeil.ir استفاده کنید (همین الان تست کردم میفرسته)

با سلام
    دوستانی که eset anti virus v5 دارن یه نگاه به ورژن اپدیت بکنن ببینن شمارش چند هست ..... مال من به تاریخ امروز 7400 هست .... ماله شما چنده ؟
    الان 7405 هست...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام . از سایت --------- رفتم سریال نامبر بگیرم که یه آموزش گذاشته بود واسه اینکه سریال نامبرها کار کنند که تو آموزش گفت باید HIPS رو غیر فعال کنیم
    اگر غیر فعال بشه واسه امنیت مشکلی نداره؟ کلا این hips واسه چیه؟ کاربردش
    یوزر و پس کاری به HIPS نداره که! بی زحمت لینک آموزشش رو بزارید شاید برای آپدیت آفلاین و یا ... گفته باشه.

و درباره ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید.

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من جدیدا" آخرین نسخه Eset Smart Security رو دانلود و نصب کردم قبلا" از نسخه 4 استفاده میکردم احساس میکنم ورژن 5 یه مقداری سرعت سیستم رو کند میکنه و زیاد سی پس یو میکشه. آیا شما با این مشکل برخورد کردید؟ راهکارش چیه؟ (پاکش کنم و دوباره نسخه 4 رو بریزم؟؟)
    ضمنا" چرا نسخه Business برای ورژن جدید Eset Smart Security ارائه نمیشه.
    ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

با سلام
    دوستان من جدیدا" آخرین نسخه Eset Smart Security رو دانلود و نصب کردم قبلا" از نسخه 4 استفاده میکردم احساس میکنم ورژن 5 یه مقداری سرعت سیستم رو کند میکنه و زیاد سی پس یو میکشه. آیا شما با این مشکل برخورد کردید؟ راهکارش چیه؟ (پاکش کنم و دوباره نسخه 4 رو بریزم؟؟)
    ضمنا" چرا نسخه Business برای ورژن جدید Eset Smart Security ارائه نمیشه.
    ممنونم
    نه، برای من مشکلی نداره!( رم ۲ گیگ و سی پی یو ۲هسته ای)، اگه خیلی تاثیر نزاشته از همین 5 استفاده کنید بهتره
    نسخه Business رو ارائه داده ولی اسمش به Endpoint تغییر کرده.

7. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من نمیدونم تنظیماتش رو چه جوری تغییر دادم که الان بهضی از سایتا رو دیگه باز نمیکنه.مثل گوگل یا یاهو.راستش رفتم در قسمتparental control و یه سری پسوورد ازم خواست و زدم.الان موندم توش.همش باید بهش بگم که این سایت مشکل نداره تا باز کنه.هر کاریم کردم برنمیگرده سر تنظیمات اولیش

داره خودمونی میشه Ravaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دیسک نجات Eset رو دانلود کردم,یه فایل ISO که 194 مگابایت بود,روش کلیک کردم خودش برای رایت آماده بود و روی دی وی دی رایتش کردم,حالا باید چیکار کنم؟ سیستم رو ریستارت کردم ولی اتفاقی نیفتاد.دفعه بعد F2 رو زدم و تو صفحه ای که باز شد از قسمت Exit زدم که از روی سی دی رام بوت بشه اما یه صفحه شبیه دسکتاپ سون با یه کادر cmd اومد,وقتی کادرو بستم سیستم دوباره ریستارت شد و ویندوز بالا اومد!!

یکی بهم بگه چجوری باید با دیسک نجات سیستمم رو اسکن کنم؟

لپ تاپ: ASUS K53S
    وندوز: 7Ultimate

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلاممیبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا بیشتر توان نصب شدن ندارن ، من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشهحالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشهمن باید چیکار کنم؟ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام

احتمالا ناد 32 قبلی شما به صورت کامل از رو سیستم پاک نشده

این برنامه شرکت eset دانلود کنید

کد:
    وارد safe mode شوید و فایل اجرا کنید

تو محیط cmd هرجا ?n/y خواست شما y وارد کنید

و در ادامه اگه عدد خواست عدد 1 وارد کنید بزارید کامل ناد 32 پاکسازی کنه(ناد32 هنوز بلد نیست خودشو کامل پاک کنه)

و سیستم ریست کنید ببینید مشکل برطرف میشه

اینم لینک خود سایت eset

کد:
    موفق باشید
    سلام
    میبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا آنتی ویروس بیشتر توان نصب شدن ندارن که مشکلمو حل نکردن و من پاکشون کردم،
    من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشه
    حالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشه
    من باید چیکار کنم؟ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •