سلام
من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟
سلام
من یه چند بار این ESET SAMRT SECURITY 5 آپدیت نکرم ! حالا قرمز شده میگه فقط باید بری لایسنس بخری ! اجازه آپدیت و اسکین کردن و اینا رو اصلا نمیده ! چیکار باید کرد ؟
شما هم مثل من نیاز به یوزر و پس داری
متاسفانه یوزر پس برای من ارسال نمیشه![]()
نه متاسفانه، یعنی تا جایی که من امتحان کردم نمیشه.
شما از طریق Control Panel قسمت Programs and Features نگاه کنید و اگه آنتی ویروسی از سایر شرکت ها نصب بود باید پاک کنید. (نمیدونم لپتاپ های asus آنتی ویروس دارن یا نه!)
از لینک زیر یوزر و پس یک ماهه بگیرید:
و برای ایمیل از ایمیل های موقت سایت emeil.ir استفاده کنید (همین الان تست کردم میفرسته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان 7405 هست...
یوزر و پس کاری به HIPS نداره که! بی زحمت لینک آموزشش رو بزارید شاید برای آپدیت آفلاین و یا ... گفته باشه.
و درباره ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید.
با سلام
دوستان من جدیدا" آخرین نسخه Eset Smart Security رو دانلود و نصب کردم قبلا" از نسخه 4 استفاده میکردم احساس میکنم ورژن 5 یه مقداری سرعت سیستم رو کند میکنه و زیاد سی پس یو میکشه. آیا شما با این مشکل برخورد کردید؟ راهکارش چیه؟ (پاکش کنم و دوباره نسخه 4 رو بریزم؟؟)
ضمنا" چرا نسخه Business برای ورژن جدید Eset Smart Security ارائه نمیشه.
ممنونم
نه، برای من مشکلی نداره!( رم ۲ گیگ و سی پی یو ۲هسته ای)، اگه خیلی تاثیر نزاشته از همین 5 استفاده کنید بهتره
نسخه Business رو ارائه داده ولی اسمش به Endpoint تغییر کرده.
دوستان من نمیدونم تنظیماتش رو چه جوری تغییر دادم که الان بهضی از سایتا رو دیگه باز نمیکنه.مثل گوگل یا یاهو.راستش رفتم در قسمتparental control و یه سری پسوورد ازم خواست و زدم.الان موندم توش.همش باید بهش بگم که این سایت مشکل نداره تا باز کنه.هر کاریم کردم برنمیگرده سر تنظیمات اولیش
دیسک نجات Eset رو دانلود کردم,یه فایل ISO که 194 مگابایت بود,روش کلیک کردم خودش برای رایت آماده بود و روی دی وی دی رایتش کردم,حالا باید چیکار کنم؟ سیستم رو ریستارت کردم ولی اتفاقی نیفتاد.دفعه بعد F2 رو زدم و تو صفحه ای که باز شد از قسمت Exit زدم که از روی سی دی رام بوت بشه اما یه صفحه شبیه دسکتاپ سون با یه کادر cmd اومد,وقتی کادرو بستم سیستم دوباره ریستارت شد و ویندوز بالا اومد!!
یکی بهم بگه چجوری باید با دیسک نجات سیستمم رو اسکن کنم؟
لپ تاپ: ASUS K53S
وندوز: 7Ultimate
سلاممیبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا بیشتر توان نصب شدن ندارن ، من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشهحالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشهمن باید چیکار کنم؟ممنونم
سلام
میبخشید من تازه ویندوز عوض کردم میخواستم قبل از هر کاری آنتی ویروس نصب کنم اما تقریبا 2تا آنتی ویروس بیشتر توان نصب شدن ندارن که مشکلمو حل نکردن و من پاکشون کردم،
من ویروسی دارم که فایلای توی فلش رو نشون نمیده با اینکه show hidden file فعاله، ویندوز قبلی ویروسی داشت که نمیذاشت task manager و cmd باز بشه آنتی نیوفلدر SDFix 1193 هم اجرا نمیشه حتی تو safe mode ،یه آنتی sality هم هست که اجرا نمیشه
حالا می خوام nod 32 EAV_5.2_x64_Update7235 رو نصب کنم بازم ویندوز نصب کردم نشد، تا آخرین مرحله میره ولی قبل از finish مینویسه rolling back وهمش پاک میشه تو safe mode هم اجرا نمیشه
من باید چیکار کنم؟ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)