تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 171 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    قیمت امروز 47LM76100 در سایت lgcenter =364500 بود و در سایت بانه مارکت 2260000 تومان با اختلاف 1,385,000 تومان
    هزینه حمل از بانه تا شهر ما 200 هزار تومانه
    به نظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟هنوز گلدایران سینما خانگی رو روی این محصولش رو میده؟
    منتظر راهنمایی دوستان هستم
    با تشکر

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    قیمت امروز 47LM76100 در سایت lgcenter =364500 بود و در سایت بانه مارکت 2260000 تومان با اختلاف 1,385,000 تومان
    هزینه حمل از بانه تا شهر ما 200 هزار تومانه
    به نظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟هنوز گلدایران سینما خانگی رو روی این محصولش رو میده؟
    منتظر راهنمایی دوستان هستم
    با تشکر
    اون قیمت lgcenter با هدیه هست اگر بدون هدیه بگیری فکر کنم حدود 3300 بشه. بانه هم با هزینه ارسالش حدود 2500 میشه می تونی. به نظر من 800 تومان ارزش یک سال و نیم گارانتی رو نداره البته ریسک هم داره ولی ال جی های بانه مونتاژ کره هستند که مزیت خوبیه. البته فکر کنم بشه با یه هزینه ناچیز زیر 100 تومان تلویزیونت رو موقع خرید گارانتی هم بکنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوست عزیز شما که اونجا هستید به نظر شما ریسک کنیم و تلویزیون از بانه بخریم ؟؟؟؟؟
    اگه خودتون بیاین و از یه فروشنده درست حسابی بخرین و خوب تلویزیون رو تست کنید هیچ ریسکی نداره من کل فامیل و دوستام از بانه خرید کردن هیچ مشکلی هم نداشتن
    ولی خرید اینترنتی به هیچ وجه توصیه نمیکنم

4. این کاربر از saman999999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اون قیمت lgcenter با هدیه هست اگر بدون هدیه بگیری فکر کنم حدود 3300 بشه. بانه هم با هزینه ارسالش حدود 2500 میشه می تونی. به نظر من 800 تومان ارزش یک سال و نیم گارانتی رو نداره البته ریسک هم داره ولی ال جی های بانه مونتاژ کره هستند که مزیت خوبیه. البته فکر کنم بشه با یه هزینه ناچیز زیر 100 تومان تلویزیونت رو موقع خرید گارانتی هم بکنی.
    ممنون از راهنمایی تون
    2 سوال دیگه اول اینکه گارانتی ش معتبره؟ دوم اینکه گفتین خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنین. منو که میخواستم ایترنتی خرید کنم تو شک انداختید میشه بگین چرا و توضیح بیشتر بدین
    آخه من تلوزیون رو قبل از المپیک میخواستم شهر ما هم از بانه دوره
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون
    2 سوال دیگه اول اینکه گارانتی ش معتبره؟ دوم اینکه گفتین خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنین. منو که میخواستم ایترنتی خرید کنم تو شک انداختید میشه بگین چرا و توضیح بیشتر بدین
    آخه من تلوزیون رو قبل از المپیک میخواستم شهر ما هم از بانه دوره
    بازم ممنون
    البته من نگفتم اینترنتی توصیه نمی کنم. من خودم پارسال همین موقع ها از همون سایتی که خودتون نام بردید خرید کردم و تا حالا هم شکر خدا بدون مشکل کار کرده گارانتیش هم مال شرکت تک سرویس هست که خودش میاد نصب می کنه و برچسب و کارت گارانتی تحویل میده.

7. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    من قبلا دنبال سامسونگ بودم اما یه تحقیقی کردم و از نزدیک ال جی رو دیدم با توجه به قیمت و امکانات بهترین مدل سری 2012 که فول ال ای دی باشه و سه بعدی چیه و حدود قیمتش ؟ بعد مزیتی سراغ دارید که از سونی بهتر باشه ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما دوستان

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام و سپاس
    من قبلا دنبال سامسونگ بودم اما یه تحقیقی کردم و از نزدیک ال جی رو دیدم با توجه به قیمت و امکانات بهترین مدل سری 2012 که فول ال ای دی باشه و سه بعدی چیه و حدود قیمتش ؟ بعد مزیتی سراغ دارید که از سونی بهتر باشه ؟
    ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
    بهترین مدل ال جی 2012 LM9600 هست که نانو فول ال ای دی هست و مهمترین مزایاش نسبت به سونی تکنولوژی سه بعدی پسیو، پشتیبانی قوی از فرمت های تصویری از طریق USB و کنترل جادویی هست. قیمتش هم از lgcenter.ir ببینید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته من نگفتم اینترنتی توصیه نمی کنم. من خودم پارسال همین موقع ها از همون سایتی که خودتون نام بردید خرید کردم و تا حالا هم شکر خدا بدون مشکل کار کرده گارانتیش هم مال شرکت تک سرویس هست که خودش میاد نصب می کنه و برچسب و کارت گارانتی تحویل میده.
    1) چطور میشه تلویزیون را گارانتی کرد
    2) توی سایت بانه مارکت و بانه خرید توی 47 lm 7610 حدود 200 تومان اختلاف قیمت هست کدومش درسته؟
    3) اگه تلویزیون بدون گارانتی بخریم فکر می کنم دیگه گلدیران عینک به ما نمی فروشه ، میشه از جای دیگه ای تهیه کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1) چطور میشه تلویزیون را گارانتی کرد ، در صورت امکان اسم وآدرس یا شماره تلفن شرکت بیمه گر را ذکر کنید.
    2) توی سایت بانه مارکت و بانه خرید توی 47 lm 7610 حدود 200 تومان اختلاف قیمت هست کدومش درسته؟
    3) اگه تلویزیون بدون گارانتی بخریم فکر می کنم دیگه گلدیران عینک به ما نمی فروشه ، میشه از جای دیگه ای تهیه کرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

1) چطور میشه تلویزیون را گارانتی کرد ، در صورت امکان اسم وآدرس یا شماره تلفن شرکت بیمه گر را ذکر کنید.
    دوست عزیز من اطلاعی ندارم. بهتره سوالاتونو از فروشنده سایت بپرسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •