یه سوال.این Sleeping Dart ها طرف رو بیهوش میکنه یا در جا میکشتش؟؟؟اگه بیهوش میکنه طرف بعد از حدودا چند دقیقه بهوش میاد؟؟؟
در ضمن حسین جان نقدش به کجا رسید؟؟
یه سوال.این Sleeping Dart ها طرف رو بیهوش میکنه یا در جا میکشتش؟؟؟اگه بیهوش میکنه طرف بعد از حدودا چند دقیقه بهوش میاد؟؟؟
در ضمن حسین جان نقدش به کجا رسید؟؟
یکی به داد ما برسد.![]()
بیهوش می کنه و فکر کنم وقتی یه ذره تو داستان پیش بری و بری یه منطقه دیگه و برگردی بلند میشند. در کل من یادم نمیاد مشکلی با بیهوش کردنشون داشته باشم. راحت ازش استفاده کن و بازیتو پیش ببر.
نقد هم منتفی شد چون افتاد تو امتحانات و دیگه وقت نشد.
بازی این هفته به صورت رایگان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود هست، با تمامی مشتقات و مخلفات
دیدم تو لیست بازی های منم اومده
فقط یه روز مونده... البته بعدش 24 ساعت وقت هست بازی کنید و بعد خواستی بخری چون حذف میشه بازی از لیست...
در کنار این بازی بردرلندز 2 هم رایگان شده! هر جفتش فوق العادن و قیمتشون الان خوب شده برا خرید.
من Dis رو دیگه 2 بار تموم کردم با تمام جزئیاتش اصلا بهش فکر هم نمیکنم! : دی
با اینکه دیگه مثل قبلا زیاد بازی نمیکنم و نشده تو این سالها بازی ای رو تموم کنم اما اینو تموم کردم.بازیه زیبایی بود.
??????WTF
اینو امروز پیدا کردم.دقیقا بعد مرحله ایه که اون نقاشه رو میری میدزدی (Sokolov).وقتی برمیگردی خونه شب هست.من رفتم به امیلی شب بخیر بم که داشت کابوس میدید و Castilla پیشش بود.برگشتم و خوابیدم.صبح امیلی بیدارم کرد.بعد که برگشتم اینو کنار تختم رو میز دیدم :|
این یعنی چی؟این عکس کوروو نیست؟پس چرا روش نوشته Daddy!!!!!یعنی کوروو بابایه امیلی ه؟؟؟؟
در ضمن از اول که شروع کردم همه مرحله ها رو تو حالت Low Chaos رفتم.
شما ها هم اینو دیدید؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام
گویا امیلی با Corvo خیلی صمیمی بوده(بخاطر محافظ بودن corvo) و اون رو مثل پدرش دوست داشته.
فکـ نکنم اینجوری باشه.
چون مامان امیلی هم موقع مرگش خیلی دوستانه با کوروو حرف میزد و این احتمال خیلی وجود داره که کوروو و ملکه آره
کس دیگه ای نظری نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)