سلام دوستان،من میخوام پرینتر سه کاره canon Pixma mg 5340 رو بخرم،میشه نظرتون رو راجع بهش بگین؟
در مورد کیفیت چاپ (عکس و متن) و نگهداری و ...
ممنون
سلام دوستان،من میخوام پرینتر سه کاره canon Pixma mg 5340 رو بخرم،میشه نظرتون رو راجع بهش بگین؟
در مورد کیفیت چاپ (عکس و متن) و نگهداری و ...
ممنون
سلام دوستان
خسته نباشید
راستش من میخوام یه پرینتر 3 کاره بگیرم که بیشتر برای فکس کردن میخوام ازش استفاده کنم...
یه چیز جمع و جور ولی شیک با قیمت نهایتا 500-550 تومان...(چون موقتی میخوامش و در تهران دارم)
به نظرتون چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب(لیزری و رنگی باشه)
دوستان...تفاوت پرینتر های لیزری و جوهر افشان دقیقا در چیه؟
در مصرفش هست یا هزینه اش یا کیفیت؟؟؟
کدوم مناسب تره به نظرتون؟؟
یه اسکنر و پرینتر میتونه دقیقا کار همون دستگاه فکس رو بکنه دیگه...نه؟
دوستان اسكنر تنها چه مدلي پيشنهاد ميكنيد؟
سلام
من واسه خدمات کامپیوتریم میخوام چاپگر و اسکنر بگیرم. تازه شروع به کار کردم. کارهای گرافیکی هم انجام میدم. میخوام کارت ویزیت و عکس و غیره در تیراژ پایین چاپ کنم. به نظر شما چند کاره بگیرم یا جدا....!
لیزر یا جوهر افشان؟
تا سقف یک میلیون تومن.
بسته به میزان فعالیت دفترت و کاری که میخوای انجام بدی خوب قطعا متفاوته .....
من خودم تانکر دار t50 اپسون دارم خیلی هم ازش راضیم ، هم به صرفه هم کیفیت عالی
یدونه سامسونگ 4 کار سری fh ، از اینا که گوشی هم داره . دارم ... از اونم راضیم تا Max 600 dpi اسکن و پرینت میگیره
من اگه جات بودم پرینتر جوهر افشان از نوع تانک دارشو میخریدم ، خوب پولی ازش در میاد
سلام
دوستان من برادرم دانشجو هست و هر چند روز یک بار یه سری تحقیق از اینترنت می گیره و می بره بیرون پرینت می کنه ، یه مقدار سخته این که هر دفعه بخواد ببره بیرون پرینت کنه ، میخام یه پرینتر براش بخرم ، به نظرتون چه پرینتری برای من مناسب هست؟ اصلا نیازی به رنگی بودن نداره فقط سیاه و سفید
ممنون میشم پرینتر با این کاربرد بهم معرفی کنید![]()
سلام . من canon lbp 6000 دارم و ازش راضی هستم
به درد کاری که برادر شما میخاد انجام بده میخوره!
Last edited by matin724; 07-04-2013 at 09:19.
سلام
پرینتر رنگی لیزری برا کارهای خونگی چی پیشنهاد میکنید ؟
تونرهای رنگی به راحتی مشکی قابل شارژ هستن ؟
سلام دوستان من یه مغازه دارم که برای صدور فاکتور و صورت حساب نیاز به یه پرینتر سه کاره (پرینت کپی اسکن) نیاز دارم چه مدلی پیشنهاد میدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)