لطف کنید رمزهای فاتالیتی رو برای Mortal Kombat Armageddon رو بزارید ...و یا سایتشو معرفی کنید..
با تشکر![]()
لطف کنید رمزهای فاتالیتی رو برای Mortal Kombat Armageddon رو بزارید ...و یا سایتشو معرفی کنید..
با تشکر![]()
سلام دوستان من كدهاي codebreaker پي اس تو رزيدنت اويل 4 رو از اينترنت گرفتم ولي وقتي اونها رو تو كد بريكر وارد مي كنم تو بازي فعال نميشن لطفا راهنمايي كنيد .
در ضمن اگر لينك دانلود codebreaker 8.0 رو دارين معرفي كنين
با تشكر
سلامسلام دوستان من كدهاي codebreaker پي اس تو رزيدنت اويل 4 رو از اينترنت گرفتم ولي وقتي اونها رو تو كد بريكر وارد مي كنم تو بازي فعال نميشن لطفا راهنمايي كنيد .
در ضمن اگر لينك دانلود codebreaker 8.0 رو دارين معرفي كنين
با تشكر
کد هایی که شما گرفتید و هم بقیه اینجا میزارن برای نسخه NTSC هست ولی اکثر بازی های ما پال هستند برای همین رمز ها کار نمی کنن (کد های پال به سختی در سایت های فرعی یافت میشن)
من خودم کد نسخه پال اویل 4 رو پیدا کردم ولی نمی دونم چرا بازم کار نکرد
این لینک کد ها:
این هم کد بریکر 9.2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
کدهای اویل4 روی Code Breaker9.2 جواب داد؟
این بازی فاتالی مخصوصی نداره و مال همه ی جنگجویان یکیه
می تونی همون اول دو بار جلو دایره بزنی اما امتیازش کمه
و اما می تونی اول دو بار جلو یا دوبار عقب یا دو بار بالا مثلث یا مربع بزنی و بعد از اون دو بار دایره بزنی که این عمل امتیاز بیشتری به تو میده
اینو یادت باشه که باید بری توی سینش و کلید ها رو بزنیهر چی امتیاز بیشتر بگیری پول بیشتری گیرت میاد
موفق باشی![]()
سلام دوستان.
كسي ميتونه كدهاي بازي Digimon 1 (!) براي PS1 رو به من بده؟ جويشگر انجمن كه بمن گفت تابحال چنين درخواست يا معرفياي نبوده (پس پست من تكراري نيست).
سپاسگزارم.![]()
بفرما اينم كدهاي گيم شارك همكار گرامي.
يادش بخير اين بازي زيبا را 8 سال پيش با كنسول PS1 تا آخرش رفتم. ( 100 % )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه کد گیم شارک بازی ماشین جنگی 2 برای Ps1 بذارید.
مگه کسی نداره!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)