تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 75 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من تو فروم های خارجی هم داشتم بحث ها رو دنبال میکردم این داستان GOTY بود،آخه واقعا GOTY یعنی چی؟!
    مگه جایی یا برنامه ای یا سازمانی هست که به صورت متحد بتونه یه بازی رو به عنوان بازی سال انتخاب کنه؟!
    چندین و چند سایت و مجله و برنامه تلویزیونی هستن که GOTY انتخاب میکنن،مگه میشه یه بازی به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرد؟!
    انقد شاخص ها متفاوتن و شرط و شروط وجود داره که به نظر من اصلا نمیشه.................

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اوف متا شد 96
    در این لحظه درامتیک متا از مجموع 56 نقد به 96 صعود کرد

______ _________

خوشم میاد پوزه گیم اسپات داره زده میشه باور کن الان پشیمونه عین چی چون ضعف نمرش با بیشتر شدن نمره های کامل و بالا رفتن متا بیشتر خود نمایی میکنه
    اخه یکی نیست بگه مرد حسابی اخه اون دوتا مورد هم شد ایراد که دونمره کم کردی
    فکر کنم اون لحظه ای که داشته نقد میکرده علفی چیزی هم زده بوده احیانا یا شایدم دستهایی تو کار بودند!
    Last edited by Karistias; 06-06-2013 at 05:54.

4. 4 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اول اینکه تبریک به طرفدارهای بازی.
    بازی از اونی که فکر میکردم خیلی بهتر ظاهر شد،من پیش بینی متای 91-92 رو داشتم.....قبلا میگفتم امسال ترتیب خوب بودن بازی ها اینجوریه :
    1.GTA V
    2.Bioshock Infinite
    3.TLOU
    ولی مثل اینکه پیش بینی شاتباه از آب در اومده و tlou میتونه بهترین بازی امسال بشه.باید ببینیم gta v چیکار میکنه.......

6. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اینجور که از امتیازهای بازی معلومه بازی خفنیه ... حیف که واسه پسی نزدن نامردا ...

آخه ما چه گناهی کردیم ... تو این گرونی کی پول داره بره پی اس تیری بخره

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من تو فروم های خارجی هم داشتم بحث ها رو دنبال میکردم این داستان GOTY بود،آخه واقعا GOTY یعنی چی؟!
    مگه جایی یا برنامه ای یا سازمانی هست که به صورت متحد بتونه یه بازی رو به عنوان بازی سال انتخاب کنه؟!
    چندین و چند سایت و مجله و برنامه تلویزیونی هستن که GOTY انتخاب میکنن،مگه میشه یه بازی به عنوان بهترین بازی سال انتخاب کرد؟!
    انقد شاخص ها متفاوتن و شرط و شروط وجود داره که به نظر من اصلا نمیشه.................
    خب بحث سر سایت ها و مجله های معتبر هست ، هرچند خیلی از بچه ها اینجا زیادی توجهشون به VGA هست ولی در کل خب باید نگاه کنی درمجموع ببینی کی چه بازیی رو بهترین انتخاب میکنه .

ایشالا بازی رو بگیرم به زودی بدون چشم داشتی(!) نظرمو راجب داستان هر دو بازی میگم و ازتون توقع دارم بهش احترام بزارین
    حتما همینطور میشه .

9. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اون عکس سوم یکمی مشکوکه
    این صفحه رو رفتم و فکر کنم یکمی مشکل داره چون من روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم یه بازی دیگه رو زده که بازی اول امساله.
    متای بازی هم الان میشه گفت اوله ولی احتمال اینکه تا 93-94 برسه بیشتره تا اینکه بالاتر بیاد.

حالا همون طور که توی پست قبلی هم گفتم امتیاز دیگه در این حد مهم نیست که مثلا بگیم 0.1 این بیشتر یا اون بیشتر و مهم خود بازیه که خیلی ترکونده و مهم اینه که ناتی داگ اونقدر ارزش های بالای خودشو نشون داده که حتی مثلا فن های مایکروسافت هم اونو فوق العاده قبول دارن...
    ولی اینکه بگیم به طور قاطع بازی الان بهترین بازی امساله و فقط GTA می تونه اونو کنار بزنه رو نمیشه به طور دقیق گفت و اگه واقع بین باشیم الان صد در صد این شرایط برقرار نیست و حداقل از نظر آماری نسبت به بایوشاک برتری خاصی نداره...
    دقیقا اینجا ست که میگن جوجه رو آخر پاییز می شمارن یعنی موقعی که آخر سال جایزه ها تقسیم میشن

محتوای مخفی: ..... 
    آرمین حتی ترول سالم () رو هم هر کسی یه بار حق داره انجام بده
    اون عکس سوم یکمی مشکوکه
    شعبده بازی ای چیزی کردیم؟
    متای بازی هم الان میشه گفت اوله ولی احتمال اینکه تا 93-94 برسه بیشتره تا اینکه بالاتر بیاد.
    وحید ... ! متای بازی از 56 نقد : 96

حالا همون طور که توی پست قبلی هم گفتم امتیاز دیگه در این حد مهم نیست که مثلا بگیم 0.1 این بیشتر یا اون بیشتر و مهم خود بازیه که خیلی ترکونده و مهم اینه که ناتی داگ اونقدر ارزش های بالای خودشو نشون داده که حتی مثلا فن های مایکروسافت هم اونو فوق العاده قبول دارن...
    حالا اگه از اون بازیه کمتر شده بود همینارو میگفتی؟
    اگه واقع بین باشیم الان صد در صد این شرایط برقرار نیست و حداقل از نظر آماری نسبت به بایوشاک برتری خاصی نداره...
    نسبت به بایوشاک برتری خاصی نداره...
    Welcome to trollers

پ.ن 1: ولی جدای از شوخی ، هر دو بازی عالی هستند و نمیشه برای بالا بردن یکی ، دیگری رو کوبوند .
    پ.ن 2: البته این متای نهایی نیست و نقد ها و نمرات زیادی مونده مثل همون بزرگواران
    پ.ن 3 : وحید هم پسر خوبیه
    Last edited by CRIS Joon CR7; 06-06-2013 at 11:41.

11. 9 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

امتيازاي بازي هيچ رابطه اي با جايزه و goty شدن اينا نداره ....فقط امتياز بالا تعيين مي كنه كه اين بازي يكي از بهتريناس ولي اينكه چون بالاترين امتيازو داره پس goty باشه ربطي نداره(اونوقت سال قبل بايد مس افكت ٣ از همه جا goty ميشد كه نشد)
    مثلا در مورد همين گيم اسپات كه به بازي داده 8 شايد اصلا وقت تعيين بهترين بازي سال كساي ديگه اي تو همين سايت نظرشون در مورد بازي در حد 10 باشه و بشه بهترين بازي سال(مخصوصا اگه يه مرجع با كلي داور مختلف مثه gj يا vga و .....باشه).

در كل چيزي كه مهم اينه كه بازي و ناتي داگ خودشونو ثابت كردن و بايد يه تبريك گفت به اين شركت و الحق كه يكي از بهترين شركت هاي بازي سازي حال حاضر...

.
    Last edited by halflife g; 06-06-2013 at 12:19.

13. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مجموع نمرات بازی با 56 تقد با یک نمره 10 دیگه که تعداد نمرات کامل بازی رو به 27 رسوند در متا 96

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10

(( با TLOU ، استدیو ND نه تنها یک بازی کلاسیک مدرن را برای ما به ارمغان اورد بلکه یکی از بهترین تجربه های بازی تمام دوران را به وجود اورده است
    این یک واقعیت است که ND باز شیوه نوینی از روایت داستانی را ارائه داده است ))

+

به نقل از حسین سایت Polygon در حال بن کردن کاربرانی است که به نمره بازی اعتراض کردن و اونارو یکی یکی بن میکنه

+

محتوای مخفی: البرز 
    البرز تاپیک رو موقعی که بازی لیک بشه یا لینک دانلودی بیاد و ریلیز بشه منتقل می کنیم

15. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ND رو دیگه باید بهترین Dev این نسل بدونیم همونطور که حامد تو امضاش زده ....

امیدوارم نسل بعد هم همینطور بمونه .

17. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

بهترین تصمیم زندگیم :
    اینکه PS3 رو نفروختم !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •