تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 405 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منظورم همون پکیج بود. اشتباها گفتم آبگرمکن. ببخشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز تو این فروم فقط در مورد پکیج دیواری راهنمای و مشاوره انجام میشه شما باید سوالتون که در موردآبگرمکن در جای دیگه مطرح کنید.
    وقتی داره از کلمه های حالت زمستانی - رادیاتور - درجه bar استفاده میکنه معلومه پکیجو میگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستای خوبم سلام. خیلی خوشحالم که تاپیک اکتیو و پویا مونده و هر روز هم به جمع متخصصین اضافه میشه.
    آقا قدر ارزون بودن انرژی رو بدونید تو ایران. الا که دارم مینویسم با گرمکن و جورابو 3 دست لباس نشستم.
    اینجا (بلغارستان) اکثرا از سیستم‌های برقی استفاده می‌کنن. (هیتر) تازه دارن گاز کشی‌ می‌کنن. نکته جالبشم اینه که لوله‌های اصلی‌ گاز فلزی نیست. پلاستیکی با عطر بالاست. اما اینجا که من ساکنم سیستمش موتور خونس و رادیاتور داریم. رادیاتور پنلی. اما انقد انرژی گرونه که روزی ۴ بار هر بار ۱ ساعت روشن می‌کنن و بد دوباره خاموش...
    نکته‌ای جالبه دیگه اینه که اینجا حتا در شهرستنا‌های دور افتاده و پرت هم سیستم سولار به شدت رایجه. کلا تو ترکیه هم در دهات‌ها هم پشت بوم همهٔ خونه‌ها صفحه‌های خورشیدی می‌دیدیم.
    میدونم که ایران خودش صاحب انرژی و ... اما واقعا از این بابت خیلی‌ خوبه که انرژی هنوز هم ارزونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دقیقاً همین طوره. تعجب میکنم مثل اینکه از پیغام من تنها کلمه آبگرمکن خونده شده!!! من آخه عادت دارم به پکیج میگم آبگرمکن. اینجا هم طبق عادت این اشتباه رو کردم. ایکاش به جای دادن این تذکر به من پاسخ سوالم داده میشد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دقیقاً همین طوره. تعجب میکنم مثل اینکه از پیغام من تنها کلمه آبگرمکن خونده شده!!! من آخه عادت دارم به پکیج میگم آبگرمکن. اینجا هم طبق عادت این اشتباه رو کردم. ایکاش به جای دادن این تذکر به من پاسخ سوالم داده میشد!
    دوست عزیز من میدونم منظورتون پکیج بو. اما چندبار از کلمه آبگرمکن استفاده کرده بودین اونم با یک رنگ متفاوت.برای همین من این تذکرو دادم.

6. این کاربر از aban91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام. اگه امکان داره جواب سوال من رو هم بدید.
    ما 1 سال میشه که از
    آبگرمکن ایران رادیاتور استفاده میکنیم. چند روزی هست که آبگرمکن را به حالت زمستانی در آوردیم. اما چون هوا گرم شده بود درجه رادیاتور آبگرمکن را روی 0 گذاشتیم. اما متاسفانه این کار باعث سرد شدن آب شد و به همین خاطر مجبوریم هر بار نیم ساعت قبل از حمام کردن درجه رادیاتور را روی حالت max بگذاریم که این کار باعث گرم شدن مجدد رادیاتورها میشه. سوالم از شما اینه که یعنی وقتی آبگرمکن در حالت زمستانی هست باید دائما درجه رادیاتور روی درجه max باشه تا آب گرم بمونه؟ سوال دیگه اینکه در حالت زمستانی درجه bar روی چه عددی باید باشه؟ ممنون.
    دوست عزیز بهترین کار اینه که با نمایندگی ایران رادیاتور تماس بگیرید.راستش چنین مشکلی را تا یک تعمیر کار نبینه نمی شه نظری داد .چون باید مدل پکیج و اینکه تک مبدله بودن یا دو مبدله بودنش مشخص باشه.
    اما درجه بار پکیج باید همیشه بین 1 تا 1.5 باشه و فرقی نمیکنه که تو چه فصلی هستیم.

8. 2 کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من چندتا سوال داشتم
    1-آیا سختی گیر برتولی خوبه؟ کلا برای انتخاب یه سختی گیر باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یه سرویس کار می گفت سرطان زاست!!!!!!
    2-آیا باید پکیج را هر 6ماه سرویس کرد؟چرا؟ و چه چیز هایی جزو سرویس دوره ای می باشد؟
    3-آیا کسی شرکت رژان سرویس را میشناسه؟تو کار پکیج های شاپه هستش
    4-مشخصات پمپ پکیج شاپه را می خواستم خراب شده و فقط می دونم مارک گراند فوس هستش ولی مدلش رو نمیدونم
    ببخشید اگر زیاد شد مطالب
    با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. سوال دیگه ای هم دارم.
    1- میشه به جای اینکه درجه رادیاتور رو از روی پکیج کم و زیاد کرد از طریق شیر رادیاتور این کارو کرد. یعنی میشه مثلاً درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و از این به بعد اگه خواستم رادیاتور رو ببندم شیر خود رادیاتور رو ببندم؟ این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    2- در ضمن درجه bar پکیج ما اصلاً ثابت نیست. خودش بالا و پایین میره. بعضی مواقع به 0.5 میرسه. چطور میشه درجه bar رو بین 1 تا 1.5 ثابت نگه داشت؟
    Last edited by sara200ss; 18-11-2012 at 11:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    من چندتا سوال داشتم
    1-آیا سختی گیر برتولی خوبه؟ کلا برای انتخاب یه سختی گیر باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یه سرویس کار می گفت سرطان زاست!!!!!!
    2-آیا باید پکیج را هر 6ماه سرویس کرد؟چرا؟ و چه چیز هایی جزو سرویس دوره ای می باشد؟
    3-آیا کسی شرکت رژان سرویس را میشناسه؟تو کار پکیج های شاپه هستش
    4-مشخصات پمپ پکیج شاپه را می خواستم خراب شده و فقط می دونم مارک گراند فوس هستش ولی مدلش رو نمیدونم
    ببخشید اگر زیاد شد مطالب
    با تشکر فراوان

1-به نظر من سختی گیر که سر راه کل منزل قرار میگیره یا اونایی که بعنوان تصفیه آب میشناسیم خیلی خوبه ولی اونایی که روی پکیج نصب میشه تاثیر زیادی نداره
    2-به نظر من پکیج تا موقعی که عیبی نکرده یا رسوب نگرفته احتیاج به سرویس 6ماهه نداره
    3-نمی شناسم
    4-کاور پکیج رو باز کن مدل پمپ روش نوشته ببین ups اون رو یادداشت کن اگه بازم متوجه نشدی با یه پیچ گوشتی دوپخ قسمت لاکی پشت پمپ که روش مشخصاته رو در بیار ببر بازار بخر البته اول از خراب بودنش مطمعن شو

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. سوال دیگه ای هم دارم.
    1- میشه به جای اینکه درجه رادیاتور رو از روی پکیج کم و زیاد کرد از طریق شیر رادیاتور این کارو کرد. یعنی میشه مثلاً درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و از این به بعد اگه خواستم رادیاتور رو ببندم شیر خود رادیاتور رو ببندم؟ این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    2- در ضمن درجه bar پکیج ما اصلاً ثابت نیست. خودش بالا و پایین میره. بعضی مواقع به 0.5 میرسه. چطور میشه درجه bar رو بین 1 تا 1.5 ثابت نگه داشت؟
    1- بهترین راه از طریق خود پکیج تنظیم بشه ولی میتونید اگه یکی دو تا رادیاتور احتیاج ندارید ببندید ولی اگه روی زمستانه هست نباید همه رادیاتورها بسته بشه چون پمپ خراب میشه
    2- اگه بالا میره احتمالا یا پرکن درست بسته نمی شه یا پکیج در موقع استفاده آب مصرفی دیر خاموش میکنه وفشار بالا میره وبعدشم سریع پایین میاد اگه فشارو روی 1.5 میبرید وسریع پایین میاد از لوله ها زیر کار واتصالات پکیج ورادیاتورها یکیشون نشتی داره یا منبع انبساط پکیج بادش خالی شده

13. این کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •