منظورم همون پکیج بود. اشتباها گفتم آبگرمکن. ببخشید.
منظورم همون پکیج بود. اشتباها گفتم آبگرمکن. ببخشید.
وقتی داره از کلمه های حالت زمستانی - رادیاتور - درجه bar استفاده میکنه معلومه پکیجو میگه
دوستای خوبم سلام. خیلی خوشحالم که تاپیک اکتیو و پویا مونده و هر روز هم به جمع متخصصین اضافه میشه.
آقا قدر ارزون بودن انرژی رو بدونید تو ایران. الا که دارم مینویسم با گرمکن و جورابو 3 دست لباس نشستم.
اینجا (بلغارستان) اکثرا از سیستمهای برقی استفاده میکنن. (هیتر) تازه دارن گاز کشی میکنن. نکته جالبشم اینه که لولههای اصلی گاز فلزی نیست. پلاستیکی با عطر بالاست. اما اینجا که من ساکنم سیستمش موتور خونس و رادیاتور داریم. رادیاتور پنلی. اما انقد انرژی گرونه که روزی ۴ بار هر بار ۱ ساعت روشن میکنن و بد دوباره خاموش...
نکتهای جالبه دیگه اینه که اینجا حتا در شهرستناهای دور افتاده و پرت هم سیستم سولار به شدت رایجه. کلا تو ترکیه هم در دهاتها هم پشت بوم همهٔ خونهها صفحههای خورشیدی میدیدیم.
میدونم که ایران خودش صاحب انرژی و ... اما واقعا از این بابت خیلی خوبه که انرژی هنوز هم ارزونه.
دقیقاً همین طوره. تعجب میکنم مثل اینکه از پیغام من تنها کلمه آبگرمکن خونده شده!!! من آخه عادت دارم به پکیج میگم آبگرمکن. اینجا هم طبق عادت این اشتباه رو کردم. ایکاش به جای دادن این تذکر به من پاسخ سوالم داده میشد!
دوست عزیز من میدونم منظورتون پکیج بو. اما چندبار از کلمه آبگرمکن استفاده کرده بودین اونم با یک رنگ متفاوت.برای همین من این تذکرو دادم.
دوست عزیز بهترین کار اینه که با نمایندگی ایران رادیاتور تماس بگیرید.راستش چنین مشکلی را تا یک تعمیر کار نبینه نمی شه نظری داد .چون باید مدل پکیج و اینکه تک مبدله بودن یا دو مبدله بودنش مشخص باشه.
اما درجه بار پکیج باید همیشه بین 1 تا 1.5 باشه و فرقی نمیکنه که تو چه فصلی هستیم.
دوستان سلام
من چندتا سوال داشتم
1-آیا سختی گیر برتولی خوبه؟ کلا برای انتخاب یه سختی گیر باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یه سرویس کار می گفت سرطان زاست!!!!!!
2-آیا باید پکیج را هر 6ماه سرویس کرد؟چرا؟ و چه چیز هایی جزو سرویس دوره ای می باشد؟
3-آیا کسی شرکت رژان سرویس را میشناسه؟تو کار پکیج های شاپه هستش
4-مشخصات پمپ پکیج شاپه را می خواستم خراب شده و فقط می دونم مارک گراند فوس هستش ولی مدلش رو نمیدونم
ببخشید اگر زیاد شد مطالب
با تشکر فراوان![]()
ممنون از پاسخ شما. سوال دیگه ای هم دارم.
1- میشه به جای اینکه درجه رادیاتور رو از روی پکیج کم و زیاد کرد از طریق شیر رادیاتور این کارو کرد. یعنی میشه مثلاً درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و از این به بعد اگه خواستم رادیاتور رو ببندم شیر خود رادیاتور رو ببندم؟ این کار مشکلی ایجاد نمیکنه؟
2- در ضمن درجه bar پکیج ما اصلاً ثابت نیست. خودش بالا و پایین میره. بعضی مواقع به 0.5 میرسه. چطور میشه درجه bar رو بین 1 تا 1.5 ثابت نگه داشت؟
Last edited by sara200ss; 18-11-2012 at 11:51.
1-به نظر من سختی گیر که سر راه کل منزل قرار میگیره یا اونایی که بعنوان تصفیه آب میشناسیم خیلی خوبه ولی اونایی که روی پکیج نصب میشه تاثیر زیادی نداره
2-به نظر من پکیج تا موقعی که عیبی نکرده یا رسوب نگرفته احتیاج به سرویس 6ماهه نداره
3-نمی شناسم
4-کاور پکیج رو باز کن مدل پمپ روش نوشته ببین ups اون رو یادداشت کن اگه بازم متوجه نشدی با یه پیچ گوشتی دوپخ قسمت لاکی پشت پمپ که روش مشخصاته رو در بیار ببر بازار بخر البته اول از خراب بودنش مطمعن شو
1- بهترین راه از طریق خود پکیج تنظیم بشه ولی میتونید اگه یکی دو تا رادیاتور احتیاج ندارید ببندید ولی اگه روی زمستانه هست نباید همه رادیاتورها بسته بشه چون پمپ خراب میشه
2- اگه بالا میره احتمالا یا پرکن درست بسته نمی شه یا پکیج در موقع استفاده آب مصرفی دیر خاموش میکنه وفشار بالا میره وبعدشم سریع پایین میاد اگه فشارو روی 1.5 میبرید وسریع پایین میاد از لوله ها زیر کار واتصالات پکیج ورادیاتورها یکیشون نشتی داره یا منبع انبساط پکیج بادش خالی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)