اینطور که سایت ها و روزنامه ها نوشتن، انگار نشست استانبول تو کاهش نرخ ارز تاثیر داشته.
مرحله دوم نشست 13 اردیبهشته که امیدوارم نتیجه بده و از بحران ارز به کل خارج بشیم.
اینطور که سایت ها و روزنامه ها نوشتن، انگار نشست استانبول تو کاهش نرخ ارز تاثیر داشته.
مرحله دوم نشست 13 اردیبهشته که امیدوارم نتیجه بده و از بحران ارز به کل خارج بشیم.
سلام
پس دیدار جلیلی و اشتون باعث شده قیمت ارز و سکه بیاد پایین؟
کاش زودتر واسطه میشدیم این دوتا همدیگه را ببینند و درباره سکه! (مگه میخواسته مهرش کنه؟) حرف بزنند.
ولی من پیش بینی کرده بودم که اول تابستون قیمتها میآد پایین. خرداد و تیر خریدهاتون را بکنید.
سکه تمام بهار چقدره العان؟منظورم قیمت طلافروش ها هست
آره دلار الان شد 1790 تومن
سکه هم 20 تومان افزایش قیمت داشت نسبت به دیشب
کشک ترین بازار دنیا = بازار ایران ! دلار دوباره 1800 شد !
بازار مالی - بازارهای جهانی هفته کاری جدید را با کاهش 14 دلار و 20 سنتی بهای هر اونس طلا آغاز کردند.
قیمت هر اونس طلا در لحظه ارسال خبر به 1644 دلار و 30 کاهش یافت تا بازار داخلی طلا و سکه همزمان با ادامه نزول دلار، به تشدید کاهش قیمت ها امیدوارتر باشد.
36ساعت پس از انتشار نتایج امیدوارکننده نشست هسته ای ایران و غرب در استانبول، نزول قیمتها در بازار داخلی ارز و طلا همچنان ادامه دارد. به طوری که در آغاز داد و ستدهای امروز قیمت های زیر ثبت شد:
منبع : khabaronline.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من مطمئن هستم که این گران شدن مقطعی و برای جلوگیری از ضرر عمده بازار هست!!
شما حساب کنید که چقدر از کسبه ورشکست می شن و ضرر عمده می کنن!!
برای همین باید یه جوری کوتاه مدت دلار گرون بشه تا از ما بهترون دلار هاشون رو رد کنن و بفروشند!
یا جنس هاشون رو به پول تبدیل کنن!!
قیمت لحظه به لحظه دلار و سکه رو الان کدوم سایت به صورت دقیق نشون میده ؟
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 16-04-2012 at 15:12.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته غظمیط شده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by Xx Hossein xX; 17-04-2012 at 12:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)