دوستان من الان هم Dragonborn رو دارم هم آپدیت 11 ، خط اصلی بازی تموم شده و Dawnguard هم تموم شده. اما هیچ خبر یا نشونه ای از Dragonborn DLC نیست. اون یارو هم که باید توی قایق دم Windhelm باشه نیست. پیشنهادی ندارید ؟
دوستان من الان هم Dragonborn رو دارم هم آپدیت 11 ، خط اصلی بازی تموم شده و Dawnguard هم تموم شده. اما هیچ خبر یا نشونه ای از Dragonborn DLC نیست. اون یارو هم که باید توی قایق دم Windhelm باشه نیست. پیشنهادی ندارید ؟
سلام دوستان ببخشید میخواستم بدونم کسی زامبیک این بازی رو تونست راه اندازی کنه اگه تونسته یک توضیحی بهم بده که منم زامبیکش رو راهندازی کنم
سوال قدیمیه اما جوابش رو ندارم :
بازی رو دان کردم اما فقط فایل استیم موجوده
فایل installer.exe رو از کجا دان کنم
لینکهایی که پیدا کردم همه expired شدن
لطفا کمک کنید که بد تو کفم
سلام دوستان
من تو این بازی به استورم کلوک پیوستم. جایی که میگه تبر رو به آلفریک برگردونم رو انجام دادم ولی وقتی میگه منتظر جوابش باشم باگ میده و هیچ وقت جوابمو نمیده!!!!!!! هر وقت میرم پیشش چرت و پرت میگه!!!!! و ماموریت جدید هم نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!! لطفا کمک کنین.
کسی نمیاد کمکی چیزی بکنه؟ من عجله دارم!!!
دوستان این بازی چند اپیزود داره ؟
سلام دوست عزیز!!!! منظورت از اپیزود چیه؟!! اگه منظورت QUEST هایه، که اونقدر داره که خسته میشی!!!!در ضمن ماموریت ها تو بازی دو دسته اند که یکی خط اصلی داستانه و یکی ماموریت های دیگه هست!!!!! من که خودم یک دفعه خط اصلی بازی رو تموم کردم هیچ کردیتی چیزی نداشته!!!!!الانم که دفعه ی دوم که بازی میکنم هرچی ماموریت ازش میرم تموم نمیشه!!!!! یکی رو که تموم میکنی باز یک ماموریت دیگه پشتش داره! ولی کلا بازی محشریه مخصوصا که اگه میخوای بازیش کنی بنظر من با مود و این جور چیزا بازیش کن خیلی باحال میشه.
دوستان لطفا یکی مارو راهنمایی کنه. نمیشه اینو با چیتی چیزی رد کرد؟ چون من کلی ماموریت ازش رفتم و حوصله ندارم دوباره بازیش کنم. لطفا راهنمایی کنید چون خیلی عجله دارم!سلام دوستان
من تو این بازی به استورم کلوک پیوستم. جایی که میگه تبر رو به آلفریک برگردونم رو انجام دادم ولی وقتی میگه منتظر جوابش باشم باگ میده و هیچ وقت جوابمو نمیده!!!!!!! هر وقت میرم پیشش چرت و پرت میگه!!!!! و ماموریت جدید هم نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!! لطفا کمک کنین.
سلام به دوستان
من دوباره بازیو جدیدا دوباره نصب کردم و سیوهامو هم گذاشتم سر جاشون. ولی وقتی بازیو اجرا می کنم اصلا صدا ندارم.همه چی درسته و خوب کار میکنه ولی اصلا صدا ندارم. قبلا هم مشکل صدا داشتم که صدای دیالوگ ها مشکل داشت که با کم کردن کیفیت صدا مشکل حل شده بود ولی این بار اصلا هیچ صدایی ندارم نه تو منوها و نه تو بازی! تنضیمات صدا رو هم دست کاری کردم مشکل حل نشد. کسی میتونه کمک کنه؟؟
من آپدیت 13 رو نصب کردم ولی متاسفانه اون سیوی که گذاشته بودید بعد از لود مشکل این آلفریک گور به گور شدههنوز وجود داره و هر کاری کردم درست نشد
من حدسم اینه این آپدیت 13 این مشکلو بوجود آورده
کاش یه سیو از زمانی که اصلا کوست رو ( Message To Whiterun) شروع نکردید میزاشتید بررسیش کنم توی این سیوی که گذاشتید کلا شما کوست رو تموم کردید ولی یه باگ نمیزاره کوست بره جز کامل شده ها
بحرحال توی آپدیت 11 از reloaded من مشکلی نداشتم ولی متاسفانه سیو های شما چون با آپدیت13 سیو شده تویآپدیت 11 کار نمیکنه
اگه بازم تونستید یه سیو از زمانی که کوست شروع نشده بزارید میشه بهتره بررسیش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)