تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 91 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    ممنون از شما که با وجود مشغله زیاد کاری جواب پست هارو میدین
    همونطور که گفتم علاقه زیادی به امتحان کردن و داشتن یه امپ لامپی هدفون دارم در مورد قطعاتش بگم که رفتم چند جا سراغ لامپ هارو گرفتم (اصفهان) با یه لحن مسخره امیز بهم گفتن تو هنوز تو لامپ گیر کردی؟!!
    برای تهیه قطعات دیگه مشکلی ندارم... به جر لامپ و یا مثلا ولوم خوب یا خازن های باکیفیت اگه لازمه...
    چند تا سوال:
    1.این امپ ماتریکس رو که گفتین دیدم امپ خوبیه ولی solid states هست.این شماتیکش با PCB داره؟؟ قابل ساخت هست؟ منظورم گیر اومدن قطعاتشه
    2.ضاهرا این ماتریکس که شما تعمیر کردین ترانسش سوخته بود شما این ترانس حلقوی رو از کجا گرفتین؟؟ اخه اینا برای کارای صوتی بهترین گزینه هستن!
    3.توی امپ های لامپی هدفون ضاهرا تغذیه توی خود جعبه امپ نیست... تغذیشون سوییچینگه؟؟ فکر نکنم امپ های ترانزیستوری که به سوییچینگ حساسیت دارن!! در کل از چه تغذیه ای استفاده میکنن؟
    4.برای یه کیفیت خوب لازمه که قطعاته خوب استفاده بشن دیگه... خوب نمونش ولوم های ALPS و خازن های خوبه اینا رو باید از کجا گیر اورد؟؟ مثلا قیمت همین ALPS چه قدر هست؟؟
    5.برای PCB مدارات صوتی لازمه که قوائد خاصی رعایت بشه؟؟ مثلا چینش قطعات یا نحوه ترک کشیدن ها

2. 2 کاربر از mahdi@7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از شما که با وجود مشغله زیاد کاری جواب پست هارو میدین
    همونطور که گفتم علاقه زیادی به امتحان کردن و داشتن یه امپ لامپی هدفون دارم در مورد قطعاتش بگم که رفتم چند جا سراغ لامپ هارو گرفتم (اصفهان) با یه لحن مسخره امیز بهم گفتن تو هنوز تو لامپ گیر کردی؟!!
    برای تهیه قطعات دیگه مشکلی ندارم... به جر لامپ و یا مثلا ولوم خوب یا خازن های باکیفیت اگه لازمه...
    چند تا سوال:
    1.این امپ ماتریکس رو که گفتین دیدم امپ خوبیه ولی solid states هست.این شماتیکش با PCB داره؟؟ قابل ساخت هست؟ منظورم گیر اومدن قطعاتشه
    2.ضاهرا این ماتریکس که شما تعمیر کردین ترانسش سوخته بود شما این ترانس حلقوی رو از کجا گرفتین؟؟ اخه اینا برای کارای صوتی بهترین گزینه هستن!
    3.توی امپ های لامپی هدفون ضاهرا تغذیه توی خود جعبه امپ نیست... تغذیشون سوییچینگه؟؟ فکر نکنم امپ های ترانزیستوری که به سوییچینگ حساسیت دارن!! در کل از چه تغذیه ای استفاده میکنن؟
    4.برای یه کیفیت خوب لازمه که قطعاته خوب استفاده بشن دیگه... خوب نمونش ولوم های ALPS و خازن های خوبه اینا رو باید از کجا گیر اورد؟؟ مثلا قیمت همین ALPS چه قدر هست؟؟
    5.برای PCB مدارات صوتی لازمه که قوائد خاصی رعایت بشه؟؟ مثلا چینش قطعات یا نحوه ترک کشیدن ها

سلام
    برای تهیه لامپ مشکلی نیست شما نقشه هارو بررسی کنید لامپ و پایه لامپ از من. اکثرا 12ax7 هستند در هیبریدهای ماسفت/لامپ که کاتد فالوئر هستند
    این آمپ ماتریکس درسته که یه سولید استیته ولی واقعا جزو آمپ های های-اند به حساب میاد. نقشه اش روی نت نیست ولی من که مدار رو باز کرده بودم چیز خاصی نداشت قابل بردشت بود. قطعاتش فکر می کنم آپ امپ اش تو ایران نباشه چون این دستگاه ای اپش هم معیوب شده بود عوض کردم، یکی از دوستان همون زمان چین بود داشت بر میگشت ایران گفتم گرفت آورد من دیگه اینجا دنبالش نگشتم ولی فکر نمیکنم باشه
    بله ترانسش سوخته بود، من ترانس دوبل پیچیدم ولی نویز داشت، مجبور شدم دوتا ترانس مجزا بپیچم و ایزوله کردم و مدار در سکوت محض کار میکنه و مشکلی نیست
    بهتره که تغذیه از مدار جدا باشه و خوب ایزوله بشه. حتی میشه محض احتیاط پاور ساپلای رو در جعبه ای مجزا تعبیه کرد و با کابل رابط به مدار اصلی وصل کرد
    قاعده خاصی نداره، بهترین حالت استفاده از PCB بصورت حداقلیه. بهتره از پی سی بی استفاده بشه ولی ارتباطات اصلی بصورت پوینت تو پوینت انجام بشه.
    خازن های خوب تو بازار هست، گیر آوردنش سخته ولی میشه پیدا کرد. ولوم های آلپس کمی نایاب هستند و قیمت بالایی دارند. ولی من ولوم های آلپس و ماتسوشیتا (پاناسونیک) دارم یه تعدادی. البته قیمت بین المللیش خیلی بالاست. بعنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین، دقیقا همین ولوم موتورداریه که من دارم

چند مدل مختلف در مقاومت های مختلف دارم. از 50 کیلو تا 100 کیلواهم. لگاریتمی یا خطی. از بقیه عکس ندارم این دو نمونه از بهترین ها هستند.
      محتوای مخفی: تصاویر 

Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:57.

4. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون بابت تهیه لامپ!! قیمت این لامپ ها چقدر هست؟؟ یه سوال هم قبلا پرسیدم این که میشه یه امپ در حد 2 یا 5 وات بدون چک ها ساخت؟؟ در مورد دیدن نقشه ها چون من از لامپ ها سر در نمیارم متاسفانه نمیدونم کدوم بهتره!!این که گفتین کاتد فالوئر یعنی چی؟؟امپ ماتریکس رو هم بله بیشتر به خاطر op134 اش گفتم که ظاهرا گیر نمیاد پس هیچی...لینک ولوم هارو هم دیدم خیلی قیمتشون بالاست!!! خودش فکر کنم اندازه یه امپ هدفون قیمت داشته باشه!!ولی این ها با موتوره فکر کنم برای این قیمتش بالاباشه!! بدون موتورشم هست؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون بابت تهیه لامپ!! قیمت این لامپ ها چقدر هست؟؟ یه سوال هم قبلا پرسیدم این که میشه یه امپ در حد 2 یا 5 وات بدون چک ها ساخت؟؟ در مورد دیدن نقشه ها چون من از لامپ ها سر در نمیارم متاسفانه نمیدونم کدوم بهتره!!این که گفتین کاتد فالوئر یعنی چی؟؟امپ ماتریکس رو هم بله بیشتر به خاطر op134 اش گفتم که ظاهرا گیر نمیاد پس هیچی...لینک ولوم هارو هم دیدم خیلی قیمتشون بالاست!!! خودش فکر کنم اندازه یه امپ هدفون قیمت داشته باشه!!ولی این ها با موتوره فکر کنم برای این قیمتش بالاباشه!! بدون موتورشم هست؟؟

خواهش میکنم
    قیمت لامپ ها متفاوته ولی لامپ هایی که در آمپ های هیبرید استفاده میشه قیمت زیادی ندارند
    آمپ بدون چوک میشه ساخت که میشه OTL (output transformer-less) که فقط با یه سری از لامپ ها قابل اجراست. در حالت کلی استفاده از ترانس گریز ناپذیره
    کاتد فالور به مدارهایی گفته میشه که میزان امپدانس نه خیلی بالا نیاز هست. در این ساختار از ساختار ترایود استفاده میشه ولی که از grid بعنوان ورودی استفاده میشه و از کاتد بجای plate برای خروجی استفاده میشه و پلیت که معمولا نقش خروجی رو داره مستقیما به گراند وصل میشه.

به نظر من شما بعنوان اولین پروژه که کم هزینه هم هست این پروژه رو اجرا کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی پروتلش هم موجوده و بسیار ساده و با نتیجه مطلوبه. ماسفتش هم تو بازار هست.

در مورد ولوم های موتوردار الپس ناراحت نباشید، درسته که اینها کم یاب و گران هستند ولی من با قیمت مناسب تهیه کردم که به مراتب ارزان تر از قیمتی که دیدید هست.
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:57.

7. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون بابت لینک
    فعلا برای اول کار فکر کنم مناسب باشه...
    کاتد فالور به مدارهایی گفته میشه که میزان امپدانس نه خیلی بالا نیاز هست. در این ساختار از ساختار ترایود استفاده میشه ولی که از grid بعنوان ورودی استفاده میشه و از کاتد بجای plate برای خروجی استفاده میشه و پلیت که معمولا نقش خروجی رو داره مستقیما به گراند وصل میشه.
    والا من چون با ساختار لامپ و عملکردش اشنا نیستم حرفتون یکم برام گنگه ولی بازم ممنون راه میافتم!!
    در مورد این لینکی که دادین... این همونی نیست که شما یکیشو ساختین؟؟ لامپ و ولومشو چیکار کنم؟ شاید لامشو بتونم گیر بیارم ولی ولومشو نه... این ولوم چه چیز خاصی داره که توی کارای صوتی ازش استفاده میکنن؟؟ مدل موتور دارش که نیازی نیست چون ما که نمیخوایم کنترل از راه دور داشته باشه
    شما این رو تایید میکنین که دیگه برم سراغ ساخت؟؟ یا مدارات بهتری هم هست؟
    یه سوال دیگه هم که ذهنم رو مشغول کرده این که همیشه یکی از عیب های عمده که به لامپ ها میگیرن اینه که عمرشون خیلی کمتر از ترانزیستور هاست میخواستم بپرسم عمر یک لامپ برای امپ ها چند ساعت در حالت کار هست؟؟ ایا این ها فیلامانشون میسوزه که بعد یه مدت قابل استفاده نیست و باید عوضشون کرد یا چیز دیگه ای غیر قابل استفادشون میکنه؟ خب یه امپ ترانزیستوری اگه خوب ساخته شده باشه (مثلا امپ های ژاپنی قدیم ) و درست ازش استفاده بشه تا 20 یا 30 سال و بیشتر هم ترانزیستورهاش سالم میمونه ولی لامپ چه طور؟ مثلا این مسئله در مورد امپ های لامپی گرون قیمت که مثلا با لامپ 300b ساخته شدن میتونه بسیار مهم باشه چون خودتون گفتین که یه جفتش حدود 3 ملیون قیمت داره و کم نیست... مثلا حدود 40 سال پیش که هنوز رادیو ها و تلوزیون لامپی بود پدرم تعریف میکرد که لامپ های اون هارو باید زود به زود تعویض میکردیم و گرون هم بودن حالا وضعیت چه طوره؟

9. این کاربر از mahdi@7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون بابت لینک
    فعلا برای اول کار فکر کنم مناسب باشه...

والا من چون با ساختار لامپ و عملکردش اشنا نیستم حرفتون یکم برام گنگه ولی بازم ممنون راه میافتم!!
    در مورد این لینکی که دادین... این همونی نیست که شما یکیشو ساختین؟؟ لامپ و ولومشو چیکار کنم؟ شاید لامشو بتونم گیر بیارم ولی ولومشو نه... این ولوم چه چیز خاصی داره که توی کارای صوتی ازش استفاده میکنن؟؟ مدل موتور دارش که نیازی نیست چون ما که نمیخوایم کنترل از راه دور داشته باشه
    شما این رو تایید میکنین که دیگه برم سراغ ساخت؟؟ یا مدارات بهتری هم هست؟
    یه سوال دیگه هم که ذهنم رو مشغول کرده این که همیشه یکی از عیب های عمده که به لامپ ها میگیرن اینه که عمرشون خیلی کمتر از ترانزیستور هاست میخواستم بپرسم عمر یک لامپ برای امپ ها چند ساعت در حالت کار هست؟؟ ایا این ها فیلامانشون میسوزه که بعد یه مدت قابل استفاده نیست و باید عوضشون کرد یا چیز دیگه ای غیر قابل استفادشون میکنه؟ خب یه امپ ترانزیستوری اگه خوب ساخته شده باشه (مثلا امپ های ژاپنی قدیم ) و درست ازش استفاده بشه تا 20 یا 30 سال و بیشتر هم ترانزیستورهاش سالم میمونه ولی لامپ چه طور؟ مثلا این مسئله در مورد امپ های لامپی گرون قیمت که مثلا با لامپ 300b ساخته شدن میتونه بسیار مهم باشه چون خودتون گفتین که یه جفتش حدود 3 ملیون قیمت داره و کم نیست... مثلا حدود 40 سال پیش که هنوز رادیو ها و تلوزیون لامپی بود پدرم تعریف میکرد که لامپ های اون هارو باید زود به زود تعویض میکردیم و گرون هم بودن حالا وضعیت چه طوره؟

با شما که صحبت کردم در پیام خصوصی

11. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بله این پست رو قبل از پیام خصوصی بتون داده بودم...

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این ولوم های موتور دار پاناسونیک رو آقای مرادپور میفروشند. به قیمت 8000تومان با برد مخصوص ولوم.

14. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این ولوم های موتور دار پاناسونیک رو آقای مرادپور میفروشند. به قیمت 8000تومان با برد مخصوص ولوم.

بله پاناسونیک هم ولوم بسیار عالی و خوبیه و در حد الپسه فقط الپس یکم اسم گنده تره و معتبرتر ولی پاناسونیک هم خوبه.

16. 2 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض نیاز به یادگیری اصطلاحات

در چند سال اخیر من با افراد زیادی آشنا شدم یا بهتره بگم اونها برای ورود به دنیای های-فای از من استفاده کردند و من راهنمایی بودم براشون برای ورود به دنیای صدا. الان حس میکنم پتانسیل های زیادی وجود داره برای اینکه دوستان بیشتر با صدا آشنا بشن. عقیده خودم بر اینه تا وقتی شخص شنونده تعاریف صدا و اصطلاحات و عبارات مورد نیاز برای توصیف صدارو بلد نباشه، نمیتونه درک درستی از صدا داشته باشه، چون وقتی شخصی یه صدایی رو می شنوه و به نظرش harsh میاد و گوش ازاره، باید مفهوم harsh رو بدونه تا در اون لحظه که صدارو می شنوه بتونه اون تجربه عملی رو با اون مفهوم که تا به حال ذهنی و انتزاعی بوده تطبیق بده و اینجوری ذهن کم کم با صدا آشنا میشه و اون مفهوم الینه میشه و در حافظه فرد شنونده ثبت میشه. با توجه به این مساله میخوام طی پست های مختلف "اصطلاحات و عبارات" مربوط به های-فای رو توضیح بدم، باشد که مفید بیافتد
    Last edited by klipsch; 13-07-2012 at 11:06.

18. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •