کرک ریلودد ک 28 مگ نیس ،الان شما پست اولو نگا کن ،من ک گیج شدم !
کرک ریلودد ک 28 مگ نیس ،الان شما پست اولو نگا کن ،من ک گیج شدم !
هر نسخه ای از بازی رو دانلود کردین یا خریدین کرک Reloded که تو پست اوله رو دانلود کنید و کامل بریزین توی پوشه بازی. هیچ مشکلی با بازی نخواهید داشت. خودم نسخه آنلوکر رو دانلود کردم کرک ریلودد رو ریختم بدون هیچ مشکلی بازی کردم.
کرک 16.6 مگی ریلودد رو دانلود کنید تو پست اول و بریزین ک دیگه هی این سوالات تکراری پیش نیاد. این کرک بعد از خارج شدن از حالت فشرده 28 مگ میشه.
Last edited by pclord; 10-11-2011 at 21:14.
قا مجبورم نکن اپلودش کنم . ترافیک ندارمکرک ریلودد ک 28 مگ نیس ،الان شما پست اولو نگا کن ،من ک گیج شدم !
میگم 28 مگه بگو چشم
من خودم همینو نصبیدم . کرکش 28 مگه
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
درسته انتی ویروس فایل کرک رو غیر فعال می کنه . یا باید انتی ویروس رو غیر فعال کنی یا کرک رو بندازی توی محدوده و نادیده بگیرتش
این همون کرک reloaded هستش فقط بیشتر کمپرس شده...
سلام دوستان من این جمله رو ندارم ؟؟؟ چی کنم ؟؟؟؟؟
دوستان یکی اینو بگه نوکرتونم این رو ندارم و کیفیت پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by messiTNT_2011; 10-11-2011 at 22:46.
ماله من هم تو قسمت اسپیکال نمیره ...فکر کنم باید وایسیم کرک کاملتر بیاد تا اون قسمت هم باز بشه...
ولی برای multy player فکر نکنم راهی جز خرید cd key باشه...
اگر cdkey بگیریم بازی رو می تونیم تو استیم آپدیتش کنیم هم بازیمون ارجینال میشه هم ا زهمه قسمتهای
بازی specal & multy player میتونیم استفاده کنیم.
-------------
مشکل:
دوستان من بازی رو نصب کردم الان رو کامپیوتر دوستم ولی وقتی میره تو بازی هر 4 ثانیه هنگ میکنه تصویر ...
آیا برای درایور کارت گرافیکشه؟
اینم سیستمه دوستم:
intel e5200 2*2500 ghz
ram :2gb
vga : 9600gt 1gb ddr3 256 bit
Last edited by Saeed System; 10-11-2011 at 22:35.
دوستان واسه من موقع نصب یکی از فایل ها فکر می کنم خراب بوده روی DVD که یک ارور داد و منم Ignore زدم اسم فایلش دقیقا یادم نیست چی بود فقط یادمه توی فولدر zone/english بود و با حرف i شروع می شد ... اگه اشتباه نکنم قبل از فایل intro.ff بود اگر امکانش هست این فایل رو برای من یزارید .... با تشکر ....
حجم فولدر کرک هم 28.1mb هستش درسته ؟؟؟
و اروری که موقع اجرای بازی میده -> Modern Warfare 3 couldn't write a file . the hard drive is probably full البته درایو 190 گیگ فضای خالی داره ...
اینم لیست فایل های من توی فولدر zone/english در مجموع 106 فایل
![]()
Last edited by Vahid67; 10-11-2011 at 23:35.
تو لود مرحله 2 این میاد :
![]()
سلام
اگه از کرک ریلودد استفاده کردی دیگه لازم به این کار نیست و بازی رو میتونی بدون مشکل بازی کنی.
منم این مشکلو داشتم با این کرک حل شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)