تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 83 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 827

نام تاپيک: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

دوستان عزیز من چند تا سوال دارم که میخوام جوابشون رو بدید:

1 - اول اینکه نوشته شده که جنس پشت گوشی کلوار هست و ضد ضربه و گلوله و...! پس چرا ضد خش هست دیگه! برای یه گوشی مگه میخواد چه اتفاقی بیافته مگه! مگه میخوایم بریم جنگ؟! ضد خش بود بهتر نبود؟!
    حالا کاور براش پیدا میشه؟! آخه موتو رو هم نمیشه لامصب کاور براش گرفت! همه قشنگیش به همون بدنشه دیگه :-(

2 - اون دوستمون که خریده رام پیش فرضش فارسی رو ساپورت میکنه؟ چجوریه؟

3 - پلیرش فرمت xvid رو پخش میکنه؟

4 - دوربینش حالت ماکرو هم میشه؟

5 - رادیو هم نداره نه؟!

6 - سیستم nfc چیه؟

7 - اینکه بلوتوثش 4 هست چه کاربردی داره؟ آیا تبادل اطلاعات با بلوتوث نسخه پایین تر هم میشه؟

8 - اون مورد usb on the go چجوری ازش استفاده میشه؟ منظور استفاده از داک هست؟ یا مستقیم کابل داره؟

فعلا همینا
    سوالات دیگه ای هم دارم
    مرسی

2. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز من چند تا سوال دارم که میخوام جوابشون رو بدید:

1 - اول اینکه نوشته شده که جنس پشت گوشی کلوار هست و ضد ضربه و گلوله و...! پس چرا ضد خش هست دیگه! برای یه گوشی مگه میخواد چه اتفاقی بیافته مگه! مگه میخوایم بریم جنگ؟! ضد خش بود بهتر نبود؟!
    حالا کاور براش پیدا میشه؟! آخه موتو رو هم نمیشه لامصب کاور براش گرفت! همه قشنگیش به همون بدنشه دیگه :-(

2 - اون دوستمون که خریده رام پیش فرضش فارسی رو ساپورت میکنه؟ چجوریه؟

3 - پلیرش فرمت xvid رو پخش میکنه؟

4 - دوربینش حالت ماکرو هم میشه؟

5 - رادیو هم نداره نه؟!

6 - سیستم nfc چیه؟

7 - اینکه بلوتوثش 4 هست چه کاربردی داره؟ آیا تبادل اطلاعات با بلوتوث نسخه پایین تر هم میشه؟

8 - اون مورد usb on the go چجوری ازش استفاده میشه؟ منظور استفاده از داک هست؟ یا مستقیم کابل داره؟

فعلا همینا
    سوالات دیگه ای هم دارم
    مرسی
    سلام
    1- دوست عزیز ضد گلوله نیست که! ضد ضربه هم به اون معنی که مثلاً از بالای ساختمون پرتش کنی هیچیش نشه، یا حتی در حد گوشی Defy نیست. اما نسبت به گوشیهای هم رده خودش، فوق العاده مقاومت بیشتری داره.
    2- بله، رام امارات زبان فارسی رو به طور کامل ساپورت میکنه.
    3-بله، اگر نکنه هم انقدر پلیر هست که نگرانی بابتش نیست.
    4- امتحان نکردم.
    5-نه
    6-یه سیستم جدیده که شما با نزدیک کردن گوشی به درگاه مخصوص، پرداختهاتون رو انجام میدید. تا 100 سال آینده هم وارد ایران نمیشه!
    7- بلوتوثش رو امتحان نکردم.
    8- اگر اشتباه نکنم، میتونید بهش دستگاههایی که پورت USB دارن بهش وصل کنید. در هر حال همراه گوشی فقط یک کابل هست که هم نقش کابل USB رو داره و هم به دو شاخه شارژر متصل میشه برای شارژ.

4. 5 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

7-بله میشه فرستاد... با بلوتوث 4ای ها سرعتش بیشتره با بقیه هم متناسب به سرعتش
    4-فکر کنم میشه
    8-عین Galaxy S2 میشه فلش و اینا بش زد

6. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟

4 - جواب این سوال: ماکرو هم میشه دوربینش؟ از دوستان کسی هست با اطمینان جواب بده؟

8 - چجوری فلش بهش میزنند؟ داخل جعبه رو من دیدم که کابل برای این کار نیست مثل ان8 ... پس همون داک منظورتونه؟ گالکسی چجوریه؟ با چی وصل میشه؟ باید کابل رو جداگانه خرید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 - میدونم ضد گلوله نیست! منظورم اینه که اینا که این قدر مقاومتش رو بالا گرفتن خب برای ضد خش بودن این قسمت هم یه فکری میکردند. خود شما گفتید تو یکی از پست ها که خش میافته! الآن شما چه کردی برای این موضوع؟

4 - جواب این سوال: ماکرو هم میشه دوربینش؟ از دوستان کسی هست با اطمینان جواب بده؟

8 - چجوری فلش بهش میزنند؟ داخل جعبه رو من دیدم که کابل برای این کار نیست مثل ان8 ... پس همون داک منظورتونه؟ گالکسی چجوریه؟ با چی وصل میشه؟ باید کابل رو جداگانه خرید؟
    1-خوب دیگه موتوئه!
    4-یک سر ریویو gsmarena رو بخونید شاید نوشته باشه
    چک نکردم
    8-با همچین چیزی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بش میگن MHL
    اینم همونجوریه!

9. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

1-خوب دیگه موتوئه!
    4-یک سر ریویو gsmarena رو بخونید شاید نوشته باشه
    چک نکردم
    8-با همچین چیزی
    کد:
    بش میگن MHL
    اینم همونجوریه!
    1 - من تا الآن هرچی گوشی داشتم موتو بوده و هیچ کدومم مشکل کیفیت نداشتند. گوشی ای که حدود 2 سال دستم بود وقتی خواستم بفروشم عین این بود که دارم نو میدم دست طرف. از همون ال 7 که سال 2005 ریلیز شد تا این xt720 که الآن دارم! که هنوز که هنوزه برندهای دیگه کیفیت ساخت بدنه شون به اندازه اون ال7 سال 2005 هم نیست! در مورد ریزر هم احتمالا مقاومت بیشتر در برابر ضد خش بودن ترجیح داده شده. حالا من این سوالو از آقا متین دارم که تونستی راهی پیدا کنه براش؟ یا اینکه فقط مواظبشه الآن؟!

2 - ماکرو هم داره. کلا قدیما یه ویژگی مهم بود که ذکر میکردن تو جزئیات الآن دیگه نمیگن! جی اس ام آرنا:
    Scenes offer things like Sport, Macro or an Auto mode that decides what's best without your explicit input

9 - سوال بعدی اینه که: الآن هرچی که تو بازار ایرانه آنلاک هست؟ چطوری میشه فهمید که یه گوشی آنلاکه؟

11. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1 - من تا الآن هرچی گوشی داشتم موتو بوده و هیچ کدومم مشکل کیفیت نداشتند. گوشی ای که حدود 2 سال دستم بود وقتی خواستم بفروشم عین این بود که دارم نو میدم دست طرف. از همون ال 7 که سال 2005 ریلیز شد تا این xt720 که الآن دارم! که هنوز که هنوزه برندهای دیگه کیفیت ساخت بدنه شون به اندازه اون ال7 سال 2005 هم نیست! در مورد ریزر هم احتمالا مقاومت بیشتر در برابر ضد خش بودن ترجیح داده شده. حالا من این سوالو از آقا متین دارم که تونستی راهی پیدا کنه براش؟ یا اینکه فقط مواظبشه الآن؟!

2 - ماکرو هم داره. کلا قدیما یه ویژگی مهم بود که ذکر میکردن تو جزئیات الآن دیگه نمیگن! جی اس ام آرنا:

9 - سوال بعدی اینه که: الآن هرچی که تو بازار ایرانه آنلاک هست؟ چطوری میشه فهمید که یه گوشی آنلاکه؟
    1-در مورد موتو این که کیفیتش توپه شکی توش نیست.. ولی منظورم اینه که تبلیغات خفنی برای این جنس کرده ولی به این دقت نکرده!
    گوشی اتریکس رو دوست داشتم ولی تگرا 2... امثال این مشکلات
    2- مثل این که دیگه برای کسی زیاد اهمیت نداره
    3-اوهوم آنلاکه! سیم بزاری توش روشن شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

موتورولا ریزر سفید

کد:

14. این کاربر از error_erroriyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز مقاومت در برابر ضربه خیلی با خش افتادن فرق داره... جنس بدنش کاملا مقاومه (جنسیه که توی جلیقه ضد گلوله استفاده میشه لول )...

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

یه خیر پیدا شه جواب سوالات تو این تاپیکم جواب بده!:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •