اونطور که من فهمیدم یه برنامه هست به اسم inventory editor که هر اتمی بگی اد میکنه تو صندوقت
فقط لینکش مال گوگله و گوگل هم تحریم کرده نمیذاره دان کنم
با چیز پی ان هم بازم نمیشه رفت
دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطفا بذاره تا ما هم یه فیضی ببریم![]()
اونطور که من فهمیدم یه برنامه هست به اسم inventory editor که هر اتمی بگی اد میکنه تو صندوقت
فقط لینکش مال گوگله و گوگل هم تحریم کرده نمیذاره دان کنم
با چیز پی ان هم بازم نمیشه رفت
دوستان اگه کسی این برنامه رو داره لطفا بذاره تا ما هم یه فیضی ببریم![]()
مپ آل آیتم دانلود میکنی میریزی تو پوشه مپ.بعدش تو بازی میری تو اون مپ و همه چی آماده تو صندوق ها هستش.بر میداری بعدش با همون آدم میری جای دیگه که میخوای استفاده کنی.
سلام.من تازه با این بازی آشنا شدم و به لطف همین بازی به انجمن شما اومدم.
میشه خلاصه بگین بازیش دقیقا چجوریه؟
اگه لطف کنین و یه تاریخ و ساعتی (زمانی) + (به علاوه ی) یه آیپی معین کنین چند نفره یه دست بزنیم.
روش بازی من :
صبح که بی کار و الاف میگردم.
شب برمیگردم همونجایی که بازیو شروع کردم و دور خودم یه دیوار بتنی چند لایه می کشم تا صبح برای در امان ماندن از موجودات عجیب غریب بازی![]()
راستی.چجوری می تونم چیزای جدید (بیشتر منظور اسلحه و وسایله تا مواد اولیه) بدست بیارم؟
معمولا 15 تاپیک اول هر بازی مربوط به رمز و اموزش های ان است اموزشهای این بازی در صفحه 13 به بعد هست
درثانی این بازی الان کمتر بازی می شه سه بعدی این در اومده به نام mine craft که تاپیکش در صفحه تاپیک همین بازی است
لطفا اگر خواستيد تراريا رو تو گيم رنجر بازي كنيد . ما رو هم فراموش نكنيد. اسم من تو گيم رنجر : ILJIM@E اسم من رو Add كنيد و خبر كنيد كه با هم بازي كنيم. من منتظرم ها![]()
سلام.از دوستان کسی می تونه بفهمه این ارور ینی چه ؟یعنی از کدوم ورژن بازی terraria باید استفاده کنم؟؟ با game ranger بازی رو آنلاین خواستم بالا بیارم این ارورو میده ترجیحا ورژن رایجشو بگید.ممنون
![]()
میگه ورژن بازیتون با ورژن سرور یکی نیست.
خب سوالم همینه که چه ورژنی نیازه؟ یا کدوم ورژن زیاد بازی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)