پست تكميلي مشكلات FIFA12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست تكميلي مشكلات FIFA12
آقا ممنون.
من از فیفا 2004 تا حالا ،همه رو بازی کردمفیفا 12 رو میخواستم دانلود کنم،
میخواستم مطمئن بشم سیستمم میکشه یا نه.
بقیه دوستان نظری ندارند؟
همون طور كه دوستان هم گفتند
به اين پست برو و تنضيمات و انجام بده راحت مي توني بازي كني
حذف تماشاچيان هم هست
پست تكميلي مشكلات FIFA12
من کل فروم رو خووندم
تمامی کارهایی که میشد رو انجام دادم هنوز هم مشکل دسته دارم
البته دکمه های سرعت پاس شوت و ... درست هستن
فقط تنها مشکل من شوک ها هستند که دریبل با اونا انجام میشه
اولا وقتی شوک رو روشن می کنم حتما باید جهت شوک رو بگیرم با جهت های بالاش کار نمی کنه
بعدشم شوک راست تنظیم نیست اصلا
اون فایل ایکس باکس یا کارهایی مثل عوض کردن اسم گیم پد رو انجام دادم ولی مشکلم حل نشد
فکر کنم اگر اینو بهم بگین مشکلم حل بشه
تو قسمتی که دکمه های ایکس باکس تنظیم می کنم دو تا گزینه برای شوک راست هست
یکی رو گذاشتم روی axis 3
پایینیش رو هم iaxis 6
خواستم ببینم باید اینا رو تغییر بدم ؟
در مورد بازی چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
اول اینکه میشه قسمت user game customisation رو توضیح بدین که هر کدومش چه تعغییراتی رو انجام میده و اینکه باید اعداد user و cpu مثل هم باشه تا وقتی که با cpu بازی میکنی حالت تعادل برقرار باشه؟ بهترین حالت این مقدارها چنده؟
دوم اینکه وقتی تو setting به قسمت controller میری یه سری تنظیمات داره اگه اونارم توضیح بدین ممنون میشم با توجه به اینکه انگلیسیم خوب نیست و فکر کنم بدرد بقیه بچه ها هم بخوره
یه چیز دیگه با کیبورد چه جوری میشه واسه پنالتی شیرجه زد و کارای تکنیکی انجام داد؟
سلام دوستان
من تازه این بازی رو گرفتم و بعد از سالها میخوام تستش کنم...
مثل اینکه کلا زیاد مشکل داره !
اولین مشکل که عمده ترینشه : کنترل بازیه !!!
من با کیبرد بازی میکنم اما نمیدونم از چه راه و طریقی دکمه هارو اونطوری که میخوام تنظیم کنم
منوهاش خیلی گیج کنندست
دومین مشکل :
قبل از بازی یا کلا دموهایی که نشون میده ( مثل شادی بعد از گل )
صفحه قاطی پاتی میشه و سفید میشه همه چی از زمین بگیر تا بازیکنا...
سیستم قوی ایی هم داره و از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم ... رو ویندوز 7 هم بازی میکنم...
من هم فیفا رو خریدم امروز هم PES رو...طرفدار پرو پا قرصه PES هم هستم اما فعلا به مدت یک هفته چه خوب چه بد فیفا رو فعلا تست میکنم بعد PES رو نصب میکنم
که البته اگه مشکلای بالا قابل حل نباشن که کلا پاکش میکنم ! چون اصلا نمیشه اینطوری
اقا تور وخدا یکی تنظیم کردن کیبورد را یاد ما بده
یا این تنظیماتو انجام بده ما آپلود کنیم
پاس کوتاه : S
پاس تو عمق : W
سانتر : A
شوت : D
سرعت :E
سوئیچ پلیر : Q
تو این بازی راهی برای تغییر refresh rate هست که من بزارمش رو 85 هرتز چون هیچ چیزی برای تغییر دادنش نیست خودش معلومه رو 75 و چشمو خیلی اذیت میکنه.
درود به همه دوستان
من مدتی بود با دسته بازی میکردم
فایل buttonDataSetup رو از پوشه FIFA 11 کپی کرده بودم و با تنظیمات اون بدون هیچ مشکلی بازی میکردم
اما امروز وسط بازی دیدم 2 تا از کلیدها کار نمیکنه (دکمه شماره 1 و 4 - شوت و پاس توی عمق)
دوباره اون فایل رو کپی کردم اما بازم درست نشد...!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستانی که مشکل تنظیم دسته دارند خواهشا این سه پست رو به طور کامل با دقت بخونند و به ترتیب عمل کنند اگه جواب نگرفتند اونوقت بیان بگن نشد!!!!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنظیم کیبورد هم توی این بازی که کاری نداره روشش خیلی سادست خودم تست کردم راحت اعمال میشه:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)