با سلام
اگه جیلبریک نکرده باشید خیر.
اما اگه جیلبریک کرده اید یه سورس هست که میتونید ادد کنیدش و نصب کنید پکش رو.
موفق باشید.
با سلام
اگه جیلبریک نکرده باشید خیر.
اما اگه جیلبریک کرده اید یه سورس هست که میتونید ادد کنیدش و نصب کنید پکش رو.
موفق باشید.
سلام دوستان چند تا سوای داشتم :
1.UDID چیست ؟؟؟
2. یکی از بچه ها یه آیفون خریده که تو جعبش یه سیم کارته at&t بوده..یعنی گوشیش لاک بوده و باید با استفاده از اون گوشیشو فعال میکرده ؟؟؟ ولی الان سیم ایرانسل رو گوشیش هست!!!
لطفا در مورد هردوتا سوال توضیح دقیقی بدید
با تشکر
بعضی از آیفون ها لاک هستند برای اپراتورها در سراسر دنیا
و بعضی از اپراتورهای معروف at&t و verizon و...با دریافت پول از مشتریان گوشیشون رو که در اصل لاک شرکت آیفون است آنلاک میکنند. به همین خاطر سیم کارتهای ایرانسل و همراه اول روش جواب میده(البته تا وقتی جواب میده که اپراتور ها قراردادشون رو با اپل فسخ نکنند)
دوستان من کمی در مورد مصرف زیاد باتری این گوشی نگرانم.چون تقریبا هر روز باید شارژش کنم.طوری که هر وقت صبح میبرم بیرون و تقریبا استفاده خاصی هم نکنم بازم تا فردا صبحش دووم نمیاره باید شارژ بشه
من گوشیمو به آخرین آپدیت(5.0.1) هم آپدیت کردم اما بازم همونه که همونه.هیچ راهی نداره؟
بله فرمایش شما درسته
وقتی هم که شما میخواستی گوشی رو بخری من بهت گفتم
ولی احتمال داره تا چند روز آینده 5.1 بیاد و درست بشه![]()
بچه ها
در مورد سیستم عامل و همینطور برنامه ها و همینطور اینکه یه پزشک 5 برنامه برترش چی بوده و یا یه کشیش یا یه شخص معمولی 5 برنامه برترشون که تو منو ها بوده چی بوده و چرا اونارو دانلود یا خریداری کردند میتونید به وب سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وهمینطور برای جواب دادن به این سوالات که آیا
16 یا 32 یا 64 گیگ بخرید ؟؟
یا اینکه سیاه یا سفید بخرید میتونید به این سایت مراجعه کنید
سایت خیلی خوبیه و اخبار یزاشم خیلی عالیه توصیه میکنم یه سر بزنید حتما
بچه ها یه خبر خوش
الان pod2g در تو***ر اش اعلام کرد که ipad2 va iphone4s جلیبرک شده و هفته ی بعد میده بیرون(گفته هنوز خیلی کا مونده که انجام بشه)و بعدشم میگه راحت می تونید به 5.0.1 اپدیت کنید
می دونم جاش اینجا نیست اما نمیدونم کجا بپرسم!
من دیشب یه گیفت کارت 50 دلاری 65000 تومن خریدم اکانتمم شارژ شد اما حالا یکی دیگه اومده پیغام گذاشته که این اکانتی که شما گرفتی محدودیت استفاده داره یعنی دو سه ماهه دیگه همش می پره ! disable for security result میشه
این موضوع راسته؟ یا خواسته بازار گرمی برای گیفت کارتای خودش کنه؟
وقتی از خوده فروشنده سوال کردم گفت اینطوری نیست
دوست عزیز گیفت کارت ها معتبر 50 دلاری بالای 80 تومنه.. من فکر کنم از این تقلبی ها خریدین و بعد از رسیدن به یه حجم خریدی (فک کنم 500 دلار) اکانتتون توسط اپل بن میشه
...قبل از خرید در باره ی سایتی که میخرید تحقیق کنید...با این اوضاع گرونی دلار گیفت کارت فروش های معروف 50 دلار رو محاله 65 تومن بدن.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)