تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 43 از 103 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب الان فرضا 128 کیلو بیت رو بین 10 نفر شیر کردیم ((بحث رقابت و اینها هم نیست که به جای 128 بیان 512 و اینها ببندن ))
    ......
    بحث اینجاست که اینها تو ابلاغ اولیه گفتن همون 128 میبندن
    و اگه 1 مگ نبستن چیکار باید کرد ؟
    جواب شما در مورد افت سرعت:

هر چی که میگیم مخابرات تهرون داره نامحدود 512 ارائه میده ماهی 20800 وسرعت هم بین 55تا 60 متغیره و معمولا کمتر نمیشه شما حرف خودتون رو بزنید...

برای 256 هم دوستان دیگه همینو گفتن.....

واینکه شما رقابت رو در نظرنمیگیری.......عامل به این مهمی رو حذف میکنی انتظار داری چطور بحث کنیم پس

یک مگ هم بزودی معلوم میشه میدن یا نه....به احتمال زیاد میدن....چون نمیخوان سود خودشونون رو از دست بدن و کاربرانی مثل شما هستند که سرویس کنونی رو میپسندن و اوناهم میخوان راضی باشی و مشتریشون باقی بمونی

2. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوبه این عکس از سایت خود مخابرات هست! بازم میگید شایعه هست؟
    با عقل جور درنمیاد؟ 100% اینطور هست! به هیمن دلیل هست دارم سعی میکنم توضیح بدم که این طرح اشتباه هست!
    آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

حرف شما کاملا درسته , این حساب کتابها هم درسته ولی در واقعیت یه جور دیگه اتفاق میوفته.
    سرویس 128 کبیت اشتراک 1 به 10 حداقل (اون نوشته حداکثر که اشتباهه) سرعت دانلود 1.6
    جمله به ما میگه که اگر اشتراک 1 به 10 بشه و اگر همه اون 10 نفر هم زمان با هم شروع به فول دانلود کنند سرعتی که به هر کدوم میرسه میشه 1.6 کبایت
    آیا اون 10 نفر همزمان فول دانلود میکنند ؟ نه شما میدونی و نه من , شاید بکنند شاید نکنند.
    در خارجه وقتی سرویس رو به شما میفروشند , مثلا سرویس 10 مگابیت , میگند Up to 10Mbit , یعنی تا 10 مگابیت یعنی الزاما سرعت شما همیشه 10 مگابیت نیست بلکه سرویس به اشتراک گذاشته شده است و بر حسب ضریب اشتراک و مقدار مصرف بقیه مشترکین سرعت شما تعیین میشه , پس نفس عمل اشکالی نداره چون از اولش هم میدونی داری چیو میخری و قبولش کردی. ولی اونجا یه فرق اساسی با کشور ما داره و اون هم قانون کپی رایت و دانلود اقلام دارای کپی رایت هست که جز معدودی کاربر اینترنتی اکثرا تین ایجر کسی ریسک زندان و جریمه های سنگین رو نمیکنه و تقریبا 90% یوزرهای غیر دانلودی هستن واسه همین حتی با ضرایب 1 به 10 90% مواقع اونها از حداکثر سرعتشون استفاده میکنن.

حالا در کشور عزیز ما از اونجائی که زیرساخت "ترکیده" یا اصلا بگیم که زیرساخت نداریم و هنوز رو سیم مسی به مردم سرویس اینترنت میدن و وضع اینترنت خود مملکت "داغونه" و پهنای باند به ده برابر قیمت به سرویس دهنده ها فروخته میشه (نمیدونم چرا؟) پس شرکت سرویس دهنده دستش تو حناست (به قول آقای مرفاوی در برنامه نود البته منظورش پوست گردو بود) و کاری نمیتونه بکنه مجبوره گرون بخره و گرونتر بفروشه.

خانه از پایبست ویرانه , باز دمشون گرم این چند سال حال دادن پول 128 گرفتن 2 مگ دادن , از حالا (شاید) اوضاع عوض بشه که من بعید میدونم.

پس به قول اون دوست خوبمون اگه قراره اتفاقی بیوفته صبر کنیم ببینیم چی میشه بعد بشینیم یه نقد درست حسابی دال بر مدارک و شواهد بنویسیم تا ببینیم چه خاکی بر سرمون کنیم.

پ.ن: بفرمائید نهار

4. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

حرف شما کاملا درسته , این حساب کتابها هم درسته ولی در واقعیت یه جور دیگه اتفاق میوفته.
    سرویس 128 کبیت اشتراک 1 به 10 حداقل (اون نوشته حداکثر که اشتباهه) سرعت دانلود 1.6
    جمله به ما میگه که اگر اشتراک 1 به 10 بشه و اگر همه اون 10 نفر هم زمان با هم شروع به فول دانلود کنند سرعتی که به هر کدوم میرسه میشه 1.6 کبایت
    آیا اون 10 نفر همزمان فول دانلود میکنند ؟ نه شما میدونی و نه من , شاید بکنند شاید نکنند.
    در خارجه وقتی سرویس رو به شما میفروشند , مثلا سرویس 10 مگابیت , میگند Up to 10Mbit , یعنی تا 10 مگابیت یعنی الزاما سرعت شما همیشه 10 مگابیت نیست بلکه سرویس به اشتراک گذاشته شده است و بر حسب ضریب اشتراک و مقدار مصرف بقیه مشترکین سرعت شما تعیین میشه , پس نفس عمل اشکالی نداره چون از اولش هم میدونی داری چیو میخری و قبولش کردی. ولی اونجا یه فرق اساسی با کشور ما داره و اون هم قانون کپی رایت و دانلود اقلام دارای کپی رایت هست که جز معدودی کاربر اینترنتی اکثرا تین ایجر کسی ریسک زندان و جریمه های سنگین رو نمیکنه و تقریبا 90% یوزرهای غیر دانلودی هستن واسه همین حتی با ضرایب 1 به 10 90% مواقع اونها از حداکثر سرعتشون استفاده میکنن.

حالا در کشور عزیز ما از اونجائی که زیرساخت "ترکیده" یا اصلا بگیم که زیرساخت نداریم و هنوز رو سیم مسی به مردم سرویس اینترنت میدن و وضع اینترنت خود مملکت "داغونه" و پهنای باند به ده برابر قیمت به سرویس دهنده ها فروخته میشه (نمیدونم چرا؟) پس شرکت سرویس دهنده دستش تو حناست (به قول آقای مرفاوی در برنامه نود البته منظورش پوست گردو بود) و کاری نمیتونه بکنه مجبوره گرون بخره و گرونتر بفروشه.

خانه از پایبست ویرانه , باز دمشون گرم این چند سال حال دادن پول 128 گرفتن 2 مگ دادن , از حالا (شاید) اوضاع عوض بشه که من بعید میدونم.

پس به قول اون دوست خوبمون اگه قراره اتفاقی بیوفته صبر کنیم ببینیم چی میشه بعد بشینیم یه نقد درست حسابی دال بر مدارک و شواهد بنویسیم تا ببینیم چه خاکی بر سرمون کنیم.

پ.ن: بفرمائید نهار
    همه حرف هاتون درست
    اما در رابطه با کپی رایت این رتبه رو در الکسا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید نظرتون در رابطه با کپی رایت هم عوض شه . چون توی سایت های تورنت معمولا از شیر مرغ تا جون ادمی زاد به راحتی در دسترسه و این رتبه نشون میده که توی خارج هم کم دانلودر نداریم...

بفرمائید نهار
    نوش جان

6. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

جواب شما در مورد افت سرعت:

برای 256 هم دوستان دیگه همینو گفتن.....

واینکه شما رقابت رو در نظرنمیگیری.......عامل به این مهمی رو حذف میکنی انتظار داری چطور بحث کنیم پس

یک مگ هم بزودی معلوم میشه میدن یا نه....به احتمال زیاد میدن....چون نمیخوان سود خودشونون رو از دست بدن و کاربرانی مثل شما هستند که سرویس کنونی رو میپسندن و اوناهم میخوان راضی باشی و مشتریشون باقی بمونی
    جواب شما در مورد سرعت

الان 128 نامحدود تو شهر ما واسه یه ای اس پی همارا سیستم بین 14 تا 16 هست ((شبانه روز))
    مطمئنا بین 10 نفر هم شیر شده باشه حتما سرعت رو بالاتر بستن ((1 مگ و ..))و بعد شیر کردن که همیشه سرعت بین 14-16 میچرخه

ولی تو این طرح جدید با جزیئات ذکر کردن همون 128 رو شیر میکنن

پس شیرینگ الان با شیرینگ این طرح فرق داره
    شما اصلا اون جدول رو در نظر نمیگیری !!!!!
    اگه اینجوری که شما میگید بود
    خب اینها می نوشتن
    سرعت 128 = فیکس 16
    سرعت 256 =فیکس 32
    .
    .
    .

هم همه با کله می رفتن ای دی اس ال می خریدن و مشتری میشدن و هم خودشون سود میکردن و افراد هم راضی میشدن

شما فقط یک دلیل بگید که چرا اومدن حداقل و حداکثر سرعت تعیین کردن ؟؟؟؟

در مورد رقابت هم بهتره به فکر امروز باشیم و نه فردا .

همین محدود شبانه چند سال طول کشید تا رقابت به اینجا رسید که واسه 128 سرعت 2 مگ ببندن

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همه حرف هاتون درست
    اما در رابطه با کپی رایت این رتبه رو در الکسا ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید نظرتون در رابطه با کپی رایت هم عوض شه . چون توی سایت های تورنت معمولا از شیر مرغ تا جون ادمی زاد به راحتی در دسترسه و این رتبه نشون میده که توی خارج هم کم دانلودر نداریم...

نوش جان
    از اون سایت چیزی متوجه نشدم
    یکم بیشتر توضیح بده لطفا

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواب شما در مورد سرعت

خب اینها می نوشتن
    سرعت 128 = فیکس 16
    سرعت 256 =فیکس 32
    .
    .
    .

هم همه با کله می رفتن ای دی اس ال می خریدن و مشتری میشدن و هم خودشون سود میکردن و افراد هم راضی میشدن

همین محدود شبانه چند سال طول کشید تا رقابت به اینجا رسید که واسه 128 سرعت 2 مگ ببندن
    مخابرات ما دیگه پورت خالی ندارههمه از مخابرات سرویس گرفتن . پورت شرکتای خصوصی داره خاک میخوره.
    دقیقا همه با کله رفتن گرفتن (یکیش خود من ) چون نامحدود هستش.

10. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مخابرات ما دیگه پورت خالی ندارههمه از مخابرات سرویس گرفتن . پورت شرکتای خصوصی داره خاک میخوره.
    دقیقا همه با کله رفتن گرفتن (یکیش خود من ) چون نامحدود هستش.
    چه سرعتی گرفتین و سرعت دانلودتون توی دانلود منیجر چنده؟!

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

میتونم 20 تومن بدم , برای سرویس 512 , تو بدترین شرایط سرعتم 64 هست , میتونم ماهی 16گیم دانلود کنم بدون افت سرعتم.
    البته با همین 128 شاتل ماهی 20 گیگ رو راحت دانلود میکنم.

13. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

512 اینم 2 تا از فایل هایی که دانلود کردم البته یه برنامه 400 مگابایتی و یه فیلم اموزشی 700 مگاباییتی و چند تا چیز دیگه هم دانلود کردم.

سرعتم متوسط 55 . خوبش 60

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

البته حدود 2 گیگ هم واسه اپدیت بازی دانلود شده

15. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جواب شما در مورد سرعت

خب اینها می نوشتن
    سرعت 128 = فیکس 16
    سرعت 256 =فیکس 32
    .
    .
    .

شیر کردن راهیه برا کاهش قیمت اگه میخواستن پهنای باند رو تضمین کنن قیمت 128 نامحدود میشد چیزی توی این حدود:

300/8*1.3=4750 تومان!!

ولی فعلا پهنای باند تضمینی نیست و ممکنه افت سرعت پیش بیاد
    به هر حال من و اون 70 درصد موافقدیگه ، این شرایط رو (بین بد و بدتر ) بیشتر میپسندیم

امیدوارم (خیلی هم امیدوارم) برای شما هم سرویسی ارایه بشه که مثل الان راضیتون کنه

من که اگه این وضع عوض نشه جمع میکنم نتم رو!!.........خلاص
    بحث من و شما هم فایده نداره بهتره انرژیمون رو برای اعلام نارضایتی از این محدودیت ها( چه حجم و چه سرعت) به مسئولین صرف کنیم شاید گوش مبارکشون بشنوه و به روی مبارک بیارن!!!

ویرایش: 200 مین پستمه!!!!!!! دو ستاره شدم!!!!!!!!
    Last edited by lucky_luke; 02-09-2011 at 14:29.

17. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •