انشالله که در تکمیل ظرفیت رتبه بیاری
سازمان سنجش اعلام میکنه معمولا یک ماه بعد از شروع کلاس ها تکمیل ظرفیت ها مشخص میشه و از طریق سایت سازمان سنجش به اطلاع میرسه
سخت
متوسط
آسان
انشالله که در تکمیل ظرفیت رتبه بیاری
سازمان سنجش اعلام میکنه معمولا یک ماه بعد از شروع کلاس ها تکمیل ظرفیت ها مشخص میشه و از طریق سایت سازمان سنجش به اطلاع میرسه
Last edited by Ship Storm; 20-09-2011 at 22:09.
میگم واسه ثبت نتم منی که شبانه نیم سال دوم هستم الان باید شهریرو بدم یا همون بهمن ماه؟؟؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
اقا فرشید آموزشکده امام محمد باقر خوابگاه هم میده؟؟؟؟+ شهره خوبیه ساری؟ جو دانشگاه چطوره؟؟؟
کسایی هم که قبول شدن میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن ؟؟
بعد از یک ماه کلاس رفتن اگه تو تکمیل ظرفیت یه جای دیگه قبول بشیم میشه تغییر دانشگاه داد ؟؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد این تکمیل ظرفیت بدین ممنون میشم
بله می تونید تکمیل ظرفیت شرکت کنید / کسایی که تکمیل ظرفیت قبول میشن از بهمن باید برن کلاس / با این اوصاف می تونید یک ترم رو دانشگاهی که الان قبول شدی بخونی و بعد تغییر بدی دانشگاهت رو / فکر می کنم قبول واحدهایی که توی اون یک ترم پاس کردید با توافق دانشگاهیه که جدید قبول میشینکسایی هم که قبول شدن میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن ؟؟
بعد از یک ماه کلاس رفتن اگه تو تکمیل ظرفیت یه جای دیگه قبول بشیم میشه تغییر دانشگاه داد ؟؟
کلا اگه یه توضیحی در مورد این تکمیل ظرفیت بدین ممنون میشم
میگم منتظری مشهد خوابگاه میده هزینش چطوریه کسی اطلاع داره ممنون میشم بهم کمک کنه .کسی هست اینجا منتظری مشهد درس خونده باشه چطور جاییه؟
اقا فرشید آموزشکده امام محمد باقر خوابگاه هم میده؟؟؟؟+ شهره خوبیه ساری؟ جو دانشگاه چطوره؟؟؟
من همین شهریور فارغ التحصیل میشم.لازمه مدرکی دال بر پایان تحصیلات از محل تحصیل کاردانی بگیریم؟؟
خود سایت سنجش نوشته که اگر مدرک اصل کاردانی موجود نباشه خود محل قبولی از محل فارغ التحصیلی درخواست میده!
این شامل حال ما هم میشه؟
من امروز رفتم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام دادم
کلا به شما 2 تا برگه میدن که واسه دانشگاه جدید ببری
یه معرفی نامه به محل قبولی که توش اومده شما تو فلان رشته از این مرکز فارغ التحصیل شدی
یکی هم واسه سازمان ناجا
این دوتا برگه رو باید برای ثبت نام ببری
اصل مدرک کاردانی رو هم فکر نکنم حالا حالا ها بیاد
دوستان این تبصره 2 چیه؟؟یعنی اگه مدرک کاردانی نبریم خود دانشگاه بعدا پیگیری میکنه؟
یعنی احتیاج نیست فعلا از دانشگاه خودم مدرک بگیرم؟
![]()
من کاردانی نقشه کشی عمومی دارم توی کنکور کاردانی به کارشناسی قبول نشدم حالا میخوام بدونم آیا دانشگاه آزاد بدون کنکور از من که مدرکم کاردانی هست دانشجو میگیره ؟ میخوام برم دانشگاه آزاد بدون کنکور آیا امکانش هست لطفا کمک کنید !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)