روزی یه بار باتری خالی میکنه. زیاد هم باهاش ور نمیرم.نمیدونم چرا اینجوریه. گوشی آک و با گارانتی مایکروتل هم هست.
روزی یه بار باتری خالی میکنه. زیاد هم باهاش ور نمیرم.نمیدونم چرا اینجوریه. گوشی آک و با گارانتی مایکروتل هم هست.
1.اطلاعات پارتیشن رو پاک میکنه.یکی از کاربردهاش قبل از نصب رام جدیده برای پاک کردن اطلاعات رام قبلی.1. wipe cache partition : چیه؟ و چرا همه گزینه های اون به غیر از یکی، No است؟
2. mounts and storage : چیه و کلا چی کار می کنه؟ (البته زیر گزینه های زیادی هم داره)
3. Reboot Recovery : چیه؟ (این گزینه در بخش Advance قرار داره)
4. Wipe Dalvik Cache : چیه؟ (این گزینه در بخش Advance قرار داره)
5. Wipe Battery Stats : چیه؟ (این گزینه در بخش Advance قرار داره)
6. Key Test : چیه؟ (این گزینه در بخش Advance قرار داره)
2.اون هم یکم تخصصی هست.زیاد لازم نمیشه.مثلا توی رام MIUI برای نصب فارسی ،سیستم باید mount بشه.
3.وقتی توی منو ریکاوری هستید ،این رو میزنید و گوشی ریستارت میشه و دوباره به منو ریکاوری بر میگرده.
4.برای نصب رام جدید کاربرد داره.
5.برای کالیبره کردن باتری بعد از نصب رام جدید
6.رو نمیدونم!
خوب شما که 95% کار رو کردی!
اول در مورد وایپ ها! سعی کنی همشو بزنید!یک جور بازگشت به تنظیمات کارخانه هست
قبلش با تیتانیوم بک آپ از همه چی بک آپ بگیرید!(هرچند برای اس ام اس و شماره تلفنا از یک بک آپ گیر دیگه باید استفاده شه
اون که میبینید همه نو هستن و یکی yes برای اینه که اشتباهی دستتون نخوره!
بقیرو بیخیال شید! به دردتون نمیخورن
خوب گوشیتون که روت هست!بعد شما از iinstall zip from sd card میتونید انتخاب کنید که چیو نصب کنید (اگر کاستوم رام برای مینی هست بریزید روی SD کارد و Install From Sd card رو بزنید و تمام
)
عزیز نگاه گوشی تو حالت استندبای هر ساعت 1 درصد باتری را میخوره !
حالا حساب کن خودت تو حالت کار چند میشه !
البته رام کاستوم مثل سیانوژن بدتر
پیشنهاد ویژه و تخصصی : Cpu رابطه مستقیم با باتری و تاثیر داره !
امیدوارم گرفته باشین حرفمو !
موفق باشین
نه والا من نگرفتم!![]()
سلام
مسنجر nimbuzz رو برای این گوشی میخوام.چند تا بازی خوب با گرافیک بالا با اموزش بزارین.ممنون
در رابطه با این مسئله کسی میتونه کمکم کنه؟
من می خوام کاستوم رام روی گوشی خودم نصب کنم. کسی پیشنهادی نداره؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
وقتی می پرسم، حتما بردم می خوره! شاید در آینده ... .
برای این گوشی ماستوم رام مناسبی هست؟ روش نصبشو هم می خوام! البته با آدرسهای دانلود قابل دسنرس.
روش نصب رو براتون گفتم که !
از توی همون CWM
Install From SD CARD رو بزنید نصب میشه!
قبلش حتما Wipe Cache و Wipe data و Wipe Devlic رو بزنید
من میگم بدردتون نمیخوره چون کاربردی نداره و تاثیرم نداره
کاستوم هم میتونید توی Forum.Xda-developers.com پیدا کنید
سلام
من xperia mini خریدم.همین دیروز بود.دیروز قشنگ خوب کار میکرد تا وقتی که یه رم 8گیگ انداختم توش.دیگه همش ریست میکرد و هنگ.درش آوردم.از قرار معلوم رم ویروس داشت
حالا یه مشکل اساسی دارم.وقتی silent گوشی رو فعال میکنم یه دقیقه نگذشته واسه خودش غیرفعال میشه
من باید چیکار کنم؟
توروخدا کمکم کنید![]()
خوب پس اونایی که مینی دارن چند روز گوشیشون باتری نگه میداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)