زیگورات خیلی قیمتو برده بالا.بقیه جاها نهایت 50 رفته روش.
در عرض یک ماه 1550رو برده برای 1660 خیلیه.نامردیه
زیگورات خیلی قیمتو برده بالا.بقیه جاها نهایت 50 رفته روش.
در عرض یک ماه 1550رو برده برای 1660 خیلیه.نامردیه
به خاطر دلاره اما خوش بختانه دلار سریع پایین اومد تا این شرکتای.... پر رو نشن.
سلام،حالتون خوبه؟
بالاخره دیروز خریدمش.همه چیش اکیه
از صدای اسپیکراش که هرچی بگم کم گفتم.واقعا صدای قویی داره.LCD شم خیلی خوبه
از همه جالپتر دکمه های لمسیشه.فکر کنم 4 ساعتی بهش ور رفتم الانم نزدیکه 3 ساعت دیگه شارژ داره
به عنوان اولین خرید لپ تاپم خیلی راضیم.یه فایل 550 مگابایتیو تو 60 ثانیه کپی کردم.کفم برید![]()
از تمام دوستان به خاطر غیبت طولانی ام پوزش می طلبم.
این دو هفته به خاطر مساله پروژم که یک دفعه پیش آمد مجبور شدم از تهران برم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم.
الان تمام پستهایی که در این مدت نبودم را میخوانم و در حد توانم جواب میدم.
Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 20:42.
آخرین درایور کارت گرافیکی اینتل همانی است که در سایت دل قرار دارد. سایر درایور های جدید موجود در سایت رسمی intel با این کارت گرافیک سازگاری ندارند و نصب نمیشوند.
این در مورد موضوعی بود که در پستهای قبل در مورد درایور کارت گرافیک intel بیان شده بود.
سلام دوست عزیز. از اینکه انقدر دیر شد واقعا ببخشید. درگیر پروژه دانشگام بودم.
خیر در برای جای باطری وجود ندارد. با این روش که توضح میدهم نیازی هم نیست به در برای باطری.
برای باطری، در هنگامی که بازی و کار گرافیکی که رندر میکشد میکنید حتما باطری را جدا کنید چون علاوه بر جریان زیادی که از باطری میکشد و فشار بهش میاید دما مهمترین قاتل باطری است و افزایش دما باعث کاهش شدید عمر باطری میشود.
در زمان های دیگر غیر از بازی و کار گرافیکی باطری به لپ تاپ وصل باشد.
باید بدانید باطری های لیتیومی جدید قادر به 500 سیکل شارژ و دشارژ هستند. این یعنی اینکه اگر شارژ باطری مثلا 95 درصد باشد و به شارژ بزنید با اینکه 2درصد باشد و به شارژ بزنید هر دو حالت یکی از آن 500 تا را سوخت میکنند. حال راه حل چیست!
راه حل این است که شما همیشه لپ تاپ را با باطری روشن کنید. سپس بر روی علامت باطری در پایین سمت راست کلیک راست کرده و dell battery metter را باز کرده.سپس گزینه آخر را که turn off battery chargingاست را انتخاب کنید و سپس شارژ را وصل کنید. با این کار دیگر سیکل کم نمیشود. بریا خاموش کردن هم بگذارید کامل شات دان شود و سپس از برق بکشید.
فقط حواستان باشد که این گزینه هر بار که لپ تاپ را خاموش میکنید غیر فعال میشود. پس حواستان باشد که این کار را باید هر بار انجام دهید و حواستان باشد که قبل از روشن کردن به برق وصل نکیند چون به همان دلیل یکی از سیکل ها کم میشود.
پس همیشه ابتدا با باطری روشن کرده و پس از قطع کردن شارژ مستقیم شارژر را به لپ تاپ وصل کنید تا بدون از بین رفتن ظرفیت باطری بتوانید از برق مستقیم استفاده کنید.
قابلتون را ندارد دوست عزیز
سلام. خیر دوست عزیز. گشتم نبود نگرد نیست.
full HD اش وارد ایران نمیشود.
Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 21:25.
سلام. حافظه اختصاصی یعنی حافظه ای که در خودش تعبیه شده است dectated. یعنی مال خود کارت گرافیک است. الان با وجود شیر شدن کارت گذافیک و رم عملا حافظه اختصاصی معنایی ندارد. به عنوان مثال GT540 1gig با 2gig فقط حدود 2 درصد در عمل کرد تفاوت دارند که عملا هیچ است. فقط تنها حسنش این است که اگر زمانی برنامه یا بازی ای بود که تمام حافظه رم را اشغال کند آن موقع است که خب کارت گرافیکی با حافظه اختصاصی بیشتر قطعا بهتر است. ولی تا الن بازی ای نیومده که بشتر از رم 3 گیگ نیازداشته باشد
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خیر دوست عزیز در ایران وارد نمیشود.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
در مورد کالیبره شما اولا باید بذارید ویندوز هایبرنیت شود. شما با اون کار باطری را داغون میکنید دوست عزیز.
یک بار دیگر انجام دهید و تمام مراحل را کامل انجام دهید و عجله نکنید. اول در حالت خاموشس فول شارژ کنید. سپس 2ساعت خنک شود. بعد لز 100 درصد تا زمانی که هایبرنیت شود ازش کار بکشید و سپس بگذارید 5 ساعت تا 6ساعت خاموش بماند.(همچنین برای خالی کردن این شارژ اصلا بازی نکنید باهاش فقط موزیک و فیلم و وب گردی که به باطری در حین عمل کالیبراسیون فشار جدی وارد نشود.) لام دوست عزیز.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
در صفحه اول درست است بعضی عکسا نشان داده نمیشود. ولی نیازی هم نیست. شما متن فارسی را بخوانید کامل توضیح داده شده است.
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
در هنگام بازی از کول پد استفاده کن. این دما طبیعی است i7 sandy bridge این گونه است.
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
برای هایبرنیت: به change advance power setting بروید. به قسمت قسمت speel رفته. allow wake timer را زده. سپس disable کنید هر دو گزینه را. درست میشود.
در مورد لنگویج بار از اینجا نمیتوانم راهنمایی کنم. چون نمیتوانم ازینجا تنظیمات را چک کنم چون سیستمتون جلوم نیست.
بله هر وقت خواستید میتوانید با دیسک ریکاوری سیستم را برگردانید. ولی این را بدانید ویندوز اورجینال سیستمتان از ویندوزهای رایتی ultimate موجود در بازار هم بهتر است.
من خیلی از برنامه ها را تست کردم برای ریکاوری. بهترین و مطمعن ترین فقط و فقط dell data safe است که در ویندوزتان نصب ات.
Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 21:45.
من تمام مواردی را که باید قبل از خرید چک شود به طور کامل در صفحه اول توضیح دادم دوست عزیز"مواردی که باید قبل از خرید چک شود". آن را مطالعه و هنگام خرید چک کنید و خیالتان راحت باشد.
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
شما برنامه ی dell data safe local back up راباز کرده.restore را از چپ کلیک کنید. گزینه اول را کلیک کنید(factory image) سیستم ری استارت میشود. بعد از بالا آمدن گزینه هایی را که preserve دارد را انتخاب نکنید.فقط factory image with out preserv را انتخاب کنید تا کامل درایو C فرمت شود. سپس خودش همه کارها را انجام میدهد و عین روز اول میشود.
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
درایورش مشکلی ندارد دوست عزیز همین است. نگران نباشد.روش سرچ کردن را قبلا توضیح دادم کامل. مطالعه کنید.
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
من در پست های ابتدایی کامل توضیح دادم دوست عزیز.مطالعه فرمایید.
علت افزایش ناگهانی قیمت لپ تاپ های دل افزایش یورو(لپ تاپ های سفارش انگلستان UK و همچنین افزایش قابل ملاحظه قیمت لپ تاپ های دل نمایندگی انگلستان است!!
قیمت XPS L502 با همین کانفیگ 1110 یورو است هم اکنون مه این قیمت به یورو در ایران برابر 1830 میباشد!
پس این افزایش قیمت در این 3 هقته نوسط گارانتی زیگورات دلیلش طبیعی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)