تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 113 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

زیگورات خیلی قیمتو برده بالا.بقیه جاها نهایت 50 رفته روش.
    در عرض یک ماه 1550رو برده برای 1660 خیلیه.نامردیه

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

به خاطر دلاره اما خوش بختانه دلار سریع پایین اومد تا این شرکتای.... پر رو نشن.

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام،حالتون خوبه؟
    بالاخره دیروز خریدمش.همه چیش اکیه
    از صدای اسپیکراش که هرچی بگم کم گفتم.واقعا صدای قویی داره.LCD شم خیلی خوبه
    از همه جالپتر دکمه های لمسیشه.فکر کنم 4 ساعتی بهش ور رفتم الانم نزدیکه 3 ساعت دیگه شارژ داره
    به عنوان اولین خرید لپ تاپم خیلی راضیم.یه فایل 550 مگابایتیو تو 60 ثانیه کپی کردم.کفم برید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض پوزش

از تمام دوستان به خاطر غیبت طولانی ام پوزش می طلبم.
    این دو هفته به خاطر مساله پروژم که یک دفعه پیش آمد مجبور شدم از تهران برم و اصلا به اینترنت دسترسی نداشتم.
    الان تمام پستهایی که در این مدت نبودم را میخوانم و در حد توانم جواب میدم.
    Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 20:42.

5. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض آپدیت گرافیک intel

آخرین درایور کارت گرافیکی اینتل همانی است که در سایت دل قرار دارد. سایر درایور های جدید موجود در سایت رسمی intel با این کارت گرافیک سازگاری ندارند و نصب نمیشوند.
    این در مورد موضوعی بود که در پستهای قبل در مورد درایور کارت گرافیک intel بیان شده بود.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

امین جون ، بازم چند تا سوال
    1. من که اکثر اوقات لپ تاپم به برق وصله ، وقتی چند درصد شارژ داره باطری رو جدا کنم که عمرش پایین نیاد ؟
    2. می شه شارژ شدن باطری رو مثلا وقتی 70-80 درصده disable کرد که لازم نباشه باطری رو جدا کنی ؟
    3. اگه شارژ شدن disable نمیشه و باید باطری رو جدا کرد ، واسه جای باطری دری نمی فروشن که همین جوری باز نمونه ؟
    4. چرا انقد تو اطلاعاتت کامله و انقد گلی که وقت می ذاری و اونا رو Share می کنی ؟
    سلام دوست عزیز. از اینکه انقدر دیر شد واقعا ببخشید. درگیر پروژه دانشگام بودم.
    خیر در برای جای باطری وجود ندارد. با این روش که توضح میدهم نیازی هم نیست به در برای باطری.
    برای باطری، در هنگامی که بازی و کار گرافیکی که رندر میکشد میکنید حتما باطری را جدا کنید چون علاوه بر جریان زیادی که از باطری میکشد و فشار بهش میاید دما مهمترین قاتل باطری است و افزایش دما باعث کاهش شدید عمر باطری میشود.
    در زمان های دیگر غیر از بازی و کار گرافیکی باطری به لپ تاپ وصل باشد.
    باید بدانید باطری های لیتیومی جدید قادر به 500 سیکل شارژ و دشارژ هستند. این یعنی اینکه اگر شارژ باطری مثلا 95 درصد باشد و به شارژ بزنید با اینکه 2درصد باشد و به شارژ بزنید هر دو حالت یکی از آن 500 تا را سوخت میکنند. حال راه حل چیست!
    راه حل این است که شما همیشه لپ تاپ را با باطری روشن کنید. سپس بر روی علامت باطری در پایین سمت راست کلیک راست کرده و dell battery metter را باز کرده.سپس گزینه آخر را که turn off battery chargingاست را انتخاب کنید و سپس شارژ را وصل کنید. با این کار دیگر سیکل کم نمیشود. بریا خاموش کردن هم بگذارید کامل شات دان شود و سپس از برق بکشید.
    فقط حواستان باشد که این گزینه هر بار که لپ تاپ را خاموش میکنید غیر فعال میشود. پس حواستان باشد که این کار را باید هر بار انجام دهید و حواستان باشد که قبل از روشن کردن به برق وصل نکیند چون به همان دلیل یکی از سیکل ها کم میشود.
    پس همیشه ابتدا با باطری روشن کرده و پس از قطع کردن شارژ مستقیم شارژر را به لپ تاپ وصل کنید تا بدون از بین رفتن ظرفیت باطری بتوانید از برق مستقیم استفاده کنید.
    قابلتون را ندارد دوست عزیز

8. 3 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باسلام میخواستم بدونم آیا این لپ تاپ با رزلوشن 1080*1920 گیر میاد آیا نمایندگی های زیگورات اینو دارن یا نه اگه میشه جدید ترین قیمت هاش رو هم بگذارین
    سلام. خیر دوست عزیز. گشتم نبود نگرد نیست.
    full HD اش وارد ایران نمیشود.
    Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 21:25.

10. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید. می خواستم بدونم حافظه ی اختصاصی گرافیک یعنی چی؟ گرافیک nvidia gt540 با یک گیگ حافظه اختصاصی چه فرقی با دو گیگ حافظه ی اختصاصی داره؟ قویتره؟اصلا حافظه ی اختصاصی مفهومی داره؟
    سلام. حافظه اختصاصی یعنی حافظه ای که در خودش تعبیه شده است dectated. یعنی مال خود کارت گرافیک است. الان با وجود شیر شدن کارت گذافیک و رم عملا حافظه اختصاصی معنایی ندارد. به عنوان مثال GT540 1gig با 2gig فقط حدود 2 درصد در عمل کرد تفاوت دارند که عملا هیچ است. فقط تنها حسنش این است که اگر زمانی برنامه یا بازی ای بود که تمام حافظه رم را اشغال کند آن موقع است که خب کارت گرافیکی با حافظه اختصاصی بیشتر قطعا بهتر است. ولی تا الن بازی ای نیومده که بشتر از رم 3 گیگ نیازداشته باشد

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

کسی هست بدونه که آیا مدل FULL HD 1080 این مدل تو ایران گیر میاد یا نه
    خیر دوست عزیز در ایران وارد نمیشود.

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

بچه ها لطفا راهنمایی کنین. من هر وقت می خوام باتری لپ تاپمو کالیبره کنم wear level کمتر که نمیشه هیچ بیشترم میشه. البته تا زمانی که باتری 0 نشه و خاموش نشه ازش استفاده می کنما
    می خواستم بدونم ربطی به این داره ؟ یا حتما باید hibernate بشه؟
    در مورد کالیبره شما اولا باید بذارید ویندوز هایبرنیت شود. شما با اون کار باطری را داغون میکنید دوست عزیز.
    یک بار دیگر انجام دهید و تمام مراحل را کامل انجام دهید و عجله نکنید. اول در حالت خاموشس فول شارژ کنید. سپس 2ساعت خنک شود. بعد لز 100 درصد تا زمانی که هایبرنیت شود ازش کار بکشید و سپس بگذارید 5 ساعت تا 6ساعت خاموش بماند.(همچنین برای خالی کردن این شارژ اصلا بازی نکنید باهاش فقط موزیک و فیلم و وب گردی که به باطری در حین عمل کالیبراسیون فشار جدی وارد نشود.) لام دوست عزیز.

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

سلام به همگی
    من سه هفته است که دارم راجع به لپ تاپ تحقیق میکنم.دفعه اولم هست که میخوام لپ تاپ بخرم.اینقدر تحقیق کردم تا رسیدم به l502 یکی دو روزیم هست که با شما آشنا شدم.ازین بابت خوشحالم.بحثایی که کردین خیلی بهم کمک کردن.چون من میخوام این لپ تاپو از یه فروشگاه بخرم که 1420 بهم میده.میترسیدم چون قیمتش از جاهای دیگه 80 90 تومان پایینتره.ولی چک کردن تگ بهم کمک میکنه. واقعا ممنونم.میشه لطف کنین توضیح بدین واسه چک کردن تگ بعد از وصل شدن به اینترنت با لپ تاپم چه مسیریو باید طی کنم؟آخه تو توضیحاتتون با عکس توضیح دادین که عکسا واسه من باز نمیشن!احتمالا هفته آینده میخرمش.امیدوارم با توضیحاتی که میدین بتونم لپ تاپ سالمی بخرم.راستی من اصفهانم.پیش پیش سپاسگزارم.
    در صفحه اول درست است بعضی عکسا نشان داده نمیشود. ولی نیازی هم نیست. شما متن فارسی را بخوانید کامل توضیح داده شده است.

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------

سلام دوستان. یه مشکل کوچیکی دارم اینه که وقتی بازی می کنم دمای CPU به بیش از 80 درجه می رسه. فکر کنم یکم زیاد باشه. نظر شما چیه؟
    در هنگام بازی از کول پد استفاده کن. این دما طبیعی است i7 sandy bridge این گونه است.

---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

بازم یک مشکل جدید ؟؟؟

سیسم هایبرنت نمیشه - وقتی هایبرنت میکنم انگار ریستارت کردم - یعنی هایبر میشه ولی بلافاصله بعدش دو باره رو حالت هایبر روشن میشه میاد بالا . . .
    یه مشکلم با language bar دارم - همون fa/En کنار ساعت - هر کاری میکنم نمیاد - همجوره تیکاشو تو کنترل پنل تغییر دادم نشد . قشنگیش اینکه وقتی ویندوز تو اجارای exe ها اجازه میگیره - مانیتور یخورده تیره میشه اونوقت میشه دیدش که یجایی تو دسکتاپه - بعد هر چی مینیمایزشو میزنی بره پایین نمیره
    .
    میگم من با این مشکلا یی که با ویندوزم دارم با ریکاوری که ازش رفتم میشه یه ویندوز معمولی بازار رو نصب کنم - بعد هر موقع خواستم این دیسکای ریکاوری کار میکنن همه چیو برمیگردونن به همین ویندوزه اورجینال ؟؟
    . کسی بلده یکم توضیح بده چجوری یه بک آپه مطمئن تر بگیرم و این که ویندوزی که نصب میکنم نکته ای نداره تو نصبش ( نمی خوام ویندوز اورجینالرو از دست بدم )
    برای هایبرنیت: به change advance power setting بروید. به قسمت قسمت speel رفته. allow wake timer را زده. سپس disable کنید هر دو گزینه را. درست میشود.
    در مورد لنگویج بار از اینجا نمیتوانم راهنمایی کنم. چون نمیتوانم ازینجا تنظیمات را چک کنم چون سیستمتون جلوم نیست.
    بله هر وقت خواستید میتوانید با دیسک ریکاوری سیستم را برگردانید. ولی این را بدانید ویندوز اورجینال سیستمتان از ویندوزهای رایتی ultimate موجود در بازار هم بهتر است.
    من خیلی از برنامه ها را تست کردم برای ریکاوری. بهترین و مطمعن ترین فقط و فقط dell data safe است که در ویندوزتان نصب ات.
    Last edited by aminbadiee; 05-10-2011 at 21:45.

12. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بابا چرا هیچکس ما تازه واردارو تحویل نمیگیره
    پستای قبلیرو خوندم ولی حق بدین گیج بشم
    اخه واسه اولین باره لپ تاپ میخرم و اصلا تجربه ندارم.احساس میکنم قیمتا داره بالا میره فردا یا پس فردا میخوام بخرمش.
    لطفا توضیح بدین قبل از باز کردن کارتن لپ تاپ چه چیزایو باهاش شرط کنم،نمیخوام تو اولین خریدم سرم کلاه بذارن
    ممنون از پاسخی که میدین
    من تمام مواردی را که باید قبل از خرید چک شود به طور کامل در صفحه اول توضیح دادم دوست عزیز"مواردی که باید قبل از خرید چک شود". آن را مطالعه و هنگام خرید چک کنید و خیالتان راحت باشد.

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

اقا من ویندوز اوریجینالمو از دس دادم یه درایو ریکاوری رو سیستم هست با اون میشه ویندوز رو برگردوند اگه میشه چه جوری؟و اگه نمیشه این درایو به چه دردی میخوره؟
    شما برنامه ی dell data safe local back up راباز کرده.restore را از چپ کلیک کنید. گزینه اول را کلیک کنید(factory image) سیستم ری استارت میشود. بعد از بالا آمدن گزینه هایی را که preserve دارد را انتخاب نکنید.فقط factory image with out preserv را انتخاب کنید تا کامل درایو C فرمت شود. سپس خودش همه کارها را انجام میدهد و عین روز اول میشود.

---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

سلام
    یه دوهفته ای هست این لپ تاپ رو خریدم تا حالا هم راضی بودم
    چند روز پیش اومدم مرکز استانمون گفتم کارت tv رو هم یه تست کنم تو صفحه ای که باید آنتن دیجیتال رو انتخاب کنی فقط آنتن آنالوگ هست و DVBتو صفحه نمی بینم.تو device manager چک کردم درایور tv tuner رو این بود:

دوستان اگه میشه چک کنید ببینید مال شما کدومه
    لپ تاپمو از نمایندگی زیگورات گرفتم مدلشمl502x هست راهنماییم کنید ممنون میشم
    درایورش مشکلی ندارد دوست عزیز همین است. نگران نباشد.روش سرچ کردن را قبلا توضیح دادم کامل. مطالعه کنید.

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

سلام دوستان....مدتی این لپتاپ رو دارم ولی نمی دونم چه جوری از تلوزیونش استفاده کنم....راهنمایی کنید لطفاSIZE="5"][/SIZE]
    من در پست های ابتدایی کامل توضیح دادم دوست عزیز.مطالعه فرمایید.

14. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض علت افزایش قیمت

علت افزایش ناگهانی قیمت لپ تاپ های دل افزایش یورو(لپ تاپ های سفارش انگلستان UK و همچنین افزایش قابل ملاحظه قیمت لپ تاپ های دل نمایندگی انگلستان است!!
    قیمت XPS L502 با همین کانفیگ 1110 یورو است هم اکنون مه این قیمت به یورو در ایران برابر 1830 میباشد!
    پس این افزایش قیمت در این 3 هقته نوسط گارانتی زیگورات دلیلش طبیعی است.

16. 2 کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •