از این اشکالات که دیگه توی این بازی که حتی تنظیم گرافیکی هم نداره زیاده و نباید بهش توجه کرد .
از این اشکالات که دیگه توی این بازی که حتی تنظیم گرافیکی هم نداره زیاده و نباید بهش توجه کرد .
سلام، دوستان این Sacrifice Itemها به چه درد میخوره؟ چکار میشه باهاشون کرد؟
ممنون
اگه کسی این اپدیتی رو که دوستمون گذاشته تست کرد یه خبری بده ببینیم چه جوریاست؟
سلاحهای possessed اینجوریه که اپگرید میشن اون هم تا 5 بار . البته لول مورد نیازش برای استفاده تغییر نمیکنه .
شما میتونی اون ایتم رو بهش ایتم های دیگه بخورونی (این اپدیت جدید که اومده یک باگ مربوط به این بخش رو درست میکنه که ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو نمیشد بهش داد) . با اینکار اون سلاحت یه xp میگیره و وقتی که به اندازه کافی خورد و xp گرفت میتونه اپگرید بشه .
خوبیش اینه که موقع اپگرید میتونی یه توانایی رو برای سلاحت از بین تمام توانایی هایی که سلاحهای فدا شده داشتن انتخاب کنی و اون سلاحت اون توانایی رو میگیره . موقع اپگرید شدن یه کم دمیجش هم زیاد میشه .
مثلا برای این سلاح یه سلاح فدا کردی که توش یه critical chance 20% داره . اونوقت میتونی موقع اپگرید اون سلاح possessed ات انتخاب کنی که Critical chance داشته باشه . بعد از هر اپگریدی هم کمی به توانایی های سلاحت به طور خودکار زیاد میشه .
کلا شاید بتونی 3 یا 4 تا توانایی به سلاحت بدی .
مثلا من یه scythe داشتم که بهترین ایتم ها رو بهش دادم و این شده بودش .
execution chance 35%
health on hit 95
life steal 19%
lighting damage 35
دیگه هیچکی اونجوری حرفم نبود . کلا خونم از 50 درصد کمتر نمیشد و همه رو Execute میکردم . واقعا عالیه این سلاح های possessed
اره منم میخوام ببینم چجوریاست . ایا درسته (که احتمالا درسته) . من خودم نگرفتم چون فعلا نمیرم بازی رو .
ویرایش :
الان هوس کردم بازی رو ادامه بدم که هنوز اولای بازیم . فکر میکنم فهمیدم که اون ability اخر چی باشه . یادتون هست توی نسخه قبل بعضی جاها یه صندوق یا یه چیز دیگه بود ولی نامرئی بود یا بهتر بگم سایه بود . که بعد از گرفتن اون ماسک اخر بازی میتونستین دنیای سایه ها رو هم ببینین .
داشتم تو جنگل میرفتم چندتا موجود سایه ای رو دیدم شبیه ببر یا پلنگ بودن . واسم عجیبه دور اول بازی هم اینا رو دیده بودم اما بهم این ماسکه رو تا اخر بازی نداد . احتمال میدم یا توی new game plus اینو بده یا تو درجه سختی بالا . چون الان توی new game plus غول اول رو که کشتم یه ایتم داد که توی دور اول بهم نداده بود .
احتمال میدم یه سری چیز ها توی دور دوم بازی باشه . باید حتما برم .
Last edited by Gregar; 30-08-2012 at 13:25.
دیگه از این دقیق تر راه نداره بهت بگم
![]()
داداش قربونت برم اولا من نمیتونم بالای این سکو برم. که شما رفتی.
دومن این در رو چطور باز کردی بهت گفتم که در بسته است شما در عکسی که گذاشتی در باز است.
سکو بغلش راه داره دیگه. بالاشم کلیده که درو باز میکنه. بمب رو که بترکونی گلوله پرت میشه اونطرف.
من نگاه کردم راه نداشت شما اگه میشه از اون جایی که راه داره یه عکس بزار.
باتشکر
دوستان اونجا رو رد کردم منون از راهنمایتون.
خب حالا اینجا گیرکردم رفتم آبشار رو آزاد کردم دوباره برگشتم جای اولم خودم. پرنده ی راهنمام میره اون بالا چطور برم.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باگ بوده من با اسپیس میزدم کار نمیکرد اما با دابل کلیک موس میشد که ایتم مورد نظر رو به اسلحه مورد نظر خورونداین اپدیت جدید که اومده یک باگ مربوط به این بخش رو درست میکنه که ایتمهای از ردیف سوم به بعد رو نمیشد بهش داد(مشترک مورد نظر!!!)
من کلا روی کریتیکال ها کار کردم (اعم از دمیج و شانس و خون) کلا به کسی امون نمیداد!!!مثلا من یه scythe داشتم که بهترین ایتم ها رو بهش دادم و این شده بودش .
execution chance 35%
health on hit 95
life steal 19%
lighting damage 35
دیگه هیچکی اونجوری حرفم نبود . کلا خونم از 50 درصد کمتر نمیشد و همه رو Execute میکردم . واقعا عالیه این سلاح های possessed
ولی به نظر من کاش داسش یه تیکه بود و ثابت.مثل شمشیر ((وار)) که فقط تقویت میشد.اینجوری خیلی بهتر میشد.
الان هوس کردم بازی رو ادامه بدم که هنوز اولای بازیم . فکر میکنم فهمیدم که اون ability اخر چی باشه . یادتون هست توی نسخه قبل بعضی جاها یه صندوق یا یه چیز دیگه بود ولی نامرئی بود یا بهتر بگم سایه بود . که بعد از گرفتن اون ماسک اخر بازی میتونستین دنیای سایه ها رو هم ببینین .
داشتم تو جنگل میرفتم چندتا موجود سایه ای رو دیدم شبیه ببر یا پلنگ بودن . واسم عجیبه دور اول بازی هم اینا رو دیده بودم اما بهم این ماسکه رو تا اخر بازی نداد . احتمال میدم یا توی new game plus اینو بده یا تو درجه سختی بالا . چون الان توی new game plus غول اول رو که کشتم یه ایتم داد که توی دور اول بهم نداده بود .
احتمال میدم یه سری چیز ها توی دور دوم بازی باشه . باید حتما برم .محتوای مخفی: !!!
نگفتی وقتی از اول شروع کردی کدوم ایتم ها رو بهت داده بود(تو نیو گیم پلاس)؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)