تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 43 از 461 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اسم Samba اشتباه شده. خیلی زود تنیجه کرفتم. پلیس بازیم گل کرد.
    با عرض معذرت از Samba عزیز.

2. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آقا اشتباه شده بود.
    آقا اسم Samba اشتباه شده. خیلی زود تنیجه کرفتم. پلیس بازیم گل کرد.
    یعنی چی ؟

ایشون سمبای خودمون نبودن ؟
    یه لحظه خیلی خوشحال شده بودما ! : دی

درضمن از کجا میدونید این samba ی خودمونه ؟! خودش که حرفی نزده آخه ... شاید نباشه
    خب احتمالش بود که از این رفیق های فابریک باشن ...

حالا نکنه این پسره واقعا سمبای خودمون باشه و داره فیلم بازی میکنه ؟ سمبا اعتراف کن ! : دی
    ( با اون کارنامه های آزمون هات بعید نیست خودت باشی ! )

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ســـلام همگی ؛ بچه ها ماه رمضون برنامه تون چجوریه ، مدل خفاشی ؟ البته منظورم روزه بگیراشه !!!
    سئوالم جدی بودااا ، پیلیز جواب بدین . من یکی که کلا ریختم بهم ...
    سلام به همه. سوال خوبی بود. منم میخواستم بپرسم.
    لطفا اونایی که تجربه دارن، جواب بدن.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام به همه. سوال خوبی بود. منم میخواستم بپرسم.
    لطفا اونایی که تجربه دارن، جواب بدن.
    بابا بشينيد درستون رو بخونيد به چه چيزايي فكر مي كنيد شما روزه بگيريد كي گفته نمي تونيد درس بخونيد اتفاقا وقته زودتر !! ميره

موفق باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا بشينيد درستون رو بخونيد به چه چيزايي فكر مي كنيد شما روزه بگيريد كي گفته نمي تونيد درس بخونيد اتفاقا وقته زودتر !! ميره
    از اون حرفا بودااا ...
    کسی دیگه نظری نداره ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان یکی از دوستای منم گزینه دو ثبت نام کرده ولی تاحالا هیچی درس نخونده . ( خیلی کم خونده ) تو گرینه دو رو مشاوره آنلاین کمک خواسته هنوز جواب نگرفته.از من خواست اینجا ازتون بپرسم ، البته من بهش گفتم شروع کنه اختصاصیارو بخونه که وقت هنوز هست ولی ناراحته خوب.
    شما چه مشاوره ای بهش میدید؟

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظرم طبق توصیه بچه ها عمل کنه.
    یعنی وقتش رو فقط ( البته بیشترش ) رو صرف اختصاصی ها بکنه.
    بیخودی هم توی مشاور آنلاین گزینه 2 پیام نده. چون تنها جوابش اینه که توی واحدهای جبرانی، جبران کن.

9. این کاربر از Mohammaduir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یکی از دوستای منم گزینه دو ثبت نام کرده ولی تاحالا هیچی درس نخونده . ( خیلی کم خونده ) تو گرینه دو رو مشاوره آنلاین کمک خواسته هنوز جواب نگرفته.از من خواست اینجا ازتون بپرسم ، البته من بهش گفتم شروع کنه اختصاصیارو بخونه که وقت هنوز هست ولی ناراحته خوب.
    شما چه مشاوره ای بهش میدید؟
    بنظر من :
    اگه گام اولی گزینه 2 نیست که هیچ مشکلی نداره ، از همین الان شروع کنه و بره جلو .
    اگه گام اولی ِ که خب از اینجا به بعد برنامه رو پیش بره - به استثنای فصول پایه دروس اختصاصی ، که باید بخونتشون - بقیه دورس عقب مونده رو راحت میتونه طول سال تحصیلی جبران کنه .

بچه ها خواهش من از همه شماها نه تنها این دوستمون اینکه سعی کنین EQ تون رو ببرین بالا . واقعا خیلی مهمه که بتونین بدون وسواس فکری دروس عقب مونده رو موقتا بذارین کنار . من هر چی خوردم از همین بود به خدا . همچین مثل یه مدیر های کلاس با برنامه و عملکردتون برخورد کنین .

داره خودمونی میشه ali_si84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بچه ها:
    ماه رمضان روزها بخوابید شبا درس بخونید به نظرم خوب جواب بده اخه با شکم خالی که نمیشه درس خوند

12. 2 کاربر از ali_si84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ســـلام همگی ؛ بچه ها ماه رمضون برنامه تون چجوریه ، مدل خفاشی ؟ البته منظورم روزه بگیراشه !!!
    سئوالم جدی بودااا ، پیلیز جواب بدین . من یکی که کلا ریختم بهم ...
    کاری نداره که میگیریم خب
    آیم خیلی مغسیوین eshghe abi ، بابت آدرس گروه ها ؛ منتها من تازه فهمیدم اعضای آزمایشی حق دسترسی به گروه ها رو ندارن . برا همینم بود که پیداشون نمیکردم
    در هر حال ممنون
    خواهش می کنم ... آره چند وقت دیگه فعالیت کنید خود به خود محدودیتاتون براشته میشه.بعد میتونید عضو شید.من خودم بچه های این تاپیکو دعوت کردم شما و چند نفر دیگه رو اجازه نداد دعوت کنم
    سلام بچه ها:
    ماه رمضان روزها بخوابید شبا درس بخونید به نظرم خوب جواب بده اخه با شکم خالی که نمیشه درس خوند
    آره احتمالا همین کارو میکنم منم
    ===
    عزیزان :
    ALt3rnA
    gozine2
    lohrasbi
    tina_99
    مدتیه دعوت شدید تو گروه کنکور 91 افتخار نمیدید؟آخه هنوز تایید نکردید...

===
    ویرایش:
    بچه ها اینو الان دیدم بخونید:
    تغذیه و استراحت در ماه رمضان
    قبل از هر چيز و پيش از آغاز كلام، لازم می‌دانم که فرا رسیدن این ماه مبارک رمضان را خدمت تمامی مسلمانان، به خصوص داوطلبان عزیزی که با توکل خدا سرگرم مطالعه‌ی دروس خود هستند، تبریک عرض کنم.

روزه‌داری در فصول گرم نظیر همین ماه رمضان، مستلزم این است که فرد روزه‌دار اطلاعات و آگاهی‌های لازم در ارتباط با نحوه‌ی تغذیه صحیح در وعده‌ی افطار تا وعده‌ی سحر را داشته باشد تا بتواند ساعات روزه‌داری را با موفقیت و سلامتی طی کند.

داوطلبانی که در ماه مبارک رمضان به مطالعه‌ی دروس خود مشغول هستند، باید بدانند که با پیروی از یک الگوی صحیح غذایی، نه تنها می‌توان بر گرسنگی و ضعف غلبه کرد، بلکه می‌توان با تمرکز و یادگیری مناسب به مطالعه‌ی دروس ادامه داد.

آنچه که در طول ایام ماه رمضان در رابطه با افزایش توان روزه‌دار در امر مطالعه‌ اهمیت دارد، این است که فرد روزه‌دار بداند چه مواد غذایی مصرف کند تا در طول روز دچار نوسانات قند خون نشود؛ پس یک نکته‌ی کلیدی این است که در وعده‌ی سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر شله‌زرد، حلوا، قند و شکر، شیرینی، مربا و عسل از قند‌های مرکب نظیر نان، برنج و ماکارانی استفاده شود؛ چرا که مصرف قندهای ساده به سرعت، سبب افت قند خون می‌شود، لذا مطالعه کننده در همان ساعات ابتدایی روز دچار افت قند خون شده و این مسأله، سردرد و عدم تمرکز در یادگیری را به همراه دارد.

یکی از بهترین وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان، در وعده‌ی سحر، ماکارانی می‌باشد. ماکارانی حاوی نشاسته‌ای است که دیر هضم است و مدت زمان بیش‌تری فرد را سیر نگه می‌دارد. به طوری که بعد از مصرف این وعده‌ی غذایی، فرد حدود 6 ساعت احساس گرسنگی نخواهد کرد. به طور کلی، مواد غذایی نانی، بهتر از مواد غذایی حاوی برنج، سبب سیری و افزایش تمرکز داوطلب روزه‌دار خواهد شد.

هدف اصلی در ماه مبارک رمضان این است که در طول ساعات ابتدایی روز که داوطلب بیش‌ترین توان یادگیری را دارد، غذای اصلی مغز یعنی قند گلوکز تأمین شود. اگر می‌خواهید بهترین بازده را در ساعات ماه مبارک رمضان داشته باشید، به جای مصرف مواد غذایی گوشتی در وعده‌ی سحر، از مواد غذایی نشاسته‌ای نظیر سیب‌زمینی، نان، برنج و به خصوص ماکارانی استفاده کنید.

از نکات مهم برای تمرکز و یادگیری در طول روزهای ماه رمضان، تنظیم آب بدن است. برخی به اشتباه فکر می‌کنند که در وعده‌ی سحر باید تعداد بسیاری لیوان آب نوشید، غافل از این که ما به شما داوطلب کنکور توصیه می‌کنیم که به جای مصرف این همه آب، مواد غذایی استفاده کنید که سبب دفع آب از بدن نشود. به عنوان مثال، مصرف چای به دلیل دارا بودن مقادیر بالای کافئین، دفع ادرار را فزایش داده، لذا فرد دچار بی‌آبی و تشنگی می‌شود.

البته چنانچه بسیار علاقمند به مصرف چای در وعده‌ی سحر هستید، حتماً آن را کمرنگ بنوشید تا غلظت کمتری از کافئین به بدن وارد شود. یکی از بهترین مواد غذایی که سبب نگهداری آب در بدن و رفع تشنگی در ساعات روز ماه مبارک رمضان می‌شود، مصرف میوه‌جاتی نظیر زردآلو، هلو و انگور در وعده‌ی سحر می‌باشد. این نکته را فراموش نکنیم که جهت افزایش تمرکز و تأمین قند کافی برای سلول‌های مغزی، چه در وعده‌ی افطار و چه در وعده‌ی سحر، از نان سبوس‌دار نظیر نان سنگک استفاده کنید؛ چرا که نان سنگک به دلیل دارا بودن سبوس، کمتر سبب افت ناگهانی قند خون خواهد شد.

کلسیم و فسفر در بسیاری از واکنش‌های سیستم مغزی و آزاد کردن انرژی در بدن نقش دارند، لذا از آنجا که در ماه مبارک رمضان، تعداد وعده‌های غذایی کمتر می‌شود، متأسفانه برخی از داوطلبان نسبت به مصرف شیر و ماست، غافل می‌شوند. مصرف شیر ولرم، چه در وعده‌ی سحر و چه افطار، بسیار مؤثر می‌باشد. مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌ E نظیر آجیل و گردو در وعده‌ی شام بعد از افطار بسیار در تمرکز و حافظه مؤثر است.

مصرف تخم مرغ پخته، به خصوص در وعده‌ی افطار می‌تواند پروتئین‌های مورد نیاز برای واکنش‌های مغز را فراهم آورد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    التماس دعا
    Last edited by eshghe abi; 31-07-2011 at 20:53.

14. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •