دوستان شبانه بایت چقدر دانلود میکنید جدیدا بعد از اون طرح؟ سرعت شب رو بیشترش نکردن؟
دوستان شبانه بایت چقدر دانلود میکنید جدیدا بعد از اون طرح؟ سرعت شب رو بیشترش نکردن؟
Last edited by fastfind; 03-10-2013 at 09:59.
سرعت شبانه روی 80-90 هست برای منسرویسم هم 512 هست...
پینگ هم عالیهخلاصه خیلی راضی ام
![]()
در حال حاضر سرویس های بایت در ساعات رایگان بدون افت سرعت و بالاتر از سرعت های قبل در حال سرویس دهی می باشند و محدودیتی نیز برای مشترکین اعمال نمی شود.
اگه طرح باز پس گیری کابل مسی از مخابرات و تحویل این بخش به زیرساخت اجرا بشه isp ها قوی تر می شن.
یه مقدار پینگ با سایت های خارجی برای من ضعیف شده که البته فکر نکنم مربوط به isp باشه
سلام.
یه مشکلی
پیدا کردم به تازگی
از مصرف اینترنتم که گزارش می گیرم مثلا از اول ماه تا الان 2600 مگابایت بازگذاری واسه من زده و 2700 مگابایت بارگیری
بارگیری رو قبول دارم ولی قضیه بارگذاری چیه؟؟
زنگ زدم 2020 میگه به خاطر آنتی ویروسته!!
سلام
با نرم افزارهای کنترل پهنای باند چک کن از این به بعد.
من میگم نرم افزار NetLimiter رو نصبش کن , تمام تبادل ترافیکی که از هر برنامه یا مرورگری در حال انجام باشه
رو هم دانلود و هم آپلود رو جدا جدا برات نمایش میده. بعد راحت میتونی چک کنی که از آنتی ویروست هست که داره چیزی
آپلود میکنه یا برنامه ی دیگه ست.
از این لینک دانلودش کن, حجمش هم زیاد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fastfind; 08-10-2013 at 21:58.
دوستان کسی از شاتل اینجا سرویس داره!؟
شبانه رایگان شاتل حذف شده انگار... دوست من توی پنل کاربریش پیغام اومده که یا باید ماهانه حدود 4000 تومان بده یا اینکه از 20 مهر شبانه رایگانش حذف میشه... کسی هم این پیغام رو دیده!؟ چرا خب پیامک نفرستادن؟ توی سایتشون هم هیچی نزدن برای این خبر... لطفا کسی اطلاعی داره خبر بده
شبانه رایگان شاتل حذف شد...
اطلاعیه جدید شاتل :
، از تاریخ 20 مهر ماه 1392، برای کلیه ی مشتریان دارنده سرویس های Eco256, Eco128 و Eco512مبلغ 3،500 تومان ماهانه به عنوان هزینه ترافیک شبانه رایگان در نظر گرفته خواهد شد. با پرداخت این مبلغ این مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک شبانه رایگان در تمامی روزهای هفته بهره گیرند
جشنواره فروش ویژه بایت از 20 مهرماه آغاز می شود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه شاتل حذف نشده فقط کسانی که از این تاریخ به بعد پیش فاکتورشون بدن مبلغ 3500 تومان برای دانلود شبانه باید بپردازند یعنی اگه قرداد فعلی شما تا 6 ماه دیگه اس مشکلی تا اونموقع ندارید
من اینترنت بایت داشتم که هفته پیش بخاطر عدم احترام به نظر کاربران و تغییرات مسخره و قیمت های سرسام آور، قراردادم رو فسخ کردم و کاربر شاتل شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)