سلام دوستان
من 128 مخابرات دارم آیا راهی هست بتونم به 256 ارتقاش بدم ؟![]()
سلام دوستان
من 128 مخابرات دارم آیا راهی هست بتونم به 256 ارتقاش بدم ؟![]()
چرا روزا سرعت 256 رو به 128 تغییر میدن ؟ شبا دوباره برمیگرده به 256
دزدی تو روز روشن ؟!
این چه وضعشه آخه؟
امروز رفتم مخابرت شاکی بود خانمه گفت فقط به اساتید دانشگاه بالای 128 می دیم !!! حالامی خوای یا نه ؟!!!
منم گفتم دارم برات آره می خوام !
بعد از اینکه مثلا فرم را پر کردم گفتم من ارشدم یعنی به منم نمی دین ؟!
گفت کارتت کو؟! منم خود کارت و کپی ش را دادم یه برگه چک نویس داد گقت در خواستت را بنویس !!!
جالبه نه کپی ارشد را گرفت نه کارت ملی نه هیچ چیز دیگه ! فقط اون چرک نویس را داد که ببرم دبیر خونه بعدشم تموم !!!
256 را به ما راحت دادن (گرچه اولش پاچه گرفت و گفت نمی دیم) -
الآن سوال اینه که 512 هم به این راحتی می دن یا نه ؟! (اونجا دیگه راه نداشت رو بزنم)
من 2روز پیش رفتم مخابرات با کارت دانشجویی راحت بم 256 دادن بدون چونو چرا موافقتم کردن امروز رفتم کاراشو کردم ایشالا تا فردا پس فردا وسله ختمراستی من تهرانم الانم دارم برای کاردانی درس میخونم دانشگاه تازه کارشناسیم نیستم ولی خیلی راحت وبدونه هیچ درده سری و سوالی بم دادن کف کردم خودم
![]()
پس این مشکل همه ست !
نامردا چرا این جوری می کنن آخه؟ راهی نداره؟ شکایتی چیزی؟!
من قبلا هم گفته بودم ولی دوستان چک کرده بودن می گفتن مشکل سرعت سروره،ولی بعد از اون از هر سایتی تو روز دانلود می کنم همین مشکل هست...وقتی 2 فایل همزمان دانلود کنم میره رو 25 و 3 تا میره رو 28،حالا اگه شب باشه همون فایل از همون سرور رو با میانگین 31 دانلود می کنم !
نمیشه که 3 تا 3 تا دانلود کنم تا سرعت بره بالا شاید می خوام یه فایلو سریع دانلود کنم و کارمو انجام بدم،گرفتاری شدیمااا
ترو خدا واقعا اینجوریه یعنی؟؟
یعنی هر 3 تا فایلو که میزنی دانلود هم زمان هر 3تا فایلو 25 دانلود میکنه؟؟؟ هرکدوم سرعتش میشه 25 ؟؟
راستی 1سوال من الان ویندوزم 7 هست الان که از مخابرات میخوام بگیرم نیازی نیست که کاری بکنم یعنی همون یوزرنیم با پسورد تو مدم رو که برای شرکت قبلیم بود پاک کنم بعد همین یوز با پس جدید که مخابراتو داده بزنم؟؟؟؟
اخه من شنیدم باید برنامه نصب کردو ازین حرفا
نه دوست عزیز این جوری که میشد 512 !
منظورم اینه که حالت عادی که من 256 دارم باید با سرعت کل حدود 30 دانلود کنم
ولی چند روزه که سرعت اومده روی 15-18
حالا با همین شرایط وقتی چند فایل همزمان دانلود می کنم میره روی 30 !
البته الان یه ساعته که دوباره درست شده و تک فایله رو با 30 دانلود می کنم...
معلوم نیست چیکار دارن می کنن.
موفق باشی
اهان مرسی دوست من راستی جواب این سوال هم میدی که پرسیده بودم باید برنامه ای چیزی نصب کنم اخه به من 1دونه سی دی دادن توش 1فایل پی دی اف هست با یه فایله دیگه نمی دونم هم چیه راستش حالم ندارم بشینم بخونمش میشه جواب دومم که تو پسته بالا پرسیدمم بدی ممنون میشم![]()
والا من تجربه شو ندارم،ولی احتمالا همین طور باید باشه...برای من نصاب از مخابرات اومدو نصب کرد و یه سری تنظیمات روی مودم انجام داد،احتمالا بیاد یه سری تنظیمات مخصوص مخابرات هم انجام بشه
من اطلاعی ندارم،دوستان دیگه راهنمایی میکنن
موفق باشین![]()
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم میگم برم مخابرات نه بذارم نه بردارم یهو بگم 512 میخوام کوپ نمی کنن؟
یعنی میدن بهم یا همون 256 بگیرم؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)