تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 58 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 576

نام تاپيک: فوتسال

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یعنی اگه ترابیان و اون صانعی فقط اندازه ی یه سر سوزن غیرت داشته باشن باید از همونجا استعفا بدن
    غیرت برای این افراد مرده . اینا تا الان هم کلی جیبشون رو پر کردن .... الانم برن کنار چیزی رو از دست نمیدن ... چون جیبشون سنگین شده .

+

شمسايي: صانعي اشتباه کرد

سرمربي سابق تيم فوتسال صباي قم گفت: سرمربي تيم ملي فوتسال با اشتباه بزرگ وحيد شمسايي را از تيم ملي کنار گذاشت.

اميرشمسايي افزود:علي صانعي در مصاحبه هاي خود دعوت از وحيد را خيانت به فوتسال ايران اعلام کرده بود اما همگان ديدند که نبود اين بازيکن چه تاثير نامطلوبي بر روند تيم ملي کشورمان در جام جهاني داشت.

وي ادامه داد:جام جهاني مکاني براي بازيکنان باتجربه و بزرگ است اما صانعي با غرور کاذب خود باعث حذف زودهنگام تيم ايران از اين مسابقات شد.

شمسايي تصريح کرد:متاسفانه حذف زودهنگام ايران در جام جهاني، فوتسال ايران را چندين سال به عقب برگرداند به طوريکه نمي توان به سادگي تاوان اين ناکامي را جبران کرد.

سرمربي سابق تيم فوتسال صباي قم افزود:معتقدم جام جهاني تايلندبهترين فرصت براي قرار گرفتن تيم ايران در ميان چهار تيم برتر جهان بود اما به راحتي اين موقعيت گرانبها را از دست داديم
    تا چهار سال حسرت شکست برابر تيم گمنام کلمبيا را بخوريم.

وي خاطرنشان کرد:به طورحتم تمام اهالي فوتسال در ناکامي تيم ملي فوتسال در جام جهاني شريک هستند به طوريکه زمان تغييرات بنيادي در فوتسال فرا رسيده است تا اين رشته ورزشي بتواند در آينده شکست تلخ در جام جهاني را جبران کند.

تيم ملي فوتسال ايران يکشنبه شب در مرحله يک هشتم پاياني جام جهاني 2012 تايلند با نتيجه دو بر يک مغلوب تيم کلمبيا شد و از راهيابي به مرحله بعدي رقابت ها باز ماند.

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آقای ترابیان خسته نباشی به هدف خودت رسیدی اون پرفسوری که آوردی چیکار کرد

ناکامی تیم ملی تنها دلیلش شمایی باید از فوتسال هم مثل فوتبال بری کنار

کیروش میدونست که از تیم ملی پرتت کرد بیرون

مردک دروغگو...........

4. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

• تیمی که بعد از باخت نسبتا سنگین 5-2 در روز اول بازیها به سختی خودش رو بین 16 تیم می دید حالا بین 8 تیم برتر تورنومنته!
    • تیمی که در رده ششم جهان قرار داره حتما باید توانایی اون رو داشته باشه که مقابل تیم 20ام جهان به کج خلقی های داور هم چیره بشه (پیش جوابی به بهانه هایی از قبیل اخراج اشتباه طیبی!)
    • تیمی که بعد 30 دقیقه حمله یک جانبه گل میخوره و تایم اوت نمیگیره و ایضا بعد از دو دقیقه بازیکنش اخراج میشه و تایم نمیگیره آیا این تیم سرمربی هم دارد؟
    • تیمی که بازیکنان حرفه ایش بعد از چندین سال بازی مقابل بهترین تیم های جهان هنوز نمیداند در آرایش 4-5 پاس ریسکی ممنوعه! تک روی ممنوعه!! آیا این تیم سرمربی هم دارد؟
    • آیا یک تیم نمی تواند درک کند بعد از دو بازی نصفی حمله بی نتیجه باز هم حمله صرف بی فایده هست؟
    • چه کسی نمی دانست کلمبیا دفاعی بازی خواهد کرد؟ همه حالا چه کسی می دانست در مقابل این تیم چه باید کرد؟ هیشکی!!
    • سیاست بخشی از مربی گری در ورزشه؟ پس چرا توپ رو ندادیم 2 دقیقه هم کلمبیا حمله کنه؟
    • هنوز یک هفته بیشتر از این نمیگذره که در کلاس فوتسال مربی ما به خاطر هدر دادن توپ ها در تمرین شوت تشرمون زد چرا امروز بعضی توپ ها به آسمون رفت؟ و دوباره رفت و باز هم و باز هم؟

حیفم میاد بگم مبارک ترابیان و دار و دستش اگه فوتبال بود میگفتم ولی فوتسال بیش از پیش حیف بود
    اگه تیم دوم و سوم ما هم می رفت به این مسابقات و خوب رهبری میشد بهتر از این بازی و می کرد و نتیجه میگرفت

آخه وقتی تو بازی دوستانه نظری پاس میده به حریف تا گل خالی رو بزنه یا توی همین بازی کشاورز با اون همه سابقه و تجربه وقتی میدونه دروازه خالیه و 5-4 بازی میکنیم چشم بسته و شانسی پاس میده زیاد راه دوری نمیره دیگه؛ تیم با زدن فقط 7 گل و خوردن 6 گل مقابل تیم های 20,31و 43 جهان (!!) کارش رو تموم میشه

این قدر راحت دروغ بگیم
    این قدر راحت در کشور به اصطلاح اسلامی حق خوری بشه و هیچ کی هیچ کاری نکنه هیچ کس مواخذه نشه و هیچ کس دادگاهی نشه و به زندان نره

آره داداش اسپانیا شانس آورد که به ایران نباخت تو که ادعات میشه چرا عرضه نداشتی مثل آدم به یه تیم درجه چندمی گل بزنی؟!!!

8. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

وحيد‌شمسايي: آقايان اوت شدند، نه تيم‌ملي

کاپيتان سابق تيم ملي فوتسال معتقد است حذف ايران از جام جهاني به خاطر تک محوري بودن و در نظر گرفتن منافع شخصي مديران فوتسال رقم خورد.

وحيد شمسايي پس از حذف تيم ملي فوتسال ايران از جام جهاني فوتسال بيان کرد: خدا جاي حق نشسته است. خدا مي‌تواند حقم را ندهد اما بنده خدا نمي‌تواند اين کار را انجام دهد. ممنون مردم خوب کشورم هستم که از ابتداي بازي‌ها من را مورد لطف خودشان قرار دادند.

آقاي گل فوتسال جهان ادامه داد: به اعتقاد من تيم ملي از جام جهاني کنار نرفت، بلکه آقايان بودند که از فوتسال اوت شدند. من ناراحت بازيکنان جواني هستم که 10 سال عقب افتادند. اين نتيجه به خاطر تک محوري بودن آقايان و در نظر گرفتن منافع شخصي رقم خورد.

منبع : ورزش 3

راستی این بازیکن شماره ی 13 هم خیلی تو مخی بود ، اصلا بازی بلد نبود و توپ زیاد لو میداد .

10. 5 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا حذف ایران یه طرف سوتی های اخبار ورزشی شبکه سه بعد از بازی هم یه طرف!
    این معصومی که خبر میگه اومد گفت تیم اکراین با شکست ژاپن باید در مرحله بعدی با تیم ایران بازی کنه در حالیکه چند دقیقه قبلش گفت ایران از رقابت های جام جهانی فوتسال حذف شده! این یعنی اینکه اینا از قبل حتی یه درصد هم احتمال ندادن که کلمبیا شاید برنده باشه و متن خبرها رو همینجوری آماده کرده بودن!
    این خودش میتونه یه درس عبرت باشه تا قبل از بازی با هر تیم خودمون رو برنده فرض نکنیم چیزی که تو بازی های جام ملت های آسیا مقابل تایلند هم وجود داشت!

12. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: عباس ترابيان در خصوص شکست دو بر يک تيم ملي فوتسال ايران برابر کلمبيا و حذف ملي‌ پوشان کشورمان از رقابت‌هاي جام جهاني عنوان کرد:‌ در ديداري که 70 درصد توپ و ميدان را در اختيار داشتيم روي يک اتفاق بازي را واگذار کرديم. دروازه‌بان کلمبيا بهترين بازيکن زمين بود. از تمام بازيکنان تيم ملي راضي هستم زيرا تمام تلاش خودم را انجام دادند. وي ادامه داد:‌ موقعيت‌هايمان به گل تبديل نشد. کلمبيا صد در صد دفاعي بازي مي‌کرد و در روزي که با بدشانسي روبرو بوديم بازي را واگذار کرديم. در مورد مسايل فني بايد کادر فني اظهار نظر کند. رييس کميته فوتسال درباره دومين ناکامي ايران با حضور علي صانعي به عنوان سرمربي تيم ملي خاطرنشان کرد: اکنون بايد با بازيکنان صحبت کنم و به آنها برسم. وقت اين نيست که در مورد اين مسايل صحبت کنم. وي در مورد انتقادهاي صورت گرفته خاطرنشان کرد: جواب آنها را نمي‌دهم. بايد به بازيکنانم برسم. ما ديداري را واگذار کرديم که موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما بدشانس بوديم. ترابيان در پاسخ به اين سوال که آيا پس از اين ناکامي همچنان از صانعي حمايت خواهد کرد گفت:‌ وقت اين حرف‌ها نيست و بايد به شرايط تيم برسم.
    +
    پ‌ن: به جای عذرخواهی به افتضاح این تیم افتخارم میکنه!
    Last edited by Alinho; 11-11-2012 at 20:47.

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

صانعي : اشتباه داور کمر تيم ما را شکست

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران پس از حذف اين تيم از رقابت هاي جام جهاني گفت: در ديدار برابر کلمبيا برتر از حريف بوديم و بيش از 20 موقعيت گل بدست آورديم اما نتوانستيم به پيروزي برسيم.

تيم ملي فوتسال ايران عصر يکشنبه در شرايطي که تيم برتر ميدان بود نتوانست برابر کلمبيا به برتري برسد و با قبول شکست 2 بر يک برابر اين تيم از صعود به مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي جام جهاني که در تايلند برگزار مي شود بازماند.

علي صانعي پس از اين شکست و حذف ايران در گفتگو با اميرحسين پورمحمد مدير رسانه اي تيم ملي فوتسال در مورد اين ديدار گفت: ما بازي را به طور کامل در اختيار داشتيم و بالاي 20 موقعيت گل روي دروازه حريف ايجاد کرديم اما دروازه بان کلمبيا يکي از بهترين روزهايش را پشت سرگذاشت و در روز بدشانسي ما فوق العاده عمل کرد.

سرمربي تيم ملي فوتسال ايران خاطرنشان کرد: ما در ديدار برابر کلمبيا عملکرد خوبي داشتيم اما حريف از روي موقعيتي که 50 درصد هم نبود به گل رسيد و هر چقدر ما حمله کرديم نتوانستيم از دفاع چند لايه آنها عبور کنيم. کلمبيا شانسي و به طور تصادفي به اين مرحله رسيده بود و حالا به جمع هشت تيم برتر راه پيدا کرده است.

صانعي در پاسخ به اين پرسش که آيا قبول داريد تيم ملي فوتسال ايران در حمله ضعيف بود گفت: اصلا اين موضوع را قبول ندارم چرا که اگر ما در حمله ضعيف بوديم اين همه موقعيت روي دروازه حريف ايجاد نمي کرديم. تنها توپ هاي ما گل نشد که آن هم به بدشانسي بازيکنان ايران و روز خوب دروازه بان حريف بود.

علي صانعي با اشاره به قضاوت داور اين بازي گفت: در شرايطي که تيم ملي ايران براي رسيدن به گل تلاش مي کرد و بازي را در اختيار داشت، داور مرتکب اشتباهي شد که همان اشتباه کمر تيم ما را شکست و باعث شد که نه تنها نتوانيم به گل برسيم بلکه يک گل هم دريافت کرديم.

وي در پايان گفت: تيم ملي فوتسال ايران شايسته حضور در مرحله بعدي بود و بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشت اما با بدشانسي از روز دو رقابت ها حذف شد. به نظر من امروز يکي از بدشانس ترين روزهاي فوتسال ايران بود که با وجود برتري نتوانست به پيروزي برسد.

+

ای خدا خنده آوره حرفاش ..........

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

آقا من حرفمو پ میگریم

در عین ناشایستگی حذف شدیم

18. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

کد خبر : 989636 زمان ارسال : يکشنبه 1391/08/21 20:49

سرمربي کلمبيا:پيروزي برابر ايران يک رويا بود

سرمربي تيم ملي فوتسال کلمبيا گفت: پيروزي مقابل ايران يک رويا بود که به واقعيت تبديل شد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، آرني فونگرا سرمربي تيم ملي فوتسال کلمبيا پس از پيروزي 2 بر يک برابر ايران عنوان کرد: ما بازي سختي را برابر ايران پشت سرگذاشتيم. آنها حريف سرسختي بودند که در دنيا صاحب قدرت هستند و افتخارات زيادي را به دست آورده اند.

وي خاطرنشان کرد:
    پيروزي برابر ايران براي ما يک رويا بود که به واقعيت تبديل شد. من بايد از رييس فدراسيون کلمبيا تشکر کنم که از ما حمايت کرد
    خطاب به سرمربی کلمبیا : اشتباه نکن ، تو باید از فدراسیون و سرمربی ما تشکر کنی که با بی برنامگی گند زدن به تمام آروزی های مردم این مملکت
    تا به اين مرحله برسيم. اين پيروزي را هم به او تقديم مي کنم و اميدوارم بتوانيم در مراحل بعد هم موفق باشيم.

منبع : ورزش 3

راستی فکر کنم تو رده بندی جهانی رتبمون تا 15 ، 16 بیاد پایین !!!

20. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •