تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 43 از 269 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

و عربستان هم با رایکارد حذف بشه آمین اگه هم اومدن بالا باز تو گروه ما باشن جدال سنتی ما به کنار کیروش و رایکارد هم جالب میشه...
    اگر عربستان با جمبل و جادوی ملک عبدالله بیاد بالا
    بازم حریف ایران نمیشه
    کلاس کاری کی روش خیلی بالاتر از رایکارد هست
    رایکارد یک مربی تموم شده و شکست خورده هست هیچ چیزی برای رو کردن نداره-در حالی که پیشرفت تیم ملی ایران رو با اومدن کیروش داریم میبینیم!
    از لحاظ بازیکن هم ایران خیلی بهتر و غنی تره نسبته به عربستان
    اما حقیقتا ژاپن و کره از ما بهترن
    استرالیا رو نمیدونم!!

2. 6 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا هیچکس آرش افشین و نورورزی فولاد رو نمیبینه!..یعنی حق اقای گل فصل پیش و یکی از پدیده های جوون فوتبالمون این نیست که حداقل تو فهرست تیم ملی باشن؟!! قبول دارم کمی افت کردن که شاید یکی از دلایلش همین بی توجهی تیم ملی باشه...البته اینا دو عیب بزرگ دارن : تو فولاد بازی میکنن و بلد نیستن خودشون رو در رسانه ها مطرح کنن (برعکس انصاری فرد و.......!)
    من به عنوان یه خوزستانی واقعا این دو بازیکن رو دوست دارم
    اما باید قبول کنیم که افت کردن و البته افشین یه مصدومیت کهنه هم داره که متاسفانه اگر بهش به درستی رسیدگی نشه در آینده گریبانش رو خواهد گرفت
    من هم تایید میکنم که روی انصاریفرد زیاد مانور داده شده یه جورایی نیمار ایرانه
    خیلیها با انصاریفرد دنبال دایی دوم میگشتن که مشخص شد هر گردی گردو نیست

جدای از افشین و نوروزی اگر کروش کمی وقت بزاره و یه سفر به خوزستان بیاد و مثل استانکو یه سر به زمینهای خاکی این استان بزنه صدها افشین و نوروزی پیدا خواهد کرد که هر کدومشون توانایی این رو دارن که تبدیل به یک علی کریمی بشن(استانکو زمانی که مربی پرسپولیس بود یه سفر به خوزستان کرد و گفت اینجا پر از جواهراته)
    اما تنها چیزی که ندارن پول برای پر کردن جیب دلالهاست
    همینقدر و خلاصه بگم که هادی خنیفر بود که در زمان مایلی کهن به فولاد راه پیدا کرد و مایلی کهن باهاش ژست میگرفت
    توی تیمهای محلی شهرش یه ذخیره بود و چیزی بود در حد یک توپ جمع کن هر از چند گاهی کمی بازی بهش میرسید اما خوشبختانه کمی پولدارتر از بازیکنای ثابت تیمش بود و...
    از این مثالها زیاده اگر به خوزستان کمی بها داده بشه مثل قبل از انقلاب تیم ملی ایران رو خوشبخت ترین تیم آسیا خواهد کرد
    خدایار دهقان همشهری مبعلی رو شاید حتی خود خوزستانی ها هم نشناسنش اما مبعلی حتما این بازیکن رو به یاد داره
    کسی بود که در جوانان فولاد در هافبک وسط اینقدر رویایی بازی میکرد که مبعلی یا بازی بهش نمیرسید یا توی پستای دیگه بازی میکرد اما...
    کلا اگر پای درد و دل فوتبال خوزستان بشینی ریشه خیلی از مشکلات فوتبال ایران دستت میاد

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رایکارد در این حدی که شما میگی خوار و ذلیل نشده و فکر نکنم یک مربی تموم شده باشه
    کلا فوتبال عربستان اینطوریه و بعد از استخدام مربی از اون انتظار نتیجه گیری و موفقیت در سریع ترین زمان ممکن رو دارن
    بعد از عدم نتیجه گیری در زمان مورد نظر مسئولان و شیوخ عرب طبق معمول شاهد اون داستان کلیشه ای و تکراری اخراج مربی خارجی و جایگزینی اون با ناصر الجوهری هستیم.
    رایکارد به نظر من اگه تیم دیگه ای زیر دستش بود بهتر نتیجه میگرفت و در تیمی مثل عربستان که فراز و فرود زیادی داره نمیتونه کارایی آنچنانی داشته باشه.
    با این حال من که از ضعف تیم هایی مثل عربستان و بحرین و دیگر تیم های عربی خوشحال میشم
    Last edited by B3HZ@D; 16-11-2011 at 22:59.

6. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

برخلاف نظر شما علیرضا جان
    حسین هستم!
    والا به نظر من هر چی تیم عربی تو گروه مرحله بعد ایران کمتر باشه، واسه ایران بهتره... متاسفانه فوتبال تیم های عربی به صورتیه که هر کاری می کنن تا به پیروزی برسن... حتی اگه اون کار وقت کشی باشه، فحاشی باشه، عصبی کردن باشه، تبانی و... خلاصه هر چیز ناجوانمردانه. این حساسیت های تاریخیه ایران و اعراب هم که ...
    تیم های شرقی فوق قوی هم باشن، حداقل این خصلت ناجوانمردانه بودن تو وجودشون نیست و رفتارشون حرفه ایه..
    این یه مطلب./
    مطلب بعدی اینکه تمام شرقی ها ترسناک ترین حریف غرب آسیایی شون رو چه در گذشته و چه در حال ایران دونستند و میدونند... درسته تیم ملی ما از 2006 به اینور واقعا ضعیف بود اما در چمپیونز لیگ آسیا ایران این سال ها نسبتا خوب بوده...
    درباره ژاپن هم من یه توضیحی بدم:
    ببینید... بدون شک ما باید با یکی از سه قدرت بالا سریمون تو رنکینگ فیفا بازی کنیم یعنی استرالیا، کره جنوبی و ژاپن. به نظرم استرالیا گزینه خوبی نیست، چون گزینه ناشناخته ایه و فکر نکنم ما در رده بزرگسالان بعد از سال 97 باهاشون بازی کرده باشیم... ضمن اینکه چون استرالیا از لحاظ جغرافیایی هم از نظر فصلی و هم از نظر مسافتی خیلی دورتر از دو حریف شرقیه دیگمونه...
    اگه بخوایم کره جنوبی رو با ژاپن مقایسه کنیم، کره این سالها افت کرده نسبت به کره پنج شش سال پیش. پس طبیعتا از لحاظ فنی قدرت ژاپنی ها بیشتره... ولی از لحاظ روانی کره مدت هاست اذیت کرده تیم ملی رو، و یه جورایی شده گربه سیاه شرقی ایران... جام ملت های 2007 و 2011... و بازی های مقدماتی المپیک 2004 آتن و جام جهانی 2010 و فینال دو فصل قبل CL آسیا جلو ذوب + اینکه هیچ کس سر صدای تماشاگرای این کشور رو تو آزادی فراموش نکرده... به نظر من بهتره با تیمی بازی کنیم که از لحاظ روحی روانی پایین تر از اون نباشیم.../
    +
    من فکر می کنم اگه با یکی از نماینده دیگه صعود کرده گروهمون (احتمال بالا قطر) در دور چهارم، باز همگروه باشیم خیلی خوبه... چون شناخت تیم ملی از قطر (یا بحرین) خیلی کمک می کنه... بین تیم های عربی هم فکر کنم لبنان گزینه خیلی خوبی باشه... چون حداقل از نظر سیاسی و ... رابطه خوبی با ایران دارن... ضمن اینکه لبنان سوای عملکردش در مسابقات مقدماتی، یکی از تیم های درجه دو یا سه آسیاست + شخصا حضور ازبکستان رو به یه تیم عربی ترجیح میدم... ضمن اینکه یادم نمیاد جلو ازبک ها به مشکل برخورده باشیم...
    .
    .
    در مورد عربستان خیلی زوده برای حذفش خوشحالی کنیم..عربستان با برد صعود میکنه (استرالیا انگیزه نداره و احتمالش زیاده از لژیونرها و ترکیب اصلی استفاده نکنن) و در صورت مساوی هم فقط با برد عمان حذف میشن
    به نظر من شانس صعود عربستان حتی از بحرین هم کمتره! عربستانی که را به راه تو خونه و خارج از خونه 0-0 کرده (کلا تو 5 بازی 4 گل زده) و تو خونش از همین استرالیا 3 تا خورده، میخواد بره تو ملبورن جلو تماشاگرای استرالیایی، و به اونا گل بزنه، بعد از اون طرف عمان و تایلند هم مساوی کنن (عمانی که با برد مقابل استرالیا و تساوی تو خونه سعودی شدیدا امیدوار شده به صعود و میخواد تلافی باخت پرگل مقابل تایلند رو دربیاره)؟!
    البته نکته کلیدی مدت ها واژه عربستان تبدیل شده عربشانس!
    Last edited by pcforlife; 16-11-2011 at 23:45.

8. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

البته نکته کلیدی مدت ها واژه عربستان تبدیل شده عربشانس!
    حال ميكنم كه اين تاپيك داره تبديل به يه تاپيك ضد عربستاني و هرچي عربه ميشه!
    ولي دوست عزيز عربستان هم ديگه عربشانس هم نيست و يه تيم معمولي مثل عمان، بحرين و كويته و اون بازي با حوصله و منطقي رو ارائه نميده. البته بر كسي پوشيده نيست كه در بازي دهم اسفند تمام اين گمانه زني ها از بين ميره ولي من اعتقاد دارم همونطور كه عربستان در مقدماتي جام ملتهاي سال 2011 با اون وضع فجيع حذف شد امسال هم هيچ توفيقي بدست نمياره و از گردونه مسابقات حذف ميشه. شايد براي همه ما اين قضيه غير قابل باور باشه كه عربستان نتونه در مرحله بعد حضور داشته باشه ولي بايد بپذيريم همونطور كه بعد از صعودمون به جام جهاني 98 فكر ميكرديم با فرستادن اونهمه لژيونر به اروپا ديگه باري صعود به جام جهاني هيچ مشكلي در آينده نداريم و در كمال نا باوري خودمونو از صعود به جام هاي جهاني 2002 و 2010 حذف شده ديديم الآن هم عربستان به همون افولي كه ما بهش مبتلا شديم گرفتار شده و براي من يكي اصلاً جاي تعجب نداره كه اين تيم رو در همون مرحله اول حذف شده ببينم.
    در تمام ادوار گذشته باخت يا عقب ماندن ما از عربستاني ها خيلي زياد به خودمون بستگي داشته و هر وقت از لحاظ روحي تحت فشار بوديم بازي رو بهشون واگزار كرديم و بالعكس و حتي در 2002 هم با وجود برتري ما در مجموع دو مسابقه رفت و برگشت در مجموع جنگ رواني رو بهشون باختيم و در نتيجه از گروهمون نتونستيم بالا بيايم.
    ولي خداييش اگر اينطور بشه با وجود قابل انتطار بودن از طرف من، تا مدت ها با ديد تعجب به قضيه نگاه ميكنم و به ياد گذشته در دلم بشكن ميزنم

10. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فیفا نحوه و تاریخ سیدبندی جام‌جهانی را اعلام کرد

فیفا رسما نحوه سید بندی مرحله دوم گروهی جام جهانی را اعلام کرد.
    به گزارش خبرآنلاین برای این مراسم قرعه کشی که سوم اردیبهشت ماه آینده برگزار می شود ، فیفا بر اساس رنکینگ سال ۲۰۱۱ تیم ها عمل می کند و بر این اساس تیم های ژاپن و استرالیا که دو تیم نخست آسیا هستند سرگروه می شوند و تیم های کره و ایران در رده دوم گروه های شان قرار می گیرند.
    بدین ترتیب ، ایران این بار با دو تیمی که سبب حذفش از جام جهانی قبلی شدند ، برخورد نخواهد داشت چون کره شمالی حذف شده و کره جنوبی هم در گروه ما قرار نمی گیرد. شاید هم گروهی ایران و استرالیا ، هیجان بازی های تاریخی مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ را باری دیگر برای ایرانیان تکرار کند. تا به حال صعود تیم های ایران ، ازبکستان ، ژاپن ، استرالیا ، اردن و عراق به دور بعدی بازی ها مشخص شده و کره و لبنان هم در یک قدمی صعود هستند و قطر هم شانسی بالا برای پیوستن به این جمع دارد اما عربستان چیزی نمانده که همراه بحرین حذف شود.

12. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پیگیری‌ها جواب داد و بالاخره فیفا اشتباهش رو اصلاح کرد ...

کميته برگزاري رقابتهاي مقدماتي جام جهاني در نامه اي به فدراسيون فوتبال اعلام کرد حسين ماهيني يک اخطاره است تا اشتباه سايتش را اصلاح کند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، در این نامه آمده است که حسین ماهینی بازیکن خط دفاعی ایران در بازی گشت مقابل بحرین به دلیل رفتار غیر ورزشی اخطار گرفته است.

روز سه شنبه خبری مبنی بر اینکه میلاد میداووی دو اخطاره بوده منتشر شد که در اثر اشتباه سایت فیفا در اعلام اسامی اخطارها اتفاق افتاد. سایت فیفا ماهینی را با میداوودی اشتباه گرفته بود و به همین دلیل خبرهایی اشتباه مبنی بر اینکه تیم ملی سه بر صفر بازنده می شود منتشر شد اما میلاد میداودی محروم نبود و با مجوز رسمی و پس از استعلام از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در بازی دیروز حاضر شد.اشتباه سایت فیفا همه رابه اشتباه انداخت اما طبق آخرین اخبار کارلوس کی روش اعلام کرده بود که میداوودی دو اخطاره نیست اما با توجه به اشتباه عجیب سایت فیفا ، استعلام هم انجام شد تا تیم ملی با خیالی آسوده به مصاف اندونزی برود.

14. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کارلوس کی روش در مصاحبه با روزنامه گل:
    مگه تا بحال شده به این مرحله صعود نکرده باشید؟شمعهای جشن صعود را خاموش کنید

الان هر مربی دیگه ای بود شروع میکرد به موج سواری .
    دوره قبلی هم به زور سوریه رو بردیم و با استرس از این مرحله رفتیم بالا.
    تیم هایی عربی هرچی که باشن من اصلا دوست ندارم ایران با عربستان بازی کنه.که بر اثر اتفاقات نادر در فوتبال شاخ بشن جلوی ایران.
    اگه با عربستان روبرو شدیم دوست دارم حسابی و با خیال راحت جوری ببریمشون که تاریخی بشه برد ایران.

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نتایج کامل و جدول مرحله مقدماتی جام جهانی

دور پنجم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا روز و شب گذشته با برگزاری ۱۰ دیدار پیگیری شد که در مهم‌ترین اتفاقات رقم خورده در این دیدارها می‌توان به صعود ۶ تیم به دور دوم گروهی، سخت شدن کار بحرین و عربستان برای صعود و حذف تیم‌های چین، سنگاپور، امارات، تاجیکستان، کره شمالی و اندونزی از گردونه مسابقات جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل اشاره کرد.
    در زیر نگاهی به نتایج رقم خورده در دور پنجم رقابت‌ها می‌اندازیم:
    *گروه اول؛ عرب‌ها صعود کردند
    اردن یک - عراق ۳
    سنگاپور صفر - چین ۴
    *جدول:
    ۱- اردن ۱۲ امتیاز
    ۲- عراق ۱۲ امتیاز
    ۳- چین ۶ امتیاز
    ۴- سنگاپور بدون امتیاز
    از این گروه عراق همراه اردن به دور بعدی صعود کرد و چین و سنگاپور حذف شدند.
    *گروه دوم؛ کار صعود گره خورد
    کویت ۲ - امارات یک
    لبنان ۲ - کره جنوبی یک
    *جدول:
    ۱- کره‌جنوبی ۱۰ امتیاز
    ۲- لبنان ۱۰ امتیاز
    ۳- کویت ۸ امتیاز
    ۴- امارات بدون امتیاز
    در این گروه کار صعود به روز پایانی کشیده شد. کره‌جنوبی و لبنان ۱۰ امتیازی از بخت بیشتری برای صعود نسبت به کویت ۸ امتیازی برخوردار هستند. امارات نیز هفته گذشته از جام جهانی خداحافظی کرده بود.
    *گروه سوم؛ بازی‌های تشریفاتی
    ازبکستان ۳ - تاجیکستان صفر
    کره شمالی یک - ژاپن صفر
    *جدول:
    ۱- ازبکستان ۱۳ امتیاز
    ۲- ژاپن ۱۰ امتیاز
    ۳- کره شمالی ۶ امتیاز
    ۴- تاجیکستان بدون امتیاز
    با توجه به اینکه در گروه سوم دو تیم ژاپن و ازبکستان هفته گذشته صعودشان را به مرحله بعدی قطعی کرده بودند، دیدارهای دور پنجم این گروه به صورت تشریفاتی برگزار شد. در این گروه کره‌شمالی حذف شده بزرگ لقب گرفت.
    *گروه چهارم؛ استرالیا هم به دور دوم گروهی رسید
    تایلند صفر - استرالیا یک
    عربستان صفر - عمان صفر
    *جدول:
    ۱- استرالیا ۱۲ امتیاز
    ۲- عربستان ۶ امتیاز
    ۳- عمان ۵ امتیاز
    ۴- تایلند ۴ امتیاز
    در این گروه استرالیا به عنوان اولین تیم صعود کرد و کار صعود عربستان، عمان و تایلند برای صعود به هفته پایانی کشیده شد.
    *گروه پنجم؛ ایران کار را یکسره کرد
    اندونزی یک - ایران ۴
    قطر صفر - بحرین صفر
    *جدول:
    ۱- ایران ۱۱ امتیاز
    ۲- قطر ۹ امتیاز
    ۳- بحرین ۶ امتیاز
    ۴- اندونزی بدون امتیاز
    در گروه پنجم رقابت‌ها ایران به مرحله دوم گروهی صعود کرد و از بین دو تیم بحرین و قطر هفته آخر یک تیم دیگر، ایران را برای صعود به مرحله بعدی همراهی می‌کند.
    * برنامه دیدارهای هفته پایانی (ششم) مرحله اول گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ به شرح زیر است:
    چهارشنبه ۱۰ اسفند:
    گروه اول:
    چین - اردن
    عراق - سنگاپور
    گروه دوم:
    کره جنوبی - کویت
    امارات - لبنان
    گروه سوم:
    تاجیکستان - کره شمالی
    ژاپن - ازبکستان
    گروه چهارم:
    عمان - تایلند
    استرالیا - عربستان
    گروه پنجم:
    ایران - قطر
    بحرین - اندونزی

فوتبال برتر

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نبودم ها
    این نظر حسینه و
    حسین هستم!
    بابا به خدا درستش کردم...
    برخلاف نظر شما حسین جان
    خب در مورد میداوودی یه نکته عجیب هم وجود داره .قبلا من تو یهی پستی مفصل توضیح دادم که سایت خود کنفدراسیون اسیا میداودی دو کارته نیست اما ..
    اما بعد از بازی های پریشب من سایت کنفدراسیون اسیا رو نیگاه کردم با وجود اینکه بازی ایران به نسبت بازی های دیگه زودتر و با اختلاف 4 تا 5 ساعته انجام شده بود ولی نتیجه بازی ایران رو تو سایت اعمال نکرده بودند با وجود اینکه نتایج همه بازی ها رو درج کرده بودند که برای من عجیب بود.این روال ادامه داشت تا فردا .
    من خیلی از این موضوع ترسیدم.گفتم نکنه میلاد محروم باشه ولی بعد از ظهر که سایت رو چک کردم دیدم تازه درج کردن احتملا خود مسولان اسیا هم مطمئن نبودن از قضیه ...
    درباره گروه بندی هر طور فک میکنم میبینم که این دوره ما باید با کمترین زحمت بریم جام جهانی هر تیمی هم که تو گروه ما باشه باز فرق نمیکنه البته اگه این ثبات باشه ...
    فقط به عنوان نکته اخر اینو بگم الان تو جام ملت های اروپا احتمال داره یه گروه تشکیل بشه که دیگه حتی نام گروه مرگ هم براش کمه .این احتمالات که ادم می بینه میگه بابا گ و ر پدر این عربستانی ها .ما تو هر گروهی که قرار بگیریم نباید ناراحت باشیم.
    اسپانیا، آلمان، پرتغال و فرانسه

19. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •