من انتظار داشتم توی نسخه ی نهایی کیفیت تصویر تغییر کنه اگه میشه یه عکس از زمین بازی بنداز با کیفیت باشه...
ممنون...
من انتظار داشتم توی نسخه ی نهایی کیفیت تصویر تغییر کنه اگه میشه یه عکس از زمین بازی بنداز با کیفیت باشه...
ممنون...
لطفا اگه کسی نصب کرده عکس از محیط بازی بزاره ببینیم شفافیت تصویر مثل دمو هست یا بهتر شده.
من تا الان کلا یه نیمه بازی کردم:
خب گیم پلی بازی میتونم بگم یه چیزی بینه دموی اول و دوم هست.دفاع های قوی دروازه بانهای بهتر و تیم حریف واقعا تو پاس گاری ها خوب کار میکنه نهمثل نسخه های قبل سخته توپ گرفتن ازشون.
اینم یه عکس:
راستی کل لیگ ایتالیا هم لایسنس شده.
--------
این بگم که روی high با 1366در 768 بازی میکنم.
Last edited by vampyre; 26-09-2011 at 11:00.
دو نکته:
1.دوستانی که از سانتر و کرنر شکایت دارن.وقتی میخوای این کار رو انجام بدی میشه با R بازیکنی که در موقعیت مورد نظر قرار داره رو جابه جا کرد
2.به رگ تو گردن بازیکنا دقت کردین.هر وقت تحت شرایط استرس زا قرار میگیرن برجسته میشه!
Baixar PES 2012 Completo para Xbox 360
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
هنوز نسخه ps3 در نیومده یا ما خبر نداریم!...![]()
Last edited by M E S S I; 26-09-2011 at 11:25.
این جوری که معلومه گرافیکش با 2011 تفاوتی نکرده
کیفیت تصویر با دمو زیاد فرق نمیکنه به نظرم گرافیک افت هم داشته نسبت به 2011...
ولی از گیم پلی فوق العادش خوشم اومد...
چطوری از محیط بازی عکس میگیری؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
لیگ اسپانیا چه تیمهایی ایسانسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)