تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 88 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب ببازیم کارمون خیلی سخت میشه واسه صعود
    که باختیم

حالا باید تو زمین خودمون والنسیا رو ببریم
    ولی متاسفانه باید گفت استمفوربریدج دیگه جای امنی برای چلسی نیست

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم چلسی دیگه باید مربی شو عوض کنه الان فقط گاس هیدینگ میتونه این تیم رو جمع و جور کنه!
    الان موقعیت چلسی تو لیگ قهرمانان به خطر افتاده تو لیگ هم که از صدر جدول فاصله گرفته و جلوی تیم های قوی خوب نتیجه نمیگیره. اگه ویاس بویاس رو نگه دارن وضعیت از این هم بدتر میشه!

بازی دیشب رو هم که باختن به نظر من حداقل میتونستن یه مساوی بگیرن اما....

4. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

شانس صعودمون خیلی کم شد... این AVB داره چیکار میکنه من نمیدونم !

دیشب چک نبود 2-3 تا گل دیگه جا داشتیم :(

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم چلسی دیگه باید مربی شو عوض کنه الان فقط گاس هیدینگ میتونه این تیم رو جمع و جور کنه!
    الان موقعیت چلسی تو لیگ قهرمانان به خطر افتاده تو لیگ هم که از صدر جدول فاصله گرفته و جلوی تیم های قوی خوب نتیجه نمیگیره. اگه ویاس بویاس رو نگه دارن وضعیت از این هم بدتر میشه!
    آره منم موافقم
    گاس هیدینگ وقتی مربی تیمه آدم خیالش خیلی راحتره
    اون زمان که گاس هیدینگ بود یادمه بهترین تیم های دنیا رو هم توی زمینش خودشون می بردیم و حتی مثلا بهترین تیم اون زمان یعنی بارسا رو خیلی اذیت کردیم و تقریبا گاس هیدینگ با تاکتیکاش بارسا رو هم در مجموع شکست داد. ولی حالا چی؟!

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدیر برنامه های هیدینک: شاید او به آنژی برود

هیدینک بعد از اینکه نتوانست ترکیه را به رقابتهای یورو 2012 برساند، از این تیم کناره گیری کرد و در این مدت شایعاتی در مورد حضور او در باشگاه چلسی منتشر شده است

سایت گل- سیس فن نیوون هویزن، مدیر برنامه های گاس هیدنک، اعلام کرد این مربی باتجربه هلندی در چند هفته گذشته پیشنهادات مختلفی از جمله از باشگاه آنژی ماخاچ قلعه دریافت کرد و احتمال دارد مقصد بعدی ای مربی این باشگاه روسی باشد.

هیدینک بعد از اینکه نتوانست ترکیه را به رقابتهای یورو 2012 برساند، از این تیم کناره گیری کرد و در این مدت شایعاتی در مورد حضور او در باشگاه چلسی منتشر شده است.

این مربی باتجربه به تازگی برای حضور در باشگاه آنژی ابراز علاقه کرده بود و مدیر برنامه های او نیز تایید کرد باشگاه روسی نیز به دنبال به خدمت گرفتن اوست.

نیوون هویزن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من با نمایندگان 5 باشگاه و فدراسیون تماس داشتم. متاسفانه نمی توانم به شما بگویم این باشگاه ها از چه کشورهایی هستند.

گاس در یک مصاحبه گفت که آنژی را از طریق یکی از دوستانش می شناسد اما هنوز تصمیمی نگرفته است.

هیدینک در آنژی؟ هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

البته نباید به این زودی منتظر خبری باشید. همان طور که گاس گفت او برای تعطیلات به آفریقا خواهد رفت و تغییری در برنامه اش ایجاد نشده. او تا ژانویه به هیچ تیمی نمی رود."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/23

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همون اول گفتم حس خوبی نسبت به این مربی ندارم
    امیدوارم تا وقتی گاس یا یه مربی دیگه میاد، زیاد موقعیتمون خراب نشه
    یعنی میشه این مرد رویایی رو دوباره رو نیمکت چلسی ببینیم؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره منم موافقم
    گاس هیدینگ وقتی مربی تیمه آدم خیالش خیلی راحتره
    اون زمان که گاس هیدینگ بود یادمه بهترین تیم های دنیا رو هم توی زمینش خودشون می بردیم و حتی مثلا بهترین تیم اون زمان یعنی بارسا رو خیلی اذیت کردیم و تقریبا گاس هیدینگ با تاکتیکاش بارسا رو هم در مجموع شکست داد. ولی حالا چی؟!
    آره وحید جان

گاس هیدینک تو اون مدت کم که مربی چلسی بود خیلی خوب کار کرد. تو اون فصل چلسی قهرمان جام حذفی شد تو لیگ قهرمانان هم که بارسلونای مدعی رو به زانو در آورد اما با تصمیمات عجیب داور حذف شد.
    من تو اون فصل خیلی از هیدینک خوشم اومد و وقتی شنیدم نمیخواد قراردادش رو تمدید کنه واقعا ناراحت شدم.الان بهترین موقع هست که چلسی این مربی رو به خدمت بگیره چون بعید میدونم مربی بهتر گیرش بیاد.

11. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دو هفته دیگه کار خیلی سختی داریم .

والنسیایی رو باید حذف کنیم که در آماده ترین فرمش به سر میبره

13. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ولی از نظر من باید اندره رو نگه داریم . تیم داره روش بازی خودش رو تغییر میده . و این سبک نیاز به بازیکن های سرعتی داره که اکثر بازیکن های تیم کند هستند ! وشاید این دلیلش باشه !
    من اول فصل هم گفتم که امسال 90% هیچ جامی رو نمیبریم ! تیم باید قالب خودش رو محکم بکنه .
    +اینکه در اکثر باخت ها ، مشکل از بازیکن ها بوده ! که یا در دفاع کردن سوتی دادند و یا در حمله قدر اون موقیعت رو ندونستند !

بهتره که آبراموویچ یکم صبر داشته باشه و در ژانویه هم جای بازیکن های پیر رو بازیکن های خوب جوون بگیره

15. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چک : بازیکنان باید سرزنش شوند ، نه مربی

پتر چک دلیل وجود بحران در تیم چلسی را تکرار اشتباهات فردی توسط یارانش می داند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک سنگربان شماره یک چلسی که توانست چندین بار موقعیت های تک به تک را از بالاک و یارانش مهار کند در مصاحبه ای پس از شکست تیمش در لورکوزن گفت :" ما نمی توانیم تعجب کنیم که چگونه بازی را واگذار کردیم ، چرا که ما بازی را نمشتیم و اشتباهاتمان را تکرار کردیم."

چک گفت :" ما به تازگی در مورد این مشکل صحبت کرده ایم . تمرکز کردن و تغییر کمی جزئیات زمانی که توپ برایمان مشخص نیست. من فکر می کنم باید جدیت بیشتری در موقعیت های دفاعی خود داشته باشیم و همیشه فشار بیاوریم."

چک در خصوص پنالتی ای که روی دروگبا انجام شد و داور اینچنین ندانست و بازی را ادامه داد گفت :" هیچ عذر و بهانه ای وجود ندارد ، ما ابتدا باید به خودمان نگاه کنیم سپس به افراد دیگر چرا که ما خودمان را زمانی که 1-0 جلو بودیم در این موقعیت قرار دادیم و می توانستیم بازی را تمام کنیم ، پس هیچ بحثی در مورد مسائل دیگر نخواهد بود . ما باید آن را مهار می کردیم و امیدوارم که این آخرین زمان باشد."

چک همچنین درمورد عملکرد ویلاس بواس نیز گفت :" مربی در زمین نیست ، ما در زمین هستیم و اشتباهاتی انجام دادیم. او زمانی که کنار نیمکت ایستاده است نمی تواند کاری برای اشتباهات فردی ما انجام دهد . پس بازیکنان باید سرزنش شوند و ما آن را می دانیم و تلاش خواهیم کرد تا آن را تغییر دهیم . این آسان نیست اما ما انجام می دهیم."

وی درباره شرایط تیمش در جدول نیز گفت :" ما خودمان را در موقعیت سختی قرار دادیم چرا که می توانستیم یک ماه پیش صعود کنیم اما راهمان اینطور شد . ما در خانه بازی خواهیم کرد و با این وضعیت مبارزه خواهیم کرد."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •