تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 456 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ماراتون مسی

مهاجم آرژانتینی در این فصل 62 بازی را برای بارسلونا و تیم ملی کشورش انجام داده است، و البته هنوز کوپا آمریکا را در پیش دارد، این بدین معناست که او احتمالا بیشتر از رکورد شخصی خودش که 62 بازی در یک فصل میباشد در این فصل بازی خواهد کرد.

ده روز قبل از اینکه کوپا آمریکا آغاز شود بدیهی است که مسی مشتاق بردن این جام برای کشورش آرژانتین است، کشوری که میزبان این تورنومنت میباشد. این میتواند از زمان بردن جام جهانی زیر 20 سال در المپیک پکن اولین موفقت ملی برای وی باشد. به این ترتیب این فصل ماراتون گونه ای برای وی میباشد، زیرا می باید در 62 بازی به میدان برود. 55 بازی برای بارسا و 7 بازی برای آرژانتین، که شامل بازی دوستانه ی دیشب آرژانتین با آلبانی میشود. مسی فقط باید در 3 بازیِ مرحله ی گروهی به میدان برود تا بتواند رکورد شخصی خود که 62 بازی در یک فصل است را بشکند.

بیش از همه زیر نظر گواردیولا

مسی در 55 بازی از 62 بازی بارسا در این فصل حضور داشته است. او همیشه میخواهد بازی کند و امسال نیز به خواسته اش رسید. وی در فصل 2009/10 در 64 بازی به میدان رفت که شامل 53 بازی برای اف سی بارسلونا بود، در سالی که بارسا موفق به کسب 3 جام شد وی 60 بازی انجام داد که در 51 بازی برای بارسلونا به میدان رفت.
    بیشتر و بیشتر

او اولین بازی خود برای باشگاه را در فصل 2004/05 زیر نظر فرانک رایکارد انجام داد و همیشه از عناصر تاثیر گذار تیم بوده. مسی در فصل 2005/06 در مجموع 35 بازی برای باشگاه و تیم ملی انجام داد، و سپس در 2006/07 این رقم به 46 بازی افزایش یافت و در فصل 2007/08 نیز 50 بازی انجام داد.

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

باشگاه بایرن قصد دارد گابریل میلیتو مدافع آرژانتینی بارسا را به خدمت بگیرد
    سایت گل – بایرن قصد دارد با ارائه پیشنهادی 6 میلیون یورویی گابریل میلیتو مدافع آرژانتینی بارسا را به خدمت بگیرد.
    من دوس دارم میلیتو تو بارسا بمونه، هر چند فکر کنم خیلی از دوستان با من موافق نباشن...

اگه این مصدومیت های لعنتی سراغش نمی اومد، اوضاع الان یه جور دیگه بود...

(یه دفاع وسط شیش دانگ و باهوش...)

+

این بایرنی ها هم میخوان این بنده خدا رو بز خرش کنن؛

18 میلیون یورو خریدیمش، 6 میلیون پیشنهاد میدن...

4. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

یه ضربالمثل هست که میگه:شیر ها زود پیر میشن و بچه ها زود بزرگ میشن.

فوتبال دیگه مثل رانی به خودش نخواهد دید....اون لذت و قدرت

6. 11 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جفرن به اودینزه نمی رود، انتقال الکسیس سانچس به بارسا در هاله ای از ابهام

جفرن مهاجم جوان بارسا اعلام کرده نمی خواهد فصل آینده به اودینزه برود و از همین رو انتقال الکسیس سانچس به نوکمپ نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است
    سایت گل – بر اساس آخرین گزارش های رسیده از اسپانیا انتقال الکسیس سانچس به بارسلونا در آستانه منتفی شدن است و منچسترسیتی می تواند از این فرصت استفاده کند و ستاره شیلیایی اودینزه را به خدمت بگیرد.

گفته می شد بارسا ستاره شیلیایی جام جهانی را با پرداخت 39 میلیون یورو به اضافه جفرن بازیکن خود، به نوکمپ می آرود.

این در حالی است که طبق آخرین اخبار رسیده مذاکرات دو باشگاه به دلیل اینکه جفرن با پیوستن به اودینزه مخالفت کرده به بن بست رسیده است.

پیشنهاد ابتدایی بارسا 28 میلیون یورو بعلاوه جفرن بود که آنها این پیشنهاد را ارتقا دادند تا سانچس را هر چه زودتر به نوکمپ بیاورند.

به نظر می رسد این فرصت بسیار مناسبی برای منچسترسیتی دیگر مشتری سانچس است که او را به خدمت بگیرد. سیتی برای جذب این بازیکن پیشنهادی 40 میلیون یورویی ارائه کرده است.

منچستریونایتد نیز دیگر مشتری سانچس است اما با بالا رفتن قیمت او قهرمان لیگ برتر از رقابت برای جذب او انصراف داد.

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

در چند هفته اخیر و با انتخاب لوئیس انریکه به عنوان سرمربی جدید جالوروسی، شایعات زیادی در مورد پیوستن این ملی پوش اسپانیایی به رم منتشر شده بود
    سایت گل- به گزارش رادیو کاتالونیا، باشگاه ایتالیایی رم برای به خدمت گرفتن بویان کرکیچ با بارسلونا به توافق رسید.

در چند هفته اخیر و با انتخاب لوئیس انریکه به عنوان سرمربی جدید جالوروسی، شایعات زیادی در مورد پیوستن این ملی پوش اسپانیایی به رم منتشر شده بود.

گفته می شود مراحل نهایی این انتقال هفته آینده و با پایان یافتن رقابت های قهرمانی زیر 21 ساله های اروپا در دانمارک انجام خواهد شد.

به گزارش رسانه های اسپانیایی، رم برای به خدمت گرفتن بویان 10 میلیون یورو پرداخت خواهد کرد و در صورتی که باشگاه ایتالیایی بخواهد او را به تیم دیگری واگذار کند، بارسا در اولویت خواهد بود.

8. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خدا حفظ کنه این کاربر boy iran رو براتون...هر وقت میام میبینم واستون خبر میزاره...واقعا خسته نباشی دوست عزیز...من اگه شرکت بزنم حتما شما رو استخدام میکنم...بدون ادعا و حاشیه فقط کار خودتون رو انجام میدید...عالی هست....ادامه بدید ما لذت میبریم

10. 6 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی ستاره برد 4-0 آرژانتین

مهاجم بارسا با یک گل و یک پاس گل، اجرای درخشانی را در بازی آرژانتین - آلبانی به نمایش گذاشت. گابریل میلیتو و ماسکرانو نیز 90 دقیقه را به طور کامل در میدان حضور داشتند.

استادیوم ریورپلاته محل برگزاری این بازی دوستانه تمرینی پیش از کوپا امریکا بود؛ که در آن آبی و سفید پوشان آرژانتینی کاملا بر تیم ضعیف آلبانی تسلط داشتند. لاوتزی، مسی، آگرو و توز چهار گلزن مسابقه نام گرفتند.

موتور لئو مسی روشن شده است.

هیچ چیز به عنوان بازی دوستانه برای مسی معنا ندارد. بازی درحالی آغاز شد که مسی پاس گلی را برای لاوتزی فراهم کرد. قبل از پایان نیمه اول نیز او خود توانست بعد از مشارکتی هوشیارانه با بانگا که به دنبال آن شوتی عالی به سمت دروازه داشت، ضربه دوم را وارد کند.

توز و آگرو کار را تمام کردند.

مسی این شانس را داشت که گل بعدی خود را در نیمه دوم به ثمر برساند؛ این فرصت زمانی پیش آمد که لیکا مدافع حریف اشتباهی را مرتکب شد؛ اما راهی به تور دروازه نیافت. او این ضربه را با ساختن گل بعدی برای آگرو جبران کرد و در این زمان توز گل خود را در دقیقه پایانی وارد دروازه کرد.

تیم سرجیو باتسیتا، فعالیت در کوپا امریکا را در اولین روز جولای در برابر بولیوی آغاز خواهد کرد.

آمار بازی

آرژانتین: سرجیو رومرو، خاویر زانتی، نیکلای بوردیسو، گابریل میلیتو، مارکوس روحو (پابلو زابالتا، دقیقه 46)، لاوتزی (آگرو، دقیقه 61)؛ مسی و دی ماریا (توز، دقیقه 46)

آلبانی: ایسلی هیدی، اندی لیلا، کریستی وانجلی، اندرس راپی، آرسن سیکاج، گیلمن لیکا، اروین بولکو، آگونیا سالاج، ایگلی آلموکا، امیلیانو ویا و الیس بالاج.

گل ها: 1-0 لاوتزی (دقیقه 5)
    2-0 مسی (دقیقه 40)
    3-0 آگرو (دقیقه 75)
    4-0 توز (دقیقه 89)

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ماراتون مسی
    من بیشتر از این میترسم با این همه فشاری که روی مسی هست یک وقت خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد...خیلی حرفه تو 1 فصل این همه بازی بکنی ... اصلا وقت می کنه خونه بره ؟؟
    من دوس دارم میلیتو تو بارسا بمونه، هر چند فکر کنم خیلی از دوستان با من موافق نباشن...

اگه این مصدومیت های لعنتی سراغش نمی اومد، اوضاع الان یه جور دیگه بود...

(یه دفاع وسط شیش دانگ و باهوش...)

+

این بایرنی ها هم میخوان این بنده خدا رو بز خرش کنن؛

18 میلیون یورو خریدیمش، 6 میلیون پیشنهاد میدن...
    راستش من میلیتو رو قبول ندارم ولی عوضش خیلی مارکز رو دوست داشتم که حیف شد رفت
    خدا حفظ کنه این کاربر boy iran رو براتون...هر وقت میام میبینم واستون خبر میزاره...واقعا خسته نباشی دوست عزیز...من اگه شرکت بزنم حتما شما رو استخدام میکنم...بدون ادعا و حاشیه فقط کار خودتون رو انجام میدید...عالی هست....ادامه بدید ما لذت میبریم
    بارسایی دیگه همه مون لذت میبریم و عاشقش هستیم
    Last edited by 3alimx; 22-06-2011 at 11:14.

14. 7 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ساندرو روسل: پایداری اقتصادی بارسا دغدغه ماست

رئیس باشگاه بارسلونا چندان از وضعیت اقتصادی این باشگاه راضی نیست و به دنبال بهبود این شرایط است

سایت گل – ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد چندان از شرایط اقتصادی باشگاه راضی نیست و قصد دارد با برنامه ای سه ساله این شرایط را بهبود بخشد.
    بارسا در فصل نقل و انتقالات به دنبال بازیکنان بزرگ وگرانقیمتی نظیر سسک فابرگاس، جوزپه روسی و الکسیس سانچس است. اما بودجه محدود این تیم باعث شده آنها نتوانند تمام این بازیکنان را به خدمت بگیرند.
    روسل معتقد است بارسا بدهی بالغ بر 450 میلیون یورو دارد و می گوید در یک پروسه سه ساله این وضعیت بهبود پیدا می کند.
    او در گفتگو با شبکه 3 تلویزیون اسپانیا گفت:" نگران وضعیت اقتصادی باشگاه هستم. امیدوارم در دو تا سه سال آینده این مشکل برطرف شود."
    " وقتی من آمدم بدهی باشگاه بیشتر از چیزی بود که به ما گفته بودند در ضمن پولی هم نداشتیم که خرج کنیم بنابراین مجبور شدیم از بانک ها وام بگیریم."
    روسل می گوید در فصل نقل و انتقالات تابستانی تنها 45 میلیون یورو برای خرید بازیکن دارد و در ضمن باید تمام بدهی و وام های بارسا به بانک های اسپانیایی نیز پرداخت شود.
    "ما برای خرید بازیکن 45 میلیون یورو در اختیار داریم. از طرف دیگر باید وام ها و قرض های باشگاه را نیز بپردازیم. بانک ها به ما اعتماد کرده اند و به ما وام داده اند. باید پاسخ اعتماد آنها را بدهیم."
    روسل پیش از این از نحوه باشگاه داری خوان لاپورتا رئیس قبلی بارسلونا به شدت انتقاد کرده بود.

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 22 ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بویان منتقل شد به رم

بارسا او را 10 میلیون یورو فروخت و یک گزینه برای بازگرداندن او نگه داشت

این یک تقاضا از سوی لوییز اینریکه بود و او 5 فصل قرار داد بست

الکسیس در انتظار ok برای پرواز به بارسلونا_ زوبی زارتا سعی میکند جفرن را برای رفتن به اودینزه متقاعد کند

شکیرا بارسا را ستایش کرد_" من یک جهان مانند بارسا میخواهم "

او به همراه پیکه سیمون پرز را در ا سرائیل ملاقات کرد

============

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بویان

با رم توافق شد _ آنها یک قرار داد 5 ساله امضا کردند ، 10 میلیون یورو پرداخت کردند
    و قرار داد پس مسابقات قهرمانی زیر 21 سال اروپا امضا میشود

الکسیس

این ستاره فقط میخواهد به بارسا بیاید _ اودینزه او را به سمت من سیتی هل میدهد اما او رویای حضور در کمپ نو او را دارد

کارشناسان ارزش مالی بارسلونا را 500 میلیون برآورد کردند

اسپانیا - بلاروس _ قرمز ها در برابر اولین مسابقه ی بزرگ

18. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ملاقات کرویف و گواردیولا در زمین گلف

سایت گل- یوهان کرویف و پپ گواردیولا، دو اسطوره باشگاه بارسلونا، به طور اتفاقی در باشگاه گلف مونتویا با یکدیگر ملاقات کردند.
    سرمربی هلندی سابق بارسا از چند سال قبل به گلف علاقه پیدا کرده و بیشتر اوقات فراغتش را به این ورزش می پردازد. از سوی دیگر گواردیولا نیز از زمان حضورش در لیگ قطر به این ورزش علاقه مند شده است.
    در این ملاقات کوتاه آنها ترجیح دادند به جای فوتبال بیشتر از گلف صحبت کردند.

20. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •