لئوناردو كوئيكه ...
لئوناردو كوئيكه ...
فتحاللهزاده ماجرای جذب نصرتی توسط پرسپولیس را جبران کرد/استقلال با دستیار استیلی به توافق رسید
ورزش > لیگ برتر - فتحاللهزاده با میشائیل هنکه که مورد نظر پرسپولیس بود توافق کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ حمید استیلی سرمربی پرسپولیس که گفته بود مربی بزرگی در حد و اندازه کارلوس کروش به ایران میآورد، حالا خبر از احتمال ناکامی در آوردن این مربی میدهد. مربی مورد نظر استیلی میشائیل هنکه است که دستیار اوتمار هیتسفلد در سالهای گذشته بوده و با او به افتخارهای زیادی رسیده است.
اما حالا استیلی در پاسخ به سوال خبرآنلاین مبنی بر اینکه باشگاه استقلال با هنکه به توافق رسیده یا نه، میگوید: «من هم شنیدهام که ظاهرا باشگاه استقلال با هنکه به توافق رسیده است.» هنکه که قرار بود جواب باشگاه پرسپولیس را تا چند روز قبل بدهد، خبر از مذاکراتش با یک باشگاه ایرانی دیگر داده بود که سرانجام مشخص شد این باشگاه، استقلال تهران بوده. استقلالیها ظاهرا میخواهند با جذب هنکه، حرکت پرسپولیس در جذب محمد نصرتی را جبران کند.
اینطوریکه پیش میره حاجی برایه رقابت با کاشانی ادینهو رو هم میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(اگه کرار نمونه)چون گفته بود یه بازیکن خارجی تو استینم دارم
سید جلال حسینی با ارسال ایمیل از استقلالیها عذرخواهی کرد!
به گزارش سرویس ورزشی برنا، سید جلال حسینی مدافع فصل پیش سپاهان اصفهان که قبل از رفتن به اردوی اتریش با استقلال تهران مذاکره کرده بود، از حضور در این تیم منصرف شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسینی با ارسال ایمیلی به باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که نمی تواند به این تیم بیاید و با پیشنهاد خیلی بهتری مواجه شده است.
گفته می شود العربی قطر که هادی عقیلی را جذب کرده، تیم آینده سیدجلال خواهد بود.
استقلال در خط دفاعی تنها حنیف عمران زاده و پژمان منتظری را حفظ کرده و امیرحسین صادقی، هادی شکوری و بیژن کوشکی نیز جدا شده اند.
با توجه به پیوستن محمد نصرتی گزینه استقلالی ها به پرسپولیس، آبی پوشان در دفاع با مشکل مواجه هستند.
"طالبلو" به شاهین بوشهر پیوست
دروازهبان فصل گذشته استقلال به شاهین بوشهر پیوست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، وحید طالبلو که بعد از مدتها حضور در استقلال این فصل از جمع آبیپوشان جدا شد و با توافقاتی که با مسئولان شاهین بوشهر بدست آورد برای مدتی یک سال به این تیم پیوست.
گفتنی است؛ پیش از این صحبت از امضای قرارداد سوشا مکانی با این تیم بوشهری شده بود
----------
مدافع استقلال رسمابه مس کرمان پیوست
مدافع فصل گذشته تیم استقلال رسما به تیم مس کرمان پیوست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، بیژن کوشکی مدافع فصل گذشته استقلال که در لیست مازاد پرویز مظلومی سرمربی وقت تیم بود پس از مذاکره و توافق با مسئولان باشگاه مس به این تیم پیوست.
کوشکی در فصل گذشته به دلیل اختلاف نظر با مظلومی نیمکتنشین بود و در فصل نقل و انتقالات نیز مورد توجه صمد مرفاوی (مربی سابق تیم استقلال) قرار گرفت تا مسئولان باشگاه مس با وی مذاکره کنند.
بر اساس این گزارش کوشکی با کرمانیها توافق کامل کرده است و قرارداد خود را نیز به امضا رسانده است. گفتنی است؛ کوشکی به همراه کاروان تیم مس امروز راهی اردوی تدارکاتی در کشور ترکیه خواهد شد.
---------
يك سايت عربي قرارداد كرار جاسم با استقلال را 420 هزار دلار اعلام كرد
به گزارش ايرنا ، جاسم كرار در گفت وگو با سايت ياد شده ، از ميزان عقد قرارداد خود با استقلال تهران ابراز رضايت كرده است .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاسم كرار در عين حال تصريح كرد: باشگاه استقلال تهران بيش از آنچه سقف قرارداد تعين شده از سوي فدراسيون فوتبال ايران به من پرداخت كرده است.
وي از پيوستن به تيم استقلال ايران ابراز خشنودي كرد و افزود: پيشنهادهايي بيشتر از آنچه با استقلال قرارداد بستم دريافت كردم اما ترجيح دادم به استقلال ايران بروم زيرا اين تيم يكي از قوتيرين تيم هاي ايران و آسيا مي باشد.
بازيكن عراقي تيم فوتبال استقلال ايران اظهارداشت : بازي در تيم استقلال ايران تجربه جديدي براي من است و مطمئن هستم با اين تيم مي توانم به موفقيت هاي خوبي دست يابم و در سطح بالاتري قرار بگيرم.
وي تاكيد كرد: تجربه زيادي در ليگ برتر ايران همراه با تراكتورسازي تبريز در فصل گذشته ليگ برتر فوتبال ايران بدست آورده ام.
واقعل با نامه سید صالحی حال کردم آدم باید اینطوری از تیم جدا شه
دمش گرم
ادم با غیرت میبینه ادم شاد میشه
آبیپوش بود و آبیدوست میماند ...
fبه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سیدمهدی سیدصالحی با جدایی از استقلال با هواداران تیمش حرف داشت. با آنهایی که روزی با گلهای او به هوا پریدند و خاطرات حضورش در استقلال را به فراموشی نمیسپارند. وی که همواره در طول حضورش در استقلال برای هواداران احترام و ارزش خاصی قائل بود با جدایی از این تیم طی نامهای از دوستداران آبی خداحافظی کرد. متن این نامه به شرح زیر است:
با سلام خدمت تمام هواداران بزرگ و دوستداشتنی استقلال. من، سیدمهدی سیدصالحی در تمام مدتی که در استقلال حضور داشتم با تمام وجود این تیم را دوست داشتم اما شرایطی پیش آمد که دیگر صلاح ندیدم در استقلال بمانم. جدا شدن از استقلال برایم سخت بود. جدا شدن از تیمی که با آن یک عمر زندگی کردم و تمام آرزوهایم را با حضور در آن تعبیر شده میدیدم. اما قسمت و تقدیر این بود که از استقلال جدا شوم.
از هواداران استقلال میخواهم کم و کاستیهایم را در این تیم ببخشند و بدانند همیشه با تمام وجود برای تیمشان بازی کردم. امیدوارم باز هم امیدوارم هواداران استقلال حلالم کنند و مطمئن باشند سید آبیپوش بود و آبیدوست خواهد ماند.
اگر سپاهان را به عنوان تیم جدیدم انتخاب کردم به این دلیل بود که فوتبالم را با این تیم شروع کردم. 6 سال در این تیم حضور داشتم و به خاطر همین تصمیم گرفتم بعد از جدایی از استقلال پیراهن سپاهان را بر تن کنم.
واژه جدایی خیلی برایم سخت است. جدا شدن از تیمی که همیشه دوستش داشتم کار آسانی نیست اما انشاءا... که دوباره به تیم برمیگردم.
از دکتر فتحالهزاده و پرویز مظلومی که فوتبالم را در سال گذشته مدیون آنها هستم باز تشکر میکنم آنها فصل گذشته که من مصدوم بودم به پای من ایستادند تا به تولدی دوباره برسم، خدا را شاکرم که با بازگشتم توانستم گلهای مهمی برای استقلال بزنم بدترین خاطرهام از حضور در استقلال به مصدومیتم برمیگردد و شیرینترین خاطراتم وقتی است که برای استقلال بازی میکردم. این لطف خدا را هیچ وقت فراموش نمیکنم. کاش میشد از استقلال جدا نشوم اما تقدیر این بود تا من امروز با حسی تلخ از تیم محبوبم جدا شوم. اناشاءا... که روزی دوباره در استقلال حضور پیدا کنم.
صدرنشيني استقلال در جدول خروجيها!
بازيکناني چون محمد محمدي، طالبلو، مبعلي، صادقي، روانخواه، سيدصالحي، شکوري، آلوز، کوشکي، آشوبي از اين تيم جدا شدهاند و وضعيت تعدادي ديگر از جمله هوار محمد هم نامشخص است.
لیگ هشتم بود که پرسپولیس با کلی ستاره، یکی از کهکشانیترین تیمهای لیگبرتر بود و بهترین بازیکنان در اختیار این تیم بود. بازیکنانی چون علی کریمی، علیرضا نیکبختواحدی، کریم باقری، پتروویچ، ابراهیم توره، رحمان رضایی، مازیار زارع، محسن خلیلی، پژمان نوری و... در این تیم حضور داشتند. با اینکه پرسپولیس در آن سال نتایج قابل قبولی نگرفت ولی ستارههای نامدار، به این تیم شخصیت داده بودند و ورزشگاه آزادی هم به خاطر این بازیکنان پر میشد. اما سال بعد تعداد بیشماری از این ستارهها از پرسپولیس جدا شده و این تیم را خالی از ستارهها کردند.
حالا بعد از گذشت دو فصل و آغاز لیگ یازدهم، این قضیه برعکس برای دیگر تیم پایتختنشین یعنی استقلالیها رخ داده است. استقلال که سال پیش با کلی ستاره از مجتبی جباری، ایمان مبعلی، حوار ملامحمد، فرهاد مجیدی، پژمان منتظری، صادقی، روانخواه، آشوبی، محمد محمدی، وحید طالبلو و... یکی از پرمهرهترین تیمهای لیگ محسوب میشد، با اینکه مثل پرسپولیس لیگ هشتم نتایج خوبی نگرفت و به نایبقهرمانی رضایت داد و از آسیا هم حذف شد، اما حالا این تیم برای فصل جدید نیم بیشتری از ستارههای خود را از دست داده و خواهد داد.
به جز فرهاد مجیدی که سمبل این تیم محسوب میشود، بازیکنانی چون محمد محمدی، وحید طالبلو، ایمان مبعلی، امیرحسین صادقی، امید روانخواه، سیدصالحی، شکوری، فیلیپ آلوز، کوشکی، فرزاد آشوبی از این تیم جدا شده و وضعیت تعدادی دیگر از این ستارهها- مثلا هوار مولا- هم مشخص نیست .
البته استقلال برخلاف پرسپولیسی که راهی لیگ نهم شد و خالی از ستاره بود، توانسته تا به الان ستارههای نامداری را جایگزین بازیکنان جدا شده بکند.
ادينهو با امارتي ها به توافق نرسيد
هنوز مدت زمان زیادی از علنی شدن این خبر نگذشته بود که مشخص شد باشگاه الشباب با توجه به دراختیار داشتن دو بازیکن برزیلی و یک بازیکن شیلیایی سهمیه بازیکنان خارجی اش تکمیل است و نمی تواند مهجم برزیلی مس کرمان را به خدمت بگیرد به خصوص که سرمربی این تیم هم تاکید کرده که حاظر نیست هیچ کدام از بازیکنان خارجی اش را از دست بدهد چرا که با درخشش آنها بود که توانست الشباب بحران زده در نیم فصل نخست لیگ امارات را متحول کرده و در نیم فصل دوم در جایگاه چهارم قرارداده و سهمیه آسیایی بگیرد.
پیرو همین اتفاق خبر رسید که مدیربرنامه های ادینهو در تلاش است تا زمینه پیوستن او به یکی دیگر از تیم های مطرح شهر دبی را فراهم کند که نام الاهلی بر سرزبان ها افتاد اما این اتفاق هم رخ نداد تا لوسیانو ادینهو در بلاتکلیفی باقی مانده و مشتری در این کشور شیخ نشین نداشته باشد و به همین خاطر تصمیم به بازگشت به لیگ ایران بگیرد تا بار دیگر در لیگ برتر کشورمان توپ بزند از همین رو گزینه اول مدیربرنامه های مهاجم برزیلی باشگاه پرسپولیس بود که تا قبل از رفتن این بازیکن به امارات تا یک قدمی توافق با ادینهو هم پیش رفته بود.
با توجه به این که پرسپولیسی ها در بازار نقل و انتقالات خریدهای خوبی نداشته و با فشارهای زیادی روبرو هستند برای این که تا حدودی این فشارها را کم کرده و امید طرفداران شان را برای موفقیت در این فصل زنده کنند در صدد آن هستند که ادینهو را که مشتریان زیادی در لیگ دارد را به خدمت بگیرند اما برای عقد قرارداد با او شرط و شروط های خاصی گذاشته اند از جمله این که این برزیلی باید از خواسته های مالی اش تا حدی کوتاه بیاید که گویا با آن موافقت کرده است.
به هر ترتیب اگر دید ظرف روزهای آتی این برزیلی سرشناس و گلزن سر از جمع سرخپوشان در آورد زیاد تعجب نکنید گرچه ممکن است در آخرین لحظات مدیران باشگاه الشباب که گویا علاقه خاصی به بازی این برزیلی دارند مربی خود را برای فسخ قرارداد یکی از ستاره های خارجی شان راضی کرده و زمینه ثبت قرارداد ادینهو در امارات را فراهم کنند،اتفاقی که خود این بازیکن هم مایل به رخ دادن آن است چرا که خوب می داند سازمان لیگ به شدت او را برای بستن قرارداد جدیدش در لیگ ایران زیر نظر دارد و اجازه نمی دهد که او بالاتر از سقف قرارداد با باشگاهی قرارداد مالی امضاء کند.
پ ن: عجب خبر خوبی
---------------
سيدصالحي: هواداران استقلال، حلالم كنيد
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، سيدمهدي سيدصالحي که همواره در طول حضورش در استقلال براي هواداران احترام و ارزش خاصي قائل بود با جدايي از اين تيم در نامهاي از دوستداران آبي خداحافظي کرد. متن اين نامه به شرح زير است: " با سلام خدمت تمام هواداران بزرگ و دوستداشتني استقلال. من، سيدمهدي سيدصالحي در تمام مدتي که در استقلال حضور داشتم با تمام وجود اين تيم را دوست داشتم اما شرايطي پيش آمد که ديگر صلاح نديدم در استقلال بمانم. جدا شدن از استقلال برايم سخت بود. جدا شدن از تيمي که با آن يک عمر زندگي کردم و تمام آرزوهايم را با حضور در آن تعبير شده ميديدم اما قسمت و تقدير اين بود که از استقلال جدا شوم.
از هواداران استقلال ميخواهم کم و کاستيهايم را در اين تيم ببخشند و بدانند هميشه با تمام وجود براي تيمشان بازي کردم. اميدوارم باز هم اميدوارم هواداران استقلال حلالم کنند و مطمئن باشند سيد آبيپوش بود و آبيدوست خواهد ماند.
اگر سپاهان را به عنوان تيم جديدم انتخاب کردم به اين دليل بود که فوتبالم را با اين تيم شروع کردم. 6 سال در اين تيم حضور داشتم و به خاطر همين تصميم گرفتم بعد از جدايي از استقلال پيراهن سپاهان را بر تن کنم.
واژه جدايي خيلي برايم سخت است. جدا شدن از تيمي که هميشه دوستش داشتم کار آساني نيست اما انشاءالله که دوباره به تيم برميگردم.
از دکتر فتحاللهزاده و پرويز مظلومي که فوتبالم را در سال گذشته مديون آنها هستم باز تشکر ميکنم آنها فصل گذشته که من مصدوم بودم به پاي من ايستادند تا به تولدي دوباره برسم، خدا را شاکرم که با بازگشتم توانستم گلهاي مهمي براي استقلال بزنم بدترين خاطرهام از حضور در استقلال به مصدوميتم برميگردد و شيرينترين خاطراتم وقتي است که براي استقلال بازي ميکردم. اين لطف خدا را هيچ وقت فراموش نميکنم. کاش ميشد از استقلال جدا نشوم اما تقدير اين بود تا من امروز با حسي تلخ از تيم محبوبم جدا شوم. اناشاءالله که روزي دوباره در استقلال حضور پيدا کنم. "
پ.ن: خوشم اومد، مردونگی رو ثابت کردند بطور متقابل!
-------------------------
اصلا کسی اینو یادشه که نوشته ستاره؟با کلی ستاره از مجتبی جباری، ایمان مبعلی، حوار ملامحمد، فرهاد مجیدی، پژمان منتظری، صادقی، روانخواه، آشوبی، محمد محمدی، وحید طالبلو
2 فصله که رو هم 30 دقیقه هم بازی نکرده.
آشوبی هم که لامپ مهتابی هم نبود چه برسه به ستاره.
مبعلی هم یه نیم فصل طول کشید تا دوباره فوتبال یادش بیاد چیه.
اتفاقا تیم امسال خیلی پر ستاره است.
سيد جلال حسيني هم از دست استقلاليها پريد
بازيکني که با استقلالي ها به توافق رسيده بود،قراردادش را براي يک سال ديگر با سپاهان تمديد کرد.
![]()
سید جلال حسینی قراردادش را برای یک سال دیگر با سپاهان تمدید کرد.این اتفاق در حالی افتاد که سید جلال یکی از بمب های فتح الله زاده در فصل نقل و انتقالات بود و استقلالی ها با اطمینان از اینکه حتما با این بازیکن قرار داد امضاء می کنند مدافعان خود را در لیست فروش قرار دادند.
به گزارش خبر آنلاين،حسینی که در حال حاضر در اردوی اتریش به سر می برد در حالی با سپاهانی ها به توافق رسیده است که رییس هیئت مدیره این باشگاه چندی قبل اعلام کرده بود او یکی از بازیکنانی است که سال گذشته سقف قرار داد را رعایت نکرده بود!هر چند محمد رضا ساکت در گفت و گوی دیگری منکر این قضیه شد اما این شایعه یک بار دیگر در لیگ پیچیده است که سید امسال هم بالای سقف قرارداد امضا کرده است.
با همه این تفاسیر مدافعی که حالا بمب خنثی شده حاجی فتح الله لقب گرفته است برای یک فصل دیگر در اصفهان توپ خواهد زد.سپاهانی ها برگه قرارداد را از طریق فکس برای او ارسال کرده اند و او با امضای آن با وجود قولی که به سرپرست آبی پوشان داده بود به حضور در استقلال «نه» گفت.
منبع:ورزش3
حالا چکار کنیم؟؟ شکوری رو باید برگردوند
وضع کمي نگران کننده شده !
خب قبلا هم گفتم توي فوتبال ايران (کلا توي ايران) که نه قانوني هست و نه ....
تا بازيکن رو با لباس باشگاه اونم توي بازي رسمي نبينيم ، هيچ چيز مشخص نيست
حتما هم سپاهاني ها سيد جلال رو با سقف خريدند ديگه؟!! البته احتمالا اقاي ساکت نگه از تو مغازه با سيد جلال حرف مي زده و اصلا تلويزيون و روزنامه ها رو هم نخونده!!
ولي..........
اميدوارم يکي دو دفاع ولو از ليگ 1 براي جانشيني پژمان و حنيف بگيريم و به جاي حسيني خسرو و ادينيو رو بخريم . هر چند که احتمالش کمه .
البته به شرطي که باقي اسامي مثلا گرفته شده نپرند .
اين همه بازيکن رد کرديم چرا ؟ يعني اي پرويز حيف سبيل نداري ؟! مربيه داريم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)