تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 80 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی اینم بدونین هیچکی کلوزه نمیشه ! مهاجم اول تیم ملی اون همه نیمکت نشین بود ولی دریغ از به اعتراض . اینه رفتار حرفه ای
    دقیقا.. قشنگ اشاره کردی . دقت نکرده بودم .
    واقعا میرو کلوزه از هر نظر عالی بود . ولی جداییش اجتناب ناپذیر بود دیگه . براش خوشحالم که تو ایتالیا داره با موفقیت ادامه میده. لقب میتو هم بش دادن .
    اما در مورد اولیچ. فکر کنم فشار روحی زیادی روش هست. و شدیدا دنبال اینه بازی کنه و گل بزنه . که هاینکس هم فعلا همچین موقعیتی رو بصورت کامل بش نداده .
    نمیدونم اون گل های بازی با اینگلشتاد که بالا گذوشتم رو دانلود کردین یا نه ؟
    روی صحنه ی گلِ پنجم رافینیا میره تو محوطه جریمه و میخواد یه پاس عرضی بده. تو شرایطی که موقعیت و جاگیری اولیچ بهتره رافینیا توپو برا پترسن پاس میده که بین راه توپ میخوره به مدافعشون و میره تو دروازه . حالا خوشحالی بعد گل بازیکنا جالبه . پترسن میاد جلو و به رافینیا تبریک میگه. بازیکن بعدی که میاد اولیچ هست که البته برای تبریک گفتن نمیاد . اولیچ ازینکه رافینیا بش پاس نداده شاکیه (برداشت من اینه) و به رافینیا اعتراض میکنه و سر تکون میده و دستش رو رد میکنه.
    بنظرم اولیچ الآن تشنه ی بازی کردن و گل زدنه . یکی دو تا گل بزنه و هاینکس یخورده باش مهربون تر باشه اوضاش ردیف میشه .
    ولی در کل من کسی مثل اولیچ که برای بازی کردن حریص هست و برانکه توی زمین باشه میجنگه رو ترجیح میدم .

برای بازی فردا هم گویا سرماخوردگی شواینی برطرف شده و میتونه بازی کنه .

شواین اشتایگر به بازی مقابل نورنبرگ می رسد

باستین شواین اشتایگر هافبک ملی پوش بایرن که به دلیل سرماخوردگی شدید در دیدار قبلی تیمش در جام حذفی غایب بود برای دیدار فردا مقابل نورنبرگ آماده خواهد بود به میدان می رود.
    بعد از اینکه او در پیروزی 6 بر صفر باوارایایی ها مقابل اینگلشتاد در جام حذفی غایب بود، حضور او در بازی مقابل نورنبرگ در ابهام قرار داشت.
    اما او روز گذشته در تمرینات حضور پیدا کرده و به احتمال فراوان در بازی فردا مقابل نورنبرگ در ترکیب تیم یوپ هاینکس به میدان می رود.
    بایرن بعد از شکست غیر منتظره دو بر یک هفته گذشته مقابل هانوفر اکنون به دنبال بازگشت به روند پیروزی های خود است.
    آخرین باری که بایرن در آلیانس آره نا میزبان نورنبرگ بوده به 14 نوامبر 2010 باز می گردد جایی که باواریایی ها با نتیجه سه بر صفر به پیروزی رسیدند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

----------------------------------------------------------------

راستی بازیکنای برتر بایرن تو دیدارهای مقابل هانوفر و اینگلشتاد رو میتونید در تاپیک زیر مطرح کنید :

کد:

.

2. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    انگار بایرن بازم افتاد رو غلطک . تبریک بابت برد شیرین توی دربی .

بایرن مونیخ ۴ - ۰ نورنبرگ
    بازگشت غول های باواریا

در ادامه رقابتهای هفته یازدهم بوندسلیگا، بایرن مونیخ که هفته گذشته در عین ناباوری مغلوب هانوفر شده بود موفق شد با 4 گل نورنبرگ را در هم بکوبد.

بازیکنان بایرن مونیخ :
    Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Tymoshchuk, Schweinsteiger (Alaba 71) - Müller (Olic 77), Kroos (Gustavo 74), Ribéry - Gomez
    گل های بازی :
    Gomez (2), Schweinsteiger (19), Ribéry (39), Gomez (69)

در این دیدار که به میزبانی بایرن و در ورزشگاه آلیانس آره نا برگزار شد شاگردان یوپ هاینکس در همان ابتدا به گل رسیدند.
    ماریو گومز در دقیقه 2 بازی موفق شد دروازه حریف را باز کند، شواین اشتایگر هم در دقیقه 19 بازی اختلاف را به دو گل رساند.

بایرن که در بیشتر زمان بازی توپ و میدان را در اختیار داشت در دقیقه 39 این بار توسط فرانک ریبری ستاره فرانسوی خود به گل سوم رسید.
    در نیمه دوم بازی و در دقیقه 68 ماریو گومز بار دیگر دروازه نورنبرگ را باز کرد تا خود را دو گله و تیمش را به گل چهارم برساند.

بایرن با این پیروزی 25 امتیازی شد و جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم تر کرد.
    آنها اکنون باید خود را آماده دیدار چهارشنبه شب لیگ قهرمانان با ناپولی در همین ورزشگاه آلیانس آره نا کنند.
    کد:
    -------------------------------------------------------------------

آمار بازی /

-----------------------------------------------------------------

گزارش تصویری /

محتوای مخفی: ۳۰ عکس دیگه 

4. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تبریک
    . سایت هواداران گفته بود شواینی مصدوم شده . چه طور بوده ؟
    ناپولی رو هم تنبیه میکنیم

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

واقعا مربی خوبی دارین تیم خوبی ساخته
    دو تا باختی هم که دادین باز هم تیم برتر زمین بودین
    یکی از تیمهایی که میتونه جلوی بارسا رو تو چمپیونز بگیره بایرن هست
    تبریک میگم بابت تیم خوبتون

7. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اظهار نظرات پس از برد دیشب /

یوپ هاینکس: ما فوتبال زیبایی ارائه می کنیم؛ گل زودهنگام به ما کمک زیادی کرد
    یوپ هاینکس مربی بایرن مونیخ رضایتش را از عملکرد شاگردانش در جریان دیدار با نورنبرگ که با برد 0-4 باواریایی ها همراه بود ابراز کرده است
    چهار گل بایرن در این دیدار باعث شد تا تعداد گلهای باواریائیها در 8 دیدار اخیرخانگی شان به 33 گل برسد و مربی 66 ساله بایرن معتقد است که تیمش به درخشش ادامه خواهد داد.
    در پایان دیدار شنبه شب بایرن مقابل نورنبرگ هاینکس به خبرنگاران گفت:« گلزنی در دقایق ابتدایی بازی قطعا به ما کمک زیادی کرد ولی باید به این نکته اشاره کرد که ما فوتبال زیبایی ارائه می دهیم. تیم ما فوتبال فوق العاده ای بازی می کند.ما کاملا منسجم هستیم و به خوبی حفظ توپ می کنیم.»
    مربی باتجربه بایرن ادامه داد:« کافی است یک نگاه به "body language” بازیکنان ما بیندازید.این حاکی از آن است که بازیکنان ما از بازی کردن لذت می برند و این نکته مهمی برای موفقیت در بازی است. در بین دو نیمه از بازیکنانم خواستم تا دروازه را بسته نگاه دارند و ما به بازی با جدیت و با اعتماد به نفس ادامه دادیم.»

ماریو گومز: برای گلزنی و پیروزی همه کار کردیم
    ما شنبه شب برای گل زدن و پیروزی همه کار کردیم و از امروز تمام تمرکزمان را معطوف دیدار چهارشنبه خواهیم کرد، چون می دانیم که تماشاگران هیچ بهانه ای برای نتیجه نگرفتن در این مسابقه را از ما قبول نمی کنند. از عملکرد خودم در دیدار امروز راضی هستم، البته من امروز به خوبی تغذیه شدم و وظیفه مهاجم هم گلزنی است. البته من احساس می کنم بعد از گل سوم اشتهای خود را برای گلزنی از دست دادیم اما در مجموع خوب بودیم.

تونی کروس: انرژی مان را برای بازی با ناپولی ذخیره کردیم
    تیم حریف اصلا روز خوبی نداشت و این طبیعی است، چون آنها در مقابل بایرن مونیخ بازی میکردند. اینکه خیلی زود پیش افتادیم به ما کمک کرد تا انرژی خود را برای بازی با ناپولی ذخیره کنیم. برعکس دیدار با هانوفر یک بازی زیبا را به نمایش گذاشتیم.
    کد:
    ----------------------------------------------------------------

هایلایت کامل بازی /

هایلایتی کامل از بازی دیشب با زمان ۹ دقیقه و حجم ۵۵ مگ رو میتونید از سرور مدیافایر دانلود کنید :
    کد:
    ... و بعد بهترین نفرات بایرن مونیخ در این دیدار رو در تاپیک زیر معرفی کنید :

کد:
    --------------------------------------------------------------

. سایت هواداران گفته بود شواینی مصدوم شده . چه طور بوده ؟
    آره آکتروس جان . بازی دیشب دو تا مصدوم داشت برامون . همین شواینی که از ماهیچه ی پشت ساق مصدوم شد و یکی هم فن بویتن که کبودی هایی رو پای چپش پیدا شده و حضور جفتشون جلو ناپولی نامشخص هست هنوز. البته مصدومیت شواینی جدی تر هست و بنظر میرسه که جلو ناپولی نباشه متاسفانه .

Bayern Munich's Bastian Schweinsteiger doubtful for
    Champions League encounter against Napoli

در آستانه ی دیدار چهارشنبه شب بایرن مونیخ و ناپولی در چهارچوب مسابقات لیگ قهرمانان
    اروپا، خبر مصدومیت شواینی و تردید در مورد حضورش در این بازی، بایرنی ها رو شوکه کرده.
    شواین اشتایگر در بازی مقابل نورنبرگ از ناحیه ی ماهیچه ی پشت ساق پا آسیب دید . یوپ
    هاینکس پس از بازی به خبرنگاران گفت:"در حالت نرمال این مصدومیت سختی خواهد بود. ما
    باید منتظر روند درمانی در روزهای آینده باشیم ."
    بازیکن دیگه ای هم که حضورش در این دیدار با تردید همراه هست دنیل فن‌بویتن هست که در
    بازی مقابل نورنبرگ کبودی هایی روی پای چپش بوجود اومد. با اینحال فن بویتن اعتقاد داره که
    تو فاصله بین بازی با ناپولی بهبود پیدا میکنه و میتونه تو ترکیب قرار بگیره.
    کد:
    -----------------------------------------------------------------
    واقعا مربی خوبی دارین تیم خوبی ساخته
    دو تا باختی هم که دادین باز هم تیم برتر زمین بودین
    یکی از تیمهایی که میتونه جلوی بارسا رو تو چمپیونز بگیره بایرن هست
    تبریک میگم بابت تیم خوبتون
    خوشحالم که عملکرد بایرن مونیخ طوری بوده که احترام و توجه طرفدارای فوتبال و سایر تیم ها رو به خودش جلب کرده.
    در مورد بایرن و بارسلونا هم امروز توماس اشترانز بازیکن سابق بایرن مصاحبه کرده بود و با شما هم عقیده بود که بایرن میتونه یخه! ی بارسا رو بگیره .(البته من هنوز راجع به این بازی و نتیجش فکر نکردم )

9. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...اما دو خبر نه چندان جالب از اوضاع نقل و انتقالاتِ ژانویه ای که پیش رو داریم :

Jupp Heynckes: Danijel Pranjic can leave Bayern Munich in January

بنظر میرسه که باید دنیل پرانیچ رو بازیکنی بدونیم که قطعا از بایرن خواهد رفت. هافبک ۲۹ ساله ی بایرن که
    در این فصل و تحت نظر یوپ هاینکس فرصت بسـیار کمی برای بازی داشته این اجازه رو پیدا کرد که در ژانویـه
    تیم رو ترک کنه. هاینکس در این مورد میگه: "بطور معمول من تنها در صورتی به بازیکن اجازه‌ی ترک تیم در ماه
    ژانـویه رو میـدم که مرده باشم!. اما اگر دنیل میخـواد تیم رو ترک کنه، خب، اون میتونه" . پرانیچ هم گفته که :
    "این فصل برای من بسیار بد بوده. شاید من باید دنبال تیم جدیدی باشم.این یه گزینه هست.من میخوام بازی
    کنم و فکر میکنم که زمستان بایرن رو ترک کنم." پرانیچ سال ۲۰۰۹ به بایرن پیوسته بود و این فصل تنها بک بار
    برای بایرن مونیخ به میدان رفته.
    کد:
    -------------------------------------------------------------------

Bayern Munich's Ivica Olic coy on reported Villarreal
    move: 'We shall see in the winter'

طبق گزارش ها باشگاه ویارئال بعد از اونکه جوزپه روسی مهاجم خودش رو برای ۶ ماه از دست داده بدنبال
    مهاجم جدیدی هست که در ژانویه بخدمت بگیره و ایویکا اولیچ مهاجم کروات بایرن که این روزها از شرایطش
    در این تیم ناراضی هست احتمال ترک تیم در ژانویه رو رد نکرده. اولیچ به سایت گل میگه :"هنوز برای گفتن
    هر چـیزی زود هـست. فصل تازه شـروع شده. در زمـستان همه چیز رو خواهیم دید. ضـمنا این بر عهده ی
    ایجینت من هست و من فعلا چیزی که برام اهمیت داره شرایط بدنیم هست."
    کد:
    اگه ژانویه این دو تا رو از دست بدیم وزن نیمکت خیلی میاد پایین . البته در مورد اولیچ که فکر کنم به مشکل بخوریم اصلا.
    --------------------------------------------------------------

خبر خوش هم اینکه احتمال زیاد شواینی به بازی ناپولی میرسه .

Heynckes: Schweinsteiger should be fit

هاینکس که دیروز با نا امیدی در مورد وضعیت شواینی صحبت میکرد امروز با روحیه ی بهتری در این مورد
    صحبت مبکنه. هاینکس میگه: "اوضاع الآن خیلی بهتره. شواینی روز دوشنبه تمرینات اختصاصی رو انجام
    خواهد داد و سه شنبه به سایر بازیـکنا ملحق میشه. این باید برای آمادگیش جهت بازی چهارشنبه کافی باشه"
    کد:
    ----------------------------------------------------------------------

امروز قرعه کشی جام حذفی هم برگذار شد که بر اساس این قرعه کشی بایرن مونیخ در سومین بازی خودش در این رقابت ها روز ۲۱ دسامبر باید در خونه ی بوخوم جلوی این تیم قرا بگیره .
    کد:
    .

11. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب تبریک میگم برد توی داربی رو ...
    من تا رسیدم خونه و زدم trt دیدم گومز گل زد ...
    کلا هر وقت زود گل اول رو زدیم ، بازی مون به مراتب بهتر شده ...
    در بازی با ناپولی نبود شواینی می تونه مشکل ساز بشه ...
    نمیدونم روبن به بازی میرسه ؟ اگه باشه میشه کروس رو یک پست اورد عقب تر. و مولر برگرده پست سابقش.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به هیچ قیمتی نباید بزارن اولیچ بره . دیگه مهاجمی نمیمونه برامون . امیدوارم مسولان به فکر باشن
    شواینی هم کاش برسه . ما همیشه در بازیهای حساس بازیکن مصدوم داریم . نمیدونم چرا!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک میگم برد توی داربی رو ...
    من تا رسیدم خونه و زدم trt دیدم گومز گل زد ...
    کلا هر وقت زود گل اول رو زدیم ، بازی مون به مراتب بهتر شده ...
    در بازی با ناپولی نبود شواینی می تونه مشکل ساز بشه ...
    نمیدونم روبن به بازی میرسه ؟ اگه باشه میشه کروس رو یک پست اورد عقب تر. و مولر برگرده پست سابقش.
    یعنی کروس رو ببریم کنار شواین اشتایگر؟
    خب من مخالفم چون جلوی تیمای ایتالیایی باید با درگیری و جنگندگی میانه زمین رو مال خودمون بکنیم که تیموشچوک گزینه به مراتب بهتری هستش.
    مگر اینکه باستین به بازی نرسه که اونوقت میتونه به جاش بازی کنه کروس
    اگر هم روبن نرسه میتونیم از زوج اولیچ و گومز تو خط حمله استفاده کنیم و مولر همون هافبک راست باشه

15. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوف‌ف‌ف . هایلایت نورنبرگ رو دیدین ؟؟ چه بازی ای کرد بایرن . فوق العاده بود . البته نورنبرگی ها هم اصلا خوب نبودن که بقول کروس طبیعی هست چونکه جلوی بایرن بازی میکردن .
    همه عالی بودن تو اون بازی . حتی مدافعا هم تو حمله ها نقش مستقیم داشتن . تو دو تا صحنه فن بویتن و بادشتوبر با دید عالیشوت توپ رو مستقیما تو عمق میدادن برا مهاجما که دو تا موقعیت عالی گل هم ایجاد شد رو همین پاس های عالی. بازی شواینی هم که حرف نداشت . یه فوق ستاره . امیدوارم به بازی ناپولی برسه .
    لذت بردم از دیدن بازی .

اولی هوینس: یوپ هاینکس فوتبال را به یک هنر مبدل کرده

اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ از عملکرد تیمش در ماه های ابتدایی رقابتهای فصل جدید بوندس لیگا به شدت راضی است.
    باواریایی ها در حال حاضر با کسب 25 امتیاز از 11 بازی شان در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارند و هوینس اکنون در صحبتهایی به تمجید از عملکرد یوپ هاینکس در آلیانس آرنا پرداخته.
    هوینس در صحبتهایی به اف سی بی تی وی گفت:« ما باید از یوپ هاینکس متشکر باشیم که فوتبال را به یک شیوه هنری بدل ساخته. هواداران تیم بیش از حد خوشحالند؛ چون هر هفته با لذت تمام فوتبال می بینند و سرگرم می شوند و رفتن به استادیوم برای آنها به منزله افتخار و خوشحالی بزرگی است.»
    بایرن تا به اینجای رقابتها 30 گل به ثمر رسانده و تنها 3گل دریافت کرده است.
    کد:
    ---------------------------------------------------------------

Franck Ribery: I hope to still be playing with Bayern Munich when I'm 35

فرانک ریبری ستاره ی فرانسوی بایرن مونیخ اعلام کرد که از زندگی در باواریا خیلی خوشحال هست و حتـی
    میتونه دوران ورزشی خودش رو هم در این باشگاه به پایان برسونه. ریبری الکید کرده که به این زودی ها قصد
    جدایی از باشگاه فعلیش رو نداره و امیدواره که حتی تا ۳۵ سالگی در این باشگاه بمونه!. ریبری در مصاحبه با
    بیلد گفته:"شرایط در بایرن برای من مناسب هست و میتونم تصور کنم که بقیه ی عمر ورزشیم رو هم در این
    باشگاه بگذرونم.اگه شرایط بدنیم اجازه بده میخـوام تا ۳۵ سالگی برای بایرن بازی کنم " . ریبری ۲۸ ساله در
    تابستان ۲۰۰۷ از المپیک مارسی راهی مونیخ شد و قرارداد آتی فرانک با بایرن تا تابستان ۲۰۱۵ اعتبار داره.
    کد:
    .

17. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •