...اما دو خبر نه چندان جالب از اوضاع نقل و انتقالاتِ ژانویه ای که پیش رو داریم :
Jupp Heynckes: Danijel Pranjic can leave Bayern Munich in January
بنظر میرسه که باید دنیل پرانیچ رو بازیکنی بدونیم که قطعا از بایرن خواهد رفت. هافبک ۲۹ ساله ی بایرن که
در این فصل و تحت نظر یوپ هاینکس فرصت بسـیار کمی برای بازی داشته این اجازه رو پیدا کرد که در ژانویـه
تیم رو ترک کنه. هاینکس در این مورد میگه: "بطور معمول من تنها در صورتی به بازیکن اجازهی ترک تیم در ماه
ژانـویه رو میـدم که مرده باشم!. اما اگر دنیل میخـواد تیم رو ترک کنه، خب، اون میتونه" . پرانیچ هم گفته که :
"این فصل برای من بسیار بد بوده. شاید من باید دنبال تیم جدیدی باشم.این یه گزینه هست.من میخوام بازی
کنم و فکر میکنم که زمستان بایرن رو ترک کنم." پرانیچ سال ۲۰۰۹ به بایرن پیوسته بود و این فصل تنها بک بار
برای بایرن مونیخ به میدان رفته.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------------------------------------
Bayern Munich's Ivica Olic coy on reported Villarreal
move: 'We shall see in the winter'
طبق گزارش ها باشگاه ویارئال بعد از اونکه جوزپه روسی مهاجم خودش رو برای ۶ ماه از دست داده بدنبال
مهاجم جدیدی هست که در ژانویه بخدمت بگیره و ایویکا اولیچ مهاجم کروات بایرن که این روزها از شرایطش
در این تیم ناراضی هست احتمال ترک تیم در ژانویه رو رد نکرده. اولیچ به سایت گل میگه :"هنوز برای گفتن
هر چـیزی زود هـست. فصل تازه شـروع شده. در زمـستان همه چیز رو خواهیم دید. ضـمنا این بر عهده ی
ایجینت من هست و من فعلا چیزی که برام اهمیت داره شرایط بدنیم هست."
کد:
اگه ژانویه این دو تا رو از دست بدیم وزن نیمکت خیلی میاد پایین . البته در مورد اولیچ که فکر کنم به مشکل بخوریم اصلا
.gif)
.
--------------------------------------------------------------
خبر خوش هم اینکه احتمال زیاد شواینی به بازی ناپولی میرسه
.gif)
.
Heynckes: Schweinsteiger should be fit
هاینکس که دیروز با نا امیدی در مورد وضعیت شواینی صحبت میکرد امروز با روحیه ی بهتری در این مورد
صحبت مبکنه. هاینکس میگه: "اوضاع الآن خیلی بهتره. شواینی روز دوشنبه تمرینات اختصاصی رو انجام
خواهد داد و سه شنبه به سایر بازیـکنا ملحق میشه. این باید برای آمادگیش جهت بازی چهارشنبه کافی باشه"
کد:
----------------------------------------------------------------------
امروز قرعه کشی جام حذفی هم برگذار شد که بر اساس این قرعه کشی بایرن مونیخ در سومین بازی خودش در این رقابت ها روز ۲۱ دسامبر باید در خونه ی بوخوم جلوی این تیم قرا بگیره .
کد:
.